Коментари - Шофьор се преобърна и заби в билборд на АМ "Тракия" (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А кой разрешава билбордове покрай магистралите , на такова близко разстояние ???? Това е само тук в нашата мила Татковина ...

Явно е карал с 339 км / ч.

Хубаво че е жив. Има втори шанс. Пак да си вземе ягуар и пак да пробва същия номер.

Язък за ......билборда !

Ягуар дето гони 25 години и превишена скорост. Нямало е какво да се обърка!

Със летни гуми браво няма пари за зимни

Мъжкарят е с БМВ, доколкото личи по решетката - както тук значи, скорост, правила и съобразяване ... Да го осъдят да си плати щетите, че поне да му остане някакъв спомен от "инцидента".

Аве кой сложи тоя Билборд там?? Веднага 3 имена и Егн Да се види има ли разрешително?? Половината билборд ове са Нелегални.

Шофьорът ли се преобърна и заби в билборда или колата му? Голям акробат ще да е бил. НЕГРАМОТНИЦИ!

значи тоя тъпият билборд, като видял, че шофъорьт казва на колата да напусне платното, взел, че скочил насреща им на двамата, и после станал американски кеч.

Дебилска ...работа ;)

А какво пише на билборда? "25 година вкуса на ...." на какво?

кокаина

И пътя сигурно е бил обработен както трябва... Как може да не се съобразиш...

Много е сложно да съобразиш, че ако нощната температура е под нулата, е доста вероятно там, където изглежда мокро, да е ледено...

Ягуарът е бързал да заеме 1-ва линия на плажанта ивица!

бих казал

Масово българина кара с летни гуми, щото в закона пишело само за дълбочината на грайфера. Зимните гуми били измислени за да му бъркали в джоба на сельо... Добре че този селски бек не е убил някой нищо неподозиращ нещастен шофьор.

Мислех че съм единствен ,Явно има много като мен доказано изкукуригали като френскио ПЕТЕЛ,,

Мила родна картинка, но тази е от най-милите...щот нема жертви. С летни гуми 20-сет метра са трудни върху сняг и поледица, а тоз и на магистрала тръгнал да кара. Шантави работа, аман от камикадзета...

Ягуар с летни гуми. Кайен с газова. Не говоря повече.

ягуар - англичанска автомоб. фабрика последно преди 11 години работила, на името на бърже движещ се африк. хищник ... на шофьора може би не му е харесала рекламата и директно е решил да я свали, разполагал е с парична сума да ѝ сложи зимни гуми на колата си, или не е изтрезнял от неделно вчерашно пиене, ама то прозрачен лед по асфалта - пързалка просто ... добре че не е карал малогабаритни герм. трабант или итал. Фиат, или укр. запорожец щот едва ли би оцелял жив, но: както се казва: ,,бог пази шашавия човек или човек пио алкохол", живи + здрави

Фабриката в Бирмингам произвежда Ягуар и до днес.

Неколко пъти вече казвам че всички реклами трябва да изчезнат от магистралата. За възръзяващите да погледнат у съюзо как е.

И като изчезнат? После канавките ли да изчезнат? Колко километра отстрани на магистралата да заравнят, за да не се блъскат такива като теб с летни гуми насред зима? Безобразно каране и нарушаване на правилата - но не, билбордовете пречат...

Тези билбордове нали беха незаконни и щяхме да ги махаме? Никъде по Европа няма такава цигания покрай магистралите.

на крив к.. космите му пречат. А на такива като този и тебе билбордовете. Добре поне, че не е пак Путин.

БиЕмдабльУ с летни гуми...да, да-а! Никой не е застрахован от подобно нещо, но да тръгнеш зимата с летни гуми с баварката и да пердашиш колкото мож, трябва да си много зле!

Около 6.50 часа 33-годишен мъж от Бургас е самокатастрофирал с лек автомобил "Ягуар" на 339 км на автомагистралата в района на с. Вратица.

От снимките се вижда шарката на гумите и тя прилича на лятна. Ако е наистина така, то трябва да си тотален идиот, за да излезеш на магистрала при около 0 градуса и да си мислиш, че няма да се претрепеш. Самата кола изглежда достатъчно скъпа, за да се пести от гуми.

Може би зимната гума дава 5% по-добро сцепление. Останалите 95 са от АКЪЛА !