Коментари - Щатът Джорджия забранява смяната на пола до 18-годишна възраст | Днес.dir.bg

Щатът Джорджия забранява смяната на пола до 18-годишна възраст

През последните две години са внесени поне 306 законопроекта - повече от всеки предишен период

Обратно в новината

Коментари - Щатът Джорджия забранява смяната на пола до 18-годишна възраст | Днес.dir.bg

Коментари

Усещам пола си като пол хеликоптер. Кога ще мога, да го сменя на хеликоптер, за да изразя вътрешното си усещане и да не страдам от разлика между себеусещане и биологичен пол? Кога ще мога да осъдя родителите си, родител 1 и родител 2, че ме дискриминират, отказвайки да ми платят перките, които ще ме направят свободен? Бих искал и държавата, да ме подпомогне мен и родител хеликоптер 2, да си осиновим хеликоптер, както и да узакони браковете между хеликоптери. Искам всяка година да има авиошоу хеликоптер прайд, където витлата, да са оцветени в цветовете на дъгата. Искам и НПО, което да се казва Хеликоптери за България или Български Хеликоптерски Комитет, което да ми плаща от данъците на дискриминиращия ме хеликоптерофобски народ, заплатата достоен живот на хеликоптер.

Отново сложна ситуация. Моят опит в живота е, че в желанието да предпазиш някого от грешка му причиняваш по-голямо зло, но ако американските сенатори виждат нещата по друг начин, така да бъде. Времето ще покаже кой крив кой прав.

Те не го предпазват, а я отлагат, докато се развие биологично мозъкът и тялото му на детето.

Като начало да поченм с това , че такова жувотно като смяна на пола , чисто медицнски няма , Има осакатяване и придобиване на някои белези на другия пол + доживотен прием на медикаменти.

Тоест подтискане на природата, на естественото и чрез медикаменти насилствено представяне за друго.

Тоест хем се оскатаяват хем не могат да станат желаното

Какво трансексуални деца ве изроди извратени?!

Малко по малко либералната мъгла се разнася...

Значи на 18 не можеш да пиеш, но можеш да си смениш пола - да им имам държавата!!

Е, разочарован съм! Това никак не е демократично! Значи аз на 9 години мога да осъзная, че искам да ходя само с рокли! И трябва да чакам още 9 години? И през това време ненужнимите ми "макари" трябва да си продухват под роклите ми?

Тихомълком много обратни се домогнаха до високи постове,от там имайки власт започнаха да си прокарват извратените идеи.Не искат да се крият а да се приема ненормалното за нормално.Първо всички се възмущават,минава време и започват да свикват и да не обръщат внимание,и след още време става нормално.Иначе нормалните хора са против това разбира се .

Липсват им пътвите 18 години и не могат да наваксат.

А расата може ли да си сменичовек? Като се роди черен - да не ходи като прокълнат и всички да го мразят? Тая на снимката изглежда е пропуснала...

ОК... Пък аз се "идентифицирам", че съм примерно Гай Юлий Цезар или пък майка Тереза? Помогнете ми с "операция" доктори и със закони, другари депутати.....Това не е ли същото психично заболяване - да се идентифицираш, като "друг" пол от дадения ти от Бог?!

УМСТВЕНАТА дисфория на демоСратите води до ПОЛОВА дисфория...

В знак на протест ДБ и Кръга Капитал отказват субсидията от Америка за България

Като се има предвид, че пълнолетие в Щатите се навършва на 21 - малко е раничко

"когато полът, с който се идентифицира, не съвпада с този, който му е бил определен при раждането"? Т. е. полът, с който е роден ли?

Аз се чувствувам кокошка, ами сега? Дали ще ми дадат да си правя операции? Абе таковата .. когато някой се чувства Роналд Рейгън, това не се ли лекуваше в психиатрии?

Хората, които плюят щатите, да изгледат един филм с Еди Мърфи или някаква класика и да видим дали през 80-те, 90-те е било така. Викат си му черньо, отива в някой бар за обратни и им вика ей "еди си кво". Това с джендърите от скоро почнаха да го налагат така усилено.

На никой не му пука, какво е било Всяка държава си има минало. Важното е, как градим бъдещето. В случая, не виждм бъдеще изобщо

Даже още викат на коренното население индианци, защото Колумб си мислел, че е открил Индия... Тия още не знаят къде са, а тръгнали на нас да ни казват, къде трябва да бъдем!

Абе, виждам, че тука са се събрали феновете на тръмп, та да питам. Арестуваха ли го или само плака като вдовица за кор?

ЛЕКУВАЙ си дисфорията!

Тъпо либерастче си беше и тъпо либерастче си остна :) Пусна ли сълза за приятелчетата в Джорджия ?

Цял един ден новинарските емисии на уж български телевизии започваха с топ новина какви критики трябва да понесем от САЩ. Боли ме мене какво мислят за нас тъпите американци, сякаш те са някаква супер нация. И аз мога да ги критикувам, колко са дебели, колко са бели, колко са черни, как искат да господстват на целия свят, как замърсяват въздуха, как тровят почвата, как безразборно продават оръжие, как си сменят пола преди да са разбрали какво искат,как си бутат носа където не им е работа още и още...

А защо не 21 години, тъкмо като си рязнат гениталиите, ще могат да го полеят с биричка?

Като гледах "Женени с деца" всякакви майтапи се пускат, на всякаква тема. А сега да те е страх да кажеш на някой госпожо, защото може да се чувства господин или нещо трето и може да те осъди.

Така ни го представят, не сме го докарали ние, ние просто сме свикнали вечер да седим пред телевизора и да гледаме каквото си изберем от даденото да гледаме. Само че вече ни дават навсякъде такива извращения и ние сме привикнали да седим и ... ги гледаме, какво да правим?

ВЗИМАТ ПРЕВЕС НАПОСЛЕДЪК, СЛАВА НА БОГА! ВАЖНО Е НИЕ ТУК ДА УДЪРЖАМЕ ПОЛОЖЕНИЕТО, ДОКАТО ТЕЗИ, КОИТО ТРЯБВА ДА СМАЖАТ ЗМИЯТА И ИМАТ СИЛИТЕ ЗА ТОВА, ГО НАПРАВЯТ ОКОНЧАТЕЛНО! ОЩЕ МАЛКО ТЪРПЕНИЕ! А ВЪВ ФЛОРИДА ПРИЕМАТ ЗАКОН ЗАБРАНЯВАЩ ЦИФРОВАТА ВАЛУТА! СЛЕД ТЪМНИНАТА ВИНАГИ СЛЕДВА СВЕТЛИНА!

Здравият разум на съда би се произнесъл против самоидентифицирането на пола на каквато и да е възраст и против даването на лекарства за спомагане на това. Не е Божията намеса това, а е хитър подъл ход на противника му.

забелязвате ли

Все още има хора със здрав разум в САЩ. Демократите бибипаха бибипката на тази иначе прекрасна страна! И го изнасят по цял свят.

това не е "здрав" разум, защото косвено се потвърждават правата на хора да се самоизмамно идентифицират и на лекарите да им "помагат" да продължат да се самоизмамват. Това си е потвърждение на лъжа със закон. Жалко за тръгналите по тая пътека на смъртта

Официално, подчертавам ОФИЦИАЛНО, над 305 във великата Хамерика, се самоопределят за цбърканяци, или по медрно му казано ЛГБТИ+ ... Мамицата ви сбъркана Хамериканска.

над 30%

До 18 години нямат право да си купят бира от магазина, иначе могат да си сменят пола!

Нямат право и да гласуват! Обаче няма проблем да си изрежеш половите органи и да саи присадиш нещо друго. Разбира се с пари на данъкоплатците! Хората трябва да разберат че малоумного гласуване и НЕ гласуването си има последствия! Иначе всичко това не е нищо ново. Има и в Старивя Завет от времената на Ной, Спарта и Гърция, всяка една друга Западна или Източна империя, включително Рим! Така че това е старата песен на нов глас с привкус на марксистко-фройдистко-дарвинистка тъпота!

Но пък като си сменят пола самите те няма да имат деца и да се размножават. Пак ще трябва да тафят бели деца от здрави семейства и да ги дават на гей двойки. Няма как, няма как.

Тези психични и сексуални отклонения са причинени от химикалите в храните и водата

Е тотална глупост! А ти си абсолютно неграмотен! Хомосексуализма и всякаквите други форми покрай него са добре известни исторически от пред потопни/Ноеви времена!

на про3т човек, книга не виждал какво да му обесняваш, той всичко знае

Баси , един щат с повече от 2 мозъчни клетки. БРАВО ... лошото е че нищо не им пречи да отидат до съседния.

"полова дисфория - клиничен термин за страданието, което изпитва човек, когато полът, с който се идентифицира, не съвпада с този, който му е бил определен при раждането." Аз го определям "изпитването" на т.н. "страдание" от пола, който Бог ни е дал, като психично заболяване без да знам как му е точното наименование! Някой дава ли си сметка, че може да е породено от някакво насилие над детето - психическо и/или физическо от уж "нормален" или лгбд "родител" или някой друг и след като си "смени" пола да речем на 12 години, да съжалява вместо това! защото вместо да лекуват децата от причинената травма и да наказват виновните за насилието върху тях, дай като "по-лесно" - да му сменим пола, което си е престъпление срещу човечеството! Че и законно искат да го направят, а както отбеляза един тук - до 21 г. нямат право да си купят бира, но на 12 да имат право да си сменят пола.... След 18 г. който иска да си троши главата - да си сменя пола, да си слага "само" сиси например или каквото там иска, а след някое десетилетие ще може вероятно и кучешки глави или други части от тялото да присаждат от животни на хора и ще претендират за закони с такива "права"!

затова никакви компромиси. Това решение се приветства като добро, обаче то не осъжда смяната на пола, но дано поне предизвика спешна необходимост от работа с хората с проблеми в удълженото благодатно време

.." В общи линии законопроектът е насочен към децата, които изпитват полова дисфория - клиничен термин за страданието, което изпитва човек, когато полът, с който се идентифицира, не съвпада с този, който му е бил определен при раждането. В общи линии законопроектът е насочен към децата, които изпитват полова дисфория - клиничен термин за страданието, което изпитва човек, когато полът, с който се идентифицира, не съвпада с този, който му е бил определен при раждането. ".. --------------------------------------------- Дали при раждането или много преди това ?! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Там където природата е работила 9 месеца, цел живот не можеш да го скриеш.

да, не съществува макар и да е "узаконено" такова нещо като "определен при раждането пол, не съвпада с този, с който се идентифицира."

За такива "сбъркани" индивиди бих определил само едно: Евтаназия. Така няма са занимават околните с проблемите си.

До 21 години нямат право да си купят бира, но имат право да си отрежат ...

Е па да си се праскат с който си искат... Стига да не занимават околните с това.

Ужас , от къде се взеха тия антидемократи в най демократичната страна Путин явно не жали и последните парички дето са му останали преди разгрома му ,плаща ли плаща и там ,а народа му гризе калашници

я пак??? Лайно либерално.

ДБ и ПП кога излизат на протест ?

Кирилка и Христина са потресени от новината

Коментари - Щатът Джорджия забранява смяната на пола до 18-годишна възраст | Днес.dir.bg

Щатът Джорджия забранява смяната на пола до 18-годишна възраст

През последните две години са внесени поне 306 законопроекта - повече от всеки предишен период

Обратно в новината

Коментари - Щатът Джорджия забранява смяната на пола до 18-годишна възраст | Днес.dir.bg

Коментари

Усещам пола си като пол хеликоптер. Кога ще мога, да го сменя на хеликоптер, за да изразя вътрешното си усещане и да не страдам от разлика между себеусещане и биологичен пол? Кога ще мога да осъдя родителите си, родител 1 и родител 2, че ме дискриминират, отказвайки да ми платят перките, които ще ме направят свободен? Бих искал и държавата, да ме подпомогне мен и родител хеликоптер 2, да си осиновим хеликоптер, както и да узакони браковете между хеликоптери. Искам всяка година да има авиошоу хеликоптер прайд, където витлата, да са оцветени в цветовете на дъгата. Искам и НПО, което да се казва Хеликоптери за България или Български Хеликоптерски Комитет, което да ми плаща от данъците на дискриминиращия ме хеликоптерофобски народ, заплатата достоен живот на хеликоптер.

Отново сложна ситуация. Моят опит в живота е, че в желанието да предпазиш някого от грешка му причиняваш по-голямо зло, но ако американските сенатори виждат нещата по друг начин, така да бъде. Времето ще покаже кой крив кой прав.

Те не го предпазват, а я отлагат, докато се развие биологично мозъкът и тялото му на детето.

Като начало да поченм с това , че такова жувотно като смяна на пола , чисто медицнски няма , Има осакатяване и придобиване на някои белези на другия пол + доживотен прием на медикаменти.

Тоест подтискане на природата, на естественото и чрез медикаменти насилствено представяне за друго.

Тоест хем се оскатаяват хем не могат да станат желаното

Какво трансексуални деца ве изроди извратени?!

Малко по малко либералната мъгла се разнася...

Значи на 18 не можеш да пиеш, но можеш да си смениш пола - да им имам държавата!!

Е, разочарован съм! Това никак не е демократично! Значи аз на 9 години мога да осъзная, че искам да ходя само с рокли! И трябва да чакам още 9 години? И през това време ненужнимите ми "макари" трябва да си продухват под роклите ми?

Тихомълком много обратни се домогнаха до високи постове,от там имайки власт започнаха да си прокарват извратените идеи.Не искат да се крият а да се приема ненормалното за нормално.Първо всички се възмущават,минава време и започват да свикват и да не обръщат внимание,и след още време става нормално.Иначе нормалните хора са против това разбира се .

Липсват им пътвите 18 години и не могат да наваксат.

А расата може ли да си сменичовек? Като се роди черен - да не ходи като прокълнат и всички да го мразят? Тая на снимката изглежда е пропуснала...

ОК... Пък аз се "идентифицирам", че съм примерно Гай Юлий Цезар или пък майка Тереза? Помогнете ми с "операция" доктори и със закони, другари депутати.....Това не е ли същото психично заболяване - да се идентифицираш, като "друг" пол от дадения ти от Бог?!

УМСТВЕНАТА дисфория на демоСратите води до ПОЛОВА дисфория...

В знак на протест ДБ и Кръга Капитал отказват субсидията от Америка за България

Като се има предвид, че пълнолетие в Щатите се навършва на 21 - малко е раничко

"когато полът, с който се идентифицира, не съвпада с този, който му е бил определен при раждането"? Т. е. полът, с който е роден ли?

Аз се чувствувам кокошка, ами сега? Дали ще ми дадат да си правя операции? Абе таковата .. когато някой се чувства Роналд Рейгън, това не се ли лекуваше в психиатрии?

Хората, които плюят щатите, да изгледат един филм с Еди Мърфи или някаква класика и да видим дали през 80-те, 90-те е било така. Викат си му черньо, отива в някой бар за обратни и им вика ей "еди си кво". Това с джендърите от скоро почнаха да го налагат така усилено.

На никой не му пука, какво е било Всяка държава си има минало. Важното е, как градим бъдещето. В случая, не виждм бъдеще изобщо

Даже още викат на коренното население индианци, защото Колумб си мислел, че е открил Индия... Тия още не знаят къде са, а тръгнали на нас да ни казват, къде трябва да бъдем!

Абе, виждам, че тука са се събрали феновете на тръмп, та да питам. Арестуваха ли го или само плака като вдовица за кор?

ЛЕКУВАЙ си дисфорията!

Тъпо либерастче си беше и тъпо либерастче си остна :) Пусна ли сълза за приятелчетата в Джорджия ?

Цял един ден новинарските емисии на уж български телевизии започваха с топ новина какви критики трябва да понесем от САЩ. Боли ме мене какво мислят за нас тъпите американци, сякаш те са някаква супер нация. И аз мога да ги критикувам, колко са дебели, колко са бели, колко са черни, как искат да господстват на целия свят, как замърсяват въздуха, как тровят почвата, как безразборно продават оръжие, как си сменят пола преди да са разбрали какво искат,как си бутат носа където не им е работа още и още...

А защо не 21 години, тъкмо като си рязнат гениталиите, ще могат да го полеят с биричка?

Като гледах "Женени с деца" всякакви майтапи се пускат, на всякаква тема. А сега да те е страх да кажеш на някой госпожо, защото може да се чувства господин или нещо трето и може да те осъди.

Така ни го представят, не сме го докарали ние, ние просто сме свикнали вечер да седим пред телевизора и да гледаме каквото си изберем от даденото да гледаме. Само че вече ни дават навсякъде такива извращения и ние сме привикнали да седим и ... ги гледаме, какво да правим?

ВЗИМАТ ПРЕВЕС НАПОСЛЕДЪК, СЛАВА НА БОГА! ВАЖНО Е НИЕ ТУК ДА УДЪРЖАМЕ ПОЛОЖЕНИЕТО, ДОКАТО ТЕЗИ, КОИТО ТРЯБВА ДА СМАЖАТ ЗМИЯТА И ИМАТ СИЛИТЕ ЗА ТОВА, ГО НАПРАВЯТ ОКОНЧАТЕЛНО! ОЩЕ МАЛКО ТЪРПЕНИЕ! А ВЪВ ФЛОРИДА ПРИЕМАТ ЗАКОН ЗАБРАНЯВАЩ ЦИФРОВАТА ВАЛУТА! СЛЕД ТЪМНИНАТА ВИНАГИ СЛЕДВА СВЕТЛИНА!

Здравият разум на съда би се произнесъл против самоидентифицирането на пола на каквато и да е възраст и против даването на лекарства за спомагане на това. Не е Божията намеса това, а е хитър подъл ход на противника му.

забелязвате ли

Все още има хора със здрав разум в САЩ. Демократите бибипаха бибипката на тази иначе прекрасна страна! И го изнасят по цял свят.

това не е "здрав" разум, защото косвено се потвърждават правата на хора да се самоизмамно идентифицират и на лекарите да им "помагат" да продължат да се самоизмамват. Това си е потвърждение на лъжа със закон. Жалко за тръгналите по тая пътека на смъртта

Официално, подчертавам ОФИЦИАЛНО, над 305 във великата Хамерика, се самоопределят за цбърканяци, или по медрно му казано ЛГБТИ+ ... Мамицата ви сбъркана Хамериканска.

над 30%

До 18 години нямат право да си купят бира от магазина, иначе могат да си сменят пола!

Нямат право и да гласуват! Обаче няма проблем да си изрежеш половите органи и да саи присадиш нещо друго. Разбира се с пари на данъкоплатците! Хората трябва да разберат че малоумного гласуване и НЕ гласуването си има последствия! Иначе всичко това не е нищо ново. Има и в Старивя Завет от времената на Ной, Спарта и Гърция, всяка една друга Западна или Източна империя, включително Рим! Така че това е старата песен на нов глас с привкус на марксистко-фройдистко-дарвинистка тъпота!

Но пък като си сменят пола самите те няма да имат деца и да се размножават. Пак ще трябва да тафят бели деца от здрави семейства и да ги дават на гей двойки. Няма как, няма как.

Тези психични и сексуални отклонения са причинени от химикалите в храните и водата

Е тотална глупост! А ти си абсолютно неграмотен! Хомосексуализма и всякаквите други форми покрай него са добре известни исторически от пред потопни/Ноеви времена!

на про3т човек, книга не виждал какво да му обесняваш, той всичко знае

Баси , един щат с повече от 2 мозъчни клетки. БРАВО ... лошото е че нищо не им пречи да отидат до съседния.

"полова дисфория - клиничен термин за страданието, което изпитва човек, когато полът, с който се идентифицира, не съвпада с този, който му е бил определен при раждането." Аз го определям "изпитването" на т.н. "страдание" от пола, който Бог ни е дал, като психично заболяване без да знам как му е точното наименование! Някой дава ли си сметка, че може да е породено от някакво насилие над детето - психическо и/или физическо от уж "нормален" или лгбд "родител" или някой друг и след като си "смени" пола да речем на 12 години, да съжалява вместо това! защото вместо да лекуват децата от причинената травма и да наказват виновните за насилието върху тях, дай като "по-лесно" - да му сменим пола, което си е престъпление срещу човечеството! Че и законно искат да го направят, а както отбеляза един тук - до 21 г. нямат право да си купят бира, но на 12 да имат право да си сменят пола.... След 18 г. който иска да си троши главата - да си сменя пола, да си слага "само" сиси например или каквото там иска, а след някое десетилетие ще може вероятно и кучешки глави или други части от тялото да присаждат от животни на хора и ще претендират за закони с такива "права"!

затова никакви компромиси. Това решение се приветства като добро, обаче то не осъжда смяната на пола, но дано поне предизвика спешна необходимост от работа с хората с проблеми в удълженото благодатно време

.." В общи линии законопроектът е насочен към децата, които изпитват полова дисфория - клиничен термин за страданието, което изпитва човек, когато полът, с който се идентифицира, не съвпада с този, който му е бил определен при раждането. В общи линии законопроектът е насочен към децата, които изпитват полова дисфория - клиничен термин за страданието, което изпитва човек, когато полът, с който се идентифицира, не съвпада с този, който му е бил определен при раждането. ".. --------------------------------------------- Дали при раждането или много преди това ?! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Там където природата е работила 9 месеца, цел живот не можеш да го скриеш.

да, не съществува макар и да е "узаконено" такова нещо като "определен при раждането пол, не съвпада с този, с който се идентифицира."

За такива "сбъркани" индивиди бих определил само едно: Евтаназия. Така няма са занимават околните с проблемите си.

До 21 години нямат право да си купят бира, но имат право да си отрежат ...

Е па да си се праскат с който си искат... Стига да не занимават околните с това.

Ужас , от къде се взеха тия антидемократи в най демократичната страна Путин явно не жали и последните парички дето са му останали преди разгрома му ,плаща ли плаща и там ,а народа му гризе калашници

я пак??? Лайно либерално.

ДБ и ПП кога излизат на протест ?

Кирилка и Христина са потресени от новината