Коментари - Шофьорът с поршето, убил французин на пътя: Направих грешка, но не съм голям престъпник | Днес.dir.bg

Шофьорът с поршето, убил французин на пътя: Направих грешка, но не съм голям престъпник

39-годишният Димитър Любенов няма да излезе от ареста, реши Софийският градски съд

Обратно в новината

Коментари - Шофьорът с поршето, убил французин на пътя: Направих грешка, но не съм голям престъпник | Днес.dir.bg

Коментари

Всички подобни екземпляри трябва да се прострелват в главата два пъти за по сигурно, направо на място, за урок на останалите, изчакват се майката, бащата и жена му и се стреля от упор, все пак не сме варвари, да си вземе сбогом с роднините човека

" но сега искам малко лично свободно време да прекарам с близките си, да се погрижа за възрастната си майка", каза днес Любенов пред градските магистрати" Сетила се Мара, да се побара. Не бил престъпник??? Ми като оня дето уби момичетата при мола, какво каза майчицата му, виновен, че минал на червено, но какво толкова. Не е истина какъв живот живеем, вече.

В четири сутринта кара със 195 км/ч с 1,70 промила и след употреба на кокаин.И трите неща са престъпление.В Европа при тая скорост колата директно се конфискува заедно с книжката и следва разследване за престъпление.За алкохола и наркотика също.Тъй ,че да престъпник си и то голям.Сега искал да признае вина,че да лежи по малко?шест месеца минаха,престъплението е доказано ,че и полицаи има замесени.Колко не-престъпници плащат на полицаи да ги пазят? Ами защо не си се грижил за майка си в този ден Ами обикаляш кръчмите по нощите ?Че и убиваш хора?

Някакъв гаден убиец

да го пратят във френски съд и във френски затвор при алжирци и мароканци и там ще го разширят като за голем престъпник....

Това , че да френски граждани пострадалите е единствената му грижа, ако бяха български ( като момичетата на Черни връх и М.Цветков) досега да си е у тях с чаша уиски и много дрога на масата.

става като маймуняците от чистачи, пазачи и шофьорчета станаха каймак на обществото. Голямата промяна на 90-те.

"искам малко лично свободно време да прекарам с близките си, да се погрижа за възрастната си майка" - 'мчи като е толкова грижовен и любящ, кво прави пиян и надрусан в колата през нощта, ами не е бил при тях да ги обгрижва?

да го съдят в чужбина близките на починалия, тама ще го оправят, а тази страна съвсем скоро ще я запушат отвсякъде, никъде няма да ни пускат като особено опасни, да го знаете нещата не са добре с това "правосъдие"

Не ти си просто тъп!

На всички подобни екземпляри трябва да им направят пълна финансова ревизия и да докаже че е плащал данъци за всичките си пари, ако нещо остане под съмнение, да му се конфискуват всички имущества на семейството му, ако е толкова добър той пак ще си направи парите дори и от 0лв

Нямам нищо против формулировката. малко сгрешил е - малко да го понае...ат в пандиза. Тогава чувството ми за справедливост ще е спокойно.

Само си преднамерен убиец .

ок, надскочил си е масрафа, шмъркане, насиране, порше-морше, чалгии и т.н. но защо трябва да страдат невинните хорица без много късмет, та дори и семейстното му. Кой ще ги спре тези терористи - ще гласувам за някои сериозни кандидати - ама дали въбще ги има ...

Не е голям престъпник.Само малко се надрусал ,малко се напил и малко убил един невинен.

Пускайте го.Нищо не е направил престъпно.В България да караш пиян ,надрусан ,с 200км/ч да убиеш някой дето ти се пречка на пътя,не е престъпление.Онова кротко момче дето уби Милен Цветков,нали беше под домашен арест.Още не са ли го оправдали?

Баси наглия наглец. Не си голям првстъпник- малак си! Боклук!

Този поне се признава за виновен.

Поредният наглец. Такива като него карат на пътя безпардонно. Изпреварват те, засичат те, тикат се пред тебе на сфетофарите, поставят те в рискови ситуации. Дори и това, че е убил не може да го смири. Той продължава да наглее, че не е престъпник. Ами защо някой не му свети маслото на този идтиот и после съдът да каже, че убиецът не е престъпник и да го пусне. Даже с почести за стореното.

Амчи така си е... плюс минус няколко души да убиеш. Това според другаря Гешев даже не и престъпление...

,,другаря Гешев,, не е съдия. В съда - съдията определя и произнася присъдите.

Тази мърша е малък престъпник,дето трябва да лежи много в пандиза !

Малък престъпник, или пишок, но пък ГОЛЯМО ЛАЙНО!

Не съм голям престъпник - само мъъничък престъпник.

Направил грешчица деба и боклука му!!!

"Ударих една кола, панамерата е на кайма!" “Какво ви пука за някакви французи, вие българи ли сте?” Повече няма какво да се коментира.

Имал нужда от лично време ... тоя чува ли се какви ги говори? Не бил убиец, ама убил човек все пак... Този си живее в неговия свят и в неговия свят той е Бог.

Двама души уби.

Търси спасителен пояс но няма да го огрее.

Този явно мисли, че всички са пияни и дрогирани, за да говори такива глупости... Пиян, дрогиран и кара с 200км/ч и ще ми казва- какво толкова... Че това си е направо за разстрел а пък те щели да го осъждат на затвор- представяте ли си?

Няма нищо! Случва се!

Ако не го освидетелстват за дебилизъм, значи е посъзнавал деянието си. И едва ли това е еиднственият случай когато е карал с 200 насред центъра на София. Във всеки подобен лсучай той е нбил сериозна заплаха за стотици невинни граждани! Не е много по-ралзично о т това да язди кон и да стреля напосоки с огнестрелно оръжие. Но вината е споделена! Държавата НЕ наказва адекватно подобни нарушители. И дори медиите само при летале низход се включват в хора на недоволните.

Той е средно-голям престъпник, само 2 е убил

не си голям престъпник! ти си голям тъпак!

Не е бедата, че глупавите, неуките, простите, наивните в България са такива. Има ги навсякъде… А че образовани, умни и интелигентни хора, “интелигенцията” и “елитът” са много меркантилни и третират хората като такива, правейки се на прости (и не разбират и не искат да разберат, че това наистина ги прави и негодници, и прости все пак!) И че тези и такива управляват.. Нагледен пример - вижте например интервюто на Асен Василев с Цветанка Ризова - от вчера! Но хубаво го вижте!

Кьовеши: “Оставете прокуратурата и съдебната система на престъпниците, корумпираните, крадците и измамниците… и после се чудете защо живеете най-зле и не ви искат хората в Шенген”!!!

Веднъж стомна, дваж стомна ... третия път я французин, я българин, я къвто дойде. На някои и цял живот не стига да им дойде ум в главата.

Но истинският, големият проблем не са те и такива, а Системата, която ги лансира, толерира и пази! С ПРЕВЕНЦИЯТА, която ЛИПСВА! И стигаме до положението, в което сме!

Първият който си признава че е престъпник пък било и малък престъпник!

Викаш и това е нещо! И това е прогрес! За България! Защото можеше и да … не си признае! Да каже, че не е бил той! Ме ДП е 10, или Държавно Предприятие! Да се направи на руд - като не е могъл да избяга извън Бългапия, в Дубай…

Някой може ли да представи как българските закони и съдебна практика дефинират и третират “неуважението и обидата” към съда и съдебния състав и процес? И - като се има предвид регламентираната “равнопоставеност на страните”, поне на книга, и по отношение на двете страни, тоест и на защитата, но и на прокуратурата? Имам предвид КОНКРЕТНИЯ съдебен процес!

Не бил убиец,ама убил!Странна логика!?!Не се чувстваш престъпник,ама системно е нарушавал закона......Изобщо,леке и то от най-нахалните!

И кое те учудва, бе колега! Като всеизвестни престъпници и дори рецидивисти в България непрекъснато и упорито са наричани и представяни и налагани като … (едри) “бизнесмени” и мастити и “уважавани политици”… Брендо ни се представя(ще) за “едър инвеститор”!!! Големи разбойници и назначени капиталисти са и … “видни социалисти”! 9 септември било Освобождението на България! Нихилизъм навсякъде и във всичко! Оруел! А ти се чудиш сега за сбъркани пора и тези…

Знаете ли кое всъщност е най-гадното и опасното в правораздавателната система в България (а и те само в България), но в България е в страшни размери и традиции! Откровеният и натрапчив дежурен НИХИЛИЗЪМ на висши магистрати и прависти с положение и репутация, правещи фатални за обществото КОМПРОМИСИ със съвестта си и с правото - смисъла и значенията му за обществото! Той е с фатални дългосрочни последици и поражения за всички в крайна сметка - а последствията ги виждаме и изпитваме …

Друга невероятно нагла и пошла теза, която обаче години наред се налагаше и прокламираше - и то от мастити “прависти”, по телевизията - дори от професори - че правосъдието НЕ означавало справедливост! Че това били две различни неща, че правосъдието НЕ трябвало (задължително) да е справедливо!?!? Замислете се малко върху нова! И тогава що за правосъдие е, бе, велики прависти! Кому е нужно изобщо то? Кого обслужва?!? Каква изобщо е дефиницията на правосъдие? И това - отново - се прокарва и защитава от “УВАЖАВАНИ ПРАВИСТИ”, вкл. които подготвят … младите юристи!!! И НИКОЙ не възрази на този и такива, НИКОЙ!!! Трагедия!

Хора, влезте му в положението на човека - гони го триглав змей, а отгоре баба Яга го направлява и в този момент отпред се появявя някаква асфалтна въшка. На кого ще обърнете внимание - на триглавия змей, дето ви гони или на онова недоразумение на пътя пред вас? Точно така разсъждават тези хора. Като цяло не са лоши, само дето това че са размазали психически или физически някакъв човек не им прави впечатление. Случил им се на пътя, не са го търсили нарочно, но сега няма да спират заради някакъв си друг. Замислете се, Годзила не иска да направи нищо лошо на никого. Просто така си ходи и някакви хомосапиенси и попадат под петите. Същия стил на разсъждение е и Семерджиев (уби две момичета на булевард "Черни връх"), както и онзи, дето размаза Милен Цветков и само по една случайност не уби още 5 човека, които секунди преди удара пресякоха пред спрялата кола на Милен Цветков.

Абе пуснете човека да си кара дрогиран и пиян пак с 200 и с ескорт полицаи псевдо мутри и чалга певици. Макс няколко години условна. Без съдебна реформа толкова

Аз имам още по-добро предложение. Направо да прокарат закон всеки, който притежава скъп и мощен автомобил задължително да се движи в града със скорост поне 150 км. в час и по възможност пиян и дрогиран! И да му се дават бонуси за прегазени хора по пътя! А полицаите са осигуряват спазването на закона…

ако не е с порше, пиян и дрогиран, как ще вдигне 195 км в час?

Може ли например човек, насочил пистолет към друг човек да го застреля и после адвокатът му да пледира в съда, че това е неумишлено убийство?!? Мога ли прокуратурата да арестува и повдигне обвинения срещу някой лого (дори 3 - ма човека(, и да ги държи сума време в ареста с обвинения за … УБИЙСТВО!!! на живия и здрав “ТРУП” - Делян Пеевски, който дори и се изтипосва пред камери и микрофони говорейки дори с езика на прокуратурата - да “МОИТЕ УБИЙЦИ”?!?!? И после - когато съдът в първото заседание отсъди обвинените да бъдат безусловно освободени, защото няма НИТО ЕДНО ДОКАЗАТЕЛСТВО на прокуратурата (а са ги и следери и подслушвали?!?!), и после главният прокурор да се изтъпанчи най-нагло по телевизията и да обяснява, че … били допуснали ГРЕШКА!?!? Що за грешка е това?!? И как разходват нашите средства?!? И ДОВЕРИЕТО в тях и тяхната работа! А на всичкото отгоре този намери повод и пак да се похвали - ме заслужавали ПОХВАЛА?!?!, че … “си били признали”?!? Защото - разбирате ли - можело и да не си признаят!!! Е, те ли са негодници които се правят на луди, или ние?

Малко съм бременна

И то не умишлено… (Защото не знам как се забременява - вярвайте ми. Но иначе не съм тъпа, неграмотна и/или лъжкиня - напротив, много съм умна и успешна)

Грешката беше направена, още когато си купи поршето….

Когато майка ти те роди и не те възпита.

Как да не си престъпник? Когато се качваш в автомобила си,дрогиран ,пиян и караш с 200 км./час,как да не е умишлено убийство???

Е точно това попитайте ВСС! Питайте Гешев! Питайте адвокатската колегия! Питайте Съюза на съдиите! Питайте правосъдншя министър! Питайте премиера! Питайте президента! Питайте лидерите на партиите - сега е моментът! И по отговорите ще ги познаете! До там ни докараха - да започнем от “А” и “Б”! Шенген…?!?!?!?

Убиец и престъпник! От такива идиоти ме е страх всеки път когато карам по Околовръстното! Такива престъпления - поне 20 г без предсрочно, сделки и прочие лайна.

Страхът е лош съветник! Най-лошият! ТЕ точно това искат, точно това церят, те точно така те притежават! И крадат и убиват… Не трябва да те е страх, а да изпитваш ГНЯВ! Към всички, които “се правят на луди” и “те таковат на 200”! И всички онези, на които ти пращаш с данъците си, а те го позволяват и “се правят също на луди”!

Хората живеят, а ние още се мъчим да откриване топлата вода в България! И някои непрекъснато държат държавата и хората в това състояние, профанизирайки всичко - и хората, и държавата! Вижте какво се получава в България. Определени лица извършват престъпления! После - с адвокатите си - те започват да прокарват лъжливи и манипулативни тези, обяснения и оправдания, тоест ПРАВЯТ СЕ НА ЛУДИ (имайки останалите, жертвите за прости и страхливи да търсят правата си), тогава обаче други ДЛЪЖНОСТНИ лица окуражават, де факто подкрепят престъпниците с лъжите и тезите им, като не ги отхвърлят и наказват, а допускат - с действия и бездействия! И така започват безумни спорове и дискусии дори около очевидни факти и дори понятия и се получава дежурното ЗАЦИКЛЯНЕ в обществото… Само защото престъпниците, дори и всеизвестни, очевадни престъпници и рецидивисти се толерират, прикриват и защитават! И после законите ни били виновни, хората били прости, за нас нормите и законите на другите не нагени, защото сме били независими патриоти и пр. Дори и един престъпник на висока позиция в тази система е вече недопустимо, твърде много - като капката катран в бидона с мляко! А когато това се търпи тодини напед, десетилетия тези логично се размножават и погубват системата! Защото те забравяйте нещо много важно - ТЕ РЕШАВАТ ЧОВЕШКИ СЪДБИ, ВАШИТЕ СЪДБИ, НАШИТЕ СЪДБИ С … ВЪТРЕШНОТО СИ УБЕЖДЕНИЕ!?!?!? Ако някой от тях е “вътрешно убеден” например, че хотел на брега на морето НЕ е хотел, о например подпорна стена, или че една разрушена дюна НЕ е дюна (и започва много дълга дискусия, и отговор на министерството що е дюна и ме нямало ЗАКОНОВА ДЕФИНИЦИЯ ?!?! за нея?!?!) .. ВИ ТАКОВАТ на 200 ЗАКОНОВО!!! Това е България!

Всичкото добре, само финалното внушение "Това е България!" не ми хареса. Защото ето пак случаят с 400-годишната и частично излежана присъда в САЩ при СЪМНИТЕЛНИ доказателства, отменена след 30 + години "консумация" ... Това е САЩ? - Да, това пък е САЩ.

Няма знамение на теб дали ти харесва или не - това е истината. А и аз не говоря за да се харесам някому! Никога не съм го правил, между прочем, и това всички, които ме познават го знаят! НИКОГА! И никъде! (И съм си плащал цената) И нямам проблем да се извиня ако бъркам - но това е отклонение! Що се касае точно до САЩ (не знам защо точно САЩ, като България и в ЕС), да ти обясня - аз може би най-добре тук знам недъзите на американското правораздаване, защото неколкократно ми се е налагало! И дори в момента съм завел няколко дела, и то срещу овластени лица, вкл. за техни престъпления! И когато всичко приключи мога да покажа и докажа … Но това какво ги грее хората в България?

“ Всичкото добре, само финалното внушение "Това е България!" не ми хареса.” Това НЕ е внушение - това е ФАКТ! Без значение дали ти харесва или не, и дали го приемаш или не! Прави разлика!

Има убийци много с много повече жертви, но нехванати, а напротив, "повишени". Как се наричат например, крадците на асфалт от пътищата? Или с нечовешките надценки на храните? Или с развалените храни на нечовешки цени? Или заграбилите земята, че други да умират бедни преждевременно и дори да не се раждат? Мммм?

Прав е ама друг път. Дано някой като този да уцели теб. Ти така или иначе не разбираш за какво става дума, а обръщаш на политика.

Пишеше за осъден в САЩ на 400 години затвор (и излежал 30 +) - при несигурни доказателства. А тук при недвусмислени доказателства и убит от него човек - аз съм малък престъпник и за наказание искам да се грижа за мама ... Душичка.

Някой да зададе питене до ВСС - Висшия Съдебен Състав, т.н. Правителство на съдебната власт може ли лицензиран правист да твърди, да пледира и поддържа в съдебната зала, че движещ се с 200 км./час пиян и дрогиран ВМЕНЯЕМ е причинил НЕУМИШЛЕНО катастрофа! И това да НЕ е неуважение, подигравка и гавра със съда, с близките на убития, гражданите, с правораздаването! Да приемаш с наглостта и меркантилността си, и дефицитите в системата хората за идиоти за да спасиш убиец от справедливо наказание и да заличиш основната му ПРЕВАНТИВНА функция ако не е гавра и неуважение, то тогава какво точно е?

А и адвокатите - някои от тях - са едно гадно и меркантилно, алчно и безочливо племе… В тази гилдия май колкото си по-нагъл и безочлив толкова си по-успешен…Като при организираната престъпност! И спойката между някои от тия адвокати и някои от съдиите (и прокурорите) е страшно деструктивна, макар и непублична! А за прокуратурата да не говорим… Абе мамата си трака!

Коментари - Шофьорът с поршето, убил французин на пътя: Направих грешка, но не съм голям престъпник | Днес.dir.bg

Шофьорът с поршето, убил французин на пътя: Направих грешка, но не съм голям престъпник

39-годишният Димитър Любенов няма да излезе от ареста, реши Софийският градски съд

Обратно в новината

Коментари - Шофьорът с поршето, убил французин на пътя: Направих грешка, но не съм голям престъпник | Днес.dir.bg

Коментари

Всички подобни екземпляри трябва да се прострелват в главата два пъти за по сигурно, направо на място, за урок на останалите, изчакват се майката, бащата и жена му и се стреля от упор, все пак не сме варвари, да си вземе сбогом с роднините човека

" но сега искам малко лично свободно време да прекарам с близките си, да се погрижа за възрастната си майка", каза днес Любенов пред градските магистрати" Сетила се Мара, да се побара. Не бил престъпник??? Ми като оня дето уби момичетата при мола, какво каза майчицата му, виновен, че минал на червено, но какво толкова. Не е истина какъв живот живеем, вече.

В четири сутринта кара със 195 км/ч с 1,70 промила и след употреба на кокаин.И трите неща са престъпление.В Европа при тая скорост колата директно се конфискува заедно с книжката и следва разследване за престъпление.За алкохола и наркотика също.Тъй ,че да престъпник си и то голям.Сега искал да признае вина,че да лежи по малко?шест месеца минаха,престъплението е доказано ,че и полицаи има замесени.Колко не-престъпници плащат на полицаи да ги пазят? Ами защо не си се грижил за майка си в този ден Ами обикаляш кръчмите по нощите ?Че и убиваш хора?

Някакъв гаден убиец

да го пратят във френски съд и във френски затвор при алжирци и мароканци и там ще го разширят като за голем престъпник....

Това , че да френски граждани пострадалите е единствената му грижа, ако бяха български ( като момичетата на Черни връх и М.Цветков) досега да си е у тях с чаша уиски и много дрога на масата.

става като маймуняците от чистачи, пазачи и шофьорчета станаха каймак на обществото. Голямата промяна на 90-те.

"искам малко лично свободно време да прекарам с близките си, да се погрижа за възрастната си майка" - 'мчи като е толкова грижовен и любящ, кво прави пиян и надрусан в колата през нощта, ами не е бил при тях да ги обгрижва?

да го съдят в чужбина близките на починалия, тама ще го оправят, а тази страна съвсем скоро ще я запушат отвсякъде, никъде няма да ни пускат като особено опасни, да го знаете нещата не са добре с това "правосъдие"

Не ти си просто тъп!

На всички подобни екземпляри трябва да им направят пълна финансова ревизия и да докаже че е плащал данъци за всичките си пари, ако нещо остане под съмнение, да му се конфискуват всички имущества на семейството му, ако е толкова добър той пак ще си направи парите дори и от 0лв

Нямам нищо против формулировката. малко сгрешил е - малко да го понае...ат в пандиза. Тогава чувството ми за справедливост ще е спокойно.

Само си преднамерен убиец .

ок, надскочил си е масрафа, шмъркане, насиране, порше-морше, чалгии и т.н. но защо трябва да страдат невинните хорица без много късмет, та дори и семейстното му. Кой ще ги спре тези терористи - ще гласувам за някои сериозни кандидати - ама дали въбще ги има ...

Не е голям престъпник.Само малко се надрусал ,малко се напил и малко убил един невинен.

Пускайте го.Нищо не е направил престъпно.В България да караш пиян ,надрусан ,с 200км/ч да убиеш някой дето ти се пречка на пътя,не е престъпление.Онова кротко момче дето уби Милен Цветков,нали беше под домашен арест.Още не са ли го оправдали?

Баси наглия наглец. Не си голям првстъпник- малак си! Боклук!

Този поне се признава за виновен.

Поредният наглец. Такива като него карат на пътя безпардонно. Изпреварват те, засичат те, тикат се пред тебе на сфетофарите, поставят те в рискови ситуации. Дори и това, че е убил не може да го смири. Той продължава да наглее, че не е престъпник. Ами защо някой не му свети маслото на този идтиот и после съдът да каже, че убиецът не е престъпник и да го пусне. Даже с почести за стореното.

Амчи така си е... плюс минус няколко души да убиеш. Това според другаря Гешев даже не и престъпление...

,,другаря Гешев,, не е съдия. В съда - съдията определя и произнася присъдите.

Тази мърша е малък престъпник,дето трябва да лежи много в пандиза !

Малък престъпник, или пишок, но пък ГОЛЯМО ЛАЙНО!

Не съм голям престъпник - само мъъничък престъпник.

Направил грешчица деба и боклука му!!!

"Ударих една кола, панамерата е на кайма!" “Какво ви пука за някакви французи, вие българи ли сте?” Повече няма какво да се коментира.

Имал нужда от лично време ... тоя чува ли се какви ги говори? Не бил убиец, ама убил човек все пак... Този си живее в неговия свят и в неговия свят той е Бог.

Двама души уби.

Търси спасителен пояс но няма да го огрее.

Този явно мисли, че всички са пияни и дрогирани, за да говори такива глупости... Пиян, дрогиран и кара с 200км/ч и ще ми казва- какво толкова... Че това си е направо за разстрел а пък те щели да го осъждат на затвор- представяте ли си?

Няма нищо! Случва се!

Ако не го освидетелстват за дебилизъм, значи е посъзнавал деянието си. И едва ли това е еиднственият случай когато е карал с 200 насред центъра на София. Във всеки подобен лсучай той е нбил сериозна заплаха за стотици невинни граждани! Не е много по-ралзично о т това да язди кон и да стреля напосоки с огнестрелно оръжие. Но вината е споделена! Държавата НЕ наказва адекватно подобни нарушители. И дори медиите само при летале низход се включват в хора на недоволните.

Той е средно-голям престъпник, само 2 е убил

не си голям престъпник! ти си голям тъпак!

Не е бедата, че глупавите, неуките, простите, наивните в България са такива. Има ги навсякъде… А че образовани, умни и интелигентни хора, “интелигенцията” и “елитът” са много меркантилни и третират хората като такива, правейки се на прости (и не разбират и не искат да разберат, че това наистина ги прави и негодници, и прости все пак!) И че тези и такива управляват.. Нагледен пример - вижте например интервюто на Асен Василев с Цветанка Ризова - от вчера! Но хубаво го вижте!

Кьовеши: “Оставете прокуратурата и съдебната система на престъпниците, корумпираните, крадците и измамниците… и после се чудете защо живеете най-зле и не ви искат хората в Шенген”!!!

Веднъж стомна, дваж стомна ... третия път я французин, я българин, я къвто дойде. На някои и цял живот не стига да им дойде ум в главата.

Но истинският, големият проблем не са те и такива, а Системата, която ги лансира, толерира и пази! С ПРЕВЕНЦИЯТА, която ЛИПСВА! И стигаме до положението, в което сме!

Първият който си признава че е престъпник пък било и малък престъпник!

Викаш и това е нещо! И това е прогрес! За България! Защото можеше и да … не си признае! Да каже, че не е бил той! Ме ДП е 10, или Държавно Предприятие! Да се направи на руд - като не е могъл да избяга извън Бългапия, в Дубай…

Някой може ли да представи как българските закони и съдебна практика дефинират и третират “неуважението и обидата” към съда и съдебния състав и процес? И - като се има предвид регламентираната “равнопоставеност на страните”, поне на книга, и по отношение на двете страни, тоест и на защитата, но и на прокуратурата? Имам предвид КОНКРЕТНИЯ съдебен процес!

Не бил убиец,ама убил!Странна логика!?!Не се чувстваш престъпник,ама системно е нарушавал закона......Изобщо,леке и то от най-нахалните!

И кое те учудва, бе колега! Като всеизвестни престъпници и дори рецидивисти в България непрекъснато и упорито са наричани и представяни и налагани като … (едри) “бизнесмени” и мастити и “уважавани политици”… Брендо ни се представя(ще) за “едър инвеститор”!!! Големи разбойници и назначени капиталисти са и … “видни социалисти”! 9 септември било Освобождението на България! Нихилизъм навсякъде и във всичко! Оруел! А ти се чудиш сега за сбъркани пора и тези…

Знаете ли кое всъщност е най-гадното и опасното в правораздавателната система в България (а и те само в България), но в България е в страшни размери и традиции! Откровеният и натрапчив дежурен НИХИЛИЗЪМ на висши магистрати и прависти с положение и репутация, правещи фатални за обществото КОМПРОМИСИ със съвестта си и с правото - смисъла и значенията му за обществото! Той е с фатални дългосрочни последици и поражения за всички в крайна сметка - а последствията ги виждаме и изпитваме …

Друга невероятно нагла и пошла теза, която обаче години наред се налагаше и прокламираше - и то от мастити “прависти”, по телевизията - дори от професори - че правосъдието НЕ означавало справедливост! Че това били две различни неща, че правосъдието НЕ трябвало (задължително) да е справедливо!?!? Замислете се малко върху нова! И тогава що за правосъдие е, бе, велики прависти! Кому е нужно изобщо то? Кого обслужва?!? Каква изобщо е дефиницията на правосъдие? И това - отново - се прокарва и защитава от “УВАЖАВАНИ ПРАВИСТИ”, вкл. които подготвят … младите юристи!!! И НИКОЙ не възрази на този и такива, НИКОЙ!!! Трагедия!

Хора, влезте му в положението на човека - гони го триглав змей, а отгоре баба Яга го направлява и в този момент отпред се появявя някаква асфалтна въшка. На кого ще обърнете внимание - на триглавия змей, дето ви гони или на онова недоразумение на пътя пред вас? Точно така разсъждават тези хора. Като цяло не са лоши, само дето това че са размазали психически или физически някакъв човек не им прави впечатление. Случил им се на пътя, не са го търсили нарочно, но сега няма да спират заради някакъв си друг. Замислете се, Годзила не иска да направи нищо лошо на никого. Просто така си ходи и някакви хомосапиенси и попадат под петите. Същия стил на разсъждение е и Семерджиев (уби две момичета на булевард "Черни връх"), както и онзи, дето размаза Милен Цветков и само по една случайност не уби още 5 човека, които секунди преди удара пресякоха пред спрялата кола на Милен Цветков.

Абе пуснете човека да си кара дрогиран и пиян пак с 200 и с ескорт полицаи псевдо мутри и чалга певици. Макс няколко години условна. Без съдебна реформа толкова

Аз имам още по-добро предложение. Направо да прокарат закон всеки, който притежава скъп и мощен автомобил задължително да се движи в града със скорост поне 150 км. в час и по възможност пиян и дрогиран! И да му се дават бонуси за прегазени хора по пътя! А полицаите са осигуряват спазването на закона…

ако не е с порше, пиян и дрогиран, как ще вдигне 195 км в час?

Може ли например човек, насочил пистолет към друг човек да го застреля и после адвокатът му да пледира в съда, че това е неумишлено убийство?!? Мога ли прокуратурата да арестува и повдигне обвинения срещу някой лого (дори 3 - ма човека(, и да ги държи сума време в ареста с обвинения за … УБИЙСТВО!!! на живия и здрав “ТРУП” - Делян Пеевски, който дори и се изтипосва пред камери и микрофони говорейки дори с езика на прокуратурата - да “МОИТЕ УБИЙЦИ”?!?!? И после - когато съдът в първото заседание отсъди обвинените да бъдат безусловно освободени, защото няма НИТО ЕДНО ДОКАЗАТЕЛСТВО на прокуратурата (а са ги и следери и подслушвали?!?!), и после главният прокурор да се изтъпанчи най-нагло по телевизията и да обяснява, че … били допуснали ГРЕШКА!?!? Що за грешка е това?!? И как разходват нашите средства?!? И ДОВЕРИЕТО в тях и тяхната работа! А на всичкото отгоре този намери повод и пак да се похвали - ме заслужавали ПОХВАЛА?!?!, че … “си били признали”?!? Защото - разбирате ли - можело и да не си признаят!!! Е, те ли са негодници които се правят на луди, или ние?

Малко съм бременна

И то не умишлено… (Защото не знам как се забременява - вярвайте ми. Но иначе не съм тъпа, неграмотна и/или лъжкиня - напротив, много съм умна и успешна)

Грешката беше направена, още когато си купи поршето….

Когато майка ти те роди и не те възпита.

Как да не си престъпник? Когато се качваш в автомобила си,дрогиран ,пиян и караш с 200 км./час,как да не е умишлено убийство???

Е точно това попитайте ВСС! Питайте Гешев! Питайте адвокатската колегия! Питайте Съюза на съдиите! Питайте правосъдншя министър! Питайте премиера! Питайте президента! Питайте лидерите на партиите - сега е моментът! И по отговорите ще ги познаете! До там ни докараха - да започнем от “А” и “Б”! Шенген…?!?!?!?

Убиец и престъпник! От такива идиоти ме е страх всеки път когато карам по Околовръстното! Такива престъпления - поне 20 г без предсрочно, сделки и прочие лайна.

Страхът е лош съветник! Най-лошият! ТЕ точно това искат, точно това церят, те точно така те притежават! И крадат и убиват… Не трябва да те е страх, а да изпитваш ГНЯВ! Към всички, които “се правят на луди” и “те таковат на 200”! И всички онези, на които ти пращаш с данъците си, а те го позволяват и “се правят също на луди”!

Хората живеят, а ние още се мъчим да откриване топлата вода в България! И някои непрекъснато държат държавата и хората в това състояние, профанизирайки всичко - и хората, и държавата! Вижте какво се получава в България. Определени лица извършват престъпления! После - с адвокатите си - те започват да прокарват лъжливи и манипулативни тези, обяснения и оправдания, тоест ПРАВЯТ СЕ НА ЛУДИ (имайки останалите, жертвите за прости и страхливи да търсят правата си), тогава обаче други ДЛЪЖНОСТНИ лица окуражават, де факто подкрепят престъпниците с лъжите и тезите им, като не ги отхвърлят и наказват, а допускат - с действия и бездействия! И така започват безумни спорове и дискусии дори около очевидни факти и дори понятия и се получава дежурното ЗАЦИКЛЯНЕ в обществото… Само защото престъпниците, дори и всеизвестни, очевадни престъпници и рецидивисти се толерират, прикриват и защитават! И после законите ни били виновни, хората били прости, за нас нормите и законите на другите не нагени, защото сме били независими патриоти и пр. Дори и един престъпник на висока позиция в тази система е вече недопустимо, твърде много - като капката катран в бидона с мляко! А когато това се търпи тодини напед, десетилетия тези логично се размножават и погубват системата! Защото те забравяйте нещо много важно - ТЕ РЕШАВАТ ЧОВЕШКИ СЪДБИ, ВАШИТЕ СЪДБИ, НАШИТЕ СЪДБИ С … ВЪТРЕШНОТО СИ УБЕЖДЕНИЕ!?!?!? Ако някой от тях е “вътрешно убеден” например, че хотел на брега на морето НЕ е хотел, о например подпорна стена, или че една разрушена дюна НЕ е дюна (и започва много дълга дискусия, и отговор на министерството що е дюна и ме нямало ЗАКОНОВА ДЕФИНИЦИЯ ?!?! за нея?!?!) .. ВИ ТАКОВАТ на 200 ЗАКОНОВО!!! Това е България!

Всичкото добре, само финалното внушение "Това е България!" не ми хареса. Защото ето пак случаят с 400-годишната и частично излежана присъда в САЩ при СЪМНИТЕЛНИ доказателства, отменена след 30 + години "консумация" ... Това е САЩ? - Да, това пък е САЩ.

Няма знамение на теб дали ти харесва или не - това е истината. А и аз не говоря за да се харесам някому! Никога не съм го правил, между прочем, и това всички, които ме познават го знаят! НИКОГА! И никъде! (И съм си плащал цената) И нямам проблем да се извиня ако бъркам - но това е отклонение! Що се касае точно до САЩ (не знам защо точно САЩ, като България и в ЕС), да ти обясня - аз може би най-добре тук знам недъзите на американското правораздаване, защото неколкократно ми се е налагало! И дори в момента съм завел няколко дела, и то срещу овластени лица, вкл. за техни престъпления! И когато всичко приключи мога да покажа и докажа … Но това какво ги грее хората в България?

“ Всичкото добре, само финалното внушение "Това е България!" не ми хареса.” Това НЕ е внушение - това е ФАКТ! Без значение дали ти харесва или не, и дали го приемаш или не! Прави разлика!

Има убийци много с много повече жертви, но нехванати, а напротив, "повишени". Как се наричат например, крадците на асфалт от пътищата? Или с нечовешките надценки на храните? Или с развалените храни на нечовешки цени? Или заграбилите земята, че други да умират бедни преждевременно и дори да не се раждат? Мммм?

Прав е ама друг път. Дано някой като този да уцели теб. Ти така или иначе не разбираш за какво става дума, а обръщаш на политика.

Пишеше за осъден в САЩ на 400 години затвор (и излежал 30 +) - при несигурни доказателства. А тук при недвусмислени доказателства и убит от него човек - аз съм малък престъпник и за наказание искам да се грижа за мама ... Душичка.

Някой да зададе питене до ВСС - Висшия Съдебен Състав, т.н. Правителство на съдебната власт може ли лицензиран правист да твърди, да пледира и поддържа в съдебната зала, че движещ се с 200 км./час пиян и дрогиран ВМЕНЯЕМ е причинил НЕУМИШЛЕНО катастрофа! И това да НЕ е неуважение, подигравка и гавра със съда, с близките на убития, гражданите, с правораздаването! Да приемаш с наглостта и меркантилността си, и дефицитите в системата хората за идиоти за да спасиш убиец от справедливо наказание и да заличиш основната му ПРЕВАНТИВНА функция ако не е гавра и неуважение, то тогава какво точно е?

А и адвокатите - някои от тях - са едно гадно и меркантилно, алчно и безочливо племе… В тази гилдия май колкото си по-нагъл и безочлив толкова си по-успешен…Като при организираната престъпност! И спойката между някои от тия адвокати и някои от съдиите (и прокурорите) е страшно деструктивна, макар и непублична! А за прокуратурата да не говорим… Абе мамата си трака!