17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако шофьора е прокурорски или съдийски син е невинен. В противен случай му остава да фигурист, шеф на ДОСТ или да разнася наркотици и да има позната полицайка.

Тия от чистота постоянно са почти неправилно на платната за движение ама ние не ги блъскаме. Просто знаем, че винаги са там.

даяно на щофьора не му лепнат "несъобразена" скорост.

"дано" и "шофьора". Бързането води до грешки.

Има карти на софия в интернет бре Поглеждайте ги като пишете таквиз статии Кръстовището е между бул. Ал. С. Пушкин и бул. Никола Петков, околовръстното почва от бул. Бъкстон Там отгоре на всичко си има и пешоходен светофар, ако и да е заедно със завиващите коли Претичващия "кафеджия" си е чист самоубиец, тия от "Ч!истотата" не са ли правили инструктаж за безопасност? Требва да изплатят обезщетение на шофьора на леката кола

зорова дъщеря на пършевицата убива и прави инвалид служители на чистота даже книжката и не взеха след 4 деня тежко ранява пешеходец блъснат от офцата минавайки с джипа на червено и до ден днешен нее задържана съдена и т.нт

Ами ако си чел закона ще знаеш, че ако спазиш всички процедури при настъпило ПТП с пострадал или убит на място първия път те съдят условно.

А какво стана със Силвия, дъщерята на шефа на"Пършевица" която БЛЪСНА И УБИ човек през 2018-та?Пак на "Чистота" и пак на Околовръстното, но оная си БЕШЕ ВИНОВНА?...НИ-ЩО - това стана...!

записите от першеходеца се изпарили а няма и тест ..

Да забранят продажбата на гориво, защото в България сме у пандемия. Нали за коронката ни затвориха, сега питам защо не затварят държавата заради смъртните случаи покрай продажбата и употребата на гориво. Ако требе да спрем руското гориво и да минем на арабско, даже може и да го осветяваме със светена вода, тамян и чесън. Също така по една ваксинка със все годишния технически преглед, на автомобила де.

Това, че тичаш по Околовръстното не те прави пешеходец, прави те луд. И с 50 да е блъснат пак е фатален краят. Шофьорът няма вина.

Дека е горнобански, пък пушкин и младост а за цариградско да не говорим. Какво околовръстно е там само!

Кой е пресичал неправилно? Питам, защото мярнах нещо като "шофьорът....., пресичал неправилно".

името на служителя - Асенчо или Асанчо?Сега кой ще храни чааветата? Не че одсега не са имали социални помощи и при записване в училище са им давали по няколко стотака, ама като не могат да пестят.....Не са ли знаели, че един тато ще го бастисат и ще си иде марцина? Дано имат не по-малко от 15-20 роднини, че и повече, за да компенсират непрежалимата загуба. Но ако беше оцелял, но в количка, както каза една подобна "съпруга" - "Моят мъж е невалиден!"

Да пресичаш Цариградско трябва да се води терористичен акт! Тоя човек цял живот ще живее с последните секунди на един самозабравил се пияч на кафе.

Какво цариградско бе колега? Ти знаеш ли къде е пушкин и околовръстно, къде е цариградско. Тая посока младост е все едно да кажеш "Кола блъсна пешеходец на околовръстното в посока Бургас!"

Най-страшно става като се съберат двама тарикати. Пешеходецът: "Те ще ме пазят!" Шпфьорът: "Кво кат има ограничение на скоростта, спирка и кръстовище!"

Човек и с 30 км/ч да го удариш е пътник. Нямаме грам култура на поведени нито шофьори, нито пешеходци, никой. Всеки се мисли за безсмъртен и това е. Резултата е съсипани човешки съдби.

Марихуантааа!!! Ще ни изтрепят до един тези наркомани!!!

Спокойно! На хапчета си и не си ги взела. Не го прави, че виж, докарвате до нервна криза. Ходи си легни!

Аз не казвам че е лошо да събира боклука. Просто реално тъмен човек, с тъмни дрехи е направо невидим нощем. Сега от Чистотата работните им дрехи уж са светлоотразителни, но ако са много зацапани няма файда.

нормален човек ще плаче ако убие друг човек, виновин или не..що за изроди сте..и ви събират боклука хората работят...тъпанари

Еми ако притичващия за кафе е бил черен до тъмно-лилав на цвят, как да го види шофьора в тъмното?

И ти да събираш боклук и ти ще почернееш.

Ти нищо че си бял, недей пресича цариградско по тъмно!

ако изкарат шофьора виновен, ще побеснея!

Според статистиката на КАТ, 98% от ПТП с жертви са причинени от трезви водачи с непревишена скорост. Помислете над това.

Причините са няколко: - като стане катастрофата, никой не може да определи скоростта постфактум, така че да я протоколира; - и да, масово се кара тъпо, нагло и безразсъдно.

И масово се пресича тъпо, между колите, с телефон в ръка или на ухото, със слушалки, говорейки или слушайки музика, на забранено и т.н.

Ъхъ, не може, ама друг път. Има си цяла наука за това, а като стане катастрофа с жертви идват специализирани екипи.

За второто си прав, най-вече се кара тъпо. Средностатистическият причинител на ПТП с жертви не е наркоман-джигит, колкото и да ви внушават противното.