Шойгу: Специалната операция развенча мита за супероръжията на Запада

От военна гледна точка не е необходимо да има ядрени удари в Украйна

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе тия отрепки руски не чувстват ли, че стават за смях! Такъв позор ги чака, че и цигари да си палят складове и кораби няма да имат! За 175 дни почти направиха 3 дневна специална операция! Те не могат ножче за бръснене да направят от 70 години тц тц тц !

Шегаджия си др Шойгу, голям шегаджия.

аз ли нещо съм изтървал или 6 месеца Запада се кани да удари едно рамо на Украйна , обявява няк'ви военни помощи и досега освен леко стрелково оръжие , ПТУРС и ПЗРК е изпратил нищожно количество артилерия ( гаубици , оръдия и тия ХайМарс ) плюс няколко десетки съветски танка т.е стара,непотребна техника , основно съветска , десетки пъти по-малко количество от необходимото. И най-вече за НИКАКВА МОДЕРНА ТЕХНИКА не може да се говори. Почвам да си мисля , че на руските орки тоя западен булшит наистина им бърка яко в джигера и гледат на него като няк'во супероръжие. От друга страна руснаците карат и те яко на стара техника , само като им видя старите ЗИЛ-ове с установките ГРАД и са ми ясно.....пълни чобани , разчитащи единствено на количество и никога на качество. Само при крилатите ракети не е много ясна работата,но си мисля че основно думкат с Калибри - имат много , но не са нещо впечатляващо. За хиперзвуковото им вундервафе не съм чул........авиацията също нещо ми се губи,въпреки пълното въздушно превъзходство. Още преди 30 години в Пустинна буря САЩ показаха каво значи авиация , просто разпиляха иракчаните , после в Сърбия и втората иракска война - същата работа.

Има ги на страницата му в Телеграм канал,както и в youtube. Бившият военен министър на "ДНР" Игор Гиркин-Стрелков нарича Шойгу тупой и жадний,тоест тъп и алчен. И твърди че да назначиш човек,който не е служил в армията за военен министър на Русия и за ръководител на войната срещу Украйна е предателство.

Тези простотии вървяха, когато имаше в-к Правда и радиоточки, и Шойгу е бил млад еленовъд. Сега е стар еленовъд.

Да живее победата, могат да се прибират вече ако искат, запада се разпадна. Операцията беше успешна!

Да,вече 44 000 военнослужещи от путиновата армия се прибраха в Русия.В дървени костюми. Заедно с тежко ранените и осакатените са над 100 000. Такива тежки загуби "несъкрушимая и легендарная" не е понасяла от Втората световна война. За 6 месеца по-големи загуби в жива сила и техника отколкото във войните в Афганистан и Чечения.

ха ха ха ха запада бил водил хибридна война..ха Русия превърна стара фабрика в Санкт Петербург във фабрика за тролове, за да разпространява дезинформация и да се насочва срещу критиците на Кремъл, включително срещу световните лидери. Това показва публикувано днес проучване, финансирано от правителството на Обединеното кралство. Твърди се, че сайтът в руския град се използва за "разпространение на лъжи" в социалните медии и в секции за коментари на популярни уебсайтове, заяви британското външно министерство в изявление, в което се описва подробно това, което то нарече "болна" операция. Министерството твърди, че е установило, че платените служители на фабриката за тролове са насочени към политици, както и към музиканти и групи в редица страни, включително Великобритания, Южна Африка и Индия. Те използват онлайн платформи, за да набират и координират нови симпатизанти, които след това се насочват към профилите в социалните медии срещу критиците на Кремъл, като изпращат коментари в подкрепа на руския президент Владимир Путин и войната в Украйна. Русия има ново военно подразделение. Това съобщи министърът на отбраната на страната Сергей Шойгу. "В рамките на Въоръжените сили на Руската Федерация е създадена войска за информационни операции", каза той, цитиран от ТАСС. Шойгу подчерта, че създаденото ново звено е значително по-ефективно от всичко, направено досега в руската армия по направлението, наричано "Контрапропаганда". "Пропагандата трябва да се прави умно, грамотно и ефективно", отбеляза руският военен министър. Повече подробности засега той не съобщава, включително и с какво точно ще се занимават информационните войски.

Когато рашистката сган бъде унищожена светът ще си отдъхне.

Шойгу лъже като пут кин.

война е и ще има поражения от двете страни.Да няма оправдания с цигари и наемници.

НАТО, ЕС и остатъка от цивилизования Свят нямат шанс! Само да спрат да пушат тия войничета...

Шойгу няма ли да коментира какво се случва на 175-я ден от 3 дневната специална операция в Украйна?

А това за трите дена къде го гледа, в дойче веле ли?

Да ма шлякат потни и впиянчени руснаци. Жена ми да е минала през цялата махала. Да живея с рубли на минимална и да отглеждам 3 деца щото го правя само пиян.

Си оставате в раша. Бомби момби и пак сте си там. Какво по-голямо наказание.

Те украинците ви размазаха още от началото на нойната бе Шойгу.И сега със много по голяма подкрепа от Запада и САЩ поражението ви е сигурно.Затова постоянно заплашвате със атомни бомби и със ядрена амария във някоя украинска АЕЦ. Но явно шантажът ви не минава защо что милиарди долари и евро текат към Украина ,а също и съвременно оръжие.Коено колкото и да ,,разглеждате и анолизирате” не можете да произведете

Хахаха размазаха ги на фейкове :)

Абе, колкото и да ми е неприятно трябва да призная - Русия се самонаеба в Украйна.

Мило мишленце :)

Мисля, че си гей. Нещо като недялко от пик. Такъв тип гей.

Нали уж Путкинофилите не бяхте педали бе

Киренце, ти ли си бе, канадско аутистче :)

Новия специален руски ред: трудови лагери, жигули, доносници, масово изучаване на руски език за да се съхрани много образието, липса на основни стоки по магазините, мизерия, модерни панелни блокове, пионерчета и чавдарчета, демокроция под дулото на оръжие! Истината е че източната империя няма какво да предложи, абсолютно нищо освен мизерия!

И яко бачкане в мините на север, за попиканите бандеровци :)

В африка ще учат руски, мечтата на всеки негър!

Жал ми е за укрите, ма малко :)

Тоя не знам какво взима, ама е много добро. Трябва да накарам дилъра да ми намери от неговия материал.

Олодимир Еленски ли? Питай Брендо :)

В този форум пишат умрели укри, само дето още не го съзнават! Брр

Еми свършиха ви парите на русофилите. Криза е. И за барут нямате вече.

Има за макетни ножчета :) Му ха ха ха :)

Спасение не дебне от никъде!

напиши свой адресс, блядь?!

Пигледни си в жопата, там е :)

Много рано се е напил тоя хахахахаха

Пие му се, пийва си! А вие си мрете и не пречете :)

Руснаците наитина ли са толкова прости, че вярват, че с цигара може да се потопи огромен крайцер и да се взриви склад за боеприпаси. Ако ще 1000 цигари да изпуша и да ги мятам незагасени върху снаряд, той пак няма да се взриви. А за крайцера да не говорим.

Махорката не гасне човек. Те с махорка, колко хора са избили.

Листопад :)

ти верваш ли, че няколко смугли "граждани" подкараха самолети и се блъснаха в Пентагона и Кулите- близнаци?

защо всички хубави новини за руската кочина започват ... с "ЩЕ"?..ха.-ха.ха ха ха

Ще стигнат до Москва укрофашагите, ама друг път :)

За твое сведение украинците нямат намерение да изнасят войната извън територията си.

Стана легенда благодарение на Путлер. Ей тоя Путлер уе. Разрастна НАТО и направи Бандерата ВЕЛИКА ЛЕГЕНДА.

Никога не е влизал в СССР. Провежда РЕПРЕСИИ над УКРАИНСКОТО НАСЕЛЕНИЕ в полските провинции Виница и Галича. Където украинците са 20% от населението с повече театри и училища на украински език, колкото днес няма не в Русия, а в Украйна. Бандера е арестуван от полската полиция ДВАНАДЕСЕТ ПЪТИ. И освобождаван. Като за всеки арест е трябвало са бъде разстрелян. Иначе казано е бил агент на поляците. Бандера е същият мит, създаден от КГБ, както комарджията Янко(Тодор Правешки) е бил начело на "БОРБАТА".

Желая на всички русофили да бъдат в руския рай, където освен гъза на путин, няма друго. И да ближат блаженно во веки!

А ти марш в укрофашисткия рай, да ближеш гъзовете на Адолф и Бандера :)

Марш ли бе? :)))) така ли ви третира митрафонова? Ходом марш на амбразураъа в дирника. :))))

По-пъргаво мрете, че ни дотегнахте :)

Не те разбирам. Тука съм.

Нарича се РУССКИЙ МИР. Там няма перални а КОРЕКОМА е Украйна.

Нарича се киевска рус, а скоро само рус :)

Киевска рус е много преди твойта рус, която и да е тя.

Преди която и да е рус е бил хан Батбаян! Да ви еба у укромакетата!

Ех... Кой ще ни забавлява така, когато този умре?

Еленски ли?

Специалната военна излагация

За укропите смърт!

Стига дрънка празни приказки

Чекай идва Глиги:)

Дебил , то запада щеше да превзема Украйна и се изнесе от пред Киев наоборот… не знам някой да говори повече глупости ит руските .. имали другари вчера заявиха , бухахахахаха ами имат аконим дават евтино суровини ще си траят бедните от третия свят но срвщу запада няма да скочат … бухахах

Скоро западът ще ви го сложи!

Мрете ли, мрете ли за славата на Бай ви Дън :)

Каква слава на Байдън, бе джендър! Защитават си родината от някакви орки!

Значи за славата на посрания бандера, а :) Ми мрете си, не ми пречите :)

Ако и специалните ви операции бяха силни като приказките ви щяхте да сте велика военна сила!

За 3 дневната специална операция ли става дума бат Шойгу?

Нетърпеливко :)

Не просто гледам сеира на Русия

Заласил съм се с бира и пуканки :)

Орките бързат, ама толкова могат завалиите. Абе станаха за смях и сега се чудят какви локуми да разтягат за пред родната публика и за путлерастите по света, да не вземат да получат инфаркт, като гледат резила на самая могучая.

Бързо приключената операция хахаххааххахах.

Синдромът на сварената укрожаба :)

Путинизмът е сатанинска секта! Btw Шойгу не е ходил казарма, а е министър на окупацията в Русия...

Шило

Урсула ходила ли е? Щото и тя беше министър на отбраната на Германия

Ей гьотверен, Германия може да сложи и ученичка за министър на отбраната, защото не е терористична държава и не напада съседни страни.

То са мисли преди да се задават въпроси уе келеш.

Къде сравняваш великата Германия с кочината Русия

Два руски военни обекта в анексирания от Русия Крим – склад за боеприпаси и военновъздушна база – бяха разтърсени от серия взривове във вторник сутринта. Първо дойде новината за експлозии в склад за боеприпаси край село Майское, в северната част на Крим. Според ръководителя на Крим двама души са пострадали, има изгорели и увредени къщи, разпоредена е евакуацията на около 3 хил. човека

Важното е да се гони нормата от 1000 укросвине на ден :)

Ми като не се научиха орките къде да си хвърлят фасовете...Възпитание му е майката, еййй

Кати дойдат в Киев посрания Кличи да им се скара :) Му ха ха ха :)

целите на специалната военна излагация на руското ръководство в Украйна вече са постигнати - пълен провал

Тяхното дело е богоугодно!

Ние сме кралството на орките! Нямаме нищо общо с Христа! Нашето верую е да сеем страх, смърт и разруха!

Това и ще посеят в усраина, слава на Бог!

Психопат

Кои това? Чеченците, туванците? Я иди и кажи на някой чеченец, че е войн на Христос, да видим.

Защо Европа Юесей налага санкций от които сама страда и съгласни ли сте с това. Парите ви отиват ли за сметки и по високи цени на храни Остават ли по малко пари за спестяване. Няма логика за мене ма па кой съм аз. Просто искам парите ми да не отиват на вятъра

Кой па си ти? Само чакаш некой господар да ти дойде отнейде да те завземе

Развенча смешните ви претенции за някаква сила, смешници !

Само с дегестанци и наемници ше ви прегазят :)

А операцийката си върви :)

па поседне та попийне и полегне… Закъде да бързат?

Мит няма, всичко се потвърди... 8 хаймарса и 50 гаубици соряха настъплението. Загубени над 200 самолета и близо 2000 танка, над 40000 убити орки. Никакъв мит не са оръжията на запада - всичко си е страшната истина. Добре, че срудената война не стана гореща, че щяха и нас да изтребват като патки в руските консерви.

Ти си лай, а по 1000 укросвине на ден предават Богу дух :) След зимата усрайна ще е едно голямо гробище :)

Тя и сега си е гробище - не могат да смогнат да копат руските свине вече.

Ахахаха… този колхозник Шойгу… :)

Бегай сменяй памперса на Бай ти Дън :)

Също така развенча мита, че вие можете да сте част от нормалния свят. Паплач, 100 години травмирани в собствен сос - сега тръгнали да си мерят пишките със “Запада”, щото са си оправили кочината вкъщи. Няма такава из мет долна като руската

ФАЩ ли?

Този, в който живеят и учат семействата им !

Шогуто гради смочувствие с война срещу страна която не е част от НАТО. Запада помага не се бие с Раша.

щастие на Руслямстан наистина не води война с НАТО. В противен случей ще има много нови и нязависими републики.

По скоро нямаше да има свят!

много добри вицове разказва

"Първоначално говорехме за доставки на противотанкови системи Javelin, някакви уникални дронове. Напоследък ракетните комплекси за залпов огън HIMARS и гаубиците с голям обсег на действие бяха обявени за супероръжия, но дори и тези оръжия да се използват в битките, те не оказват съществено влияние върху ситуацията"". За това може да се досети всеки който има повече от 2 мозъчни клетки. Говоря като бройка. Инфантилно и малоумно е да се мисли че 20-30 установки могът да променят хода на войната. На Запад и в Укрйана боготворят Джавелини и Химарси, но не си задават елементарни логични въпроси....ако можеше да обърнеш света с 50 Химарса и 10 хиляди джавелина, защо тогава САЩ има хиляди самолети, танкове и друга техника? Да направят 100 Химарса и да попилеят Русия и Китай едновременно! Нали са страхотни супер оръжия! Хода на войната в Украйна може да бъде повлиян от 1000 самолета, 5 хиляди танка, хиляди артилерийски и стотици ПВО установки. Но цяла Европа съвкупно няма толкова - само САЩ има такива бройки - и ще означава че и Русия ще трябва да пусне същата бройка отсреща - която те имат - което пък ще означава силна ескалация на конфликта и почти гарантирана ядрена война!

Освен това привършва усраинската жива сила, а наемници почти няма :)

Ебати, мизерници от Булгариячайщукарие коментират армии, които могат да унищожат света.

Ха ха ха хуио

Армия!

Доста глупости, казани за много кратко време... Е рекорд си е!

Когато си загубил 1900 танка, над 230 самолета и 200 хеликоптера, без дори Западът да се е изправил срещу теб, обаче се изказваш в стила на тоя Шойгу, звучиш просто смешно.

Нали?

Не знам дали тези цифри са верни, но бройката на дните, в които Самая могучая не може да се справи с бедния си съсед, не са подправени. Нали?

А митът за втората армия в света го развенча Украйна... Апропо, Украйна се води 25-та армия в света. След като руснаците не успяха да превземат Украйна и от повече от месец се води позиционна война, значи руската армия е под 26-то място... Ето това да коментира Шойгу!

Ако в Усрайна се водеше война, нямаше да имат ток, вода, интернет и дори един здрав останал мост или път. Кого си мислите, че заблуждавате?

Ток и вода има там, където не са стигнали руските орки. Те затова вече сумайти градове ги няма. Я кажи, в Херсон, в Николаев има ли ток, вода, интернет? Моловете бачкат и всичко е ток и жица, нали дебил?

За кво им е ток на усраинците като работещ завод не остана?

Руските лайнари да не забравиха че и запада има ядрени оръжия..