Шофьор получи фиш от 800 лв., минал със 134 км/час през село

КАТ хвана нарушител по-време на 24-часова акция срещу високата скорост

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И той ще вземе да ги плати в срок! Я му вземете трошката и да ходи с рейса да види какво е!

Браво!Това е начинът българина да разбере че трябва да спазва закона и да има адекватно поведение- като се прилага закона!Не само да казваме че имаме адекватните закони, а да следим те да се спазват!Иначе все ще искаме да сме в Европа а да си гледаме "нашето"българското! Глобявайте всички които сериозно се провиняват и застрашават живота, пълнете хазната и създавайте възможност за работа на хората!Така поне полицаите честно ще си изкарват заплатите!

В Канада по пътищата има големи, зелени и добре видими табели: 10000 долара глоба и 10 години в затвора за скорост 50 км и повече над разрешената. Ясно и некоментируемо от адвокати и защитници на права. В САЩ полицаят арестува за над 30 мили (50 км) и само хонорара на адвоката започва от 3000 долара за да извади виновния от маймунарника. Ако няма други нарушения в това деяние. В България раздават честитки,които се трупат като достижения на престъпниците, които никога няма да платят глобите.

Е, точно в щатите мой приятел се измъкна по "другия начин" защото тъст му имаше известни връзки. Беше ударил спрени коли след употреба на алкохол.. завъртяха го лекичко, че момчето още нямаше и зелена карта, та положението беше за екстрадиция...