Шофьор не спря на знак "Стоп" и предизвика тежка катастрофа

Инцидентът, при който има двама ранени, е станал на пътя между Айтос и Бургас

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

при толкова много тапак на пакя... забележете, че са основно мАже... и са супер неадекватни, супер НЕКАДЪРНИ, супер ЗНАЕЩИ, със супер САМОЧУВСТВИЕ... реално, повечето шафьори са прости ГАЛОШИ. особенно мАжете... :-) НИКОЙ, или почти никой, не спазва ограниченията. апа за знаци?!?! леле мале!:-) - а спазването на дистанция? - попитах смирено. - пфффф! кви са тея глупости?!? язе знам как се кара! кво се влачиш като охлюв? - агресивно отговори водачът на преследващият автомобил.

Вече нищо не ме изненадва. Това отнемане на предимство, неспазване на дистанция и пр. се превърна в стандарт. Да не говорим пък за мигачи. все едно пари ще им вземат ако включват мигачи.

80% намаляват или се увеличават след такива катастрофи?

"не спира на знак "Стоп" и се включва директно в главния път" А е трЕбвало да има разрешение от Ленина, да почака още 100-200 години, за да нема знаци стоп, а ускорителни ленти, и да беше застрелял поне едно леке-демократ-бившКомунист :)

А какво ли ще стане, ако имаме кръстовище с четири стопа (като в Щатите)?

на кой реСпубликански главен път е това кръстовище с 4 стопа ?!?! В щатите нее като в чугуноглавска соцЯлистичка реСпублика :)

На теория би трябвало всеки да чака останалите, което означава никой никога да не мине. Специална ситуация в програмирането, нарича се мъртва хватка. Разбира се животът не е математика и шофьорите ще се разберат но все пак е добре всичко да бъде добре обмислено и предимствата да са ясни. България не е и САЩ и тук нахалството и пробиването с лакти са един от начините за успех

Правилото е: Който пристигне пръв на кръстовището, той е с предимство. Откакто го разбрах, винаги пристигам първи.

Хехех.... не спрял... че кой спира на знак номер 36 в нашата родина?

родина казваш - тя па една родина - роднина до роднина :) и мангалите ни избягаха на заФад

Този, който не е спрял на стоп-а да го съдят за опит за умишлено убийство. Като вкарат двама-трима такива в дранголника за по 10 години, съвсем друго ще стане съзнанието на всички останали.

Ама всяко спиране и потегляне е свързано с много замърсяване. Аз затова никога не спирам. Даже - жената се качва в движение (и все успява... нейната мамица)

Прав си. Това е една от причините, при потегляне и спиране да се въздържам да пърдя.

И този който е сложил знак стоп, навместо кръстовище с безопасно включване - доживот в дранголника или разстрел - за ТЕРОРИЗЪМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

дава тъпи идеи - доживот без книжка заради психическа непригодност, че не му държат нервите да чака за реда си

Простотията е тотална, с кодекс и без кодекс!

защо трябва да спира след като бърза, а и да убие някого нищо няма да му направят

Време е да се създаде международна организация "Идиоти без граници".

Двама души са загинали, а 39 са ранени при станалите 28 тежки катастрофи у нас през изминалото ДЕНОНОЩИЕ, съобщи пресцентърът на МВР.

МВР-то се явява преди всичко информационна агенция и след това всичко останало...

Ама пък пътищата ни са най-добрите в европа, а сме с най-високи цени на винетки и данъци

Страхотно написана информативна и интригуваща статия. Сблъсъкът е станал между две коли. Едната с пловдивска, другата с бургаска регистрация. Познайте кой не спрял на знака Стоп

Жунгла, бате! Жунгла навсякъде... Аз нали ти казах на телевизора, че е жунгла и на пътя, и по градовете... И моят вчера с каруцата, и той направи жунгла в Софията...

Много неприятна комбинация - коли с бургаска и пловдивска регистрация. В тези "градове" все още откриват мигачите, светофарите, пешеходните пътеки. Не са стигнали до този знак.

а ти от Перник ли си?И караш Гуоуф сигурно...?

Аз съм от Дивия Изток и карам балканче.

защо не спрете движението на ППС в Бъгария?

Защото най-големи постъпления в хазната идват от шоферите! Колкото по-смотана правим дръжавата, толко повече са виновни и толко повече плащат!!! И медиите са комфортни, та сичко е топ - демокрация и плурализъм и ЛЛЛЛЕЕберализъм и милиарди в араПски банки и дворци в заФадна европа!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЖенеФското езеро оДавна не го бригаме!

Отдавна поддържам тезата за забрана за ползването на МПС за лични цели, че те съвсем не се ползват по предназначение. Главната им употреба не е за средство за превоз на пътници и товари, а като нещо утвърждаващо самочувствието и съответно това е стимул за игнориране на правилата за движение и игнориране на интересите на другите участници в движението. Нуждата от МПС ще трябва да се доказва за да ти издадат талон

Боже опази! Видимо е така трудно някой да научи 5 правила за предимство и 10 знака за да може спазвайки ги да не превръща в риск за останалите участници в движението по пътя.

Те правилата за предимство ги знаят,но не ги спазват.

Били ли са си включили дневните светлини,след като не са се видяли и са се ударили!

Българово , Бургаско , е град от 1976 год., бе, новинари неграмотни!

село е, както и ти си селянин

нивата! Само пълен селянин може да нарече селянин друг, когото не познава!Защото си мисли, че всички са селяни като него!

Справка за гр. Българово, общ. Бургас, обл. Бургас към 26.12.1978 г. Идентификационен код: 07332 Събитие: промяна на АТ принадлежност Документ : Указ 2296 на Държавния съвет на НРБ от 22.12.1978 г. ( Обн., ДВ, бр. 101 от 26.12.1978 г. ) Вид единица: населено място (ГРАД)

Сериозна катастрофа, пострадали хора, а на селския капут първата му мисъл е да си защити селската чест, че, видиш ли, живее в ГРАД, а не в село..

Селският капут, предполагам, иска все пак да правите разлика между град и село!Тогава може би ще направите разликата и между "път" и "пътека"...и между каруца и автомобил...и между граждани и гражданя...Ти от последните ли си?

излизащият на главния път да не е спрял на знака "стоп"! Но още по-възможно е, че движещият се по главния път е хвърчал със около 100-120 км. Познавам много добре това кръстовище...Видимостта и в двете посоки е доста ограничена.По тази причина ограничиха скоростта по главния път на 50 (петдесет) км в час... И никой не спазва ограничението.Дори и да си спрял на стопа, след като потеглиш , ти трябват 4-5 секунди за да влезеш в главния път... През това време "снаряда" вече е дошъл върху теб, като преди това въобще не се е виждал на хоризонта... Това е причината на това кръстовище да стават средно по 10-тина катастрофи на година със пострадали!

В България е пълно с подобни кръстовища, където включването към главен път е на място, където основното платно прави завой (изглежда така -

Жипка, излизаща на главен път или беемве по главния, каращо с 200?

Пълна анархия и слободия както всичко останало в либералното общество в което живеем и с което някои толкова много се гордеят ПОНЕЖЕ СА МИНАЛИ МЕЖДУ КАПКИТЕ ДОСЕГА.