17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Българската Агенция по Храните да вземе проба на кравата защото май е луда! И по стар почин да започне ефтанатизиране на всички крави в района!

А на кравата проба взета ли е. Насрахте се. Кога ще почнете да вземате реални мерки за спирането на тея катастрофи

Циганите са причината за това и, недай Боже, други подобни произшествия - идват от някъде, настаняват се в запуснати постройки, и оставят животните си да се скитат свободно по пътищата. Знам го със сигурност. Тяхната м . . . !

От много години в Козлодуй се разхождат свободно всякакви животни на центъра и по околовтръстното и по шосето за АЕЦ. Подавани са многократни сигнали и е писано в местната преса и с апубликувани снимки и... нищо. На шосето за АЕЦ стана катастрофа с крава и ...нищо. На околовръстното стана катастрофа с кон , при която загина малко дете и кво... бащата беше бит от циганите от махалата , че утрепал коня и накаран да го плати..а детето...лека му пръст, все едно не е съществувало. И пак НИЩО! Та така най добре управлява партията на Цвъко вече над 10 г. Избирайте си я още и не се сърдете на чеха ,че беше нарисувал БГ като ....... в Чехия дори тоалетните са по чисти от центъра на бъгарски град!

а на кравата? на кравата взета ли и е кръвна проба??

Преди една седмица можеше да четете същото и за мен. Знам, че ни ви пука за мен, но да споделя ситуацията: В края на града (ако изобщо е град) на 150 м от районното управление, си пасат 4 крави от едната страна на пътя и една от другата. В момента в който ги доближих, една от четирите се втурна рязко през пътя към другата. Просто имах по малко от секунда късмет да не ме блъсне и мина зад мен. Имам го документирано на видео.

В България вече не се трае! И кравите излязоха да воюват по пътищата!

Кравата не е виновна, а стоапнина!

Веднага нова промяна в закона, ама кой от трите? Както и да е! От утре всяка крава, овца, коч, кон със светоотразител!

"Животните изминаха около 3 км срещу идващите от Враца автомобили, докато не стигнаха до желаното си място за паша." Коментарът е излишен.

Кравата няма ли си собственик, който да понесе вината? Или в тая държава винаги шофьора е виновен!

Взета му била кръвна проба кръвна проба на кравата взехте ли?! Ако е пил една ракия какво - щеше да види крава в тъмното ли? НИкакъв шанс няма! с 50км, кравата като влезне във осветлението на фаровете вече е късно да спреш!

Какво прави една крава в 11 часа вечерта навън?

Ми търси си бик ;)

Това е пример що е то несъобразената скорост. Всеки следва да кара според възможностите си, а не да се оправдава с "една крава ме засече". Сега на тоя му е най-трудно любимото на шоферите - да псува другите шофери на глас и да обяснява как другия е виновен.

глупости, по тая логика в тъмното трябва да караш с не-повече от 20 - цяла нощ в цялата страна, защото няма осветени междуградски пътища... а никой не се пита какво прави крава посредата на пътя в 11 вечерта - тоя, дето я е пуснал не е ли отговорен? - ако водача почине, това е причиняване на смърт по непредпазливост...

Ами ако е човек на пътя, а не крава и го удариш, какво ще ти е оправданието. Кара се така, че като видиш нещо в рамките осветеното от фаровете да можеш да спреш.

Името ти съответства на мисленето ти. Лошото е, че и много други мислят като теб, само защото в случая се касае за крава, а проблема е принципен- когато караш колата си длъжен да се съобразяваш с пътните условия, каквито и да са те . А който има проблеми да следи пътя рискува посещение в болница или гробище. Същия тоя, вместо крава можеше на следващ завой да се удари в крайпътно дърво или изпаднал товар на пътя. Пак си помислете кой е виновен като шофьор удари нещо пред него.

Ако беше човек най-вероятно нямаше да се движи по платното на междуградски път в 11 часа през нощта. А ако се движи, да, виновен си е.

Още крави в бг

Ти

Не знам как и кога ще настигнем американците, но индийците в близко бъдеще ще ги задминем.

много мъничка крава ще да е била, дано да умре мизерника, да убие добичето, защото кара с висока скорост

За теб животното е по-важно от човешкия живот, така ли? Значи ако някой за да спаси куче убие човек, когото обичаш, за теб това ще е оправдано и нормално, така ли? Я помисли малко

Корнелката , ти ли си !? Само за теб добитъка е по-важен от хората !

Всеки човек има право на мнение, но после да не се оплаква, когато стане дума за негов близък

Тези четири души, които са го подкрепили, сигурно ако се разболеят от грип, не пият лекарства, за да не убият животинките-вируси, чиито живот е по-важен от техния човешки живот

че добитъкът е по-важен. От добитъка поне има някаква полза за разлика от тъпото, нагло, злобно, агресивно и абсолютно безполезно същество на два крака без перушина, което единственото което умее е да създава проблеми

не се притеснявай шофьора е добре! :)