Шофьорът, прегазил 4-годишния Паоло, иска да бъде реабилитиран от съда

51-годишният Георги Сапунджиев е завел дело в Окръжния съд в Стара Загора

Обратно в новината

Коментари - Шофьорът, прегазил 4-годишния Паоло, иска да бъде реабилитиран от съда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има ли разлика между убиец на дете на пешеходна патека и убиец на дете и изхвърлено в куфар в Панчарево? Може ли такива убйци да бъдат реабилитирани и да имат правата на нормални граждани ?В България отговора е еднозначен ,че с тази корумпирана и неадекватна правораздавателна система всичко е възможно. Един последен въпрос : Ако дете или внук на съдия ,политик и прокурор бъде убито на пешеходна пътека ,тротоар или при каране на колело колко и как ше бъде осъден убиеца? България е една счупена държава .

наглостта на тоя няма край той всъщност за какво живее?

За да го убие някой честен гражданин. Затова живее, измета му с измет.

А може и да иска да си извади разрешително за огнестрелно оръжие, тогава му е нужна пълна реабилитация?

Само в БГ газиш и убиваш и след 5-10 години излизаш с чисто съдебно минало. В САЩ такива хора ще лежт доживот и с по няколко доживотни, а отделно трбява да плащат милиони обезщетения!

Не съдете! Може и на вас да се случи и после ще искате да бъдете реабилитирани,затова не съдете! Вие,ако бяхте съдии щяхте да избиете цяла България,добре,че не сте...

По принцип си прав, но ако това беше твойто дете дали щеше да си толкова "либерален и съпричастен"? Докато се правите на по-големи католици от Папата изродите, дето си мислят че са единствени на пътя се увеличиха лавинообразно. Ама не е проблем, понеже сте много съпричастни, като излезне тоя убиец да го предложите и за награда, орден "Стара планина" примерно!

Наистина няма как да ми се случи да правя обратен завой в забранена за коли зона.

Може и на тебе да се случи, да погребваш детето си, само защото на някой не му пука нито от закони, нито от правила. Та не бързай да защитаваш.

В един загиващ свят е пълно е с "безгрешени" хвърлящи камъни по единствения грешник.Само дето много от имащите се за такива, ще получат по-голямо осъждания в съдния ден.

Да беше на пътя да кажеш всичко става. Ама в пешеходната зона с джипа? Е как да му влезеш в положението?

иска да продължи промяната

Е човека иска да сгази още някой, само така с едно убийство, не става.

Не влезе ли закона зъб за зъб око за око съдии и прокурори пачки ще трупат

Ако имаш кинти си невиновен а съдията в Ст Загора колко взе че го пуска условно

То беше ясно, че тази мутра ще го изкарат по-чист от момина сълза. Един въпрос към така наречените "съдии" : - А Паоло ще съживите ли??? До почернените роднини да детето - ОМЕРТА!!!

Каква мутра бе! Познаваш ли този човек, че да даваш мнение?

И без да е гангстер е проста мутра. С джипа, на забраненото, муцуна ли е мутра ли е... Хайде сега, семантика.

Чл.66 НК-Реабилитация означаве заличаване за в бъдеще последиците от самото осъждане.Ако с 6и вади свидетелсство за съдимост в него да пише неосъждан.

Само че съдиите четат закона както дявола евангелието.Пишат в свидетелството осъждан и реабилитиран,като де факто няма заличаване на въпросните последици за в бъдеще време,защото оставят клеймото бил тякога за нещо осъждан.

https://rashkov.eu/%D1%80%D0%B5%D0%B0%D0%B1%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F

Подъл мерзавец! Рехабилитация за да си живее живота си, а за отнетия живот на едно невинно детенце? И то отнето по най-наглият начин-да навлезеш с кирливият си джип в пешеходна зона! Не 8 , а поне 16 трябва да лежи тази нагъл мерзавец.

Нищо, нека излезе предсрочно този педера3-бащата на Паоло го ще го чака с въжето, за да го овеси за чируз!!!

Този е по-здрав и силен от бащата на Поало.

Ако не си разбрал, Сапунджиев излезе от затвора преди около 3г. Освен това е и с черен колан по джудо! А и това което иска му се полага по закон.

Този прилиа на Радев. Значи е подъл човек.

Жертвата е била на 4г, дори да вземем мизерният среден живот в България (един ден преди пенсиониране) за база това дете е имало едни 70+г пред себе си. Този колко смята че трябва да лежи? Под 1 за всеки 10? Реабилитация можем да му осигурим някъде, ако го прегазим него. Тогава ще пишем на гроба му "Дал Кольо, Взел Кольо... почти".

Защо такива дела при които всичко е пределно ясно и има утежняващи вината на шофьора нарушения от негова страна се допуска съкратена процедура?

Каквото и да предприемаш, да искаш, да претендираш, на челото ти е дамгосано УБИЕЦ НА ПАОЛО. Носи си кръста !

този педераст защо не е убит досега

Каква реабилитация? Той не е като да е откраднал 1000 лева - убил е човек. Убил е малко дете! Убил го е, защото е нагъл. Трябва да му стои това петно докрая на живота и да му напомня що за помияр е.

Ще си плати

Не са ви виновни магистратите, а тия които са напусали и ония, които са приели закона! А законът е приет от престъпници и е разбираемо защо е такъв! Същото е и с давността - 4 г. колкото да им мине мандата в НС и после и да искаш не можеш да ги осъдиш!

тоя защо е жив, бе. Ти топки имаш ли. Май не.

Колко сме смели пред монитора...

Май си го признаваш! 9 години громиш укро-нацизма в Донбас от монитора! Не хвана ли хемороид?

Шило

Ей, не издържа да не изтролиш и тук. Все руснаци са ти в простата кратуна

Боклук си ти, задето говориш така по адрес на баща, който е загубил сина си. Боклук без топки, без акъл, без нищо...

да кара в забранена улица, има покровители - не ви ли в ясно! ама тук явно връзките му не са стигнали и сега реве за свобода!

Шило

Че той си е на свобода, бе

Да започнем от това, че присъдата е смехотворна. Освен това, това, че някой има право да иска реабилитация, особено при такъв тежък случай, не би трябвало да означава, че непременно трябва да бъде реабилитиран. Но в България всичко е възможно, убийците се измъкват и т.н. и очаквам молбата му да бъде разгледана положително. За родителите ще остане отчаяние и неудовлетвореност.

Шило

Това, че не е задължително е вярно, но също така е вярно, че ако са налице всички предпоставки, по закон трябва да бъде реабилитиран от съда

Да бъде реабилитиран, ако е откраднал колело. Но ако е убил, реабилитация е просто несправедлива и неморална.

Шило

Въпросът е до законодателство. Съдът работи със закона. Хубав-лош, такъв е.

съдът работи в границите на закона. т.е. спокойно може да откаже (това е в границите). да видим съд ли е, или послшуничка.

Трябваше да му убият едно дете, за да разбере какво е.

Дори и да получи реабилитация в съда, от Бог, родителите и близките на това дете никога няма да получиш реабилитация...проклятието им винаги ще следва теб и близките ти!

на него явно не му пука за божието правосъдие. Иска да бъде реабилитиран т.е. да се води с чисто съдебно минало за да си върти бизнеса (или далаверките). И така до следващото почернено семейство.

Всички присъди от корумпираните съдии , става със знанието на така наречените партньорски служби. Това не е тайна за никого. Нямаме осъден политик или министър за кражбите от прехода. Случайност?

Само провери къде е бил бившия министър Нено Димов.

Да гниеш в ада, убиецо и твоите деца и внуци.

Да го прекопаят тоя ме по евтино хем справедливо.Пък Гешев да си го съди после!

Нагъл, гнусен червей! И да те реабилитират, клеймото убиец на дете остава.. ще си платиш за стореното, ще ти се върне това, което си сторил - може и да си реабилитиран от съда, но си гнусен убиец и ще платиш с най-милото си. Господ забавя, но не забравя да накаже гнусотняци като теб, убиецо!

Не познаваш нито човека, нито семейство то му!! По кротко с клетвите си!! За съжаление, никой през живота си, не е застрахован да прави грешки! Някой поправими, други като тази, непоправими за съжаление! Светла му памет на детенцето.

да никой не е застрахован да кара в забранена улица........сериозно ли?????

Това не е грешка и Вие, като "заралия" най-добре трябва да го знаете! Той умишлено беше влязъл с колата си в зона, обявена за пешеходна, за да спре точно пред входа на банката. Сакън да не мине 10-20 метра повече като паркира на регламентираните за това места, ще му се счупят краката! Е, счупи човешки живот. Не мисля, че му се полага реабилитация - от морална гледна точка. Иначе той неговия живот си го живее с всичките си претенции, разбирам.

Никога не си нарушавал правилата за движение, никога не си карал с по висока скорост от допустимата, никога не си спирал на забранено място и..........?????? Ти сериозен ли сега!?!?!? Всеки го е правил поне стотици пъти!! Белата става веднъж и това е! Греха и вината са доживот! Всеки си носи кръста!

Та го набутам на заралийската ти майчица в устата!

Нито го защитавам, нито очаквам да бъде реабилитиран! Нито твърдя, че не брутално виновен!! Но да кълнеш и неговите деца, които нямат никаква вина ми идва малко в повече!

Значи според него пито-платено? Толкова ли струва животът в България? И то на едно невръстно дете! Не знам как спи, как живее този човек. Или няма съвест или не осъзнава какво е извършил. Държи се така, сякаш за него провинението му е, че неправилно е паркирал на пешеходната зона. А това, че е убил дете въобще явно не осъзнава.

то само като му видиш физиономията на тоя ти става ясно какъв изрод е. Само се чудя, ако има семейство, и те ли са такива изроди...дано не е ген.

Изключителна тъпа новина. Занимават ни с глупости.

На мен ли ми изглежда странно, че толкова бърза да бъде реабилитиран? Да не би да гони срок, за да влезе на време в избирателна листа?

Малко ми е странно:да извършил си престъпления,осъден си,изтърпял си наказанието(половината но както и да е) и сега какво?Неосъждан ?Какво значи реабилитиран?Чисто съдебно минало?Е как така?

Може ли да е заради някакви застраховки?

Неизмерима НАГЛОСТ!!! В потрес съм!!!!

Да го допуснат пред съда, при условие, че публично пред медиите, обясни на посраналата вече близначка, защо е без нейният брат с когото се е родила!

Да пишеш под този материал за американски господари е типично за една партия в България.

То не стига че точат каквито си искат ресурси от тука включително и милиарди предплата на етап чертежи, ами и са ни сложили най-крадливите корумпета начело защото са най-удобни за манипулиране! Като цяло нямат сметка от осебен просперитет, ред и законност тула, щото може да дойде начело някой който не го държат със 100 страници компромати!

Ами да го реабилитират,то и без това присъдата му е ,като за свободен.що да не му дадат и орден Стара планина! Скоро това ще е наказанието на убийците.

Реабилитран няма да бъде никога! За цял живот остава убиец!

Не държава а във кенеф ни превърнаха новите ни американски господари. Вече 33 само години беззаконие и смърт във територията.

Не, глупако, тези като този шофьор са отрочета на твоите господари - комунистите!

Не знам дали знаеш но този в Америка щеше да лежи минимум 20 години.

в рашистан и булгаристан подкупните съдии и прокурори до 3-4 години айде нов човек срещу съответния материален стимул

И защо тук не става така? Защо сме на първо място по смъртност и демографски срив според цру?

Защо там ги съдят, а тук във колонията чакаме да осъдят Тиквата, Станишев, Доган и всички министри от прехода вече 33 години? Защо става това? И може ли без полическа протекция от запада?

Тук разни платени тролове, говорят за комунисти. А не споменават за 4-те военни окупационни американски бази. И как комунистите тогава саботират държавата? Сигурно от балкана? Или това си е политика от 33 години?

Няма мъже в тази държава! Такива изроди трябва да бъдат убивани и разчленявани, след което давани на вълците и мечките в гората.

Което показва, че убиецът на Паоло изобщо не чувства вина за отнемането на човешки живот.