Коментари - Шофьорът на камиона, блъснал и убил момиче, е с отрицателни проби за алкохол и наркотици | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Видите ли камион с надписи "девин", бягайте. Газят и влачат докато не те утрепят.

По начало е карал с висока скорост(вероятно над 100 km/h(само при това положение я е хвърлил на 20 m и повече) - вероятно е заспал. Стреснал се е от удара, като е загубил управление (поради липса на адекватност - в случая я е прегазил) и се е забил в автобусната спирка.

А телефончето положително ли е отрицателно?

Знаех си, оказа се селяк изродът. Убеден съм, че през живота си тоя содомит не е излизал от катуна, освен в случаите на пътуване до съседен катун с цел традиционния масов бой или кражба на продукция от съседното ТКЗС. В редките случаи, когато не е бил под масата в хоремага, тоя дебил е карал овце в мотор с ремарке, срещу бутилка 60 градусова ракия. Явно сега за първи път му се е случило да кара извън катуна и е бил в шок от мащабите и светлините на големия град, което е довело до инцидента...

Къде пише какъв е бил шофьорът?

Бае Ганя

На снимката, вижда се номера на камиона.

Щото си Жълтопаветник от Разданика. Карай си таксито и не разсъждавай бе. Сега да ти обясня. Камиончето е на Девин ЕАД, а Девин ЕАД е регистрирано в Смолян. Девин ЕАД е най-вероятно от град Девин. Логично? А са решили да се регистрират като фирма в близкият областен град. Логично? И като си регистрираш фирмата там, по закона който е изкован В ШОПландия, трябва и всичките и фирмени коли да са регистрирани в КАТ в съответният областен град. Сега другарю Жълтопаветник от Разсадника, по-категорочният отговор - всички камиончета на Девин ЕАД, които са сосбтвеност на фирмата и обикалят из България са със СМолянска регистрация.

гулем си буклук бате

Абсолютно си прав!

Я по далеко от София не видим. Само Кульо мога да го мерна

Кире къде оня младеж от Бела Слатина?

Ето ме бе! Радвам се че ви липсвам. Ама аз пиша, ама шопиянеца у дира дето следи ги трие. Те дира са наели един шопиянец за тая дейност. У фейса вместо един шоп са турили някво си AI. Компютер викат било туий АИ !!!

ABS е стандартна част от оборудването вече над 30 години. А при него няма следи от влачене на гуми. Ма боклук фуражков толкова си знае.

При ABS също има доза влачене, обаче по-различно.

Не че не са важни тия престъпления, но последно време само това публикуват,не ще да е случайно! Я ще ни вкарат в договор за чертежи пак,я във война ,нещо готино са намислили!

Без значение къде пресичате, е добре да съобразявате траекторията на всяко МПС в близост. Достатъчно е един да се заблее, да получи я инфаркт, я инсулт, или пък да има технически проблем! Минавате пред МПС само ако сте 100% сигурни, че шофьорът му ви е видял и е реагирал адекватно!

Дори и при това положение не е сигурно. Ако някой зад спрелия автомобил кара с над 100 км/ч и не спре става опасно, както беше случая с Милен Цветков.

Ограниченията са за да се спазват, има камери, пешеходни пътеки защо не спазват тези гадове

С колкло мислиш, че е карал претоварен бус?

Повечето от нас, ако отидем на работа в неуравновесени, болни, ако сме работили 15 часа непрекъснато (случва се с шофьорите), покъртени, от тежка загуба например, вероятността да пострада някой (поне доказуемо) е малка. Не е така с всички професии.

Причината е ясна. Препил е предишната вечер и е заспал. Като не моа да пие и кара не седай бе човек. Я сам карал тиру на дамаджана ракия и туба вино

Докато не започнат сурово да се глобяват така ще е. Писна ми да карам с 40 км/ч, на място с ограничение 40 км/ч и отзад някой нахалник да ми свирка и да ми пуска къси-дълги свтлини, защото спазвам ограничението! Последния път беше кола на пицария Дон Вито...

Чухте ли от Пирогов доктора дето даде информация за шофьора какво призова? СПРЕТЕ ДА СЕ УБИВАТЕ !!! Шопци, шопиянци, говеда скапани сте всичките с тая диагноза !!!

Що не ходиш да се хвърлиш от някой мост и да отървеш света от личността ти

По-добре се притеснявай утре кой ще те отнесе на пешеходна пътека. За мен не бери грижа.

Стой си в Бяла Слатина и най-добре прибери и съгражданите, оп съселяните, които пъплят тук.

Я излизам утре с тиру. Нема да пием много. Само туба вино от 10 литра

все тая, айде да кажеш нещо за парното брат...защо изостави темата? А беше толкова напоителен ;)

Кво парно бе брачед. То мноо жега не моа да пием. Я го съсече с брадвата и го изхвърли през джама кога наште биа Франция

Виждам, че оставям диря у новините на дира. Радвам се. Един ден ще ме четете и цитирате като енфлоенцар !

Курьо ти си опасен. Я си пием кафето с канела. Ела да ти разкажа за парното

Твърде нагли, твърде безумни и твърде груби станаха последните катастрофи. Нямаме нужда от съд, а от кол на площада и саморазправа от народа.

Жалко за момичето. Подлъгала се е по софийския номер на камиона, а вътре башибозук, довлякъл се от гората, където пешеходците са със статут на улични псета дори и на пешеходна пътека...

На майка ти на пyтката!

Недей така гусине!

Талибани въртят геврека бе грам мисъл и чувство за отговорност

Изобщо не оправдавам шофьора, но истината е, че тази пешеходна пътека е много ''невидима''. Минавам оттам всеки ден и често буквално се стряскам в последния момент като я видя. Не знам какво е - боята ли, паветата ли, околните сгради и цветове ли, ама има нещо. Ама къде ти такава тънка мисъл от някой да се замисли - КАТ или там администрацията отговаряща за това гледа да има това и онова и толкоз. Дали е ефективно, добре изпълнено и подходящо, това няма значение.

Аз минавам също всеки ден от там и въобще не се стряскам защото следя знаците и внимавам в пътното движение! Така че дайте да не търсим оправдания за убииството на едно 19 годишно дете, което си е отишло без да може да се наслади на живота!! Да не говорим какво ли чувстват родителите и роднините на това дете!!!

Трябва да мy убият едно дете, за да разбере какво е.

Все едно детето е някаква собственост и човек може да бъде ''глобен'' като му убият дете. Гениално.

Какъв алкохол, каква дрога? Да проверят къде му мобилния телефон? Гледал си телефона и въобще не разбрал, че има пешеходна пътека , а когато е разбрал - вече е било късно.

Още едно прекършено младо цвете... Досега се чудихме как да научим децата да пресичат правилно и безопасно, а сега се оказва, че трябва да се пазят и на тротоара, и на спирката. Мили родители, за да не ви застигне такава непосилна мъка, най-добре не пускайте децата си навън.

Е и?Трябва ли да ни е по-спокойно,че един идиот е бил с отрицателни тестове.Карал със превишена скорост в бус лента.Горкото дете и почернените родители.

Когато чета за загинали ,убити, малтретирани, пребити млади жени и момичета ,сърцето ми се "къса".Те не трябва да загиват , те трябва да имат първа любов ,обич,деца ,Та те са най-голямото богатство на мизерната ни страна.Всичко останало може да се добие ,произведе ,купи , но не и живота на младите жени и момичета.

зомби свят живеем. Шофьор съм от повече от 20 години.. Преди аз бях този с изцепките. Сега мен ме е страх от другите. Редовно съм свидетел на хора гледащи в телефона си да маневрират. Неспазването на пътна маркировка, предимсво, преминаване от една лента в друга, присъствието на хора непознващи правилата за движение, агресията станаха ежедневие . Преди са ме спирали в зимна буря през нощта ,че съм минал червено на квартален светофар и то с напълно минимашна скорост заради пътните условия. Сега гледам татуирани кретени с бръснати глави(що за мода е това между другото, всички чужденци ни се смеят като видят това) как карат като на компютърна игра между останалите с 20-30 км/ч превишение на скоростта и никой, никой не ги спира.Не знам от какво е ,но масово се дебилизираме. Младите момиченца без опит и видимо без мозък са вече масово явление. Къде отидоха нормалните хора?

видя се , че нормалните и в чужбина не са предвид последните резултати от гласуването там

Я си еби майката, бе

Да се отстраняват паркиралите коли до самите пешеходни, хем са в нарушение, но и намаляват силно видимостта - ето, от преди малко, жена с количка докато я видя, беше точно по средата на платното ! Но и тя бързичко и доста смело буташе. Спрях, естествено, понеже шофирах с пешеходна скорост 10 -15 макс., но този отзад спря на боя зад мен и доста се изкорка, май се и поядоса нещо. Пешеходците много да внимават и да се оглеждат по два пъти, да не разчитат на едната евтина менте боя по асфалта да ги/ни/ пази - войната отдавна е тук и да не ги гледаме Украинците, само. Мир за невинното дете.

Жената с количката също не те е видяла. Масово слагат места за паркиртане до самите пешеходни и до светофари. Нито този, който шофира може да види пешеходец, нито пешеходеца вижда колите!!! Всичко това за няколко левчета повече. Мизерници алчни.

Тоя е летял в бус лентата. Минал е през легналия полицай на пешеходната пътека и понеже е натоварен отзад догоре, е подскочил и легналия полицай заради скоростта му го е изхвърлил надясно по тротоара. Той легналият полицай в десния си край сляга надолу на пътя и така са подскочили само левите му гуми. Така го изхвърля надясно заради високата скорост. Минава и помита детето уродът без възможност да спре. Той се е стреснал как въобще ще кацне камиона обратно на земята, вие за спирачки ми говорите.

Ти си голем експерт. У Бела Слатина има много бело съм чул

Ужас! Съболезнования на близките на убитото момиче. Как пък винаги се блъскат или в спирки , ими в светофари!

Блъскат се във всичко, но не си струва да се отбележи в нарочна статия, когато някой е забърсал например предпазна мантинела, която не е типично място за присъствие на пешеходци и затова пострадали няма.

Моя призив е към всички, но най вече към момичетата, забили глави в телефоните ДАЖЕ и когато пресичат! Мили момипета, оставете телефоните когато сте на тротоара или когато пресичате и никога не си ползвайте предимството на сляпо без да се оглеждате постоянно без значение на пешеходна пътека или на зелен светофар! Както баща ми казваше преди 40г като ме учеше да карам:Не си ползвай предимството без да се огледаш, защото после ще пише на камъка:Той умря с предимство!

Как ще реагираш и какво ще драскаш , ако някой от твоето семейство го застигне същото?

Нона, шофьор съм от 1983г, имам над милион км и не работя като шофьор.Но карайки, съм виждал такива към които се обръщам по горе как пресичат гледайки в телефона си без даже да погледнат настрани, само защото с периферното си зрение са видяли за миг зеленото или хващат рисунъка на пешеходната пътека. Ако самнне се опазиш, не може да разчиташ на никой друг да те пази!

3евзек

Г-жо Нона, А ти как ще реагираш, ако член на семейството ти прегази пешеходец, забил нос в телефона? Почти съм сигурен, че реакцията ти ще е различна в двата случая. Затова е по-добре да оставиш свързаните с роднини емоции настрана и да не разсъждаваш така, сякаш някой от участниците ти е член на семейството.

Зевзек, благодаря за разбирането! И ще използвам случая да добавя този път към шофьорите: Никога не потегляй на мига в който ти светне зеленото, а пожертвай 1 секунда да погледнеш наляво/надясно за някой дето се носи и няма намерение да спре на червено!

Страшно нелепо... горкото семейство... Каквато и да е била причината сякаш няма значение на фона на загубата на толкова младо момиче. Нищо няма да я върне за съжаление. Отвратително е как в София т.нар. шофьори нямат способността да мислят 10 метра напред, сещат се и реагират в 59-та секунда, с резки движения и въобще е ад да се придвижваш с кола. Смешно ми е как гонят с 200 червения светофар, че да подават нервно газ когато "ментата" тръгне. Хора, мислете не само за себе си, а за всички останали шофьори и пешеходци! Мислете! И спазвайте закона и пътната маркировка!

Изключително полезна информация се получава от заглавието....с редакторите в дир.бг не можеш на си затапиш и зелето зимъс

А скоро отпадат и психотестовете.

Може и да е заспал. Инфаркт да е получил, би трябвало да го установят докторите. Прибързани заключения често са грешни.

Да си е гледал телефона през това време?!?! Ако беше получил инфаркт, досега от Пирогов щяха да са казали, като са го взели с линейката щяха да кажат!! Така че хайде стига сте писали глупости

Може да е зяпал в телефона си, това е масова практика.

Първата работа е да се провери телефона на шофьора.Масово идиотите изпреварват от дясно.

Не е видял легналия полицай и е излетял от него. Загубил е управлението след това. Висока скорост и натоварено камионче. Там не са боядисани и не се виждат отдалеч. Жалко за детето. Лека му пръст.

Точно там, на бул. Гоце Делчев, ИМА БУС ЛЕНТА. Маркировката е изтъркана, но има достатъчно знаци (един даже го има сниман, направо изкъртен със стълба - съвсем ясно се вижда). Когато караш там и не знаеш за лентата, изглежда, сякаш всички леваци са се наредили в лявата лента, а дясната стои неизползвана. Знаците, обаче, се виждат ясно, така че дори и да се заблудил, можеш да се върнеш пак в лявата. При желание. Всякакви "професионалисти", обаче, като камиончета за снябдяване, таксита, че и цели големи камиони, ШПОРЯТ КАТО ЛУДИ, изпреварвайки от дясно колоната. Ей-това е станало. Тоя шофьор минава от там ВСЕКИ ДЕН, няма как да не е знаел за бус лентата. ПРОСТО Е ШПОРИЛ КАТО ЛУД, за да изпревари леваците, които чакат в правилната лента. И като имаш 2 тона вода отзад в кошницата, колата става нестабилна отпред и може да направи какви ли не странни маневри. Особено при висока скорост. Хич да не говорим, как се спира кола с такава маса. Горкото дете... горките родители... Толкова е нелепо, това...

Щото не иде сега баща й на момичето в Пирогов на свиждане като роднина. И да извади бухалката и да му нашиба главата с нея, докато не спрат да мигат очите му. Това докато не се случи веднъж няма да мирясат такива уроди като тоя с камиончето.

По скоро да му намери децата да ги изкорми и да им направи гердани от червата. След това да си направи селфи за спомен както изрода е влачил тяхното дете.

изобщо не си прав... повечето тарикати дето не спазват правилата и за които закона е врата в полето са на принципа - "това на мен не може да ми се случи". Ще ходиш да пребиеш тоя дето ти е убил детето, ама останалите само ще се присмеят и ще продължат да си правят безобразията.

Живея на главна улица, но не булевард. На 300м има светофар, а на 50м от терасата ми повдигната пешеходна. Всеки ден, денем, нощем, през пет минути има поне по един пълен идииот, който тръгва от светофара с пълна газ, вдига поне 70-80 до нас и набива яки спирачки заради повдигнатата пешеходна, после пак яко газ. Най-често това са ибушени коптори на по 20 години или, забележете бусове и малки камиончета на доставчици и куриери! Особено последните карат като ненормални, правят обратни завои на двойни непрекъснати и засичат всичко живо по пътищата. И се влошава постоянно. За келешите с избушените ауспуси освен яко глоби и контрол, не виждам как. Но за куриерите и доставчиците, освен контрол, трябвя и отговорност и съвест и от тях, и от шефовете им. Защото има няколко момента, освен те да са безотговорни келеши, шефовете им да са им дали лоши камиончета и бусове с износени гуми и спирачки, да са яко претоварени с по няколко стотин кг отгоре, да имат толкова адреси и обекти, че да трябва да карат като луди. Комплексни са причините за такива трагедии! Но са видни постоянно и навсякъде, но желание за подобрение и контрол няма от никъде, нито от хората, нито от работниците, нито от шефовете, нито от КАТ, община, полиция. Нищо!

Има и да карат един до друг бавно да си говорят и после да форсират. Да стържат гуми и така нататък. Ако ги наказваха дори само за шума дето вдигат, ПТП-тата с такива щяха да са много по-малко. Дори каращи колелета така се държат.

Какъв спирачн път ще мерят, вие за ABS не сте ли чували.

Не само сме чували, ами и приблизително знаем как работи. За да се задейства ABS, трябва да има колело с различни обороти, най-често блокирало, поне през част от времето, което предполага някакво наличие на следи от спирачен път.

Тоя чичка май е карал по тротоара , бате , ебати изродите населяват тази територия.

Последно, пешеходна пътека или спирка?

Последно е пешеходна пътека. Спирката беше първото. Други въпроси?

Присмиваме се на Запада, когато нововлезли мигранти извършат терористичен акт върху мирно население! Тъй наречените радикализирани ислямисти! В БГ се гордеем, че не сме заляти от ислямистката върхушка! А факта е, че и без тях ние ден след ден се трепим взаимно. И докъто до скоро жертвите бяха предимно водачи на МПС, то сега все повече се зачестяват невинните пешеходците, нашите деца, родители или близки! Убити от не чужди, а от нашенци, българи, градски, селски, от малцинствата и от всякакви други, но става дума за българи убиващи българи! Коко тъжно.

Към тъпака изцепил се по долу, че при коли с АБС няма видим спирачен път, че и още 17 са му сложили +: Каква глупост изтърси, че и плюсове са ти сложили още такова глупаци като тебе.Явно нивото на избирателите на посочените в ника ти не е на висота. Спирачен път има и при АБС система и добре се разпознава когато системата е сработила правилно,защото следите от претриването на гумите в асфалта не са непрекъснати, а са накъсани с честотата на оборотите на АБС помпата, т.е. на всеки оборот на гумата по 3-4 прекъсвания на следата

Поредния скапан джигит. Спрете да ги пускате тия с условни присъди! Избиха хора колкото един областен град или повече.

Ако от Смолян до софия стековете ги жеше докарал влак и този да ги поеме с модерна камионетка и с още един двама д аги разтоварят из града в ранните часове даже през ношта това нямаше да се случи

Във всяка развита държава точно така се случва - комбинация от транспорт, пестене на гориво и енергия, доставки рано рано сутрин или дори през нощта. ремонтите също се правят нощем, но ние сме си в 19ти век...

Да почива в мир милото момиче! Не знам какво повече да кажа.. Това е абсурдна държава, пълна с боклуци и корупция. Наказания нулеви! Съболезнования на близките и сили да се борят с несправедливостта в Бг! Всички ние трябва да се надигнем срещу това, което се случва!

Аз вече 30 години се надигам , вече смятам да се ЕВАКУИРАМ !

За съжаление е така! Но все ми се иска да се промени нещо в тая държава!

Виждала съм подобни камиончета , така претоварени без изобщо да им дреме че са , и че товара не е обезопасен . Утре некой може да ви изтърси на предния прозорец , 300 кг вода и резултата ще е същия .

Отсега ми е ясно какво е станало: шефът му го е юркал да прави по-бързо доставките и му се е налагало да разтоварва сам стековете с вода, че на чорбаджията не му се дава заплата на още един работник хамалин!

Имаше и още има такъв филм , аз искам да гледам ЧОРБАДЖИЙТЕ СИ ОТИВАТ ! ! !

Дистрибуторчетата ги зарибяват с по-голени зпалати, ама бачкат все дно три работи в една.

по тротоара е вървяла, не е пресичала.

пазете се сами навън, не разчитайте, че малоумника в бавареца е с акъла си и ще спре. Вие носите отговорност за собственото си здраве! Очите на 10, във война сме!

Много жалко за детето.. В България масово се дава газ преди пешеходна пътека, за да се отнеме предимството на пешеходеца. Всеки бърза за някъде, а геноцидът на пътя си продължава.

Ми не е масово. Както аз така и много други хора карат бавно на пешехонда пътека за да не се предизвика инцидент. За съжаелние има друга малка групичка която прави белилте. Особено за тежките камиони.... с удивление гледам дори и в момента през прозореца как минават с висока скорост през квартала. Но....

Каква пешеходна пътека, бе, тъпак?!? На спирката я е блъснал!

Бясно карай на червено, направи за мене нещо откачено.

...И повръщайййй !!

Там самата пешеходна пътека е като легнал полицай,глупака е карал като луд,скочил е от легналия полицай и е загубил управление на скапания си зле подържан камион пълен с вода!!! После.... едно дете няма да се прибере в къщи!!!

Едно временните легнали полицаи с по малък ъгъл и стърчаха намаляваше се яко ама селяците викаха че им трошело окачването и ги направиха по полегнали и сега се трепат

да