Откриха мъртъв в Македония български шофьор на камион

60-годишен български шофьор е намерен мъртъв в камиона си на ГКПП „Деве баир“, Република Македония, съобщи "Дарик".

Обратно в новината

Коментари - Откриха мъртъв в Македония български шофьор на камион | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е възможно най - тъпата професия. С единия крак си в гроба, а с другия в затвора. Рискуваш да умреш от инфарк,т или да се заразиш със сифилис. Ако работиш накъде в европа - иди дойди...поне пари дават.Тук обаче те работят отвсякъде...но какво да правят момчетата, повечето от тях са със заеми и банките ги дебнат. Бог да го прости колегата...поне е умрял от естествена смърт, щото познавам един дето се обеси в ремаркето, докато френските катаджии го чакаха да му връчат акт за 5000 евро.

Но е загивал В и ЗА родината си, така че не е новина. Дневно стотици си отиват естествено в родината си, така че....

неблагодарна и нездравословна работа е каруцарството. лека му пръст на човека.

ИСКАМ ДА ПОПИТАМ - как така веднага стана ясно, че е починал от естествена смърт, докато за Чуркин се предполага същото, но НО ОЩЕ НЕ Е 100% ЯСНО, ами ще отнеме няколко седмици анализи. Въобще как решават за кого какво са сигурни,след като де факто за нищо никога не са?

Ще знаеш - Сорос е виновен. Той го е убил. Ако не е Сорос, значи е Путин. Няма кой друг да е.

За тестване на интелигентността на читателите може да се напише и заглавие : "Шофьо Македония в мъртъв български откриха" - разберете за какво става дума.

Ейй тия драскачи вече и словоред в българския език не спазват. Заглавието трябва да започва с "В Македония откриха . . . ."

Еееххх,наборе ,Мир на Душата ти... Дълъг ...дълъг е пътя до пенсията...отиваме си един след друг ей така на работните си места ,преди да успеем да се "паркираме" пред гишетата за изплащане на пенсии... Изпратих много приятели ,някои дори по-млади...да не казвам и жена ми , отиде си на 45 ...аз още даяна...губи ми се осигурителен стаж ,ще я карам до край ... с апаратчето за кръвното и торбичката с хапове ... Съболезнования !

четете сега , няколко дена преди и след националния празник, по 20 смърти на ден,...само гледайте.

"Причината за смъртта е спирането работата на сърцето. " Македонски доктори... Или Български журналисти - май са еднакво неграмотни...