Ще има кабинет до Коледа, от ПП склонни да обсъдят и друг премиер освен Петков

По думите на Лена Бориславова от ПП, БСП, "Има такъв народ" и "Демократична България" са подготвени за 4-годишен мандат

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо ли си мисля, че ДеБе-тата пак ще оплескат нещо ... Някак това им е като запазена марка. хахахаха

Да, ама защо пак Бойко Борисов няма да бъде депутат ? Нали много милее и постоянно търси кусури. Да не се скита по магистралите, ами да влиза отново в парламента, там да си каже тежката дума !

Деса утре ще нареди кабинета. Който иска пост, да носи торбички на Пл. Узунов. Не се стискайте. Там е заровено кучето

Направо да слагат Румен Гечев за премиер, Масларова за вице и да се хванат на хорото.

""единственото условие за кандидат-министрите е да няма съмнение за тях относно почтеността им и че не са участвали в корупционни схеми"" ///////////// Това означава, че Кирчо и Кокорчо автоматично се самоотстраняват от Софрата. Ибо и двамата вкупом съгрешиха, Господи!

много бързо да се съгласяват и тия :)

"ще се решава на база експертиза" - правилният превод на английската дума expertise е "експертен опит". Не винаги е добре да имаш експертиза на български, особено ако експертизата е медицинска.

Умрялото куче е заровено в Президентството. Президентът лично не проверява в случая с канадското гражданство. Затова си има слуги в Президентството, лентяи кото си бъркат в носа...ОСТАВКА !!!

Няма да има. Ще има или с ГЕРБ или нови избори за 48.НС.

Тая свирка Лена Бориславова пък коя е? Аман от измислени герои, готови да дават акъл

Не се и съмняваме че да се сглоби кабинет от доказани неудачници, некадърници и кариеристи е трудна задача за ПП. Не сте получили мандата, но можете да го върнете преди да ви го дадат. Ще спечелите симпатии като ИТН...

Егати премиера, нарушава конституцията на старта, а ще иска от гражданите, да я спазват?!

Срещите им досега бяха словестно самозадоволяване /онанизъм/ на тема политики, каквото и да означава това. Предстои обаче кокала да бъде тряснат на масата около която са насядали четири озверели от глад глутници! Нали се сещате какво ще се случи! На приказки всички са до немай къде сговорчиви, но вече ще става въпрос за парчета от пицата, която пред вид европейските пари от плана за възстановяване е доста блажна. Ще хвърчи перушина, косми, вълна и генетичен материал! И ако въпреки това се стигне до спогодба, някой ще седнат на стола, а други по принуда в скута на седналия, защото столовете са малко! Ще има доволни че са получилистол да седнат, но ще има и недоволни от ония седналите в скута, защото от време на време ще бъдат "обиждани" отзад.

С това делене на почтени и непочтени си ритате кратунката! Не може да ми казвате че сте почтени само защото сте завършили в чужбина и се смятате за безгршни и да работите д коалиция от партии , фалирали страната три пъти , изнесли парите на хората , чалгари и джендъри! Мадали ще озкарате пълен манфат въпреки желанието на гуруто ви Радев!

Паре нема, дейсвайте !

"От ПП са склонни и на друг премиер освен Петков " Ха ха ха ! Отрезвяването започна и това ми понамирисва на изцепките на Слави Трифонов. Абе Господа , не разбрахте ли ,че управлението на Държавата не е лъжица за всяка уста ? Връщайте ГЕРБ и Б.Борисов,че яко сме го закъсали !

така !?Все пак сега сме Парламентарна демокрация, на както го е казал народа "За всяко стадо си требе овчар".Въпросът е кой ще е овчаря ? Да ама овчаря требе да има и гега, иначе не става.Со кротце,со благо ,но и со малко сръвце !

И сега какво - ще внасяме министри ли ? от Дивия Запад или ...? "единственото условие за кандидат-министрите е да няма съмнение за тях относно почтеността им и че не са участвали в корупционни схеми" И как сега ще се включи Кирето Ментата ? А Ицо Тулупа от Продай България ? А Нинова ?! ИК е легализиране на подмяната на аксиомата за пола . Промяната на само една аксиома в класическата Евклидова геометрия (която се изучава в средното образование) води до две некласически - на Риман и Лобачевски. Без Римановата геометрия - теория на относителността практически е невъзможна ;) та социалните инженери на Глобалната Шайка се нуждаят от социални мутации чрез подобни подмени. Спирането на подобни Престъпленията срещу Чивечеството е благороден , хуманен акт. Но защо Нинова потули втората червена линия , за която говори само преди дни - готвеното предателство спрямо Българите в Югозападна България (СРМ) ? За това предателство вече ни информира и Кирето Ментата , и назначения от Козяк 16 външен министър ,отново етнически неБългарин (нямаме етнически Българин(ка) за последните 32 г , с изключение само на някои служебни правителства, каква забележителна повтаряемост на "случайности") А Продълбаваме Подмяната на Промяната готви и други национални предателства по инструкции на Началниците от ЦРУ и Козяк 16. Например , поддакване и присъединяване към взривоопасните провокации на Разединяващото се кралство в Черно море , по поръчение на САЩ, концентриращи се срещу Китай Има и още - ускорено сексуално дезориентиране на деца и алъш -вериша с тяй има и още - прилагане на добри практики от Дивия запад в рамките на спецоперация Ковид, демек не0либерално-фашистки репресии има и още ... но министерските кресла са отлична примамка, нали г-жо Нинова ;) Клъвнахте, признайте си ;) ! https://www.dnevnik.bg/izbori2021/2021/11/28/4287020ninovaochakvarazpredelianetonaministerskite/?ref=home_NaiNovoto всъщност разпрелението на Баницата ще е основният препъни камък пред тези мижитурки, пардон прдставителите на потенциални коалиционни партньори

Дивият феодализъм, наложен от ГЕРБ и персонално от неграмотния изверг Борисов, за който се говори, че е свързан с криминалния контингент, няма място в 21 век!

Да ни докарат до африканска държава.Вече трето поколение номенкратурни цървули

А ти си живееше до сега в АДА. С дяволи и демони.

Аман от комсомолски секретари ,подготвени от червени мами и тати в чужбина!Отпадане на санкциите срещу русията ,евроинтеграция и сближаване с US! ОСНОВНО НЕСЪВМЕСТИМИ ПОЛИТИКИ!Ало пременаджиите ,,,луди ли сте ?

Изглежда много трудно е да се разбере причината за краха на ГЕРБ: Западните данъкоплатци започнаха да проумяват, че с техните пари разни неграмотни индивиди в бившите сателити на Русия (СССР) си осигуриха луксозен живот! Това започна да създава определени проблеми на управляващите в тези страни и те вече не могат да игнорират въпросите свързани с корупцията платена от тях! ГЕРБ е минало! В буквалния смисъл! Въпросът е кой ще лежи в затвора и за колко??!!

Най-напред да започнат разследването преди герб,от времето на предсъединителните ЕУ фондове !Най-големите кражби са отпреди герб!Има се ред,герб са последни!

Както казва шопа “ Ред в лозе когато се копае” Всеки който е злоупотребил с европейски фондове е подсъдим. Колко години ще излежава в затвора ще зависи от големината на злоупотребата а не кога е извършена! Всеки е равен пред закона!

Йончева си направи две къщи за гости с пари на ЕС!!!!!! И заплатка от 12000 лв. от КТБ??!!!

Да проумяваш “прехода”,ама никога не е късно .

-- корупцията --А виждали е някой .Защо никой не казва имена а само заучени думи .

България е една голяма детска градина, в която възрастни инфантили избират световно неизвестни специалисти без никакъв опит да ги "оправят"

Абе Кире, имаш визията на слабоумен селяндур, кой глупак те издигна за министър и премиер?

Тази на кого ли е щерка и внучка? Всички ППичлемета са комунистически копелдаци!

Въпрос ! : - абе тов. Льена Барислававна - Е ли щерката на СИ”банкерката” ?

Ще ревете за Боко, ейй. Ще ревете както ревахте за Тато.

Ако махнете напълно плащането в брой нещата много бързо ще се оправят

ЗА !

Кат ти забие картата в некой магазин ,тогава ще те питам!Случва се масово!Да ви у технократите!България е мнооого далече от това ниво на плащане!Нисък стандарт на всички нива !Това е причината!Аре да не се пънете толкова за премахване на кеш,да ви в анархистите!

tiq db sa po-zle i ot tikvata

Тия ще векуват с Радев, докато са живи избори, ще печелят.

…т.е. СамоДокато у Нас са ВсеСъщите “избори” !

А кога ще бъдат следващите парламентарни избори? Дали през януари, февруари или пък март? 2022 година.

Да не би Кирил Петков да е почнал да разбира, че работата,с която се е нагърбил е доста по-сложна, отколкото си е мислил. Ще се учудя, ако е така, защото до сега се държеше като че ли морето е до колене.

Намирам че Е Абсолютен перушан. …а Ясно#Кой дет го “сътвори” - Ще го сакне.

Бе че тия ще ни оставят по една дреха на гърба е ясно ама вчера гледам Мая Манолова в мола в peek and cloppenburg къде само като влезеш и си 500 лева назаде да си пазарува чорапи :) . Е това е истината. Ходиш, подскачаш, плюеш и после в мола чорапи за по 100-200 лева.

Купувайте виа амазон. …това Е начинът Вси”наште’ “бизнеси” ДъСъ спихнат.

е семейна сладкарска партия начело със сладкарката Линда “Пасти и Перфета”. Всичко останало се ръководи от нео-комунистите на Радев.

Новият премиер Кирчо да не се мотае че работа го чака!!!

Продължаваме Промяната = Връщаме БКП на власт и изпълняваме мръсната поръчка на Радев. Боли да гледаш как олигофренията в прекрасната България само копае нови дъна ...

Банкянския шоп, Сараите и копейкин ще ви скроят такава шапка, че пак ще седиш пред канадското посолство за гражданство, ама може и да не ти дадат щото вече ще си осъден по 313 НК.

Дупе да ни е яко ! Промяната била масларка и овчара ,ми извадете и Гоцев че да е по автентично .Баси боклуците. Искат никой да не гласува повече само с машини теоретично да разпределят едни пари с администрацията на боко,идилия ,рай баце пълен социализъм.Баси Харвард баси Оксфорд даге!

Първо ще бъде съден за декларацията с невярно съдържание Гешев само чака да се свика народно събрание и да му поиска имунитета

печели изборите, трябва да е Министър-председател. Той с лицето си печели, ясно? Стига сте смачквали всичко.

Това го казваше и Боко.

сме били на едно мнение с Б.Борисов.

са севитьорки от сладкарницата на Линда.

са тези две минетчийки залепили се за гърба на Кирето?

Що всички се правят на ударени? Избороте бяха фалшифицирани от хунтата на Мунчо Путката

Футка си ти!

Зa 12 гoдини ce изляхa oгрoмнo кoличecтвo пaри в БГ и aкo тия пaри ce инвecтирaхa прaвилнo, a нe ce уcвoявaхa, ceгa щяхмe дa cмe мнoгo нaпрeд и нaгoрe.

почти всички открадваха парите за къщи и луксозен живот. Това е огромната част от населението на тази територия.

Като дадохте на шоп да управлява България какво очаквате? Никога повече шопи на власт. Те една къща и семейство не мигат да управляват камо ли държава. Цитат за шопите от Антон Страшимиров: "Шопът живее неспретно, кажете нечисто: около къщата му обикновено няма градина – свинете са всичко разровили. Облеклото му е бяло, с тесни беневреци, а кожухът му, нерядко с вълната навън, е лъснал от кир." Май се сещате за кой иде реч?

Така де, няма само Петков да яде бой след половин година.

Емилия Масларова БСП 23.02.2010 Бившият министър на социалната политика Емилия Масларова беше обвинена за присвояване на 11 млн. лв., както и за престъпление по служба, което според прокуратурата е извършено, за да улесни "кражбата на парите". Депутата от БСП Масларова бе освободена под гаранция срещу 50 хил. лв..

А защо не е осъдена?

А на Марс защо още не си бил? Да не би защото не може? Това обаче не означава, че Марс не съществува!

Значи на снимките на Бойко (без Бойко на тях) вярваме, въпреки че не е осъден, а не вярваме че комунистите като Масларова са откраднали 11 милиона? Жалки смешници сте!

Даа, единственото условие за кандидат-министрите е почтеността, демек, подписваш декларацийка с невярно съдържание и вместо за престъпник те провъзглавяват за почтен, че и за министър и лидер на партия те назначават. Да са ви чстити почтените избраници, друари избиратели! И резидент, потъпкал Конституцията, в която се е заклел! Бравос!

я кажи за един министър-председател от ангелския свят? Изрядните документи на нацистите за избиването правят ли ги почтени? Стига си манипулирал, а?

Фактите не са манипулация!

Гласуваш за Петков и Василев, получаваш Румен Овчаров, Емилия Масларова, Румен Гечев, Корнелия Нинова, Антон Кутев, Бойко Рашков, Янаки Стоилов, Васил Божков, Цветан Василев, Велизар Енчев, Ветко Арабаджиев, Николай Банев, Слави Бинев, Бенчо Бенчев, Георги Гергов, Христо Ковачки

знаеш ли колко е лесно да ги избереш? когато от другата страна седи едно, дето размахва ятаган и иска да сложи на всеки фес - чалма.

Те на запад ядат доматите с колците КАТ нашите от Банкя са.

Момче,помниш ли пленума гат "свалиха" дойновия...Май беше 86г.Кви панаири беха кво чудо,кви заклинания...Иииии кого сложиха на негово местоооо.Ми сложиха десния му или може би левия му тестис-стоянчо маркоффф бе от пазарджишко...След като и бебетата над 6 месеца знаат че в такивИ случаи се реже до девто коляно от твойте хораааа...Сега Фдена ли кво казвам.Така а сИга сериознУУУ.Др дойноффф беше пратен на "друга отговорна ПАРТИЙНА работа"-както се казваше тогава в такивИ случаи.Да пазари ЗАЕМИТЕ КОИТО СЛЕД ТВА БГ ЩЕХА ДА ПЛАЩАТ.Начи върхушката си свива кинтите а балъците ше плащат.ЩотУУУ "no money no funny".И кво Е лИбопитното? ЗАЕМИТЕ СА ОТ МАЛКИ БАНКИ У "БРАТСКА " АВСТРИЯ. Тогава 1000 пъти писах КАК КИНТИТЕ МОГАТ ДА СЕ ВЪРНАТ.Просто требваше да ме пратат у австрия с рейс да е по ефтино, с имената на теа банкиииии.Аз щех предварително да си напиша бележки на АВСТРИЙСКИ,БЕЛЕЖКИ КОИТО ДА РАЗЛЕПА НА ВХОДОВЕТЕ НА ТЕА БАНКИ.Кво щех да пиша на теа бележи?МИ ЩЕХ ДА НАПИША ЧЕ КОЙТО ДАДЕ ИНФО ЗА ТЕА МАНГИЗИ, БГ ДЪРЖАВА СЕ ЗАДЪЛЖАВА ДА ДАДЕ НА ИНФОРМАТОРА ПРОЦЕНТ ОТ МАНГИЗИТЕ ЗА КОИТО ТОЙ Е СЪОБЩИЛ А БГ ДЪРЖАВА СИ Е ВЪРНАЛА.ЩотУУУ в такивИ едни "преговори "освен чорбаджиите са участвали и счетоводителчета писарчета ... Примерно ако БГ си върне $100 милиона по твоя инфо -ЗАТЕБ $1 ИЛИ 2 ИЛИ 3 МИЛИОНА...И така на там.ТРЕБВАШЕ САМО БГ ДА ПОИСКА ДА СИ ВЪРНЕ ТЕА МАНГИЗИ.То хубУУУ АМА БГ СЕ УПРАВЛЯВАШЕ ОТ ТЕА ДЕТО БЕХА ВЗЕЛИ МАНГИЗИТЕ КОИТО АЗ ПЛАТИХ В ПОСЛЕДСТВИЕ Да не се лАжем излишно-ТАКА НАРЕЧЕНИЯ "ВЪНШЕН ДЪЛГ" БЕШЕ ЕДИН ОТ УДАРИТЕ НА ВЪРХУШКАТА НА СВИНАРА.Другите разбира се беха М-ТЕЛ-гат умното момче краси стойчев "плати "$9 МИЛИОНА за нещо дето струва $1,5 МИЛИАРДА...,разбира се ктб,щото един селяндур от гората имал детска мечта да стане "банкер" и след тва каха че е откраднал ктб И ГО ПУСНАХА ДА СЕ ИЗСУЛИ,ЩОТО ИНАЧЕ ЩЕШЕ ДА КАЖЕ ЗА КВО СТАВ ДУМА ,ИГРИТЕ НА МИЛЕНЧО ВЕЧЕВ С НЕКВИ МАНГИЗИ ПО ДЪЛГА И....

Кире , да не искат да ти дръпнат килимчето под краката. Мене ако питаш, толкова усмихнат , повече ставаш да рекламираш нещо , защото един премиер не може да е ухилен като зелка постоянно.

хората така се усмихват. Тук сме мрачни.

И като сложите курни масларката и овчара в правителство ,кой ще ви даде милиардите за крадене ? Или ония на запад са си плюли на суратя!?.

Няма ли да преложите Пеевски за премиер така както сте тръгнали?

"Eдинственото условие за кандидат-министрите е да няма съмнение за тях относно почтеността им." Защо предагате тогава Кирил за премиер и Асен за министър??? Кирил доказано и съзнателно подаде декларация с неврни данни с цел лично облагодетелстване, а Асен излъга съдружниците си и продаде тяхна собственост за своя сметка, като впоследтвие, за да не влезе в затвора върна тяхната част от парите и те се смилиха и прекратиха иска. Ако това е почтеност, здраве му кажи.

60 милиона държавни пари в чували за магистрали.

продължавайте с подмята както казва заглавието на партийката ви; язе вече ви подмених и сега ви гледам сеира отдалече... има изход за малкото останали свесни българи и то не един, кулата, калотина, терминала...

Не ти се е живеело в Боколандия, а?

Много обичам да дразня гербаджии, но всъщност най обичам да духам на Борисов.

Сами си го признахте, гербопитеци, хи хи хи!