Щамът Делта се развихри в Кипър, държавата плаща почивките на ваксинирани

220 хотели във всички райони на Кипър ще предлагат намалени цени за лятна почивка само за имунизирани

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига вече с тия злоупотреби...Ваксината не води до постоянен имунитет!!! ясно за всички

Антивакс-тъпанарите, като не искате да се ваксинирате, недейте. Какво сте се разврещяли, все едно някой го интересува какви налудничави мисли се въртят в хамавите ви кратуни.

Случайно открихме, че приятелят ми е регистриран в РЗИ като положителен за Ковид Ноември. Никога не е бил болен тогава, не са ни звъняли и не си е правил тест. Сигурно ако проверя за себе си и аз ще съм така. Ако и в Кипър е същото положението ясно ми е как има тоооолкова много болни.

Какво точно се е развихрил - има само фалшиви тестове (доказано чрез патентните разкрития от 09.07.2021 - Рейнер Фуелмих и Дейвид Мартин - който иска да се запознае), които целят да правят истерия. И това е навсякъде и единствената цел е да се инжектира генната терапия на всяка цена и в кратък срок в народа включително и в децата.

Ето - David Martin, Reiner Fuellmich: https://www.bitchute.com/video/KtLzQi7fsMYD/ Reiner осъди Фолксваген за Дизелгейт - правете си сметка какво предстои и в каква степен. Готви се дело за престъпление срещу човечеството - съгласно Нюрмберг кода и Хелзинки. Бъдете информирани!

Моя близка - ваксинирана и против грип, и против ковид - в момента кара много тежко някакъв вирус - с два антибиотика и 39° температура. Уж не бил ковид, ама антибиотиците - същите като при ковид. И симптомите - същите.

Е с население около 7-800 хиляди човека. Ако при 60% ваксинирани имат 1100 заразени на ден, плашим се аз. От друга страна, тия 300 хиляди неваксинирани с това темпо ще се изпоразболеят за под месец и на практика, август островът ще е зона свободна от КОВИД. Дам… разни сутрешни разсъждения на полу-заспал мозък над чаша кафе… ще пропуснем Кипър тая година…

Тестовете, тестовете, pcr тестовете са абсолютна лъжа.

И привилегии дават , а най важното и пари ти дават само и само да станеш клиент на ваксата , някога за някой друг продукт да сте чули производителят да плаща за да вземеш от продукта ??! Аме не , уловка няма , някой да не си помисли ..., всичко фармацефтичните гиганти го правят с най добри намерения и грижа за здравето на обикновения човек !

68% от населението в Кипър са получили поне първа доза, а близо 58% са напълно ваксинирани. И щамът се вихрел. Смятай значи. Ваксините ли не вършат работа или какво ще дойде пак в БГ.

Може би логиката ви е неправилна , а Ваксините да си вършат работата само че все още не знаем каква точно им е работата ...... на Фарма индустрията (с многомилиардни бюджети ) здрави хора не им трябват , трябват им КЛИЕНТИ ! Така че да очаквате че ще ви дадът нещо което ще ви направи здрав , защитен и независим ....е това е много наивно !

Работата на ваксините е да наливат мозък в главите на панелната рая, която току що си избра шоумен-грандоман да ръководи държавицата им. Не съм сигурен обаче дали ще свършат тази работа,ваксините де.:))))))

"Досега почти 68% от населението в Кипър са получили поне първа доза, а близо 58% са напълно ваксинирани." И въпреки това "Щамът Делта се развихри в Кипър" ТОВА СЕ СЛУЧВА ВЪВ ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ С НАПРЕДНАЛА ВАКСИНАЦИЯ!!! Прегледайте данните! И сега питам: Що за хова са политиците, които продължават с натиска за ваксинация? А що за хора са тия, дето се връзват или приемат мизерни подаяния, за да съсипят имунната си система с тия бъркочи? Това вселенско оглупяване няма никакво разумно обяснение за мен.

Браво!!!! МИСЛЕЩ ЧОВЕК - ХОМО РАЗУМИКУС!!! ВЧЕРА СЪОБЩИХА И ЗА ЕДНА АКТРИСА, КОЯТО НЕ ЗАМИНАЛА ЗА КАН, ЗАЩОТО ДАЛА ПОЛОЖИТЕЛНА ПРОБА ЗА КОВИД, А БИЛА ДВОЙНО ВАКСИНИРАНА! ТОЧНО ВАКСИНИРАНИТЕ РАЗНАСЯТ ЗАРАЗАТА, ЗАЩОТО БОЛЕДУВАТ УЖ ПО- ЛЕКО. КОЛКО ЛЕКО - ТЕ СИ ЗНАЯТ

алфа, бета, гама на нанана В.щата мама!! Кипър бая евромилиарди ще гушнат. А гордия, корав българин оцелял византийско, Османско и Съветско присъствие, отсвири мерките на НОЩ и ЛичнотоМу правителство и заживя нормално...

Докато има балъци които да се ваксинират така ще е

Въвели хората безплатни бързи тестове, с тук мародерите не спряха да вдигат цените.

Опитала се е авторката да напише нещо, но освен набързо нахвърлени парчета информация от кипърски медии, няма нито вникване и подчертаване на факти, нито грам анализ, нито грам посока за размисъл. Е, искала е да каже нещо, но ... поне си е получила хонорар за статията. Къде по интересен факт е заповедта на МЗ на България за задължителен и то ПСР тест при влизане от Кипър дори за ваксинирани. Защото 1000 заболели е факт, но удобно се премълчава процента на заболели. Отчитане на някаква дейност е това - все пак заплати получават и трябва да напомнят за съществуването си разни хора.

Има и други ковидарски щамове да се вихрят. Вихър след вихър.

Ми да, тук в Кипър вървяхме много добре, докато имаше будали да се ваксинират. В момента,в който свършиха желаещите, изведнъж за една нощ случаите скочиха с 500-600. Много странно как за едно денонощие Делтата се развихри! Ама срокът на ваксините изтича в края на този месец...

Къде на това слънце и при тази температура намери да се вихри?! Тия май пак са прекалили със супата! Или някой се опитва да си пробута експерименталните препарати, погрешно наречени "ваксини", като стой та гледай?

Смятайте колко хора искат да се ваксинират и в Кипър. Всичко е една пунта Мара, а ма да видим какво ще стане накрая.

Като започнете да правите безплатни свирчоци може да навиете някои мъже.