Американски пастор на съд в Турция за шпионаж

Процес срещу американски пастор по обвинения за връзки с терористи и шпионаж започва в Турция.

Обратно в новината

Коментари - Американски пастор на съд в Турция за шпионаж | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЩЕ ВИДИ ИСЛЯМСКИЯ РАЙ ТОЗ ПАСТОР .. :))

Пастор Понс ! :)

само един пастор за гюлен не струва . поне още 4-5 амер. шпиони ще трябва да хванат,ако искат реално да ги разменят срещу гюлен .

На Ердоган вече му се привиждат призраци. Съвсем полудя и го отнасят 80 милиона турци, още колко не знам кюрди, сирийци и т.н, плюс пасторът обвинен в шпионаж и тероризъм. И ние му мислим душевните терзания за Кърджали и почти цялата родобска яка. Няма ли кой да го освести този? То бива лудост, бива...ама толкова не бива! Върти Европа на пръста си като броеница, с САЩ се бъзика, с Русия играе на другарчета...ай, сектир вече!

Спокойно,ще го върнат.ще се подръвчи малко ердоган.престанете да пеете хвалебственни песни за ердоган.едно е да искаш,друго е да можеш трето и четвърто е да го направиш.засега ердоган е на фаза искане.ако САЩ иска такъв атентат ще му спретнат че свят ще му се извие.Да Турция стана силна икономически но да не забравяме че само за трите войни в залива САЩ им плати 90 милиарда долара.да опитаха се да му спретнат преврат но за мен по скоро беше предупреждение.кой иска хаос в 60 милионна Турция граничеща със Сирия и Ирак? Надявам се никой ако изключим кюрдите.

Справка: Станко, Населението на Турция е 81 млн. души.

да прав сте.аз не съм редовен писач и допуснах фактологична грешка.

кои иска хаос?америка го иска,за да няма силна европа

Ха да ви видя сега, господа демократи! Един "невинен" ваш гражданин е задържан от диктатора Ердоган. Какво чакате, та не почвате с бомбите? Как може, да оставите един диктатор, да си разиграва коня? Кога Рижавия, ще се обади по телефона на Дъртата и на Некрофила, за да ги подкороса, да почнат атаката? Ама, май не ви стиска......

сащ обвиняват Асад че е заповядал атака която е довела до под 50 жертви. Недоказана атака и недоказани жертви. сащ и лакеите им ук и фр изстрелват над 100 ракети. Турция сама признава че избива кюрдите с хиляди - чужди граждани на територията на независима Сирия. От "демократичния запад" - ни звук ни стон. Няма други такива гнусни и малоумни двойни стандарти!

Който не знае къде отива няма за какво да го жалят, че е изгорял.

35 години ... проверка на компресията

Или са крадци,или са терористи,или педофили,или шпиони.Съществуват ли други "американци"?

аа има, има и категория дебили

....като дебе! Мухляр!

....като тебе! Мухляр!

Фетхуллах Гюлен отрови живота на Ердоган. Номера е ясен, вие не давате нашия, ние ще ви направим класически номер, хващаме вашия за гушата, виновен не виновен в пандиза. Тръмп да си плямпа.

А несправедливо обвинения Желяз ще обтегне ли отношенията между Вашингтон и София ?

Желяз изгоря като факла, те политиците са продали майка българия за жълтици и Желяз въобще не стана на въпрос на фона на колосалната продажба. турция е диктатура, която е много опасна за целият нечел история, еврогейски съюз. Един диктатор винаги може да лудне и да реши че ще жертва народа си, за да може да каже че има империя. Народа е тъп и не възприема идеята, как ще трябва да умре, за мерака на друг ... уж за империя ...

Филма " Среднощен Експрес " ще се повтори !

от Америка да изпратят на отчето повече вазелин

По какво се различава Ердоган от Кадафи!?

предполагам по това, че не е спонсорирал предизборно френския президент.

Ти от къде знаеш! То после ще се чуе...

Бог да е на помощ на американския пастор. Без да е виновен ще го използват като разменна монета и лост за оказване на натиск. Ердоган дали си дава сметка, че този тип политика не върви с рекламата на Турция като туристическа държава и място за правене на бизнес. С луд за връзване начело, каква е гаранцията на всеки от многобройните чуждестранни посетители на Турция, че няма да бъдат използвани като жива стръв, с която лудият да изнудва в международната си политика?

Г-на Петкова откъде знаеш че е невинен, заедно с него ли беше. За простите е най лесно да критикуват без да знаят нищо. Тези които задържат тази лисица са много по умни от всички ви. Повярвайте.

Батко ми го познава и вярваш/знаеш или не човекът е невинен. Опитай да си пастор в Турция и след това ще говорим.

Пастор ли е - на бесилото!

Недейте така, въпреки че е протестант едва ли е извършил нещо толкова тежко да е достое за смърт.

Зашо отговаряте на добитъка по-горе като на разсъждаващо същество? Това принизява и вас като личност. Иначе ми хареса това "въпреки че е протестант" ;-)

Госпожо, кой уби президента Кенеди който беше единственият президент-католик в историята на малоумната държава наречена САЩ?! Еврейски трудов лагер!

100% е невинен човека за мен, при положение, че се знае какво е настоящото ръководство на Турция. Бог да му е на помощ. Пък и Ердоган нещо много почна да се репчи на САЩ и на други страни напоследък и може да си изпати.

в голямата си част са зороастрийци. Същите вярвания, както българските народни обичаи. Подобно на българите, които проформа са християни, така кюрдите са пишман-ислямисти. Американския пастор е с непоносимост към Зороастрийската Нова година, която милиони кюрди посрещат с клади от огньове , прекачат ги, правят километрични шествия с факли към върховете на планините. Турция е сунитска и има същия бог и пророци както американския пастор. Съда е поредния цирк на производство на фейк събития.

Кюрдите и българите са първи братовчеди.

опа! огъня ще дойде към наща граница май

De da mojehme i nie dase opavame taka

Щатите не трябва да се нервят толкова на Турция. Те си я "отгледаха" такава съвсем съзнателно - безочлив, нагло рекетиращ агресор и окупатор!

като самите щати !

Щом е американски пастор, най-вероятно е протестантски. Малко вероятно е да е съпричастен към някакъв шпионаж, пък и какъв шпионаж между НАТОвски съюзници? Между тях няма ли само братство и взаимопомощ? Кофти е да ти репресират гражданите, както е кофти и с всякакви изфабрикувани обвинения САЩ да изискват екстрадиция, съд и доживотен затвор за невинни български граждани, които са си позволили да си изкарват хляба в техни фирми, като евтина работна ръка.

след първата седмица пасторът вече проповядва исляма , мнооого доброволно! Ако им го вурнат може да им взриви некой небостъргач !

Ти май по история имаш двойка. Явно не знаеш, че българите като народ не сме предали вярата за 500 години. Нито си чувал за християните пеещи химни докато са били изгаряни живи като факли от римският император Нерон. Пасторът е с пълното разбиране какво го очаква отивайки да разпространява християнството в мюсюлманска държава.