17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Майсторка.Не е лесно да се обърнеш по гръб,като буболечка. миризливка.

а бе тъпак, съзнаваш ли какъв идиот си с тези светофари, мотоциклети, пешеходни пътеки, автаобуси, комини, лодки и пожарни кранове? не съзнаваш?! е направо си си идиот!!

рано си е тръгнала, или късно се е прибирала?

Ми, талантливо, ве. Айде некой се опита да го пуфтори, де. Ооох, на батя майсторичката.

някой мисли че е лесно моля да пробва

Щом е мокро най-често е хлъзгаво. Изненадата е била голяма.

Не знам защо е така, но преобръщането по таван на равни места, например на кръстовища е запазена марка за жените. Вероятно мъжете реагират по различен начин и рядко се стига до преобръщане по таван. Пак казвам - на равно място.

Жена водач това е диагноза. Има и свестни, но са малко.

Преобърна по таван.... - Какви други видове преобръщане има?

Например на лява или дясна страна, т.е. на врати. Може да падне и с предната или задна част в някой ров.

Ех, този угоден термин "несъобразена скорост". А коя е съобразената? 30-10 км/ч, слизаш и буташ? Като ти изникне изведнъж трап и си карал с 90км/ч извънградско...как да съобразиш? С кристално кълбо?

Съобразяваш с моментната обстановка и уменията си. Един шофьор затова кара курсове, че да придобие начални, минимални умения за безопасно шофиране и след това почва да трупа допълнителен опит и умения. Завъртал съм се на заледено, равно кръстовище с 20 км/ч и добре, че нямаше други коли, но вече получих усещането как дори с никаква скорост може да стане случка. Това беше преди близо 30 години.

За да разбереш каква трябва да бъде съобразената скорост ще ти е необходимо повече сиви клетки които ти явно нямаш но за успокоение не си само ти така.Колата не е каруца и трЕбе мозъчето ти да работи на висока честота-понял?

Поредната дрогирана патка с купена шофьорска книжка.. Нищо ново.

Куха лейка...

Талант

С такъв готен номер... едва ли е кака Пена! На това място... само нЕкой от категорията на Шуми или ...Алонсо може да го направи.

Вероятно номера успя вече да направи мократа настилка виновна !