"Ще бъдем безкомпромисни": 100 задържани само за вечер след сбиването с мигранти в София

Установихме, че е необходимо Държавната агенция за бежанците да засили контрола над обектите, за които отговаря, заяви заместник-директорът на СДВР комисар Мирослав Данаилов

Обратно в новината

Коментари - "Ще бъдем безкомпромисни": 100 задържани само за вечер след сбиването с мигранти в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

пффф

Вонегът го беше казъл много добре, че идват пратийните отряди да изведат неблагонадеждните и без занчение дали са нацисти или комунисти, винаги име поне един дето отмъква крушките...

Антиманян Хой...

едно мога да кажа: това са животни

Дори държави с развити системи за вътрешна сигурност не могат да се справят с тази паплач, която вилнее безнаказано из цяла Европа. В България е въпрос на време, при това малко, за да настане истинска анархия.

по времето на османската империя са съжителствали българи турци гърци евреи и т.н. след това не знам какво е станало но евреите гърците и турците са емигрирали ... пример за такива емигранти например известния бижутер Булгари .. не че нещо ама емиграцията в определени граници е полезна ... кво мрънкате за някакво сбиване без жертви ... че и им откраднали телефоните наще галфони

кметчето ви е откровен педал, харесва черни маймуни, ще става по зле

Българските слабоумни чалгапарапитеци по стара традиция пак са сбъркали точния адрес къде точно да отидат да протестират. Както винаги пак не разбрали. То с протести и с избори не става, ама карай да върви - чалгапарапитеците са прекалено слабоумни, за да разберат това. Както и да е, българските чалгапарапитеци въобще не е трябвало да ходят да протестират пред сградата на МВР в София. Въобще не е нужно да се правят протести нито пред Народното събрание, нито пред (П)Резидентството, нито дори пред сградата на Министерския съвет. Най-подходящото място за протести и народно недоволство е пред американското посолство. Намира се в София, квартал "Лозенец', ул."Козяк" 16. Отлична дестинация е и британското посолство в София. Намира се на ул."Московска" 9. Друго много добро място за протести а и за хвърляне на яйца е сградата на Представителството на Еврокомисията в България. Намира се в центъра на София, ул." Георги Раковски" 124. За почти 35 години слабоумните български чалгапарапитеци така и не можаха да проумеят, че всички техни беди, страдания, мъки и несгоди идват точно от 3(три) места - това са Вашингтон, Лондон и Брюксел. Абе жалка работа. Хахахахаха. Може да е жалка, ама в същото време е и много смешна работа - да се смееш от сърце колко слабоумни и малоумни са поне едно 99% от българските чалгапарапитеци. Заедно с това, освен слабоумни са и безумно страхливи. Хахахахаха. За 35 години ги намалиха като бройка почти наполовина - от 9 милиона през 1989-1990г до малко над 5 милиона или някъде там през 2024г. До 2040-2045г ще са вече 0(нула) милиона. Хахахахаха. :-))))))))))))))))

Профилактирани и освободени - вече съм спокоен...

На Избори не гласувайте за ПП ДБ и ГЕРБ ,защото гласувате срещу себе си.Те ще направят страната ни мигранско гето и това ще се отрази на живота на вас и вашите деца !!!

проблеми с мигрантите имат развитите страни ... немо такава опасност

Вижда се .... а още не са дошли на тълпи.

"задържаните са профилактирани и освободени." т.е. са обезпаразитени, изкъпани, нахранени и пратени по живо по здраво

Сега по европейското върховенство на правото на крайпътната бомбичка ще излезе че чужденците като малцинство са имали право да бият българите. Справка - Швеция.

Тепърва ще приемаме хиляди криминално проявени афганистанци от Австрия и другите европейски държави. В момента имаме калпаво управление. Това е.

Кавайте ги на товарен военен самолет и със силна охрана ги върнете,от където са дошли. Никой не ги е канил тези престъпници.

Направо ги разквартировайте при чаветата, ве. Едни и същи пришълци, на боя, на ценности. София си има още едно "Факултето ".

"Приятелката" предполагам е българска курветина... Като гоните мигрантите, гонете и курвите им. За тях няма значение, какво семе отглеждат в утробите си... Вярно е, че сме в много тежка демографска криза, но ново общество не можем да градим без морал...

Дупето няма пол, раса, религия, националност.

"Установихме, че е необходимо Държавната агенция за бежанците да засили контрола над обектите, за които отговаря, и да има ясна представа как се изпълнява протоколът в тях". - Ма, верно ли?

Ами не е вярно. Повечето са студенти а не бежанци.

Само че едно време, ако станеше патаклама - айде откъдето си дошъл, пък си търси другаде къде да учиш медицина.

пффф

Значи тия пакистанци са ги били, без да са виновни, но те трябва да бъдат наказани... Това от традиционните цености ли е?

На СГЛОБКАТА не и дреме за инцидентите с мигранти. Интересът им е да се задържат на власт. Преговорите са формални, понеже са с предизвестен край! Всичко им е разпоредено от Амбасадата, а сега за пред народа водят ТЕЖКИ преговори. Сега борбата е кой да вземе по-голямо парче от баницата. Изборите са МИРАЖ, АБСУРДНИ, понеже АМБАСАДОРА не дава!

почвам да ги товаря на влака посока Турция! Денков го слагам за машинист най-отпред!

Кабинетът Денков май не е разбрал какво подписа с Австрия за Шенген, тъй като споразумението надминава по задължения дори Дъблинското, което другите засегнати от мигрантите като нас страни Гърция, Италия, Испания дори не спазват, заяви топдипломатът и екс зам.-министър на външните работи Любомир Кючуков

Хората трябва да бъдат разделени и противопоставени, за да ги управляваме по-добре. Мигрантите помагат за тази цел.

няма да може да управляваш ! . една система работи тогава и само тогавау когато никой не знае, как работи, освен мафията !

шумкарите ви плъзнаха по пързалката , създавайки "обективен повод" за въвеждане на полицейщина по улуците ...при това - с автомати . във всеки един момент кукте могат да застрелят някого, и после да кажета, че "нарушавал реда" ! . да не забравяме, че от 2-3 години куките *умишлено убиха хора по улиците", даже убиха бивш спортист, национален състезател

И всички тези убити кротко си ходили по улицата, полицая вади патлака и в челото. Каква си тъпа маймуна само. С риск да обидя маймуните.

че не иска "да спре" (не е длъжен , има право и да не спре..кой е кука че ще му заповядва) не означава че трябва бъде застрелян ! .

Ми куката и представител на българската ДЪРЖАВА и има право да те СПРЕ и да поиска легитимизация чрез документ ....

Централната улица на столицата ни европейска е 1-во тънеща в разруха, мръсотия и лепкавост, 2ро вече е и с 2 стриптииз бара, а масово псевдо заведения за хранене са с митизми и лепкави плочки заляти с падащи сосове и парчета храна, която не е измивана никога. Групите биещи се деца напоследък са ежеседмично, крещящите и проявяващи дори фалшива агресия са ежедневие, просяци са с постоянни места, а търговци са завзели площи до степен да не е възможно да се минава. Явно заети в борба за комисионни цялата община и кмета са заети да разделят тортата, а "бизнеса" с репатриращите автомобили все така прибира най-близките и удобни коли, независимо дали пречат на трафика или просто им е изтекло времето на СМС-а за паркиране. Да им дам идея - разкопайте канал през средата, за да е миязмата и клоаката тотална.

На нас Българите емного добре какво и кои са емигрантите! След разпадането на Социализма в България първо утайката на обществото , неуспялите в живота боклуци напуснаха и забравиха родина и родно място + близки и познати!.

Разпада започна в 1983 с Кех Валенса. Първо напуснаха турците. Не съвсем доброволно. Първи от турците напуснаха тези избрани на длъжност с избори, тезис висше и средно специално образование (което се равнява на сегашната магистратура). Утайката? Даже не можаха да засеят достатъчно след тях. След това в 1989-1990 напуснаха учените и инженерите на високо ниво, защото в България им затвориха предприятията или ги оставиха на заплата без индексация. А на запад им предложиха степендии и позиции по университети и изследователски центрове. Напуснаха млади хора с децата си. В България нивото на университетите падна в ранга под 1000, БАН дори отказаха да го индексират. Купиха за 2000 долара всички сортове слънчоглед и пшеница и сега не може да ги сеем а те ги продават като супер храни. Утайка казваш... Урайката беше именно зараждащите се СИК и ВИК, бивши борци и спортисти, превръщали се в мафия. След това, когато въведоха ограничения и цедка за напускащите напуснаха мизерстващите. А при Бойко напускаха пострадалите от мутрите. Един милион.

преди няма и месец, и "ефектите" ама грам не закъсняха!

Кой точно от Денкоглу подписа?

Кой точно подписа за емигрантите с Австрийците?

Едно време бяха хванали едни римляни в село да крадат. Когато ги попитаха, защо крадат само в нашето село, а не в съседното - те отговориха - там бият.

Аби иска си лобут. Нищо друго. Я сега тези стотината да ги "постелят" едно хубаво. Ама хубаво. Да ги пуснат да разкажат как е било. Всеки да разкаже на още 5-10 човека. Ето ти ги 1000 броя които не само няма да искат да влизат в полицията. Няма през ум да им минава. Ще са кротки като памук. Иска си кютек.

Смахнатите ви политици ви ги докараха сега дрънкат глупости. Тия гъзодавци политиците слушат оня от посолството

Всичко едва сега започва, като почнат да ни ги връат австрийците след малоумното споразумение на нашите за Шенген, тогава ще е олеле, но вече късно, цяла Европа пищи от тия

"Безкомпромисни", означава, един път да не припарва никой нелегално в България, а който врезе нелегално да е в затвора.

И сега какво да правим с тези престъпни чужденци? На кого да ги връщаме, като по закон нямаме това право. Австрийците бяха по-умни, като си решиха въпроса с връщането. То и ЕС си мислеше, че си е решил въпроса, като гласува Дъблинските споразумения и после набързо прие граничните държави да го изпълнява, но не им се отвори парашута. Сега се надяват, че като дойде Фронтекс, ще регистрират всички нелегално преминали и ще ги държат насила тук. Никой от ЕС не се интересува да пази България от мигрантите, а да ги държи в тази територия: хем се правят на хуманни, хем прехвърлят проблема на друг. Същото ще бъде и с бъдещата война на НАТО с Русия. Те подклаждат конфликта от който печелят, а после изпращат источно-европейци да умират на фронтовата линия, нали това беше основната цел на начето приемане - да ги пазим, охраняваме и обслужваме.

Ти кажи какво "правите" с престъпните българи!? Къде ги връщате? От салам теле не става! М?

А не става. Баща ти наврял един салам и виж кво теле е излязло !!!

Дано продължат с тия мерки, както се казва в статията -задържане от полицията и профилактиране. Ако сега не им вземем страха, край

аз лично не разбрах повода за тази клоунада...

Май някви арабели са нападнали тийнейджърка на Витошка, някакво момче се опитало да помогне и го спукали от бой

Повода е следния. България след 30 години. Двама полицаи спират нарушител на пътя и му вземат документите за проверка. Тогава единия се обръща към другия "Мехмед, я виж този какво странно има носи-Иван"

Всички българи нарушили закона, в кафеза да се научат на дисциплина, след като в училище не са. А за емигрантите - депортиране, какво са дошли тук да тормозят хората, да си ходят в къщи да тормозят тяхното население. Трябват сурови мерки, докато положението не е излязло извън контрол.

Ето демокрация от ебаната Американска нация . А ние глупаците продължаваме да си плащаме данъциите.

Не съм много запозната с правните въпроси, но мисля, че ако мигранти нарушават обществения ред, би следвало да бъдат задължително екстрадирани в страната им по произход със забрана да влизат на територияа на РБ отново.

Има ли поне един от прочелите по-внимателно статията, който наистина да вярва на тези "страшни" закани на МВР? Питам, щото точно в петък, от 19 ч. на пилоните до НДК имаше някакво феминистко сборище по повод на 8-ми март. Я бяха 100-тина човека, я не. Но пък бяха се струпали поне 150-200 полиццаи и имаше поне едно 20 полицейски коли и бусове. Освен тях на входа на всяка алея към градинката пред НДК имаше по двойка полицаи. А само на стотина метри от тях е станало сбиването. Но на тях не им пука. Да, вчера на Витошка имаше 1-2 двойки и една патрулка. Днес сутринта обаче - нямаше никакъв полицай. Мигранти обаче имаше и то не малко.

Този пореден напън ще е три дни. Народът е казал - всяко чудо за три дни. Поне сега се задействаха след сравнително леки случаи, обикновено се случва след като убият някой. И пак - три дни. Далеч по-важно е за МВР да дебне с триноги в храстите и да захлебва. А вече има квартели в София дето и по светло не е добре да минаваш - Хр. Ботев, Филиповци, Миленков, и района около Женския пазар.

А стига с това бъдеще време. Сега и веднага. Дори днес вече е късно.

пак не гласувайте или гласувайте за ПП ДБ или ГЕРБ.Те ще ни докарат още мигранти - да ги отглеждаме и да се грижим за тях !!!

Да бе да, те за 9 месеца докараха всичкото мигранти, преди това нямаше нито един! Хаха Големи сте тиквоглупи.

Мой ти си заблуден мой човек, това което виждаш е резултат от споразумението с Австрия за шенген

До БГ БГ Глупости говориш, защото не можеш да ги докажеш

Удивително е как една потънала в проблеми държава реши да си създаде още един. Малко са ни нашите пресъпници, а сега вкарахме и чужди. Тия ще затрият окончателно страната ни, ако броят им продължава да нараства, а сглобкаджиите ще ни внушават, че било голямо постижение въздушно-капковата измишльотина, ама в комплект с тая напаст. Не искаме Република България да се превърне в джамахирия! Единственото решение е изселването от България! Безусловно! Без да се зачитат каквито и да е споразумения, които са насочени срещу живота и здравето на българските граждани!

Момчета, бой. Само бой. Арабухата не можеш да го уплашиш с нищо друго. Само бой. До посиране.

Както е каза Вапцаров - "Разстрел, и след разстрела - червеи

за колко (милиончета а тебе) ни продаде задниците - да я търпим и храним тая смрад? Знаеш ли, обесване ще ти е малко! И избщо не се надявай, че козяк ще ти помогне или пък заграбените милиончета по сметките на жена ти..

ве, и нито ред за 30 мангала, пребили 4 български деца на витошка!? маата ви рязана диражийска дееба...

Ясно е, че за да влЕзнат у шенген, нашичките ще се съгласят на всяка бройка гости, а щом австрия ще ги връща, ще започнат всичките от "семейството" да ни ги подхвърлят. И такива инциденти ще стават ежедневие. И не ми се мисли, къде ще бъдат настанени и как ще издържаме скъпоценните клетници от цял свят.

Карайте ги със самолети всеки ден тарамбуките, а после "бъдете безпощадни"... Ег..ти нещастниците сте!

Предлагам тия арабели дето знаят само да се бият да ги прехвърлят направо в Украйна като помощ заедно с техниката, на нас не ни трябват!

кога ще задържат и останалите 6200 от първата партия?

Идиотите които режат гуми на колите в Люлин и те ли са мигранти....е.ати олигофренския народ

в коя кочина живееш, свиньо?

Тепърва ще има наплив от емигранти, върнати от Австрия, Германия и прочие. Министерството очаква те да спазват законите. Да се съобразяват с българските обичаи и религия. Да направят населението пъстроцветно. С неуморния си труд да усилят икономиката ни. Дотогава, полицията моли жените да не излизат на улицата без охрана. Мъжете да си мълчат в присъствието на емигрант. А социалните служители да осигурнят необходимите пари за просперитета на неработещите емигранти.

свиквайте с европейските ценности. Иначе излизане от ЕС, връщане на Гранични войски, лични карти с печат за месторабота, милиция, а не полиция, организациии като чавдарчета, пионерчета, ДКМС, президенска еднолична власт и т.н.

Дадат му сто лева да се дрогира, слага качулката и търси някой чужденец да се сбие, има го колко си сякаш.наши боклуци са

На самолета и кой откъдето е дошъл .

Самолет, рейс, кола, каруца или пеш - вън от България!

картечница, дупка и фадрома