Пуснаха срещу 1000 лв. шофьора, блъснал майка с две деца

Ямболският районен съд наложи парична гаранция 1000 лева на Яни Колев, който на 18 септември в Ямбол блъсна на тротоар майка с деца.

Обратно в новината

Коментари - Пуснаха срещу 1000 лв. шофьора, блъснал майка с две деца | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва да зачукат с чук, по малоумните тикви на съдиите и адвокатие на тия говна!!!

1000 лева????????.......Почват да ме сърбят ръцете дали да не пречукам накой паразит на улицата.Най много да ме глобят 1000-2000 лева и условна.По евтино отколкото да ходя в гората на лов.Една трофейна дива свиня в пъти по скъпа от българин на улицата.

Какви са тези съдебни практики които пускат на свобода престъпник (1.-нарушил закона за движение...... 2.- причинил телесни и психологични щети на жена и две деца...... 3. избягал от произшествието и не е оказал никаква помощ на жена и невръстни деца, които сами не могат да си помогнат... 4. принудил органите на реда да харчат народните пари да го издирват.......) И ЗА ВСИЧКОТО ТОВА САМО 1000 ЛЕ. МУ ИСКАТ КАТО ГАРАНЦИЯ!!!!!!!! Той веднъж избягал, а те сега му гласуват доверие срещу 1000 лв.... НИЩО ДА НЕ РАЗБИРА ЧОВЕК ОТ ПРАВОСЪДИЕ ПАК Е ЯСНО ЧЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НЕ СЕ НАКАЗВАТ В НАШАТА ДЪРЖАВА, ПЕШЕХОДЦИТЕ НЕ СА ЗАЩИТЕНИ ОТ ЗАКОНА И ЗАТОВА АНАРХИЯТА ВЗЕМА ВРЪХ В ОБЩЕСТВОТО!!!!!!!

на воля, защото с многото си престъпления винаги е оставал навън. Така ще бъде, докато съдиите считат себе си за независими. Независим е,който произвежда краставици, а не те на които плащаме престъпниците ,всички до един, да са в панделата, а не на улицата.Когато плащащият е недоволен от служителя, го уволнява. В тази ситуация на напълно неработещ съд, реформата се състои в това, гражданите да искат вот на недоверие от неработилия съдия и да го изпращат вкъщи, а понякога и пред колегите му, на мястото на обвиняемия. Само тогава, с признати от гражданското общество присъди може да се говори за подредена страна.

Значи така или иначе има готова дупка за АЕЦ Белене, аз предлагам да закараме там депутати, съдии, прокурори, министри и прочие измет и да приложим методите на народния съд. Куршумчето и в трапа, бутай после с булдозерите и ....воала! Революция без кръв няма!!!

БРАВО, Е ТОВА Е. П Р А В О С Ъ Д И Е НАД С В Е Т О В Н О НИВО. МНОГО МИ Е ИНТЕРЕСНО, АКО БЯХА БЛЪСНАТИ ЖЕНАТА И ДЕЦАТА НА ТОЗИ СЪДИЯ, ДАЛИ ЩЕШЕ ДА ОТСЪДИ ПО СЪЩИЯ НАЧИН????

А какво стана с "отличната" "съдийка" от Окръжен Съд София? Недялка Николова Нинова май се казваше? Не се учудваме, че гилдията я защити, все пак всичките са от едно котилo - корумпирани, некадърни, алчни боклуци.

платената гилдия с парите които всички плащаме за да защитят правата ни се обръща срещу нас и не и пука за нас - за гилдията е важно да си прибере заплатите и хонорарите и си прави каквото й изнася ЗАЩОТО ЗНАЕ ЧЕ КОЙТО Й ПЛАЩА НЯМА ПО ЗАКОН ПРАВАТА ДА Й ТЪРСИ СМЕТКА ЗА НЕКАЧЕСТВЕНА РАБОТА......

Съдийката да не си е купила дипломата и сега да и трябват пари, за да я изплати?

Що го пуснахте бе? Пратете го в Алепо, да помага на умерената опозиция. Заедно с БМВ-то.

Пак добре, че още не са обвинили майката и децата, че са предизвикали катастрофата на тротоара, и че са избягали от местопроизшествието, като са се укрили в болницата от съдебно преследване. Но и това може да стане. Съдиите разбират от цинизъм и са пълни професионалисти в тази област.

Тази гилдия на съдии , прокурори и адвокати са най-големите циници и престъпници, не за друго, а защото те определят кой крив кой прав и са ненаказуеми, според тях, което е спорно от наша, на обикновините хора, страна, разбира се!

но парите ние им ги плащаме без да има механизъм позволяващ обратния контрол за качествено извършена работа!!!!!!!

някои продават краставици на пазара, други човешки съдби. Кой за каквото е учил...

и с бясна скорост да помете и Колев и съдията/съдийката който/която го е пусна/а на свобода срещу парична гаранция, а аз лично след това ще дам тази хилядарка та да му платя гаранцията! Танто за танто, нали така! Или ка беше там - зъб за зъб, око за око! Нали сме едноверци!

АБЕ ТОЗИ ИДИОТ ОЩЕ ЛИ НЕ Е В ПАНДЕЛАТА!!!!! БАТЕ БОЙКО, МНОГОСЕДМИЧНО ИЗЛАГАШ С ТЕЗИ ИДИОТСКИ ИСТОРИИ!!!!! АКО НЯКОЙ ДЕН ИЗГУБИШ ВЛАСТТА, СЪРДИ СЕ САМОНАЛОЖИ СЕБЕ СИ!!!

аз не съм гледал телевизия, показаха ли го някъде този юнак, запознаха ли властимащите с "подвига" му, има ли уволнени, има ли подадени оставки, потърсена ли е съдебна отговорност на съдията за "хуманното" му решение - медиите могат със седмици да разнасят клюки относно непраните кюлоти на някое "величие" от вип брадър, а сега мълчат като запечени з........и - защо мълчите, нали сте големи демократи, къде ви е "прозрачността", нали вие сте хората, дето трябва да информирате обществото за всички негативни прояви, да не усуквате и замазвате положението - или ви е наредено да не коментирате случая

"няма категорични доказателства какъв е видът на телесната повреда на пострадалата"

Пълна идиотщина! В каква мутренска държава живеем? На съдии като този, трябва да им се отнема правото да упражняват този занаят! Те са срам за гилдията! Абсолютна пародия! Не остава нищо друго, освен да му пожелаем на тоя тъпунгер съдия, да му се случи същото, за да почувства тръпката! С такива съдии никога няма да се оправят нещата и войната по пътишата ще продължава с пълна сила!

Въпросът "В каква мутренска държава живеем?" трябва да зададеш на Капо-ди-Тути-Капо (т.е. другара ББ) и сие негови по-скромни мутро-авери...

Няма как щом съдията е решил .... Обаче кога съдията ще носи отговорност ако провинилия се избяга от правосъдие да му излежи присъдата?

Колко ли е платил на съдията, за да го пуснат?

колко да е платил ? Зависи колко си е поискал съдията, колко да е ?

ето за това няма да се оправи никога нашата хубава държява!!!дано този изрод следващия път да бласне съдията които го е пуснал!!!

Този боклук с кеф ще му резна топките и след това потроша коленете, та цял живот инвалид та да се сеща ако реши да седне зад волана някога.

Боже, Господи. Да му се приплаче на човек. Егати държавата. Не съм злонамерен. Не пожелавам никому злини. Ама какво ще стране, ако съшият този герой сега блъсне дъщерята на въпросния съдя.

Тогава вече ще лежи доживот.

идиоти, карат през жилищни квартали като бесни, как се минава с 100 км в час по малка тясна уличка без да имаш видимост и всеки момент може да изскочи дете или велосипедист

Те го пускат щото има норма да гази мангали.

Значи като татко на малко дете ви казвам, че идиот, който помита детска количка, ако ми падне, никакъв домашен арест, направо в ареста, пък шофьорът ако е читав, ще му е най-удовлетворително, че се е разминал с това да убие децата и жената, и няма да мрънка много много и да вири глава на тази простотия, дето е свършил. И да не дава Господ на никой от нас да блъскаме хора с колите, че понякога всичко става за секунди!!!

Moje i pari da mu dadyt za nagrada i po byrza kola

след като е избягал значи е престъпник, не е могъл да знае дали не е причинил смърт на някого от пострадалите-пускате убиец за 1000 лева-плюя на вас

Престъпна държава.

Аз и ти сме част от държавата, но аз нямам законодателни права, поради което не се чувствам виновен. Виновните са в парламента, а не цялата държава. И искам по закон, когато някой е ударил с колата си човек да влиза в ареста и да стои там, като до 1 месец да има изготвена АТЕ с категорично становище доколко е виновен или не. На бързо съдопроизводство съдия да казва какво наказание определя. След това, ако не е виновен да го пуснат, а ако е виновен да го вкарат в затвора, а той от там да си обжалва присъдата.

Боко ми говори че сме в Европата! И пак "свободната" преса не дава никаква информация какъв е тоя Яни?

Яни е от най-страшните мутри - дрисльо с държавна протекция. Всичко му е позволено, безнаказано.

Блъскаш, газиш, бегаш, после фърляш хиляда лева и газ към Гърция за празниците! Имаше една футболна песен : Съдията, съдията....

педер..а....с...т !

Дирниците крият истината за този рецидивист-престъпник и трият неудобните коментари !

Утре тоя дебил Яни Колев да блъсне жената и децата на съдията !

А дано, ама надали...

Няма съд и няма държава. Ама така ще е докато не се обесят двама, трима от въпросните боклуци и съдии.

Дано всички съдии и най - милото им умре в адски мъки

ама хващайте пътя. Ако е верно това което пише "истината", че е общински съветник, че има роднини в полицията, не се бавете.

е добре да се каже, че ако се окаже, че е причинена лека телесна повреда, дори няма да има състав на престъпление, освен ако не се напъват да доказват, че е умишлено.

няма справедливост, бих хпричакал с авери /ще се намерят сигурен съм/ този и така го бих подредил, та да не могат да разпознаят дали е бит с бухалки, с ритгници или с юмруци.

рецидивист с 9 тежки нарушения те го пускат. нямало доказателства. жената е в болница те нямали доказателства. е...ти и държавата смръдлива и...

сАдебната риформа върви ли върви....Етого и резултата: Блъскаш хора с кола, бягаш и като те открият - 1000 лева, Егати държавата щом съм и вицепремиер.....Ако помните....

Ако е вярно това, че брат му е полицай, не се учудвайте, че съдията се стресна и от уплах не видя доказателства. Затова и се подигра с жената.

Само не можах да разбера той ли е дал 1000лв или съдията му ги е дал?

какъв бил видът на телесната повреда - дали не е рана от куршум, дали не е травма от силен удар. Какъв е проблемът - резултатът от това, че е карал с непозволена скорост, че се е качил на тротоар и блъснал майка с бебе в количка и малко дете.

Той вече веднъж е избягал и се е укрил?защо пак да не избяга?как да няма опасност да се укрие като вече веднъж е избягал и се е укрил?1000 лв?20 000лв!

Трябва да се закрият всички районни съдилища. Там и без това са се настанили местни дерибеи които само кешират. Това не е правосъдие а някаква подигравка. По добре въобще да го няма и да си раздаваме правосъдието на джунглата. И без това с тази карикатура на полиция и съд до там ще я докараме. В България СЪД НЯМА - има една хранилка за дерибеи издаваща някакви малоумщини на хартия кое от кое по чутовни и неописуеми. За ранени майка и деца 1000 лв. ако бяха смазани и убити - медал и пенсия от президента. Пародия на държава.

...и с мармалаааад.. абе кифло, какъв журналист си ти, МА?

Колев има девет административни наказания по Закона за пътищата, а книжката му е била отнемана за шофиране в нетрезво състояние. Хората, които го познават от улицата, се страхуват да застанат пред камерата ни. Прякорът му бил Маймуната,употребявал алкохол и наркотици. Казват, че той и собственикът на автомобила са в една компания и са много агресивни. -------------- Това ,заедно с факта,че е общински съветнил,а брат му е шеф нс полицията предопределя делото.

Така е с полицията на Боко и Цв.! Тя ни пази бе !!!!

Не полицията,а съдията го е пуснал на свобода!Аман от гнусни манипулатори!

Проблема не е ,че брат му е полицай,проблема е че хората са мишки и ги е страх да отвинтят главата на тоя селяндур

И как въобще го пускат при положение, че той се е укривал от престъплението. Очевидно са налице обстоятелства, че той ще се укрие пак.

Е шеф на полицията в Ямбол

Боли ме,ако ще брат му да е свети Петър,бащата ако е юклия да вземе един чук и да го оформи,ако не,да си плати на друг

Най-много да отиде до Испания за месец/два !

Не разбрах тия реформатори какво реформираха. Най вероятно банковите си сметки.

Ми казаха, че била "историческа" реформата под която се подписаха заедно с пеевски.

Другари, не може да разсъждавате така. Ако вкараме всички престъпници в затворите, какво ще остане от тези 160 млн. Аз бежанци имам да храня.

да не искат да се изнесем всички извън България ли? Вопиюща несправедивост. И тук са играли пари и то много. Тоя бутнал жена с количка и малко дете, тя в болница, той избягал. Да я беше убил ли а в най-добре и тримата да бяха мъртви, тогава евентулно щяха да го задържат, но и то не е сигурно.

Сега един фиш за привишена скорост и да му върнат парите.

Трябва какво отсъдят съдийте да може да им се прилага и на тях. Слагат ги на пешеходната пътека и изрода ги гази. После те го пускат, защото "няма категорични доказателства какъв е видът на телесната повреда".