Шофьорът, блъснал и убил 14-годишния Иван в Бузовград, излезе от ареста

57-годишният Димитър Косев е бил освободен под парична гаранция от 3000 лева

Обратно в новината

Коментари - Шофьорът, блъснал и убил 14-годишния Иван в Бузовград, излезе от ареста | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бивше ченге, надрусан и пиян блъска смъртоносно дете и бяга. Само по 1 от тези казуси, този ще е в оранжев костюм, но в САЩ. Ще се учудя, ако българския съд не му даде УСЛОВНА присъда.

Не е бил пиян бе, дрегерът отчел стара проба.

Наште хора

Ако съм на мястото на родителите на детето ще го ликвидирам при първа възможност. Шофирал е пиян, дрогиран, избягал е от мястото на произшествието - какво повече от това. И пуснат срещу 3000 лв. гаранция. Нещо да се говори за реформа в съда или пък промяна на неработещите закони? Не, естествено. Съдът в България е тотално корумпиран и трябва да се вземат спешни мерки срещу това.

ПРОБЛЕМЪТ,НЕ Е В-РАЗМЕРА НА-НАКАЗАНИЯТА,А В-НЕПРИЛАГАНЕТО НА ЗАКОНА! КАКТО В ТОЗИ СЛУЧАЙ..И МНОГО ДРУГИ!!! ИНАЧЕ,КОЙТО СМЯТА,ЧЕ СА-НИСКИ,ДА ПРОБВА ДА ПОСЕДИ…ЕДНА СЕДМИЦА ЗАКЛЮЧЕН В МАЗЕТО!!! АБСОЛЮТНО НЕСПРАВЕДЛИВО Е-22-ГОД.МОМЧЕ(СЛУЧАЯТ МИЛЕН ЦВЕТКОВ),ДА СЕДИ В-АРЕСТА-ДВЕ ГОДИНИ,А ВЪПРОСНИЯТ:ПИЯН,НАДРУСАН,ИЗБЯГАЛ ОТ-МЕСТОПРЕСТЪПЛЕНИЕТО…3000-ЛВ.,И НА СЕОБОДА!!!

Затваряйте тази кочина и не ползвайте за нея името държава, тъй като е крайно неподходящо....!!!!!

скапана кука - убиец ... свобода за смешни 3000 лв ...

Нали при румбата радефф немаше да има таквиз неща?

Значи бивш полицай и отгоре на всичко избягал от местопрестъплението,и накрая обвинен за причиняване на смърт по непредпазливост??? Е хубава работа,ама май няма да мине номурът този път!

Типичен пример за уникално българско правосъдие! Ало гешев и сарафов, до къде стигна разследването срещу убиеца на дете на пътя местан? Какво при него не е ясно? Не спира на стоп и убива! Ама баща му карал бързо, ама имало клони .....!?!? Пет години минаха, какво толкова разследвате, смешници? И в този случай пак се започва с дундуркането! Наистина няма правосъдие! ОТВРАТ!

по данни на съсед пожарникар почти всяка вечер ги викат да режат ламарини ида вадят УБИТЕ които не виждаме в новините реално престъпността никога нее намалявала... и убитите се крият защотооооо са МНОГО... ало дирланари защо не си оправите говняния сайт? трябвали по 60 пъти да се цъка на тъпите ви валидациии?

Докато на пияни и дрогирани шофьори, извършили убийство на пътя,им се повдига обвинения по "НЕПРЕДПАЗЛИВОСТ",не че няма да намалеят случаите с дрога и алкохол,напротив,всяка следваща година все повее шоьори си позволяват това и като излезеш на пътя,ЕДИНСТВЕНОТО нещо на което може да се надяваш е КЪСМЕТА да не срещнеш такъв,защото подкрепа от държавата,колкото и тривиално да звучи НЯМА....Това е реалната картина по пътищата ни........

Така де, нали само престъпниците имат права в Бг. Виж убитото дете няма как да излезе от там, където го прати този згубеняк.

Пияниците не причиняват ,,смърт по непредпазливост,,.Когато си пиян е ,,умишлено убийство,,.Но тоя изглеждащ на 70г. дъртак явно го пази милиционерското му минало.

ДОБРЕ ДЕ! В СЛУЧАЯ С-МИЛЕН ЦВЕТКОВ,ИМАМЕ: ПОЛОЖИТЕЛЕН ТЕСТ ЗА-НАРКОТИЦИ! ОТРИЦАТЕЛЕН ЗА-АЛКОХОЛ! ОПИТ ЗА ОКАЗВАНЕ НА-ПОМОЩ! ВЪЗРАСТ-22-ГОД.(МАЛЪК ЖИТЕЙСКИ ОПИТ)! ДВЕ ГОДИНИ-АРЕСТ! ОБВИНЕНИЕ В-УМИШЛЕНО УБИЙСТВО(НЕЛЕПО Е)! В ТОЗИ СЛУЧАЙ,ИМАМЕ: ПОЛОЖИТЕЛЕН ТЕСТ,ЗА:НАРКОТИЦИ И АЛКОХОЛ! БЯГСТВО ОТ-МЕСТОПРЕСТЪПЛЕНИЕТО! СРЕДНА ВЪЗРАСТ,И-РАБОТА В-ПОЛИЦИЯТА(ПРЕДПОЛАГА-ОПИТ,МОРАЛНИ КАЧЕСТВА)! ПАРИЧНА ГАРАНЦИЯ! ОБВИНЕНИЕ В-УБИЙСТВО ПО НЕПРЕДПАЗЛИВОСТ(ТОВА ПРЕДВИЖДА ЗАКОНА)! АКО ДОБАВИМ И-ДЕСЕТКИТЕ УСЛОВНИ ПРИСЪДИ НА:ГОЛЕМЦИ,И ДЕЦАТА ИМ,В ИДЕНТИЧНИ СЛУЧАИ….ЕДНО ОТ-ДВЕТЕ-НЕ Е-СПРАВЕДЛИВО!!! ЖУРНАЛИСТИТЕ,САМО ПРИ ПОСТРАДАЛ-КОЛЕГА ЛИ:ВДИГАТ ШУМ,ТЪРСЯТ-СПРАВЕДЛИВОСТ??? ПРОКУРОРИ И СЪДИИ,ПО ЕДИН И СЪЩИ ЗАКОН ЛИ-РАБОТЯТ?

при калтака милен в кръфта му имаше доста дрога затова застрахователя Отказа обезщетение затова жонорята които не си говорил 5 г спретнаха смс просия за детенцата едното на 27 г...смрад...

в соца Никога не пускаха убийци често ги разстрелваха и сега трябва така!

ЗАКОНЪТ Е ПРЕДВИДИЛ НАКАЗАНИЕ! ВЪПРОСЪТ Е,ЧЕ СЕ ПРИЛАГА-РАЗЛИЧНО!!! ИНАЧЕ,В ИМАВАЙ,КАКВО СИ ПОЖЕЛАВАШ!!! НИКОЙ НЕ Е-ЗАСТРАХОВАН ОТ-НЕЩАСТНИ СЛУЧАИ,ИНЦИДЕНТИ!!!

важно е кой съдия познава адвоката съда е главния виновник за престъпността и всички съдии са милионери и няма дори 1 заплют...

Дано има справедливост. И аз съм шофьор и на мен ми се случва да правя грешки по пътя. Дай Боже на никой да не се случва нещо по-сериозно. Но - да си пиян, да си дрогиран и да седнеш да управляваш колата си си виновен само ти. Да избягаш от местопрестъпление, където дори е можело да помогнеш на ранения/те, също си си виновен само ти. Бог да помилва момчето и неговите близки.

СТРАННО,ПО ЕДИН И СЪЩИ ЗАКОН ЛИ СЕ ВЗИМАТ РЕШЕНИЯТА???? ЩОТО,СЛУЧАЯТ-МИЛЕН ЦВЕТКОВ,МЛАДО МОМЧЕ,С-ЧИСТО КРИМИНАЛНО МИНАЛО,ЛЕЖА-ДВЕ ГОДИНИ В-АРЕСТА,ОБВИНЯВАТ ГО В-УМИШЛЕНО УБИЙСТВО!!! ИМА-ДЕСЕТКИ СЛУЧАИ,НА-УСЛОВНИ ПРИСЪДИ,ОБИКНОВЕННО,СИНОВЕ,НА:ПРОКУРОРИ,ПОЛИЦАИ,ПАРТИЙНИ АКТИВИСТИ,КМЕТОВЕ!!! СПОМНЯМ СИ ЗА СЛУЧАЙ НА-БУЛ. БЪЛГАРИЯ,С ДВЕ ЖЕРТВИ НА-ПРОКУРОРСКИ СИН…БЕЗ ПРИСЪДА!!! ИЛИ ДА СЪДЯТ-ВСИЧКИ,ИЛИ ДА ОСВОБОЖДАВАТ-вСИЧКИ!!!

почвам да си мисля, че към българското население се води целенасочен геноцид с това беззаконие, корупция и престъпност.

бивш полицай кара пил, убива, бяга и се укрива. добро утро!

Пускайте те ги бе, пускайте ги да ви е-а ПМ.