Шофьор без книжка се вряза в магазин в центъра на Бургас (видео)

От удара е изпочупена витрината на търговския обект и стелажите с плодове и зеленчуци

Обратно в новината

Коментари - Шофьор без книжка се вряза в магазин в центъра на Бургас (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След като няма книжка не е шофьор

Тия в кат не обръщат ли внимание, че човек без книжка регистрира кола на свое име? И не е ли близко до акъла, че има намерение да шофира...

А ти от къде знаеш на кой се води МПС . Или само си правиш вятър на устата.

Преди 30 години на това място пак имаше подобна тежка катастрофа. Как е възможно точно там да са направи магазин и кой е разрешил, акъла не ми го побира. Колегата от Ямбул е напълно невинен, пътнта обстановка точно там е много тежка!

Ако беше с книжка, щеше и да напазари!

Като няма книжка не е шофьор

Тази бургаска педеруга директно в пандиза да ходи !

Без книжка+изгнила таратайка+ циганин= поредния симпатизант на ГЕРБ!

Поредният... Опел = диагноза

Няма шофьорска книжка, ама има кола. За дядо си е можел да хване такси.

Шофьор без книжка! Пишете : Циганин с кола!

То не е далеч от акъла ... * п.п. Впрочем, ако търсите гаражни врати тук има страхотни на разумни цени https://nikdoor.com

Тоя със тази тройка няма гуми и въобще как такива коли се движат по пътищата

Човекът да е бил участник в "Черешката...? Те така "пазаруват". Времето е тяхно. И на готвачите. Този щом е без книжка, значи по закон не е никакъв шофьор /шофьор съм аз, понеже нямам никакво нарушение и всичко си плащам редовно даже в аванс когато мога/. Този си е направо криминален престъпник. Затова не го увъртайте, ами поне веднъж приложете закона, любими мои и на народа правораздавачи!!!! Иначе ще видите Шенген на куково лято и на пощенска картичка, обещавам ви го! Че вече ни писна!

Просто трябват по строги наказания за нарушения на дисциплината и правилата по пътищата. А за шофиране без издадена книжка трябва да има ефективни присъди. На никой, повтарям - на никой на територията на България даже и насън да не му минава такава идейка в главата. Да не смее, защото после много, много лошо. Вие спомняте ли си през соца някой си да тръгне да шофира без книжка? В онези времена, шофьорите треска ги тресеше дни преди да им дойде реда да минават годишните технически прегледи. Защото за най малката дреболийка, нещо не съвсем изрядно по колата, като малко прах по вътрешната страна на ръба на капака на багажника са ги връщали и са им насрочвали нова дата и час за явяване на прегледа. Колата трябва да бъде изрядна и чиста. И автомивки тогава нямаше, всеки сам си я чисти и стяга. Сравнете със сега...

в САЩ няма технически прегледи. Новите коли минават на преглед чак на 4-тата година. Компютърен тест само на изгорелите газове. НО....OUT OF SERVICE (спрян товарен камион от движение поради някаква неизправност при проверка на пътя, примерно амортисьорите са протекли) се наказва с глоба от хиляди $$$ и влизане в досието на фирмата и на водача. Т.е. наказанията в Закона са ПРЕ-ВАН-ТИВ-НИ. А катастрофа с неизправна лека кола или камион изстрелва застраховката в небесните простори. А карането без застраховка е вече ТЕЖКО КРИМИНАЛНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ. Само да отсъстваш от работа и да се занимаваш с тези проблеми може да ти коства работното място. Т.е. отново превантивност. Чрез дълбоко бъркане в портфейла.

Застрахователя по Гражданска сега ще плаща ли на магазинчето?

Застрахователя на магазина ще свърши работата си.. А ако колата няма застраховка....собственика и водача без книжка на съд за КРИМИНАЛНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ. Поне така е в нормалните държави.

Айде сега тоя в затвора за дълго. Щото ако беше ранил или убил някой - Гражданската не важи в случай, че нямаш книжка, и никой нямаше да плати обезщетение на пострадалия.

как така Гражданската няма да плати, бе? Колата си има собственик, който е дал ключовете на неправоспособен водач. А ако се докаже, че колата е открадната, тогава собственика е чист а застрахователят му ще му заплати смляната кола. Същото се отнася и до собственика на магазина. Но неговия застраховател няма да му изплати за щети от вандализъм, защото има кола и човек влезли "неправилно" в магазина.

Шофьор без книжка е терорист, а не шофьор!

има толкова много с книжки (е леко дрогирани, пийнали, сръбнали, бързащи с его до небето), че не разбирам ентусиазма на диванните "експерти" и супер "съзнателни" граждани. Виновен е, има си закони и съдии, така че айде у лево. Намерете си друго занимание, там дето ври и кипи т.н. цоциален живот.

още един рашист!

Ама как да земе книжка, като не може да чете, братчеда.

мислил като в америка да си пазарува ама е объркал коню с кола ,тук не става,а и пред магазина не виждам къде да си връзва манго колата.

И какво, като е без книжка? Не е ли същото, ако си е купил книжка? А може и да не си е купил свидетелство за правоуправление, просто няма рефлекси и не става за шофьор! Вежди Рашидов има документ, но ми кара пиян, прави катастрофа и никой не го закача! Тоя го защитава Закона недоносен!

И ти нямаш книжка но сядаш зад волана казваш ?

Не се обяснявам с невежи!

Не му е харесала цената на бананите и портокалите!

Чакайте малко , че нещо май се поОБЪРКАХ : К'ъв е тоя "шофьор" който всъщност НИКОГА не е имал книжка ? Колата чия е ? Щом е регистрирана в Ямбол , то тогава КАК е дошла до Бургас ? Със същия този " шофьор" ли ? Винетката НА ЧИЕ име е ? Уфффффффф . да бе ! Забравих ! Водача ще да е Брат Ром , а те , както е известно ИМАТ ПРАВА !

Ти си чувал ром да колабира от притеснение?

Артисти са ромите и то първокласни!

абе то заради едната кнжка ли се е врязал, като че ли налчието на книжка в нашата държава е гаранция за правоспособност или умения? Или пък отнемането ѝ е гаранция за предотвратяване на шофьора да шофира

Ами точно за това защото няма контрол такива като теб си мислят,книжката кола не карала но за закона,знаците за тях кой да мисли