Шофьорът на камиона с 110 кг марихуана: Невинен съм, не знаех за тревата

Мъжът, който е задържан на ГКПП "Кулата" на 30 март, заяви в съда, че това е бил първият му курс за новата фирма, в която започнал работа

Обратно в новината

Коментари - Шофьорът на камиона с 110 кг марихуана: Невинен съм, не знаех за тревата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дано му се размине! Не е виновен човекът...

Горкият човек. Вуйчо ми пострада по същият начин ,но с емигранти. На задължителна почивка си легнал ,сутринта обиколил камиона не видял,че една пломба липсвала и на граница в Хърватия на проверка митничарите откриват емигрантите. В съда казал,че не е видял пломбата,но го обвиняват в трафик и глоба от 10000 евро на фирмата превозвач. Работодателят му е ясно,че нищо не прави и го съди в БГ . Представяте ли си след 30 години на камионите пред пенсиониране и хиляди километри зад гърба да ви се случи нещо подобно. А шофьорът е само шофьор на минимална осигуровка.

А шефовете на фирмата и те ли не знаят? Къде са?

Както винаги- виновни са кучето и шофьора! Кучето-изяло салама. Шофьора счупил камиона. Кой е изпращача на товара? Кой е получателя? Знае ли се кой МИТНИЧЕСКИ СЛУЖИТЕЛ е присъствал и сложил подпис и пломба при натоварването ? Или те .... ? А един обикновен шофьор едва ли има пари за толкова "стока" !

Няма пломба! Това е вътреобщностна сделка. Той затова обикаля и Сърбия...

Споко, там където отиваш всички са невинни

Или си от идиотите които вярват на българското правосъдие?

Този нещо по-умно не можа ли да измисли

Ако ти отидеш някъде шофьор на тир. И виждаш как слагат палета в тира..ти не може да знаеш какво може да има скрити в тези палета. Твоята работа е да шофираш. Ама не..вие ганьовците знаете най много.. Затова сте бедни като църковни мишки

Ами ти какъв си, бе? Сигурно някой Бай Ганьо из Европа, забравил кой е и откъде е тръгнал. Но пък за сметка на това с гордост вече нарича останалите българи "вие". Глупендер продажен!

Sm3hurk0

.. и после ходи доказвай, че нямаш сестра.