Пиян шофьор заспа на светофар

Шофьор е заспал на светофар в Хасково и се е наложи да бъде събуден от пристигналите на мястото полицаи.

Обратно в новината

Коментари - Пиян шофьор заспа на светофар | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Навсякъде са около нас, и то отдавна. Като светне зелено, и пресичаме, а те мърдат ли, мърдат..... Божкее, да отцепиш на светофар! И това доживяхме. Следващата крачка ще е може би някой от двойката да заспи точно преди зачеването. Колко му е.Такаа, значи вече си имаме и "Спящата краставица". Да му намерим и някоя "Пепелянка", пардон, босонога Пепеляшка след 12 ч. в полунощ. Изперкала работа, ей, и връщане няма. Но природата си знае работата - когато някой неин дар не се използва, тя си го прибира обратно. И пак обратно към пещерата.

Борисов е виновен. Оставка!!!!!

Как може да сте такива нищожества това българи?

Не мога да разбера този закон... Как е възможно, някой да е хванат пиян и той да реши дали да откаже да му се прави тест за алкохол??? Кръвния тест трябва да е абсолютно задължителен, ако дрегера е отчел стойност, по-висока от даден праг. Карането пиян е криминално деяние, а според закона - може да се мине метър с една елементарна глоба...

Да ти обясня: 1. Мъглявата ти мисъл, как да изменят закона е невалидна в случая - няма тест с дрегер. Пише в явен текст - човекът е отказал тест с дрегер. След това, напълно логично, е отказал и кръвна проба. Единствения объркан дотук си ти - не си разбрал написаното. И остава мнението на журналиста, че е бил пиян. А че е криминално деяние да караш пиян - това е твоя лъжа във формата на измислица. По закон е административно нарушение, т.е. не е криминално деяние. Групата законотворци са сметнали, че 2000 не е елементарна глоба, което е вярно. Невярно е, че ще я плати.

Благодаря за обяснението... Въпреки всичко, това което са измислили групата законотворци според мен е глупаво... 1. Карането пиян трябва да се криминализира - може пък това да помогне. 2. 2000 лева е малка глоба за каране пиян. За човек, който печели малко може да е непосилна, но за човек, който печели добре е малка и не може да доведе до истински желания ефект - да се пресече желанието за каране след употреба на алкохол. Може да се теоретизира много, но истината е очевидна - в България много хора карат пияни, много хора загиват от това по пътищата. Какво правят "групата законотворци" по въпроса?

не помага срещу автодебилите,нито яки глоби.нито затвор. нито полиция. нито камери! Хванат ли го такъв да го стрелят на място ама и това едва ли ще помогне!

Да не е пийвал на една маса с бившия кмет от БСП, когото полицаите също хванаха пиян като кирка от....... само една ракия?!

Бог е опазил някого като го е приспал на светофара.. Така вместо да стане някоя трагедия ще му вземат книжката за една две години.

Взел е челен опит от руснаците.

Строг тъмничен затвор за тоя изрод, защото да се качиш да караш кола толкова пиян, че да заспиш на светофара, това е опит за убийство.

Градът на диваците. Посред бял ден отбива на автобусна спирка, шмърка и откача. Полиция няма, рядко се срещат. Улиците са му писти, останалите шофьори кегли. 100-120 км/час насред града. Първи червен светофар, втори червен - шофьори вирят с клаксони, ама вече и на тях не им пука. Влизаме в кръгово и яко дрифт - две обиколки и колата изчезва в дим ( чуват се подвиквания, типични за Американските степи от преди 5-6 века). Изправяме на трите платна към Димитровград и ...диспчера на кулата явно е разрешил излитане. Ако днес не срещнета поне един такъв в Хасково значи имате сериозни проблеми с концентрацията.

Това е масово явление в малките градове и села на България да шофират нетрезви, да участват в гонки и най вече ХОРА БЕЗ ДА ПРИТЕЖАВАТ ШОФЬОРСКИ КНИЖКИ ДА ШОФИРАТ. КАКВИ САНКЦИИ ИМА В ЕВРОПА - ТА ТАМ Е РЕШЕН ТОЗИ ПРОБЛЕМ? НЯМА ЛИ ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ ДА НИ НАЛОЖИ НАКАЗАНИЯ ЗА ТОВА БЕЗОТГОВОРНО ОТНОШЕНИЕ ОТ СТРАНА НА НАШАТА ДЪРЖАВА КЪМ ГОНКИТЕ, КЪМ ДРГОГИРАНИТЕ И ПИЯНИ ШОФЬОРИ, КЪМ 13-14 ГОДИШНИ ДЕЦА, КОИТО НЕ ПРИТЕЖАВАТ ШОФЬОРСКИ КНИЖКИ, КОИТО ШОФИРАТ С БЯСНА СКОРОСТ ПО БЪЛГАРСКИТЕ СЕЛА И ГРАДЧЕТА. ТОВА Е ГЕНОЦИД СПРЯМО ДРУГИТЕ УЧАСТНИЦИ В ДВИЖЕНИЕТО КАКТО И КЪМ ПЕШЕХОДЦИТЕ.

Преди 5-6 години лично докладвах за 14 годишно дете което караше работниците на баща си с бус- резултат никакъв.

Като полицията не ги санкционира, поне да им носи и мезе.

По-добре да заспи, отколкото да лети

Бахти ,,дългите" светофари в това Асково бре...

Той е бил кьоркютук пиян.за да заспи.

И аз това си помислих. Колко трябва да си пиян,че да заспиш на светофар.Хасково е малък град, от единия край до другия се отива за 15 минути,за този и това е било прекалено дълго.

Поне е заспал....Можело е и да стне по-лошо!

Пиянството на един народ-ама този път не е от Вазов

... от борисов-рид...

не може ли да постъпят хуманно и просто да го преместят да не пречи, а не да го будят горкия таман заспал