Коментари - "Шпигел": Може ли тази среща на върха за мир да донесе мир? | Днес.dir.bg

"Шпигел": Може ли тази среща на върха за мир да донесе мир?

По инициатива на Украйна в Швейцария се организира конференция за мир. Русия не е поканена, но оказва още по-голямо влияние върху срещата.

Обратно в новината

Коментари - "Шпигел": Може ли тази среща на върха за мир да донесе мир? | Днес.dir.bg

Коментари

Осем милиарда души се управляват от 100 семейства. Елитите и олигарсите управляват планетата. Те ни казват какво да правим, чуваме, виждаме, помирисваме, вкусваме, докосваме и чувстваме и къде можем и къде не можем да отидем. Правителствата трябва да работят за хората, но е обратното: ние работим за тях. Ние сме причината да имаме ботуш на врата си. Ние сме проблема. Те са акули. Когато акула надуши кръв, тя напада. Акулата си остава акула. Защо ние като група от 8 милиарда души продължаваме да се поддаваме на тази тактика „разделяй и владей“ и се борим за това, което е останало? Няма разлика между дясно и ляво. Няма демократ и републиканец. Всичко, което съществува, е група от елити и олигарси, които измъчват мъже, жени и деца по целия свят. Тя съществува.

Може и от някой имот на Женевското езеро да се интересува Зеленски , а конференцията да е само за камуфлаж.

конференция в която участват западните джуджета -7% от света, а големият 80 % свят въобще не ги бръсне за слива. Това се нарича изолация на маргиналния запад.

"Границите, репарациите и трибунал" - абе колко трябва да си скаран с реалността, че да стигнеш до там!?

Щом изветрелия дядка не си прави труда да напуска Белия дом, заради Зеленски, значи го е отписал. А Шолц и Макрон са с тежко главоболие и зъбобол след изборите в Европа.

може ако е за мир,а не за оръжия

Шоу. Сметки без кръчмар. Скоро Володя ще ви сложи всички в партер.

В Русия се провеждат два международни форума, с много по-голямо значение от конференцията ,,за мир" на Зеленски в Швейцария. В Нижни Новгород - среща на Брикс, в Петербург - международен икономически форум.

Gugnelid

Ама виж как тънко не ни казват нищо за тях - американският господар е забранил!

Каква е тая "среща на върха" без върха - Русия и Китай?!

на палячовците и смешниците, какво се чудиш? Сериозните хора в момента са в Санкт Петербург на Международен икономически форум...

https://www.youtube.com/watch?v=a4M-y1EkATs

Има въпроси, които са по-слислени и ценни от отговорите кото им пренадлежат.

Просто Европа и света имат "гениални" политици! Правят среща за мир, а не канят едната воюваща страна! Тия идиоти ли са или...?

Ти си идиот! Кой се интересува от мнението на някакви си рашки там? Щом ЕС, САЩ, НАТО, ЕК и лично г-жа Лайен са казали че ще има мир, значи мир ще има. Те му казват, че срещата е от най високо ниво той за рашките задрънкал, тъпанар!

Как САЩ успяха да се матират сами. Позволиха на някви изкукуригали последователи на Бжежински, които продължават да живеят с манталитета, че те са спечелили студената война и са единствената глобална суперсила, да създаде не само ситуация на конфликт в Европа а и тотално да направи фаталната грешка да събере Китай с Русия. И всичко за тъпата партенка НАТО, която освен да точи кинтите на балъците от губерниите за нищо не става. Самата идея за армия от няколко националности е абсурдна. Какво да говорим, че като резултат на отрязването на Германия от евтините Руски ресурси, възможности за военно производство са близки до нула. Стратегически ако имаха акъл, Краварите щяха да вкарат Русия и Индия в НАТО срещу Китай. И Путин беше готов да е под влиянието на либералният капитализъм на запада. Никва драма. Факта, че има толкова много фабрики, които сега ще са национализирани кат отгвор на рекета на САЩ говори предостатъчно. Единственото обяснение е, че ЦРУ не работи за интересите на САЩ. Това е. Те работят явно за интересите на глобалистите, които от векове искат ресурсите на Русия. Алчността им ги лишава от реалистичен поглед върху ситуацията. За капак сложиха ментално предизвикан президент на САЩ и станаха за смях на целият свят. Сега обаче ще сърбат попарата на малоумната си русофобия и риторика. НАТО вместо да решава проблеми всъщност създава проблеми на всичките си членове. Реално ги прави уникални мишени за Руската военна машина, която не може да бъде пренебрегната вече. Какво да говорим за Китайската такава, която е в пъти по-огромна като производствен капацитет от Руската.

Сметки без кръчмаря ...

Надявам се този път домакините са се подготвили подобаващо и няма да има излагации като в Давос да има недостиг на труженички и пудра захар.

Тия какво толкоз се чудят?! В момента Лавров черпи в Нижни Новгород външните министри на БРИКС, и тези които симпатизират на БРИКС. Дето се вика тихо, кроткио и дори без кютек се заформи опозицията на тия дето се гласят да ходят на екскурзия в Люцерната;)

И всички феминистки,лезбийки,трансджендъри ,драг кралици и курветини са начоколили хотелите край дъртаците на Сорос да намажат на аванта някоя кинта от секс туризъм !

На гол тумбак -чифте пищове! Цървули нема,гайда иска!

Сбрали се мишките,как да яздят котарака!

пияндурниците ще се съберат да осъдят строго кръчмаря, че не им опрощава вересиите, след което ще настояват да си затвори кръчмата и да им я подари! Кръчмарят, разбира се, демоснтративно не е поканен...

Едновременно с това, в съседните курортни комплекси ще се състоят срещи на организациите "Садисти за ненасилие", "ВПК против производството на оръжие" и "Пиромани за свят без огън"!

Партито на организацията Банкери педофили против секса с деца.

Байдън лично е поканен на едно от мероприятията да изнесе лекция на тема: "Напредничави техники за гасене на пожари с бензин"...

международното движение на феминистките за първи път в света ще демонстрира как гайката е по-болт от болта, и че сглобките стават по-добре само с болтове. Те ще покажат и снимки на първия небостъргач, построен на този принцип, който обаче наскоро трагично рухна поради форсмажорни сеизмични обстоятелства...

Няма да донесе мир веднага,но и на рашките и на оризоядите ще стане ясно,че загубиха тази война.

Мазни се с Бочко и лапкай на тати червейчето.

като тебе и байдън, никога няма да ви стане ясно, че я загубихте. И понеже не можете да си го признаете, още много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много ше има да ви боли!

Поради големите загуби край Харков, украински доброволци обявяват дарения за чували за трупове

И затова рашките са пред Харков, га-га-га-га

Миналото лято при прословутата перемога на укровермахта Игорь Хома украински доброволец събираше пари за чували. Има го в нета Друзья, очень страшные запросы пришли… Нужны мешки для двухсотых. Буквально от всех батальонов с разных направлений, от всех бойцов, которым мы помогаем… Вот такая цена», — сообщил волонтер из Тернополя.

Тази "конференция" е пълна с абсурди: 1. Опит за ултиматум за капитулкация без постигане на военна победа 2. Представяне на половината свят като диваци (сравнени със западния "цивилизован свят") и в същото време искайки подкрепата им 3. Открита икономическа война между "цивилизования" и "свободна икономика" свят и Китай чрез санкции и тарифи, но очаквайки пълна подкрепа Това е толкова аматьорско изпълнено, че и Бербок би се засрамила. Някои хора наистина живеят в алтернативан реалност. За съжаление са на власт в "цивилизования свят".

Бербок си има цел. Да обърне позицията на Путин спрямо войната на 360 градуса. Тя си го каза Смятай каква измет управлява европедалия

180 градуса? Понеже 360 градуса е точно един пълен оборот - все едно не си помръднал изобщо!

Тридневната операция на Пусин още ли продължава,че бях в чужбина и нямам инфо?

Ходи до Куба. Тъкмо ше видиш от първият ред Адмирал Горшков и Подводницата клас Ясен. Мно са яки. Русията разпаднахте ли я вече? Укрофашистите пред Москва ли са? Кво стана с Ф16 ките, ще излитат ли от Полша и Румъния? Или от Булгаристан? Сподели, като ходиш по чужбина нема начин да не си ви кириза.

Какво е станало в Куба,Кастро да не е възкръснал?И той ще възкръстне,както и СеСеСеРе!

Кубинската криза Две. Чети бе. Не мое само на халюцинации да караш.

Що ме караш да се смея,каква Кубинска Криза 2 ,без рашките да носят ядрено оръжие,по-добре ти чети ,а не гледай само Раша Тъдей.

Щом можеш да се смееш. Значи те отпуска фентанола. Или те хваща тревата. Мазни са ануса, че идва дилъра за плащането. Ще те телепортира от подводница на рашките. Нали си агент там и им светиш. Гледаш кво има в силозите. ХАХАХАХ

Освен да си бил в западна гейропа. За да нямаш инфо. Там се обсъждат кой какъв пол да бъде утре или за събота и неделя или каква световна заплаха за демокрацията и евроатлантическите ценности и норми е пърденето на кравите. Но не и войната. На всякъде другаде щеше да си в час.

С фентанол в сороскопа така ли му викате вече. Ходих в чужбина. ХАХАХАХАХ

Зеленски НЕ ЩЕ МИР а БЕЗСПИРНА ПОБЕДА . АМА ТЕЗИ КЪДЕТО ДАВАТ ПАРИ ЩЕ СИ ГИ ПОТЪРСЯТ СКОРО

"Комбайнеро" : Може ли водата да лети?

Що писаници за нищо. Пълна пародия. Русия громи укровермахта на всички фронтове. От лятото на 2023 година при прословутата перемога когато укропа завладя пет курника и две кучешки колиби (празни) само отстъпва. Перемогата се оказа на пълна катастрофа. И при тази катастрофа искат Русия да си тръгне. Ей така. Все едно след Сталинград Хитлер да беше поискал пълна капитулация на СССР. Очевидно така наречените западни лидери и зеления клоун са шизофреници. В различна форма. Няма друго обяснение това тотално отключване от реалността. Абе трагедия.

Знаем ,всичко вземат за три деня и още си висят някъде около границата с около 1300 жертви на ден

при 1/6 руснаци/укропи това прави 7800 госта при бачо бандера на ден. май преувеличаваш. освен ако не си ги броил лично

Ти глупав ли си или си член на Израждане?Това,че в Россия живеят шест пъти повече хора не означава,че загубите на Украйна с 1:6.

Смени дилъра, соросминдил. Цитат от Зеленски: За месец май Русия е хвърлила 3200 ФАБ бомби на фронта. Колко Джейдама е метнала Украйна по Руснаците? Два? Три? А с кви самолети? С тия нарисуваните на чертеж ли? Четете си идола бе, миндили.

Рашките се опитаха по всякакъв начин да попречат на този форум,което показва страх и безсилие.Докато Россия не се достави завързана на масата за преговори,мир няма да има.

Опишете как точно се опитаха да спрат този форум? Ще ми е интересно да ви прочета измислиците. Единственото нещо което Русия каза е, че без тях този форум няма смисъл и е напълно излишен, което си е и така. Вие ако мислите, че войната може да спре без Русия, значи сте русофоб-куко, като тия на конференцията, дето ще си начешат русофобията, а в същия този ден ще умрат купища украинци, ще продължат да умират също така, докато не се преговаря с Русия. Това са реалностите, там при вас в Метавселената може да са други, но ние Путинистите сме безаналогови :-).

Това е среща не за мир, а за война срещу Русия. Много наивен е камуфлажа на Западните фашаги

Няма как ,докато рашките не разкарат шизофренното жуже в Кремъл.

Може,ама не рускии мир.

Мир може да има само след УНИЩОЖЕНИЕТО НА просташката кочина, клоаката, язвата на днешната човешка цивилизация, мизерна пРоссия!!! Видя се, пРоссия не желае Мира, ето защо трябва да получи секира!!!

"Видя се, пРоссия не желае Мира" Те първо да ги поканят на "мирните" преговори.........клепар!

Да го канят ?!?!?! Путака ?!?!?!? Престъпника ?!?!?! Аз не съм чул, престъпника да го "канят" пред съда, а направо си го водят с пранги ...

В типично немски стил, Шпигел задава въпрос на който знае отговора, но трябва да го анализира с 3000 думи.

Влияние е Адмирал Грошков фрегатата и подводницата клас ясен в Куба. Останалото са джендеро фашистки плясканици и грабене на балъците в ЕССР.

Коментари - "Шпигел": Може ли тази среща на върха за мир да донесе мир? | Днес.dir.bg

"Шпигел": Може ли тази среща на върха за мир да донесе мир?

По инициатива на Украйна в Швейцария се организира конференция за мир. Русия не е поканена, но оказва още по-голямо влияние върху срещата.

Обратно в новината

Коментари - "Шпигел": Може ли тази среща на върха за мир да донесе мир? | Днес.dir.bg

Коментари

Осем милиарда души се управляват от 100 семейства. Елитите и олигарсите управляват планетата. Те ни казват какво да правим, чуваме, виждаме, помирисваме, вкусваме, докосваме и чувстваме и къде можем и къде не можем да отидем. Правителствата трябва да работят за хората, но е обратното: ние работим за тях. Ние сме причината да имаме ботуш на врата си. Ние сме проблема. Те са акули. Когато акула надуши кръв, тя напада. Акулата си остава акула. Защо ние като група от 8 милиарда души продължаваме да се поддаваме на тази тактика „разделяй и владей“ и се борим за това, което е останало? Няма разлика между дясно и ляво. Няма демократ и републиканец. Всичко, което съществува, е група от елити и олигарси, които измъчват мъже, жени и деца по целия свят. Тя съществува.

Може и от някой имот на Женевското езеро да се интересува Зеленски , а конференцията да е само за камуфлаж.

конференция в която участват западните джуджета -7% от света, а големият 80 % свят въобще не ги бръсне за слива. Това се нарича изолация на маргиналния запад.

"Границите, репарациите и трибунал" - абе колко трябва да си скаран с реалността, че да стигнеш до там!?

Щом изветрелия дядка не си прави труда да напуска Белия дом, заради Зеленски, значи го е отписал. А Шолц и Макрон са с тежко главоболие и зъбобол след изборите в Европа.

може ако е за мир,а не за оръжия

Шоу. Сметки без кръчмар. Скоро Володя ще ви сложи всички в партер.

В Русия се провеждат два международни форума, с много по-голямо значение от конференцията ,,за мир" на Зеленски в Швейцария. В Нижни Новгород - среща на Брикс, в Петербург - международен икономически форум.

Gugnelid

Ама виж как тънко не ни казват нищо за тях - американският господар е забранил!

Каква е тая "среща на върха" без върха - Русия и Китай?!

на палячовците и смешниците, какво се чудиш? Сериозните хора в момента са в Санкт Петербург на Международен икономически форум...

https://www.youtube.com/watch?v=a4M-y1EkATs

Има въпроси, които са по-слислени и ценни от отговорите кото им пренадлежат.

Просто Европа и света имат "гениални" политици! Правят среща за мир, а не канят едната воюваща страна! Тия идиоти ли са или...?

Ти си идиот! Кой се интересува от мнението на някакви си рашки там? Щом ЕС, САЩ, НАТО, ЕК и лично г-жа Лайен са казали че ще има мир, значи мир ще има. Те му казват, че срещата е от най високо ниво той за рашките задрънкал, тъпанар!

Как САЩ успяха да се матират сами. Позволиха на някви изкукуригали последователи на Бжежински, които продължават да живеят с манталитета, че те са спечелили студената война и са единствената глобална суперсила, да създаде не само ситуация на конфликт в Европа а и тотално да направи фаталната грешка да събере Китай с Русия. И всичко за тъпата партенка НАТО, която освен да точи кинтите на балъците от губерниите за нищо не става. Самата идея за армия от няколко националности е абсурдна. Какво да говорим, че като резултат на отрязването на Германия от евтините Руски ресурси, възможности за военно производство са близки до нула. Стратегически ако имаха акъл, Краварите щяха да вкарат Русия и Индия в НАТО срещу Китай. И Путин беше готов да е под влиянието на либералният капитализъм на запада. Никва драма. Факта, че има толкова много фабрики, които сега ще са национализирани кат отгвор на рекета на САЩ говори предостатъчно. Единственото обяснение е, че ЦРУ не работи за интересите на САЩ. Това е. Те работят явно за интересите на глобалистите, които от векове искат ресурсите на Русия. Алчността им ги лишава от реалистичен поглед върху ситуацията. За капак сложиха ментално предизвикан президент на САЩ и станаха за смях на целият свят. Сега обаче ще сърбат попарата на малоумната си русофобия и риторика. НАТО вместо да решава проблеми всъщност създава проблеми на всичките си членове. Реално ги прави уникални мишени за Руската военна машина, която не може да бъде пренебрегната вече. Какво да говорим за Китайската такава, която е в пъти по-огромна като производствен капацитет от Руската.

Сметки без кръчмаря ...

Надявам се този път домакините са се подготвили подобаващо и няма да има излагации като в Давос да има недостиг на труженички и пудра захар.

Тия какво толкоз се чудят?! В момента Лавров черпи в Нижни Новгород външните министри на БРИКС, и тези които симпатизират на БРИКС. Дето се вика тихо, кроткио и дори без кютек се заформи опозицията на тия дето се гласят да ходят на екскурзия в Люцерната;)

И всички феминистки,лезбийки,трансджендъри ,драг кралици и курветини са начоколили хотелите край дъртаците на Сорос да намажат на аванта някоя кинта от секс туризъм !

На гол тумбак -чифте пищове! Цървули нема,гайда иска!

Сбрали се мишките,как да яздят котарака!

пияндурниците ще се съберат да осъдят строго кръчмаря, че не им опрощава вересиите, след което ще настояват да си затвори кръчмата и да им я подари! Кръчмарят, разбира се, демоснтративно не е поканен...

Едновременно с това, в съседните курортни комплекси ще се състоят срещи на организациите "Садисти за ненасилие", "ВПК против производството на оръжие" и "Пиромани за свят без огън"!

Партито на организацията Банкери педофили против секса с деца.

Байдън лично е поканен на едно от мероприятията да изнесе лекция на тема: "Напредничави техники за гасене на пожари с бензин"...

международното движение на феминистките за първи път в света ще демонстрира как гайката е по-болт от болта, и че сглобките стават по-добре само с болтове. Те ще покажат и снимки на първия небостъргач, построен на този принцип, който обаче наскоро трагично рухна поради форсмажорни сеизмични обстоятелства...

Няма да донесе мир веднага,но и на рашките и на оризоядите ще стане ясно,че загубиха тази война.

Мазни се с Бочко и лапкай на тати червейчето.

като тебе и байдън, никога няма да ви стане ясно, че я загубихте. И понеже не можете да си го признаете, още много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много ше има да ви боли!

Поради големите загуби край Харков, украински доброволци обявяват дарения за чували за трупове

И затова рашките са пред Харков, га-га-га-га

Миналото лято при прословутата перемога на укровермахта Игорь Хома украински доброволец събираше пари за чували. Има го в нета Друзья, очень страшные запросы пришли… Нужны мешки для двухсотых. Буквально от всех батальонов с разных направлений, от всех бойцов, которым мы помогаем… Вот такая цена», — сообщил волонтер из Тернополя.

Тази "конференция" е пълна с абсурди: 1. Опит за ултиматум за капитулкация без постигане на военна победа 2. Представяне на половината свят като диваци (сравнени със западния "цивилизован свят") и в същото време искайки подкрепата им 3. Открита икономическа война между "цивилизования" и "свободна икономика" свят и Китай чрез санкции и тарифи, но очаквайки пълна подкрепа Това е толкова аматьорско изпълнено, че и Бербок би се засрамила. Някои хора наистина живеят в алтернативан реалност. За съжаление са на власт в "цивилизования свят".

Бербок си има цел. Да обърне позицията на Путин спрямо войната на 360 градуса. Тя си го каза Смятай каква измет управлява европедалия

180 градуса? Понеже 360 градуса е точно един пълен оборот - все едно не си помръднал изобщо!

Тридневната операция на Пусин още ли продължава,че бях в чужбина и нямам инфо?

Ходи до Куба. Тъкмо ше видиш от първият ред Адмирал Горшков и Подводницата клас Ясен. Мно са яки. Русията разпаднахте ли я вече? Укрофашистите пред Москва ли са? Кво стана с Ф16 ките, ще излитат ли от Полша и Румъния? Или от Булгаристан? Сподели, като ходиш по чужбина нема начин да не си ви кириза.

Какво е станало в Куба,Кастро да не е възкръснал?И той ще възкръстне,както и СеСеСеРе!

Кубинската криза Две. Чети бе. Не мое само на халюцинации да караш.

Що ме караш да се смея,каква Кубинска Криза 2 ,без рашките да носят ядрено оръжие,по-добре ти чети ,а не гледай само Раша Тъдей.

Щом можеш да се смееш. Значи те отпуска фентанола. Или те хваща тревата. Мазни са ануса, че идва дилъра за плащането. Ще те телепортира от подводница на рашките. Нали си агент там и им светиш. Гледаш кво има в силозите. ХАХАХАХ

Освен да си бил в западна гейропа. За да нямаш инфо. Там се обсъждат кой какъв пол да бъде утре или за събота и неделя или каква световна заплаха за демокрацията и евроатлантическите ценности и норми е пърденето на кравите. Но не и войната. На всякъде другаде щеше да си в час.

С фентанол в сороскопа така ли му викате вече. Ходих в чужбина. ХАХАХАХАХ

Зеленски НЕ ЩЕ МИР а БЕЗСПИРНА ПОБЕДА . АМА ТЕЗИ КЪДЕТО ДАВАТ ПАРИ ЩЕ СИ ГИ ПОТЪРСЯТ СКОРО

"Комбайнеро" : Може ли водата да лети?

Що писаници за нищо. Пълна пародия. Русия громи укровермахта на всички фронтове. От лятото на 2023 година при прословутата перемога когато укропа завладя пет курника и две кучешки колиби (празни) само отстъпва. Перемогата се оказа на пълна катастрофа. И при тази катастрофа искат Русия да си тръгне. Ей така. Все едно след Сталинград Хитлер да беше поискал пълна капитулация на СССР. Очевидно така наречените западни лидери и зеления клоун са шизофреници. В различна форма. Няма друго обяснение това тотално отключване от реалността. Абе трагедия.

Знаем ,всичко вземат за три деня и още си висят някъде около границата с около 1300 жертви на ден

при 1/6 руснаци/укропи това прави 7800 госта при бачо бандера на ден. май преувеличаваш. освен ако не си ги броил лично

Ти глупав ли си или си член на Израждане?Това,че в Россия живеят шест пъти повече хора не означава,че загубите на Украйна с 1:6.

Смени дилъра, соросминдил. Цитат от Зеленски: За месец май Русия е хвърлила 3200 ФАБ бомби на фронта. Колко Джейдама е метнала Украйна по Руснаците? Два? Три? А с кви самолети? С тия нарисуваните на чертеж ли? Четете си идола бе, миндили.

Рашките се опитаха по всякакъв начин да попречат на този форум,което показва страх и безсилие.Докато Россия не се достави завързана на масата за преговори,мир няма да има.

Опишете как точно се опитаха да спрат този форум? Ще ми е интересно да ви прочета измислиците. Единственото нещо което Русия каза е, че без тях този форум няма смисъл и е напълно излишен, което си е и така. Вие ако мислите, че войната може да спре без Русия, значи сте русофоб-куко, като тия на конференцията, дето ще си начешат русофобията, а в същия този ден ще умрат купища украинци, ще продължат да умират също така, докато не се преговаря с Русия. Това са реалностите, там при вас в Метавселената може да са други, но ние Путинистите сме безаналогови :-).

Това е среща не за мир, а за война срещу Русия. Много наивен е камуфлажа на Западните фашаги

Няма как ,докато рашките не разкарат шизофренното жуже в Кремъл.

Може,ама не рускии мир.

Мир може да има само след УНИЩОЖЕНИЕТО НА просташката кочина, клоаката, язвата на днешната човешка цивилизация, мизерна пРоссия!!! Видя се, пРоссия не желае Мира, ето защо трябва да получи секира!!!

"Видя се, пРоссия не желае Мира" Те първо да ги поканят на "мирните" преговори.........клепар!

Да го канят ?!?!?! Путака ?!?!?!? Престъпника ?!?!?! Аз не съм чул, престъпника да го "канят" пред съда, а направо си го водят с пранги ...

В типично немски стил, Шпигел задава въпрос на който знае отговора, но трябва да го анализира с 3000 думи.

Влияние е Адмирал Грошков фрегатата и подводницата клас ясен в Куба. Останалото са джендеро фашистки плясканици и грабене на балъците в ЕССР.