Жена лежала 6 месеца на легло заради мъжа, прегазил Петьо

44-годишният Цветан Пъков, който уби с джипа си малкия Петьо в Панагюрище, е блъснал и възрастна жена преди време. Тя е била прикована 6 м. на легло след удара.

Обратно в новината

Коментари - Жена лежала 6 месеца на легло заради мъжа, прегазил Петьо | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Родители, водете децата си на каишки, за да не притеснявате шофьорите по пътя и на тротоара!

съучастието на полицията във всяко едно подобно престъпление?! Ако не беше прикриван този Пъков, това нямаше да се случи, ако полицаите не прикриваха биячите от МОЛ Варна, човечецът, който бе пребит от гардовете щеше да бъде жив. Кой знае още колко "Цъкащи " такива бомби са заложени с любезното съдействие на МВР, съд и Прокуратура?! Българското общество трябва да си отвоюва тези институции, станали къща за гости за престъпници

граждани на Панагюрище и Пазарджик, които са били участници в пътно-транспортно произшествие , причинено от въпросния Пъков да се обединят и да внесат колективен иск срещу органите на реда за злоупотреба със служебното положение от страна на органите на реда,нарушаване на правата им гарантирани от Конституцията. Служителите на МВР, коита са злоупотребили и прикривали беззаконията на Пъков незабавно да бъдат разследвани, освободени от системата на МВР, както и търсене на наказателна отговорност на същите и отнемане на правото да упражняват професията и да работят в системата на МВР поради НЕНАДЕЖНОСТ, тъй като трябва да служат на закона и в полза на обществото, а не на отделни негови членове, явяващи се закононарушители.

"От полицията в Пазарджик също са категорични, че при тях няма данни бизнесменът да е блъскал възрастна жена край поликлиниката в Панагюрище." - опааааа, ето накъде започнаха да бият нещата! Ето най-вероятната схема за по-нататъшното развитие: ще се изчака снишително да отмине бурята, после ще наизлязат лъжесвидетели, адвокати Марковски, предплатени съдии и прокурори и този ще се оттърве с условна най-много!

Апчеата ли смени, нов вид дизайнерско ли ви дава Белата Гювендия, Путлер нещо ли, или опорните точки ли свършиха, а мурзилич?

Как човек с 12 акта и 8 фиша има все още книжка??!! В САЩ при превишена скорост от над 25 мили (40 km) над ограничението човек може да получи до 400 долара глоба и актът остава 3 години в досието. При повече от 2 подобни нарушения или ти вземат книжката за поне 6 месеца или отиваш в админ. съда да се опиташ да убедиш съдията да смекчи наказанието. Ако направиш произшествие пил и си имал поне 1 акт преди това - отиваш директно в затвора, независимо има ли жертви или не.

ела ленинчо в панагюрище, ще си поговорим кои е утка и кои е гугутка, после пак се изказваи пискливо по форумите

Същият господин Цветан Пъков ни размаза на пътя от Панагюрище за Вакарел през 2012 г. със подобен или същия джип Ауди Q7. Всичко беше покрито и затова е загинало и горкото дете. Няма място за подобни индивиди в нормално общество. Ама нашето явно не е!

рецидивист повтарящо се и продължаващо престъпление и умисъл

на близките на детето! Преди да вляза във форума си помислих, колко емоционални коментара ще има! И не сбърках. Много хора реагират по правилния начин! Това говори добре...Но! Това, което е лошото, че след три дни всички ще сме забравили! И така, до следващия трагичен случай!

След като неподкупния булгарски съд го пусне с условна присъда, всички панагюрци да се хванат и да го пребият с камъни. Народа трябва да започне да прилага лочно и пряко законите на улицата. Същото трябва да се случи и с оня дето уби другото дете Паоло.

Гледах по тевето обясненията на полицай и говорителката на некъв си селски полицейски участък от района. Човекът имал 20 нарушения, ама не можели да му вземат книжката и нямало данни да е блъскал други хора. За какво хрантутим тая пасмина в полицията, да се пенсионира на 40, курвите-говорителки да си къдрят косите и да говорят глупости. Ей тия са истинските виновници.

ТОВА НОВ ВИД ОРЪЖИЕ ЛИ Е. УБИЙСТВО С ДЖИП

Явно да блъснеш човек и да го оставиш за 6 месеца и 12 месеца на легло не е ПТП с тежко пострадали. Интересно! Сигурно само убийството е тежко пострадал човек, а може и да е средна телесна повреда...

Ако имаше контрол и полиция, детето можеше и да е живо. Никой няма гаранция и децата са непредвидими, но полицаите си затварят очите за недопустими нарушения. По селата карат пияни, малолетни, без книжки, а полицаите се правят, че не виждат. Затварят си очите и пред тажките нарушения и катастрофи на преселилите се английски алкохолици. Защо не се замислят, че утре и тяхното дете може да стане жертва на някой такъв шофьор?!

Убийци на деца с джипове !Колко отвратително !Докога ?>>

Този изрод пак ще намери на кого да даде пари зада се измъкни. Затова всеки нищо нито чул- ни видял! А знаят за каква заплата потриват задници.

не вероятно а със сигурност се е оправил с подкупи. сега дивия комплексиран селянин като 90% от тях ще продължи да дава подкупи на "бедния" пазарджишки съд и от там ще му се размине. Това е БГ!

Сега ще си купи и присъдата.

Смърт за този рецедивист..око за око, зъб за зъб!!!

За съжаление съдът няма как да му даде нещо повече от причинена смърт по непредпазливост. Ще ме извиняват всички, но детето в крайна сметка е било на УЛИЦАТА, не на тротоара, не на пешеходна пътека. Колкото и жестоко да е убииството, ако ще и с 300 да е, така е при демокрация. Има закони и те пазят както пешеходеца, така и шофьора. Тоест ако могат да докажат, че там(точното място на удара) е имало пешеходна пътека (мисленото продължение на тротоарите върху пътното платно) имат шанс за непредумишлено убииство.

Кой говори за пешеходна пътека? Дете на велосипед не може ли да се движи по УЛИЦАТА според ЗДВП? Няма такава забрана. А ти си кръгъл идиот.

и да не вярваш геро е прав ! за съжаление !

чл. 164. (1) Пътно превозно редство, което не е моторно, може да се управлява по пътищата, отворени за обществено ползване, от лице, което е на възраст не по-малка от 12 години. (2) Водач под 12 години на пътно превозно средство, което не е моторно, може да се движи по платното за движение на пътищата, отворени за обществено ползване, с придружител на възраст не по-малка от 16 години. ХА СЕГА КОЙ ЛИ Е КРЪГЪЛ ИДИОТ! Много е лесно така, да се хванем за първия който можем. БЕЗОТГОВОРНО (като майката по-надолу). Щеш нещеш, вина освен основния участник, имат и родителите (къде ли са били), има и КАТ (защо такива имат книжки/къде е контрола), има и ДАЙ(защо на такива се дават книжки). Да не говорим тия родители колко лицемерни бяха в репортажа. Те знаели били за това, че този и преди бил удрял хора и бягал, хвалил им се бил. Какво ли правят адекватните хора в белите страни като чуят изказванията на някой такъв? Сигурно му сипват кафенце 2 пъти на ден в заведението си, и прибират паричките, и си мълчат.

Геро, прочети правилника за движение, за да разбереш къде е мястото на колоездача- на тротоара или на пътното платно, защото се вижда, че не си запознат с правилата за движение! Както не си запознат с каква скорост се кара в населено място.

Не знам защо всичките тъпи тролове решиха, че защитавам превишаването на скоростта или безразсъдното шофиране. Ти МАЙКО вземи и прочети правилника за движение по пътищата. После си хвърли детето с колело на пътя, след това да те гледаме по телевизията. Убиеца си е убиец, дано да си понесе максималните възможни последствия, но улицата я видях на репортажа и ДЕТЕ НА ТАЗИ УЛИЦА БЕЗ НАДЗОР Е СЪЩОТО ПО ГОЛЕМИНА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ. Дайте да изкарваме децата на магистралата. И не на последно ПРАВИЛНИКА ГО ЗНАМ МНОГО ДОБРЕ, за разлика от всичките държащи да ми отговорят бесни кучета. Шофьор съм и като такъв не веднъж майки като теб са ми изкарвали акъла като бутнат първо бебето в количката между колите пък след това се покажат и те да видят има ли кола.

геро , ако си шофьор, веднага ти взимам книшката.това е жилищна зона ака въобще си наясно какво значи това. максимална скорост-30 км,изпреварване абсолютно забранено .пешеходец и колоездач винаги с предимство.това е голям син знак с нарисувани бягащо след топка дете ,колоездач и пешеходец.има,го във почти всеки малък град, или жилищен комплекс, или квартал на голям град

100 км. в час как смяташ, че е непредпазливост?! Какъв спирачен път има автомобил движеш се със 100 км. в час?!? Абе ти у ред ли си. Това да не е магистрала, дори не е междуградски път, а улица в населено място, щом се движиш с такава скорост не става въпрос за непредпазливост, защото НЯМА НАЧИН да не съзнаваш, че си потенциален убиец!!!

на всички производства по извършените пътно-транспорни произшествия с натрупване на наказанията. Ако съдебната система работи, тоя има шанс да получи сумарно около 40 години за всички тези престъпления. ИМЕНАТА НА СЛУЖИТЕЛИТЕ, призвани да защитават гражданите и да служат на народа трябва да бъдат сложени на таблото на народния срам. Уволнение и лишаване от право да упражняват професията поради ненадеждност!!!

дя-до

На тоя му резвам гръцмуля и го чакам да пукне.

ПАЗЕТЕ ДЕЦАТА БЕ , АЛО ВСИЧКИТЕ ДЕТО СТЕ СЕ КАЧИЛИ У ДЖИПОВЕ

Какъв бизнесмен е тоа? Свличаше пари от Асарел Медет.

трябва да се въведе в закона специална точка за наказание при убийство на дете с "джип" от "бизнесмен" ....

Бизнесмените ползват джипа като валяк и убиват с него невинни дечица,трябва специален закон за тези специални хора и техните убийства на деца

Сега следете поведението на съдебна с-а,тя е основен проблем за такива да съществуват

Какви са тия убийци с джипове бе,миналата година Паоло,сега Петиъо,следващото детенце кое ще е ?Докога ще позволяваме да избиват дечица по този начин ?Оправете законите бе ,говеда тъпи управляващи

Този много има общо с онзи, където блъсна моториста. Аз като го срещна по улицата и спирам почти на място ,защото тоя е не предвидим и не знаеш на къде ще му скимне да завие.

Кажи къде движи,да го чакам !

призовавам дир-а,а и до всички журналисти в бг,да изберът различно от бизнесмен название за рецидивисти като тоя! наближавам 50-те и също се занимавам с частен бизнес,като си плащам данъците и заплатите на работниците по законите на бг,и определения или названия като "бизнесменът" звучат по-скоро като обида за мен! не се притеснявайте драги дираджии да наричате нещата с истинските им имена! тогава и читетелите ви ще ви уважават повече,та даже и ще се увеличат като цифра!

България трябва да се изчисти от "бизнесмените", като от страшна напаст. Това са нискочели жестоки разбойници. Трепете тези гадове, като хлебарки

Тия за малоумни ли ни мислят. На този отдавна трябва да са му свършили точките и трябва да е без книжка.

И това да тежи на съвестта на безхаберната съдебна система, направил е едно тежко престъпление, потупали са го по рамото и сега едно малко детенце е мъртво. Нямат ни срам, ни грях, ни съвест.

Dqvola nqma suvest, RAZBERETE GO TOVA BE HORA

Когато бяхме деца, всички си играехме на улицата и карахме колелета.. Да, ама нямаше малоумници с джипове, които си мислят, че като карат джип, з атях не важат законите и ограниченията на скоростта!!! За такива като тоя - доживот за причиняване на смърт на дете!!! Няма оправдание за него!!!

тоя ТРЯБВА!!! да го вкарат в затвора, и дори да го изкарат отта, никога повече да не му се разреши да кара кола, но аз лично му пожелавам от все сърце да го вкарат в затвора, и да не го изкарат!!, а докато е там да работи, за да си плаща данъците сам!!! или другия вариат е смъртно наказание, но с него много лесно се измъква...

дознателите притежават медицинска компетентност та да квалифицират степента на телесната повреда?!? Що за безумие е това?! Няма ли епикриза на пострадалото лице, която да съпровожда документите от пътно транспортното произшествие?! Какви си тия идиотизми и диващащини едно ченге да дава медицинска преценка?!?

Няма смисъл да се коментира, че в нормална държава този индивидуум от мъжки пол щеше да е зад решетките доста преди да се стигне до тази трагедия. Но има някои важни въпроси, които остават без отговор в България. Кой плаща за лечението на пострадалите? Защо здравната каса и болниците не получават пълно възстановяване на средствата за лечение по линия на ГО от този меко казано лош водач?! Кой плаща за увредената инфраструктура (пътни знаци, мантинели и изобщо всичко увредено в следствие на ПТП)? Защо в кодекса за застраховане не пише нищо по този въпрос? Защо няма бонус/малус система при застраховките ГО? 2.

Бизнесмена Пъков да върви в Пъкъла! Проклети да са всички убийци с джипове !

12 акта този има още шофьорска книжка?!?

тая гад мръсна, да го вържат и да го влачат него с такава скорост 70 метра, ама да гледат да е жив през цялото да време да види какво е!!

инспекторатът на МВР да се самосезира и да започне проверка за законността на воденото досъдебно производство. Ако са прикрити или изопачени факти от катастрофите органите, които са допуснали това незабавно да бъдат привлечени под отговорност. Този случай още веднъж показва, че укриването на случаите на закононарушения водят до още по-големи закононарушения от едни и същи извършители поради усещането в тях, че това им е позволено и не носи наказание.

и мене вчера един такъв на пешеходна пътека на зелено щеше да ме помете,незнам какви са тия хора,как да си пуснеш детето само ???? В ада да гори дано ! ИЗрод

Честита ви ДЕМОКРАЦИЯ!И сто акта да му съставите, на него не му пука.Плаща и продължава по същия начин!Него закон не го лови!Законите са за простосмъртните.Сега какво очаквате от българското правосъдие?Справедливост?Ще има да чакате!Господинът демонстрира арогантност и пренебрежение към обществото!Той е от"новите българчета"!От така наречените "успели"!Тях закон не ги лови.А Премиерът иска да променя Конституцията.Системата,системата трябва да се сменя!И то бързо!Докато не сме ликвидирали държавата.

Щото като смениш системата всички ще станат умни и красиви. я се скри в някоя землянка, гнида рубладжийска

Докога тези нагли рецидивисти ще продължават безнаказано да трепят хора на пътя? къде са полицията и съдът? защо още не са му взели книжката и не са му конфискували каруците? защо още не е осъден да плаща стотици хиляди обезщетения на пострадалите и глоби на държавата? заради това бездействие губят хората и държавата, а печелят само убийци като този.

Защо дознатели квалифицират степента на телесната увреда?

Е кой е тяой, който за втори път се подиграва с живота на хората?!?!? И който се мисли за ненаказуем?!?!?!?!? КОЙ Е?!?!?

А в съседна статия четем, че Цацаров съди държавата за повече пари. Нямам думи. Тия хора укпешно се опитват да я унищожат тая държава. Нещо такова го пишеат всяка година от Брюксел. Требе да е верно.

Няма по горчива учост от това да изгубиш детето си. Горките родители, направо не мога да си представя какво им е.

ДАЙТЕ ГО НА БАЩАТА!

бащата щял да буде суден туи като го ударил шофиора и го нокаултирал за това че убил детето.ами какво да каже браво ли....