"Ще мреш като куче, предател, слава Украйна ли?": Съдът пусна от ареста мъжа, заплашил Тагарев

Пред магистратите Григор Димов заяви, че не е имал намерение да убива военния министър, а е изразил позиция

Обратно в новината

Коментари - "Ще мреш като куче, предател, слава Украйна ли?": Съдът пусна от ареста мъжа, заплашил Тагарев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

колко идиота съм удушил със собствените си ръце в спешно отделение. Гърчат се подритват като в дискотека.

му еба пичката майчина на Григор Димов

Ами, оправдателна присъда. Какво друго да постанови съда?

Пророчество което ще се сбъдне. Герб сдс ПП.дб и ДПС и разни отайки съставиха омразна коалиция която може би ще свърши зле.

Защо са го пуснали, това си е зокана за убийство. Хулиганът да обясни пред съда, кой ще мре като куче.

Тагаренкоооо, Тагаренко, сега вече надърви ли се скопеняк??? Да не мислиш, че хората ще заприпадат от страх, щото си употребил службите за сплашване? Нещастен украински шпионин.

Всъщност Тодор Тагарев е като диктатор в някоя латинска държава ..Седи ,сериозно и важно ,,Досущ латински цървул як...Ахаха

Когато сащ и подлоги ,губят. Рязко се завъртат в позицията си ..Това е доказано...А срещу Москва и Путин ще загубят ..Сопола Тагарев ще изпадне в недоумение...Ще го изкарат луд ..

Тагарев ще си плати за лайната дето бърка,това е сигурно .Подстрекстелство към война ..Шарани като него ги зарибяват и накрая ги търбушат..

Тагарев е долно куче ..Пукни !!.Не е министър на България...Не се нуждаем от тоя боклук..

Е ПРЕДАТЕЛИТЕ НА БЪЛГАРИЯ СЕ НАДЯВАМ ДА МРАТ КАТО КУЧЕТА!

Само в постингите под статията прочетох 20 заплахи за убийства на Възраждане. Това са 360 000 души, а с ръста на поддръжниците минават 400 000. Да не говорим за синчето на Соломон Паси, което директно призовава за убийство на 400 000 българи.

Точно от Възражданският контингент можем да се лишим. Те са по - зле и от ромите.

Пуснаха го, защото Тагарев разбра колко е смешен в очите на обществото. То всеки политик получава "заплахи" в нета но не действат като него!

Този чуждестранен агент май наистина няма да се измъкне от бесилото!

_stankow

Според НК закана е: Чл. 144. Който се закани на другиго с престъпление против неговата личност или имот или против личността или имота на неговите ближни и това заканване би могло да възбуди основателен страх за осъществяването му, се наказва с лишаване от свобода до три години. Според цитираните думи (ако няма и други) обвиняемият е направил "предположение", че потърпевшият ще почине или ще бъде съден от Народен съд. Но не е изразил намерение сам да направи каквото и да било против него. Никой съд няма да го осъди, няма състав на престъпление.

Ама то беше ясно от началото за всеки с елементарни юридически познания. Целта на Тагаренко беше сплашване. Сплашване не толкова на въпросния човек, а на стадото. Да не се осмеляват да го обиждат и ненавиждат открито. А той си е открит боклук и украински шпионин на държавна служба у нас и само заради това трябваше вече да е в затвора.

Тагарев няма моталното право да симпатизира на ЕС, САЩ и НАТО след като 1988 -ма защитава дисертация в СССР. За живелите в онези времена е 100 % ясно колко идеологически трябваше да си подкован във вярност към СССР, включително задължително партийно членство и проверка до девето коляно на роднините , за да те изпратят с аспирантура в СССР. Просто Тагарев си е подлец, съвършеният подлец, който ще продаде и майка си за интереса си.

И каква сега? Вече имаме фашизъм? И нямаме право на мнение? Голяма заплаха е да кажеш на някого, че ще мре? Или бившият другар Тагарев е вечен? Какво, сменяме Иисус ли? Някаква нова религия ли се опитвате да налагате?

В НАТО се влиза доброволно.В Съветския съюз на сила.Държавите проявили желание да се включат в НАТО са заплашвани от Съветския съюз със саморазправа За това , че стават членове на тоя военен съюз.А не пожелават да са част от неразформированата ,,Червена армия".Защитници на олигархични кръгове.Наследница на престъпната червена партия.Погубила животе и съдби на милиони.

Тия от ,,Възраждане" употребяват думата ,,предателство" .Предателство е да предадеш своите.Биха ли пояснили чии сме , че да ни предават.Ако тълкуваме блудството и гаврата с родния език би трябвало да принадлежим някому.Този някой би трябвало да е Русия.От тук заключаваме .В България все още има хора които смятат че сме част от Русия.

Искате ли да разберете по статистика колко са психично болните в България вижте колко са поддръжниците на ,,Възраждане".Точно толкова е бройката на не прибраните пациенти

то човекът е бил прав.... сбъркал е само че те наште даже не са наясно че всъщност работят за американските интереси а не за европейските

По време на война ,няма ,,гражданска позиция".Тоя трябва да бъде съден за предателство.В НАТО сме .А НАТО не официално е във война с Русия..Ако утре се раздават оръжия , тоя ще стреля срещу своите

А , ако утре гръмне някой - пак ли ще е просто гражданска позиция ? ???? СЪД и Справедливост у нас не са тъждествени

А, ако утре не можеш да станеш джендър, стани джендър, сега. Откъде ви изравят, такива отрепки?

Санитарчето е малоумно като всички фенове на Израждане. Има и изключения. Едни тарикати си уреждат живота с псевдопатриотизъм и лизане г*за на диктаторчето от Кремъл.

А други си уреждат живота с лизане на чуждестранни гъзове ?

нещо за споделената публикация на сина на Соломон Паси, за нападение и унищожаване на българи в България от украинската армия? Него няма ли да го вкарат за 24ч в ареста или това не важи ако украинци ще убиват българи?

Айде в "Миротворец" и да чака умиротворението си.

Нормално! Дори и врабчетата знаят че: Не всички дебили са русофили и вГЪЗрожденци, но всички русофили, вГЪЗрожденци, поета с китарата, XA XA XA, az #СВО, Вафен СС, GPU, Sm3hurk0 и прочие мухонасранци, са дебили! ФАКТ!

Ако на някой дотам му е дошло до гуша от простотиите на наглия Магарев и го думне при удобен случай,няма да ми е жал.

като заплаха с Народен съд .

След такъв голям провал на съда да накажа провинилия се, разбирайте, че заплахите за убийство в интернет ще скочат в пъти. Колкото и да не харесваш някой, не можеш в 21-и век да го заплашваш с убийство публично. Камоли да ти се размине. В тая държава всеки го е страх да направи нещо, за да не би да се получи и да се промени нещо.

Да кажеш на някой "мри бе" е заплаха за убийство ? Е - гадно е, ама чак заплаха за убийство ?

Нищо не остана вече! Всичко опорочиха и разпродадоха! Кга заминават с пачките от Терминал 2, за да отшдем и да ги изпратим?!

Прав е човека , такива като този престъпник това заслужават, той публично обяви че работи на щат в украйнската армия, съд трябва , той и цялото правителство трябва да бъде съдено като враг на народа

Много ми е чудно, как така уш "смелчагата" Тъгарев, който е готов да се бие за Украйна, се е уплашил от един елементарен пост във Facebook??

дебел, мазен, съден вече веднъж и отчайващо прост - личи си и по снимката му и по професионалната му реализация и по приказките. Такива ли са тия дето ще ни водят държавата??? Това, че е пуснат от съда не доказва нищо. Но такъв идиот само става знаме на другите идиоти.

къъде си маа паарцаалъ

Ето един идиот - не издържа и пусна тъп коментар.

Ами все е по-добре от сегашните!

Напълно подкрепям човека ,който има смелостта да каже директно на магарев, какво мисли за мего 80% от народа.Дали ще арестуват всички?

Тагарев пак духна супичката!

Защо триете коментари, които отразяват мнението на мнозинството от българите - че Тагарев е национален предател?!

Срам и позор за съдийте. Затова сме все последни по-всичко. Нито глоба , нито нищо.

Като го гледам тоя червен злобар сигурно е от възраждане.

Не сигурно, а ГАРАНТИРАНО ... Точно това е утайката на българското общество ...

"Даааа", ти си утайката на обществото!

Не е от възраждане, а само е един обикновен българин който мисли като над 90% от българите .Кога ще има съд за предателите на България?

Предател си ти.

Значи живеем по неосигурено в сравнение с соца, защото тогава за всеки имаше дом, работа, храна, медицинска и образователна грижа, но нямаше свобода. Сега за всеки непредубеден е ясно, че тая осигуреност е няма, но имало свобода, всеки може да говори и изразява мнение. Е къде е тая свобода - е ми няма я! Тоя човек счита, че в един момент действията на Тагарев, могат да бъдат оценени като престъпление. Не е казал, че той ще раздава лично правосъдие. Може да е прав може и да не е, но не виждам, защо изобщо трябва да се разследван, ако сме демокрация, а не отново тоталитаризъм.

"Соц-а" свърши, щото фалира СССР, ако не си разбрал ... Българите не са виновни за това, а и няма как да продължи вечно лапането на корем без да се работи, както беше при "соц-а" ...

Ти като си соросоид, кво точно бачкаш ? ТЪПАНАРИ И БОКЛУЦИ СТЕ!

Сорос ми плаща, що питаш ??? Завиждаш ли ???

Мне. За съжаление си ...

ЩОМ ЗА ТАКОВА НЕЩО АРЕСТУВАТ ФАШИСТИТЕ ЯКО СА ИЗПЕРКАЛИ ТОВА СЕ ПРАВИ ОТ СТРАХ

Браво на момчето. Много страхлив тоя тагаренко. Едно съобщение и се наср. Смятай,ако утре почнат да падат бомбите, тоя само гащи ще сменя. Предателите наистина трябва да се страхуват, че предават българския народ и България.

За кое браво, за хулиганската му проява, за това че се е направил на мъж и герой, мислейки се за анонимен, а когато го спипаха, заскимтя като бито куче, че и адвокат си е наел .... Защо бе "борецо за свобода" ...

Полага му се, "демокрация" сме ...

Явно този и другия идиот Копейкин имат един и същ учител.

Димитър Димов романа "Тютюн" - "Когато човек не може да спечели пари, става комунист"

Видимо той е някакъв агресивен и неадекватен . Очевидно е ,че не е в състояние да се контролира. Защо съдът не е назначил психиатрична експертиза и този човек да бъде въдворен в лечебно заведение? Пак ли ще чакаме да убие някой, за да протестираме, циврим и се оплакваме?

"Видимо" и ти си за психиятрия ама не те прибират само заради това

Реално този е чистач, прошляк, бедняк, озлобено заради собствените си неудачи човече, мечтаещо за комунизъм и Народен съд..... Доказано е, че луузърите и некадърниците искат комунизъм. Да получаваш според потребностите и работиш според възможностите, т.е. никак.

Ако това е за разследване, мен трябва да не прибират по няколко пъти на ден. А в кварталната кръчма са до един рецидивисти...

Stanko

Санитар,осъждан няколкократно.Употребата на изрази народен съд,смърт за тебе и т.н.Мирише на възраждане. Едно време по комунистическо се изразявахме по културно.Например:Не си прав,майка ти не е права,леля ти не права. Деградация.

Не само мирише, направо си смърди. Като му видиш и високоинтелигентното излъчване и пъзела е нареден.

Ооооо те Боко, Кирчо и Кокорчо. Карадъя сие направо излъчване за Нобелова награда имат .....

Жалък форумен плъх е санитарчето - "мъж" зад клавиатурата, и мишок в живота ….

ама това се отнася за теб ( "мъж" зад клавиатурата, и мишок в живота )

Както и за теб ... иZроден-късопишко...

Какъв Българин си бе БОКЛУК ДОЛЕН Иди да спиш при майка ти да не те превари някой чичко

Оня, кога станал министър и КОГА почнали да го заплашват ??? Нещо ми изглежда сякаш някакви полицаи- БЕЗДЕЛНИЦИ, си търсят какво да правят ??? Време е да УВОЛНЯВАТ всякакви турски заптии и корумпирани катаджии !! Тия гадове ходят да се ЗАЯЖДАТ с българи... Обаче, ако някой пише от ТУРЦИЯ, седят и гледат... Нали и затуй направиха да ГЛАСУВАТ в Турция ( да НЕ можем ние в БЪлгарив да разберем че КУПУВАТ гласове ) !!! А за Украйна, просто някакви КРАДЦИ и евреи искат да КРАДАТ земя от руснаците и наричат тая земя- Украйна. Който подпомага Крадците и и Евреи в Украйна е ПРЕДАТЕЛ и неблагодарно ПСЕ !! Трябва да се подпомага- Русия !! Евреина Зеленски да пуква !!!

Пич, лекарствата! Само ги пийваш, ако си пропуснал час, не взимаш двойна доза, за да не предобриш, а пиеш точната доза, когато се сетиш и постепенно ще устиш, как всички тъпотии, които ти се въртят в главата, ще изчезнат и ще започнеш да възприемаш реалността като нас останалите. Каква земя на руснаците те гони насред друга държава, бе льольо? Дъражава призната с международни договори и с история, която си простира столетия назад? То по същата логика цялата земя по земното кълбо е руска. Само как ще се разберат с македонците - не знам.

като минете всички изрожденци през ареста и съда и вие ще омекнете. не си мислете, че тук сте анонимни. предупредени сте.

Толкова и ти. Считай се за предупреден.

Споделям мнението за Тагарев- наистина е родоотстъпник !!!! Не може шепа американски гъзолизци да ни тикат към участие във военните действия на страната на Усрайна !! Не бива!!!! Неутралитет-това е истината !!!