Шишков за яз. "Тополово 2": Ремонтът на ремонта се превръща в ремонт на аварията

84 язовира от 400, определени като потенциално опасни, са ремонтирани незаконно, без необходимите строителни книжа и контрол, алармира регионалният министър

Обратно в новината

Коментари - Шишков за яз. "Тополово 2": Ремонтът на ремонта се превръща в ремонт на аварията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не че на боце му дреме, докато с Гешев си пазят гърбовете и двамата са недосегаеми.

Този май е за смяна. По-прост е от другаря Радев!

има проект, няма проект, проекта в последствие не е одобрен, ама сега ще има проект, който ще е проект! тоя кретен си противоречи непрекъснато, и ще е добре да го удавят в някой язовир!

Ако е само там здраве му кажи Има села са месеци без вода заради Некадърноста на герберастките крадливи фирми

ти да видиш!! и кое село пие от тези язовири, бе смотльо??

Шишков, сега ли разбра, че мащабът на ГЕРБЕРСКОТО незаконно строителство е огромен. Ма наистина ли льотчика и гълъбеца ви е избирал с тия бовнозагряващи реотани. Стига имитации, стига проверки. Всичко се знае. Ама къде е Боци Тиквата бе, защо не го взе или да бе взел оня енергиен герберас от Хасково да си видят лайната. Стига сте замазвали на Боци Тиквата лайната. Омръзна ни да плащаме.

Слъжебниците на Радев не смеят да изрекат името на партията, която окраде милиарди.

Важно е да се върти парата,язовири че има и след нас..

"Кълнем се,можем още много да крадем".

А милиардите НАШИ ПАРИ кои фирми ги прибраха? Кажете имената на фирмите, които БОЙКО БОРИСОВ директно е спонсорирал със държавни пари! Прокурватурата няма ли да се самосезира? Тоя мунчовски служебен министър няма ли да сезира прокуратурата или и той като Бойко ще си прави разходки с джипката само?

Шишков ВЪРНИ 20-те ОТКРАДНАТИ АПАРТАМЕНТИ И ПАРИТЕ ЗА ПОКУПКА НА ДРУГИТЕ И ВЪВ ВИЕНА

Като се позалеят някои селища от тези ремонти, Тиквата ще го гръмнат директно. Ясно е, че крадецът от първа линия е той.

Това поле с тия два самосвала насип, Язовир ли е ? Бааму мамата

Gugnelid

Герберастлък, сър!

Гешефт, Сийка? Нещо да кажете по въпроса? Някой намагнитен гербодепесар да се изкаже остроумно?

Тоест признаваш наднационалния характер на американското законодателство и че то на наша територия има върховен статут?

Те вЕрно си си избрал ника, бравоС!

На фона на това, че разрешенията ги дава държавата, констатацията че държавата строила без разрешение и незаконно си е изцепка отвсякъде. Друг е въпросът ако са строили две за три, за което си има виновен началник на някое ниво, най-вероятно министерско

Gugnelid

Изцепката си ти, но псевонимът ти прави това търпимо. Има правила и всеки трябва да ги спазва. Да не искаш да кажеш, че понеже ограничението на скоростта за движение в населено място от 50% км/ч е наложено от държавата, то може да не важи за държавни автомобили? Или защото държавата е обявила убийството за незаконно, то държавните служители може да си трепят хора по свое усмотрение?

Правителствения ескорт (а и всеки на когото е дала синя лампа) прави каквото си иска и кара както си иска а и освен това държавата трепе и кауши когото си поиска. Що плещиш глупости колкото да си чешеш пръстите?

Няма разрешение за строеж, има само отпуснати от държавата средства, сещай се кой се е дал разпореждането. Усеитли са, че стола им се клати под краката и са започнали усвояването на средства като за последно.