Шолц на среща със Си Цзинпин в Пекин, търсят допирни точки между Китай и Германия

Студенти в университета Тунцзи попитаха германския канцлер трябва ли да пушат марихуана, ако отидат да учат в Берлин

Обратно в новината

Коментари - Шолц на среща със Си Цзинпин в Пекин, търсят допирни точки между Китай и Германия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ха-ха: Един ден ще се появят и китайски автомобили на немския пазар! Тате каза, че ще ми купи колело... ама друг път! :))))) Шолц верно си мисли че китайците са деца от детската градина! Те много добре видяха как си изпълняват западните държави обещанията към Русия. Лек ден на всички!

Пак пРосия. Абе Вие с тая пРосия ставате и лягате купейки жалки

SirBob

Абе неграмотник, 1ви клас проспали ли сме го?

Този го посрещна заместник кметът.

Германия не е това което беше, икономичиски запада, възхода и спря и всичко стана заради Русия. Спряха евтините доставки на евтините руски ресурси и се видя, че икономически държавата забуксува. Българин от 20 години в Германия ми каза скоро, с толкова некадърно, некомпетентно правителство Германия върви надолу, заводи закриват работни места и не назначават нови, химическата им промишленост е в тотален срив, автомобилната им промишленост и тя върви надолу, Германия има огромни проблеми който не се знае до къде ще я докарат. Германеца не е от хубаво в Пекин, вядя до къде го докара американеца и сега си къса косите как да излезе от американския икономически капан.

Мада бе, МАДА - ЗАГНИВАЩИЯ КАПИТАЛИЗЪМ, ДЕТО КАПИЧНА ЦЪФТЯЩИЯ СОЦЯЛИЗЪМ - ЗНАЕМ ГИ ТИЯ ЛАФЧЕТА - ОДИ ГИ РАЗПРАВЯЙ НА БАБА СИ!!!

беше направил труда да прочетеш написаното и да го осмисилиш, нямаше да пишеш глупости и да се излагаш.

По-добре неравностойните азиатски мозъчета да не заемат места за белите хора в немските университети. Да си седи в кочината на сигурно, кЕтайските комунисти да му продадат органите на възрастен германец :) :0 :)

Ганя и ти си стой в твойта кочинка бухай ярма с помия и си трай......за китайците не се безпокой

И що Шулц ходи при другаря Си , а не обратното? Който е на зор той ходи. Що Си не ходи в Германия?

Шулц няма проблем с изхранването на немците. Кси пищи, че нямало вече зафадни инвестиции. А Шолц защо ходи - ти няма да проумееш :)

още един път какво са казали китайците на изпадналия германец и се опитай да го осмислиш, ако имаш нещо между двете си уши, освен вакуум? И, защо направо крещи, че изобщо не му вярват. Един път лъжец- цял живот лъжец!

Шолц дава дупи, а китайците се назландисват.

Улавият Шулц раздава минети!!!

изпадналио германец го посрещна неква замкметица. плешивио се озърташе кат лалугер... ББААХАХА

Определение за изпаднал германец - тоя кастрат...

SirBob

Каква е истината? Германия е в рецесия от края на 2022 г. Тежката индустрия е пред фалит - концерни като Даймлер и БАСФ вече закриват заводите си в Германия и се местят в Китай. Според скорошна статия в "Билд", всеки трети индустриалец в Германия обмисля фалит. Та тази совалка на Шолц не е нищо повече от един отчаян опит за пред изпосталелия немски избирател да замаже положението и да го представи като видиш ли, немска инициатива. Пълен смях.

помните ли го, а помните ли го? Същите приказки - запада загнива, умира, а КОЙ УМРЕ - СЕСЕСЕРЕТО! Щом местят производство, не са пред фалит, момчето ми - ТЪРСЯТ ЕВТИН ТРУД, ТОЛКОВА ЛИ СТЕ СМОТАНИ ЧЕРВЕНОТИКВЕНИЦИТЕ??? И сега, когато САЩ се оттеглят, Германия се пробва да пооглозга кокала - ако стане, иначе ама хич не им дреме - виж ги как живеят и после дрънкай глупости :)

SirBob

Тъпак, айде да помислиш малко. На теб кой мерцедес ще ти е по-изгоден да си купиш - произведения в Германия ли или този в китай?

китай е 50 пр от продажбите на трите автоконцерна. шолц отива като молител за пазари от името на 83 млн, 1.4 млрд просто ще го посрещнат и изпратят, германия вече не е ценна с нишо, просто пазар за китайското карго

Бате шолц е готин върши някаква работа

ще е аналната точка на изпадналите германци

Нито дума за срамното му посрещане на летището! Зам.кмета на провинциален град! Явно визитата е 3 дневна защото е изтощен от 18 часовия полет заради закритото небе над Русия и близкия изток! Та 36 часа от 70 часовата визита са му в път на този кукумицин!