Ще ни трябва ли сертификат, за да гласуваме на изборите?

От ЦИК признават, че се притесняват от големия брой хора, които може да бъдат под карантина към деня на вота

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Предлагам на 14.11.21 всички да се карантинираме понеже трябва да мислиме за околните а и да бъдеме социално отговорни.

Ааааа, значи, за да ида до супера да си купя хляб да нахраня децата, ми трябва сертификат (тест за 90лв.), Ама като трябва да ида да си дам гласа за някой нов тиквеник, не ми трябва. Е това е пълен идиотизъм....

Некои могат се оплачат че им отнемат демократичното право да гласуват, като дискриминират в процеса. Не за друго.

Антиваксърите не трябва да гласуват.Трябва да бъдат лишени и от граждански права тези кретени.

като нямат гражданска отговорност, нямаш морално право на граждански права. едното върви с другото

Глупакът си ти!

Мисля като неваксиниран и като враг на обществото, нямам морално право да гласувам без заелен сертификат. С най-голямо удоволствие се отказвам от това си гражданско право.

Аз викам, направо да ни изискват сертификат и за влизане в собствения дом, както и за кварталната градинка. Аааа, забравих и да се качиш в личния си автомобил - пак сертификат. Но, иначе - най-добре е да си удариш 5-6 дозички от ваксините, които след 5-6 години тепърва ще започнат да си показват рогцата като масово се навъдят едни интересни болести с по три буквички, които се хващат по един път поради генетични мутации. Контрол на популацията се нарича това, ама кой да загрее.

"Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага, с които небесата даряват хората. С нея не могат да се сравнят нито съкровищата, които крие земята, нито тези, които таи морето. За свободата, както и за честта, може и трябва да се жертва животът и обратно, лишаването от свобода е най-голямото зло, което може да сполети човека."

Ако ще ми трябва сертификат и ваксина за да гласувам този път ще гласувам за себе си. Директно багажа и Терминал 2. И без тва до година две цените на всичко в България ще са като в ЕС. Заплатките обаче не. Така, че ще последвам примера на политиците от последните 30 години и ще гласувам за собственото си бъдеще. Не за няква идея за държава, която вече няма нито икономическа, нито етническа нито ефективна за гражданите юридическа реализация. Майната им на шапкари, пожарникари, селски кокошки и мамини синчета. Да си прибират данъците и таксите от турчолята и мангалите.

ще трябва жълта книжка за който иска да гласува за мунчо.

Към дистанционно обучаваните УЧЕНИЦИ и СТУДЕНТИ, и тези, които могат да РАБОТЯТ от ВКЪЩИ: в момента се ползват РСR-и, които стават положителни от 20+ вида вируси и са на около 20-25% предварително позитивирани. Това е с цел завишаване на случаите и бутане на стадото към мерки и инжекции. Но не пречи да се възползвате от тяхната измама. Кажете на личния си лекар, че имате симптомите на ковид, и го накарайте да ви прати на безплатен тест. Имате шанс от около 20-25% да получите положителен тест. Ще изкарате една карантинка за 10-ина дни, докато сте дистанционно обучавани или домашен офис (вече дори не следят толкова за спазването й), и ще имате "зелен" сертификат за 6 месеца. Няма да има нужда да се бодете с експерименталките. След 6 месеца - пак същото упражнение. Допълнително: правете го по време на "вълни", защото тестовете тогава са в по-голям процент предварително позитивирани, т.е. по-голям шанс да сте "позитивни", и има повече "заразени", поради което по-трудно се контролират дали спазват карантината. Бъдете здрави и УМНИ.

Анатомия на антиваксърите: - Бълват фейсбук боламач който от 3 години е показан че е грешен. Какви ли не вълшебни истории които те самите помежду си не могат да се разберат коя е по-вярна. - Нямат си и на представа какви ги приказват, защото нямат медицинско образование - Обиждат и заплашват със смърт ако не стане на тяхното и защото е куул да обиждаш и заплашваш докато се криеш зад клавиатурата. А ако стане на тяхното, те пак влизат в конспирация че е било нагласено. Всички грешат, освен ако не някой техен роднина - Въбразяват си че някой постоянно се опитва да ги сплаши със статистика - Готови са всеки момент да се надигнат на протест при който да трошат и крадат чужда собственост, както черните в Америка, и след това да са приберат вкъщи и да се оплакват че няма работа. - Казват че Щатите са в дъното на всичко без да подозират че тази информация идва от Щатите - Имат проблеми да изчисляват проценти - Третират Дир като клуб за анонимни антиваксъри.

Абе не знам кои наричаш "антиваксъри", макар повечето протестиращи са ваксинирани и против тетанус и против морбили и против полиомиелит и т.н.И не съм забелязал протестиращите да оказват натиски на тези които изкат да се ваксинират, да не го правят.По-скоро онези които са се ваксинирали оказват натиск на съгражданите си и те да го направят....

ЕТО КАК СТАВА. . (ВИДЕО БГ) - КОЛ в СЪРЦЕТО НА ВАКСИ ПРОПАГАНДАТА! ВИЖТЕ КАКВО КАЗВАТ ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА ЗАДКУЛИСНИЯ ЕЛИТ ЗА "ВИРУСИТЕ", ТОКСИНИТЕ и ВАКСИНИТЕ СИ (ДА, ТЕ ВСИЧКИ СА ТЕХНИ и СА ПАТЕНТОВАНИ!), А ПОСЛЕ ВИЖТЕ И КАКВО СТАВА МАСОВО СЛЕД БОДЕНЕ С ГМО ОТРОВАТА ИМ с ЧИПИРАЩИ ВЪЗМОЖНОСТИ. (А малко преди края, след финалните думи на Байдън, ще видите едно от решенията на проблема ни с елита и шоуто им, както се изрази БайПън) https://bit.ly/IlluminatiPlans-HumanSolution

И без това няма да гласуваме за продажници .

"14 дни преди изборния ден хората, поставени под карантина, ще подават заявления за това". Култово....

ШЕ Е НЕОБХОДИМ ЛИ ЗЕЛЕН СЕРТИФИКАТ ЗА СЕКЦИИТЕ ЗА ГЛАСУВАНЕ В СОФИЯ? Колко квадрата е СГРАДАТА ЗА ГЛАСУСВАНЕ в СОФИЯ-НАД 300 КВ.М МОЖЕ БИ?

Ей, големи фашаги сте от дира!

Ще ни трябва ли сертификат, за да дишаме?

хахаха значи в мола не може ама в миризливите секции може?

Супер, само прилежни гласоподаватели...

И да ходиме и да не ходим мадурките са настроени и как ще виПРОМЕНЯТ ЖИВОТА ,после ще съжалявате,както с чалгара,путлер чака с нетърпение,но дебили и тъпаци в изобилие,както едно време за 800дни

Това е начин да отложат изборите, и да останат на власт.

Ще се изисква сертификат за вярност към Мунчо, Меркел и бялата мафия.

Фатмака съвсем пропадна на тези избори. Вече не си показва даже селския фейс

Въвеждането на зелен сертификат за гласуване е единствената смислена мярка с икономически ефект 1,5млн напълно ваксинирани + 20-30 хл които ще разрешатда им бръкнат в носа по 11лв на глас за партиите ейти икономия в държавния бюджет.... Кацаров незабавно въвеждай незабавно зелен сертификат и участниците в комисите... ще има ядрен ефект...

от 1,5мрн тай-много 500 хил да отидат да гласуват

Ще гласуват само те, защото вярват, че ще ги оправят и че ще се грижат за тях.

Това означава, че 95% от циганите няма да гласуват. Следователно, ГЕРБ автоматично става 16-та политическа сила.

Циганите вече отдавна го изкараха. И ако не беше полицейският терор на предишните избори сега нямаше да се гърчим в ръцете на тези терористи.

белегът на звяра 16 И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата или на челата им; 17 за да не може никой да купува или да продава, освен оня, който носи за белег името на звяра, или числото на неговото име.

Стига говори глупости! Християнската религия е ЗА ваксинирването.

Откъде ви копат бе?? Християнино!!!

Ще ходим да си кашлям и хранителните вериги.

Естествено , че няма да гласуваме , при това положение

Не могат и да искат да ти забранят да гласуваш ако нямаш сертификат. Защото ще нарушат конструкцията! Правото да гласуваш не могат да ти го пипнат! Друг е въпросът че на никой не му се гласува за едни и същи хрантутници които ни най малко не подобриха живота на народа за 30 години демокрация

Пука им на тях за конституцията или живота на хората. Ще убият незнаен брой хора с ваксината и ще го отричат както нацист холокоста или дявола евангелието.

как ти пипнаха правото на работа или то е от друга конституция?!?

Мунчо толкоз пъти вече наруши конституцията, че му е все едно.

НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ! БОЙКОТ ДО ДУПКА ! С МАШИНИТЕ ЩЕ ВИ ФАЛШИФИЦИРАТ ИЗБОРА!

Откъде знаеш? Да не би да са ти платили да фалшифицираш?

Няма да гласувам. За първи път няма да гласувам. Престъпление против човечеството е внучето ми да не може да учи в училището , а аз да мога на същото място да ходя да правя каквото и да е. Противоепидемичните мерки в училище са много по -ефективни от тези при изборните комисии.

Извинявай ама точно грипна ваканция на 22 май за две седмици щеше да оправи положението. Но главния фашага Кунев, верен на СЗО, забраняваше. Сега внучето ти ще го отнесе с няколко години криза.

Ами като не гласуваш, даваш правото на гласувалите да ти убият даже и детето.

Нарочно го направиха за да не усети Мунчо размазващата народна любов

кой го направи ???

Кунев

Да обикалят с машините по къщите ни. Тъпи политици!!!

пак облъчват раята. 112 място мисирки не забравяйте-делите позиции със Мозамбик и Таджикистан!!!