17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преди 10 години имах същото БМВ и зная много добре какво представлява. Това е доста добра машина, с баланс на масите 50:50. Това я прави много добра в завой, съчетано с доброто директно управление. Та Е39 Touring (5-та серия) е масивна и солидно направена. Този баланс 50:50 обаче изисква добри гуми при спиране, понеже заради балансирането предницата е малко по-олекнала. При лигаво време като сегашното, без добри гуми която и да е кола би загубила сцепление на този завой на ДНА-то в Стара Загора. Не става въпрос за някакви скъпи гуми, достатъчно е да са нови и да не са пластмаса.

Винаги обвиняваме циганите,но и ние не сме по стока!Колите не са ни виновни! Самочувствието пречи на всички! Вие знаете ли кой съм аз , а.....? Да не забравяме и онази куха лейка с Поршето ,която даже уби човек,за нея не казаха да е мангуста ! Оня мустакатия ,който открадна банката ,е, той дори награди има,ама човека крадец и то голям.

На първите няколко километра ще се откажеш да караш завинаги. Куха лейка до куха лейка, брато. Докато в България няколко процента са гяволите на пътя, то в САЩ са 99%. При положение, че полицаите са навсякъде а от колите им никой не може да избяга. Защо в Канада всички коват скоростта на 100 км/ч ? Защото има ясен закон написан на големи зелени табели: при превишение на скоростта с 50 и повече км/ч глоба от $10000.00 и 10 години затвор. Всички хора по света са еднакви, различни са им законите.

Според мен най доброто наказание ще е да възстанови материалнитеб загуби на колите и контеинерите,сигурно е порядъчна сума! ! Нека плаща цял живот и следващият път да помисли преди завоя!

Циганин външна чешма и БМВ зимата не работят.

Това е българинът, троши и бяга.

bmw e bokluk v zavoi na bokluk patista bez asvalt v nastilkata pravena predi 30 godini a i koga e mokro

Моля аптеките да престанат да продават шофьорски книжки

Имаше един злати от лс същия интой с бмв

БМВ не е проблема, а галошите, които го карат.

Да не му се е паднала "нова кола" от новогодишната баница?

Тоя невхлюз се оказа по голям кенеф и от Медарова.

Слова в абзаца, ШОФЬОР НА БМВ.........

Добре че не е изпуснал два завоя. Щеше да удари 14 паркирани коли.

Видя ли кола която препира зад мен,святка с фарове и няма търпение да ме изпревари,или кола която изпреварва рисковано,или кола която се движе със скорост доста над допустимата,винаги се обзалагам че е БМВ и в повечето случаи се оказвам прав. Обзалагам се,че ако се направи статистика кои коли правят ПТП -а,БМВ-тата ще водят в класацията убедително.

Още няколко години и диференцираната гражданска ще озапти доста хора.

Не е хубаво да караш прав. Освен ако си шофьор на автобус и си отстъпил мястото си на бременна жена.

На интересен ли се правите или наистина не разбирате добре българския език?Обзалагам се и се оказвам прав-да ви разясня ли какво значи или и вие сте мангал с БМВ?

Недко, душа, ако си си загубил чувството за хумор миналата година, тая по-добре не я почвай, че само се излагаш... :))

И все още няма сняг...

БМВ е отличен автомобил! До 5-тата се година! След това иска много средства за поддръжка ! Тези който се движат в България повечето са над 10 годишни... Собствениците им дори и читави гуми не им купуват!!

И кое му е отличното тогава. 5 годишна кола по 30 хил км на година. Това са 150 хил км. Би трябвало да е нова на толкова километра. Нищо не е. Една хонда ще направи 200 хил, че даже една крушка няма да смениш.

Така е...предполагам,че с автолус ще е още по-евтино! Бмв,Мерцедес,Ауди НЕ СА ЗА ВСЕКИ И ЗАТОВА И ЦЕНАТА ИМ Е ТАКАВА! Да не говорим за най-скъпите автомобилни марки!

Да, ама караш Хонда! Кеф, цена няма! То и секса с жена ти върши работа, ама не те кефи!

- Малиии копеуе, да знайш как вЪри бе-ен-ве-ту ..... - Знам! С вратите на пред и после на части , пак въри ;)

че шофъора не е имал ангел-хранител в лицето не едно Субаро. Знаем, че помагат, особено по събори на тая "велика" марка :)

BMW не е автомобил, а диагноза!

Какъв некадърник трябва да си !?

За да те "хване " белото ли?

Нормално за Стара Загора, някакви сополи се събират до ОББ в подлеза с 20 каручки от 400 до 40 000 лева, пият пушат и после тръгват на фиеста. Или по централните булеварди Патриарха, Гурко, Ботев, Славянски, в Казански или горе до ОМВ-то на Чучурите денонощно минават с някакви пърдялници на втора на 4000 оборота и събуждат хората. Дреме му на старозагорското МВР, важно е да глобяваш, друго не ги интересува, примерно - КАТ-аджиите дремят на изхода за Казанлък (извън градска среда, но според табелите си още в града) скрили се като съсели, сложили радара и е МЕГА ХИПЕР важно дали минаваш с 50, или със 70 на двулентов еднопосочен път с мантинела посредата. Или с радара по пътя за Нова Загора, извън града си, обаче според табелите си в града, през 20 метра има различен знак - 50, 40, 60, 70 , край на ограничението, 50, 30, 50 и т.н. чак до АТЗ-то. Друго не го интересува КАТ-аджиите в Спряла Газора.

БМВ си е кола за комплексари и джихадмобил. на всички може да се случи да катастрофират, ама да удариш 7 автомобила може да се случи само на комплексар с БМВ.

Бил е с над 100 км.ч. със сигурност, на десен завой, отляво има паркинг, ударил е автомобилите на паркинга. Преди това е минал през насрещното - ако имаше някой в насрещното щеше да е ненормален челен удар, защото този в насрещното идва по надолнище, а Баварският галош поне със 100 за да не може да вземе този завой.

Наистина съм такъв в случая! Не че някой ще ми повярва или ще се заинтересува, но статията е максимум 30% вярна. Колкото до коментарите под нея те са 100% глупави или извън темата. Бъдете здрави!

Какво точно се случи?

Към потърЩЕВШ....ти какъв си сега,не разбрахме?

Максимум 30%? Демек и ти не знаеш колко точно ама е около толкоз?! Иначе си потърЩевш и си навътре в нещата. Тя и главата ти е около задника, па сеш се нататък... Бъди здрав!

1. Задкормилното устройство е дало грешка 2. Гумите са от пазара в Кольо-Ганчево по 20 лв. с монтажа. 3. БМВ няма нищо общо. 4. ВСИЧКИ искаме да караме БМВ и харесваме тези автомобили, дори и хейтърите, но се преструват.

Сега се обади на централата в Мюнхен да ти пратят чек за 20 евроцента за безплатната защита. А лично аз ти благодаря, че ми отвори очите, че искам и аз да карам БМВ, нещо което не знаех досега

Какво означава "хейтър"?

хейтър злобен, човек - асоциален, без личен живот, мрази всичко и само гледа да го показва. Човек, който обичайно е в позицията да се отнася негативно към нещо, което повечето хора одобряват; негативен, враждебно настроен тип. Тук трябва да се обърне внимание, че днес думата „хейтър” често се използва и по адрес на хора с критично мислене, като по този начин им се лепва отрицателен етикет, а мнението им не се взима предвид (дори и да е правилното). В това отношение „хейтър” е близко по смисъл до „критикар”.

Човек, който обичайно е в позицията да се отнася негативно към нещо, което повечето хора одобряват?????Е ТУКА СИ В ГОЛУУУЕМА ГРЕШКА МОЕТО МОМЧЕ, НАВРЕМЕТО ПОВЕЧЕТО ОДОБРЯВАХА ФИНАНСОВИТЕ ПИРАМИДИ И ИЗГОРЯХА А ТЕЗИ КОИТО НЕ ГИ ОДОБРЯВАХА ХЕЙТЪРИ ЛИ СА????? НАВРЕМЕТО ПОВЕЧЕТО ОДОБРЯВАХА АЛИ БОКО БАБА А КВО СЕ ОКАЗА МАРИОНЕТКА ШАНРТАЖИРАНА ОТ АНКАРА, БЕЛИО ШКАФ ФРАШ, ЗАЛТО И ЕВРА ПОСЛЕ НЕКВА АНАБОЛНОСТЕРОИДНА ХУЕСТА МАТА КОСМАТА ХАРИ...... НАВРЕМЕТО МНОГО СА ОДОБРЯВАЛИ И МУСТАКАТИЯ АВСТРИЙСКИ ГОБЛИН И СОДОМИТ....

Пу - Тьо... Като стане напечено - бегам бате, ама инак сме тежкари с БМВ... Нещастник...

Тия с BMW са голям ташак. Карат като ненормални по улици, булеварди и магистрали, а като вземат да паркират ползват 5 маневри и на всяка се туткат.

Много от пишещите тук грешат и в двете посоки.Автомобилите БМВ са отлични автомобили,мощни,динамични,устойчиви,модерни,луксознилни.Но и те имат един много непознат и непризнаван от феновете си кусур с който конструкторите им и до сега не са се преборили.Те са много устойчиви на пътя,но за разлика от почти всички други автомобили при определени условия РЯЗКО губят устойчивост почти до нула.Другите автомобили при много високи скорости,резки маневри или лоши пътни условия намаляват плавно устойчивостта си при утежняване на условията - скорост,маневри,хлъзгав път.Но не загубват устойчивост напълно и при добри умения могат да бъдат увладени.БМВ са устойчиви силно при високи скорости маневри и лоши условия,но загубват почти напълно устойчивост ако тези условия станат критични.И това не се знае,не се признава особено от комплексираните и бабаити български шофьори.

Откри Америка

Доста глупаво изказване. Аз не съм карал 100 различни автомобила във всякакви условия, но съм сменил едно 10ина марки. Всички коли в скапани условия могат да загубят "устойчивост". Да не говорим, че при нас пътищата са прашни, неравни, което води до по-ниско сцепление на гумите с настилката. Самите гуми, кой знае на колко години са и колко са износени. 100 различни фактора има за "устойчивост".

Като "глупав" човек ще ти препоръчам да направиш следното (ако ти стиска): ПРИ РАВНИ УСЛОВИЯ И 100 КМ В ЧАС ЗАВЪРТИ РЯЗКО ВОЛАНА НА 180 ГРАДУСА НА ЕДНО БМВ И НА ЕДИН СИТРУЕН С5 И СЛЕД ТОВА НАПИШИ ВПЕЧАТЛЕНИЯ В НЯКОЙ ОТ СЛЕДВАЩИТЕ ТЕМИ НА ФОРУМА.БЛАГОДАРЯ ЗА КОМПЛИМЕНТ!

Опит за умно изказване завоалирано с много думи, но нищо вярно на 100%! Всичко опира до: 1.Задкормилното устройство 2.Състояние на гумите 3.Теническа изправност на автомобила.

Кола със задно предаване, тежък карданен вал минаващ през целия автомобил. Хлъзгав ли е пътя върти задницата като стара съветска Жигула.

Що не се споменава породата на водача? Не е честно така, само на автомобила

Породата е ясна - улична превъзходна, с елементи на мангуста, женил се на 18 и с 3000 бона от сватбата си купува 18 год. Бе Ен Ве...подобни случаи има и с Мерцедес. но като че ли БМВ е предпочитаната марка в тея среди.

Да им купи по една кола на потърпевшите.

Тоз юнак от раз подобри рекорда на Габито Медарова

На калпавия космонавт-ракетата му е крива!!! Какво общо има марката кола, с дебилщината на човека зад волана. То и Трабант да му дадеш-все ще направи някаква простотия!!! Смешно ми е чак, като чета как се оплюва марката BMW,само защото някой тъпанар се е направил на “карач“ !!

Има. Що някой с жигула не изпусне завой и не удари 7 коли, бе? Значи има общо.

Ми щот няма Жигулита бе!

Ми ка да няма жигулита, бе? Аз имам, а и познавам други, които имат, бе! Ха, ха, ха....

Поредният малоумник с БеИнВе. Мислят се за големи дрифтъри и постоянно целят , я дърво, я стълб, я паркирани коли. Такъв да го хванеш и да го сме;иш от бой.

За превантивен бой ли говориш, или постфактум? Щото кат уйде коня у раката - все тая...

Я му намести кокалите хубаво, ще има ефект и още как ще има!

Диагнозата " БМВ".....

Пак търсят причините в колите, а на на шофьорите в главите.

Село Гъзора му кажи и не го обиждай повече.

,Невъзможно да не е пил този нашенски дебил.

Карам 5-и автомобил с предно. Никога не ми е занасял в завой.

карам влак - хич не мърда

Ами то и със задно няма да ти занесе,ако знаеш как да го караш.Едно време карахме само със задно и усещането беше по-добро от предно задвижване.Ама некадърните шофьори и Лада със задно да им дадеш,пак ще се пребият.Те и с предно са пътници.Толкова си могат.Навремето карахме в снегове с летни гуми,че нямаше други.А сега гумите виновнии,задното виновно.Аматьори.

10 години карах само коли със задно, не съм имал проблеми. Последната я продадох като видях, че много шведи обичат същата марка.

Дръпни ръчна при завъртян волан и маааалко лИзгаво ! Помага .

Няма нужда от ръчна даже. Достатъчно е да му се опира някоя накладка заради кофти цилиндърче. А класиката е мека предна гума и напомпени задни. Само едно отнемане на газта и си завъртян.

Препоръчах му най-лесният вариант. А варианти... Дал Господ.

със сигурност шофьорът е мъж, те не могат да карат, а като изпуснат ляв завой винаги опраскват контейнерите ...... с БМВ -то и от уплах и потрес, съчетани със загуба на ориентация и леко опикаване опраскват още 7 невинни коли

некой алкохоло-дрогиран комплексиран миндил

Не е виновна марката БМВ. Вината е, че автомобила БМВ се намира в България. Това е кола на незнаен брой километри, ремонтирана в незнайни автосервизи, от незнайни майстори, с незнайни резерви части и обикновено се управлява от водач, който незнайно как е взел шофьорска книжка.

В Лондон БМВ се кара предимно от маймуни и южни азиатци. Същите идиоти са

Пък на мен най-интересно ми е, защо се говори само за "шофьор"? Преди време описахте подобен "подвиг" на "известен пловдивчанин", но сигурно определението е било много уточнявящо, та сга е просто един шофьор. А "гилдията" коментира ли коментира марките, социални и етничски групи, та остана само да уточним на кой футболен отбор е фен неизвестния герой.

Предполагам дизел

Един път да не е в Пловдив!

И аз прочитам заглавието и си викам -а, ето и и НГ в Пловдив... Да, ама не- расте достойна смяна и конкуренция и така ще им дръпнат на пловдивчани жълтата фланелка докат спят... Дела трябват, дела и повече блъснати коли...!

МЕРЦЕДЕС И БМВ

БМВ и Ауди. Диспропорцията при броя Мерцедес участвали в ПТП спрямо общия брой регистрирани не е много голяма. Обаче БМВ и Ауди се открояват.

Я напиши модел на Ауди, със задно предаване.

3евзек

Може би щом е с предно, това е сигурен признак за интелект, а ченгетата само гледат да го злеопставят в стъкмистиките, защото не могат да търпят да има по-умна марка коли от самите тях.

МЕ

като знае, че с дашните български закони, ще му се размине...

За такива пияни и дрогирани боклуци ли плащам 300 лева гражданска, за да покривам щети причинени от боклуци , мама ви мръсна дрогирана, е то боклук да плати всички щети , ако трябва ще бачка докато е жив, но той да си ги плати , олигофрени скапани .

С гражданската няма да покриеш нищо. Тя е за случаи в които ТИ направиш проблем на ДРУГ автомобил и покрива НЕГОВИТЕ щети, а не твоите.

Така е , но той е ударил 7 автомобила и с неговата застраховка ( ако има такава изобщо ), мислиш ли, че ще 300 лева ще стигнат за да покрият щети причинени на 7 автомобила , и там вече идват парите от застраховките на другите шофьори.

няма такъв филм

Аз искам да си взема малко бмв. Единичка. Това значи ли че имам идиотски наплонности?

Не непременно, но си в рискова група.

И после ще си го поливаш докато стане седмичка?

последните думи на "Шофьорите на БМВ": 'Скии ко прай мойта на 2-ра'

Е следва "Ко стана тука уе".

Големият " Европеец" , a ма БЪРЗА да се СКРИЕ - Типично за ЖАЛЪК и СМЕШЕН Ганьовец с BMW , БЕЗ мозък и НИКАКЪВ мисловен процес , а за морал да не става и дума !!!