17-11-2017 20-11-2018

Коментари

САЩ отново се потапят в помията на Макартизма! :))

Е сега разбрахте ли колко струват западните "ценности"???? А къде остана прословутата неприкосновеност на частната собственост???? Усетихте ли колко фалшиво и лъжовно е всичко на запад????

1. Изгонени са 2. Срока е изтекъл 3. Вече е БИВШ дипломатически имот. 4. Държавата е проверила дали е изпълнена разпоредбата Останалото са врякания на патката на Кремъл която не знае от къде идва Кирилицата и кой им е пратил попове и книги да ги покръстят руснаците.

Поредната елементарна кремълска партенка. САЩ с нота закриха това консулство и то вече не съществува. Правителството на САЩ е в правото си да се разпорежда с имота.

Ами не! Имота е руска собственост, нищо че не функционира като комсулство...

Жалко, че трябва да напомням на такива, като теб, че с прокурорско разрешение полицията може да влезе във всеки имот, който не е дипломатически! А при опасност от извършено престъпление и без прокурорско разрешение! Те са си вързали гащите!

Значи вчера изтекъл срока, руските шпиони да се изметат оттам, ама влизането на американците било с ''взлом''. Аме хибридчии дираджийски, гледайте си малко от малко заглавията бе !!

Верно е меко заглавието, щото за да влезеш в чужд имот с взлом, си е престъпление?! Щото ако не е престъпление, доста хора влизат така, за да проверят собствениците на имоти оставили ли са разни пари и ценности. После прибират ценностите за да не изчезнат. ХАХАХААХ, та това самарянство било, хахахаха, пусни предложение полицията да не ги издорва... Хахахаха

Лудите крави надминаха и нацистите. Такова нещо и Хитлер не си е позволил, преди да започне война!

за кремълските боклуци говориш, нали? Вярно е.

Генерал предлага да ударят с ракета щатска военна база, за да се убедят, че няма останали хора на нейната територия ...

Не е хубаво да се бъзикате по този начин, то че някой не могат да хванат хумора е ясно.

Какъв взлом, каква трагедия за костюмираните руски консули в Сиатъл! По-голяма от бобмите, които лъотчиците от въздушно-космическите сили на Русия изсипват върху сирийските градове.

Ти за град РАКА ли говориш? Та там бяха коалиция от 60 държави, начело с САЩ.

ами скоро някой изтреля над 100 ракети по друга страна те какви са -миротворци или терористи

САЩ и запада като цяло са като пиян комарджия изгубил всичко в казиното наречено пазарна икономика или фондова борса ,освен това се вияд едно на едно ,че са най обикновено военно политическо джудже и им остана само кварталното хулиганство.

Говедата здраво си изтърват нервите вече. Ама след толкова бой от братушките, и друго вече изтърват отзад.

Нема лабаво. С терористи така се работи.

Нема лабаво. Терористите така работят. А терористи са тези, дето нападнаха Ирак, Либия и сега Сирия без никой да ги е канил там. Правят си бази на чужда територия и воюват срещу законното правителство в страната. Те това са терористите.

Само терористи могат да мислят че с по-голям терор ще постигнат нещо. Ако постигнат, историята е показала, че е много временно, преди да бъдат изчистени.

"служители от Държавния департамент са направили оглед на сградата, за да се убедят, че няма останали хора на негова територия" - хахаха... по-нагли и тъпи обяснения не съм чувал скоро. Всъщност май чувах: Едни хора в Англия бяха натровени с "най-силната отрова" в света, но останаха живи.

Лаборантът произвел отровата е глобен и сега живее някъде в Сибир.

Изключително нагли к*пелета станаха тези кравари.. Не бях расист, докато синът ми не отиде на бригада в щатите. Наложило се е да свали на земята двама тъпи и дебели негра, защото са се държали надменно и са се опитали да унижават българите.. Преставяте ли си , наследниците на бившите роби, сега имат бели роби - образовани деца.. Както и да е.. добър опит беше за него, във всеки случай само дето не целуваше земята като се върна в България.

И защо реват руснаците?? Сградата няма дипломатически имунитет след като не е вече дипломатически обект. Те сега вдигат врява за нищо.

99,99% от сградите в САЩ нямат диплом.имунитет.... Ама държ.служители не могат да влизат там котаго си поискат без заповед от съдия и съдебно решение. Нарича се неприкосновеност на жилището. Анадъмо? Или пак двойно стандарти!!?

да но си е тяхна ако ти си купиш апартамент в друг град и някой от кметството реши да провери дали има някой в него как ще ти е

Срещу руснаците винаги трябва да се постъпва... по руски.

Иначе когато наближите посолството на САЩ в София ви посреща табелка, на която е написано, че всички посетители могат да бъдат разпитвани и претърсвани на територията на посолството.

Територията на посолството е щатска територия до момента, в който българската държава не ѝ отнеме дипломатическия имунитет. И като такава територия, там важат щатските закони, според които човек може да бъде разпитван и претърсван. Не виждам нищо странно и нередно. Ако не искаш да те претърсват - не ходи там.

По българските закони обаче да те разпитват и претърстват е привилегия на престъпниците.. Баси овцете дето сте за една тъпа американска виза.. Освен това се гаврят с хората, отказват визи без никаква причина, ей така за кеф, да види стадото кой е овчаря..

Само да попитам, мога ли да вляза безнаказано в твоя апартамент след като той /апартамента/ няма дипломатически имунитет ?

Ти нямаш право, но полицията с прокурорска заповед може да влезе!