Шишков: Оградата на границата с Турция не е ограда

Според министъра оттук нататък трябва да стане ясно какво е било първоначалното задание и дали е изпълнен проектът

Обратно в новината

Коментари - Шишков: Оградата на границата с Турция не е ограда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Недей да коментираш, Шишков, че това е Национален Обект от Стратегическо ЗНАЧЕНИЕ. Нямаш право ни гък, ни стон. Там потънаха безбожно много пари. Сега оградата взима и животи.

Обаче съм сигурен че е струвала колкото 5 огради.

Областните управители в пакет у кауша.

Това не било ограда, онова не било жираф. Ами направи я ти по добре като можеш бе бастун недодялан. Намери пари, направи устройствен план, асфалтов път покрай оградата сложи с фонтанчета и пейки.

не било строеж, а съоръжение!? и министерството на отбраната не било давало разрешение за строеж?? ми от кого това министерство дава такива разрешения, бе смешник?? ти си служебен на радев министър, като всички министри през последната година и половина!! какво направихте за тези 18 месеца, бе смешник???

Оградата не е ограда, по същия начин по който и държавата не е държава. В бг от 2001насам сме комунизъм от италиански модел-прикрития комунизъм който е системата съставена само от корупция, безредие от всякакъв вид. Ами американците помогнаха и на Афганистан и на Ирак, на Италия са помагали до 1968год. но на България и Русия нищо-отоншение ккавото имат към Либия и Сирия-ето ви пари ето ви план, западна култура и само това.

Поредното менте у нас. Какво сме направили като хората досега, нищо.. даже не можем да павираме 100тина метра жълти павета пред Народното Събрания. Да не говорим за уродливите ремонти на ул Граф Игнатиев и бул. Витоша и къде ли не. Ние сме с ръце в гъзовете…искаме да живеем като европейци, а сме още аборигени - диваци

Войната е “специална операция”, като руска губерния и у нас нещата на са истински, а специални съоръжения, а управляващите ни руски подлоги са специални идиоти…

А политиците ни не са политици, а специални олигофрени.

Този Шишков не е ли проучил до сега какво е заданието за оградата и ако не е ограда, защо Европейските ръководители я одобриха? Та нали това е южната граница на ЕС? Май в днешно време всеки говори на аба (не на ангро, както казва Просто Киро!)

който освен да плюе и вечно да е недоволен, нищо друго не прави! Ти едно дръвче засадил ли си? Ако си много отворен, давай предложения, посочи на Общината къде грешат, а не само да недоволстваш!

радев, уволнявай го тоя веднага бе! за година и половина в министерството не е разбрал това ограда ли е, обект, строеж или проект!

Този човек да не иска да строим китайска стена ... Може ли такива хора да са министри?

Оградата всички заем, че не е истинска ограда, но нашите пари, които си смениха собственика, си бяха съвсем истински!

Естествено че не е. Всичко направено от олигарха и калинките му е просто крадене.

Да бе тюФлек и ти не си истински министър ама те търпим !!!

Хвала на Бочуолу и Валеркооглу ! Да си харчат парите със здраве! Аллах уакбар !

Доста по-добре се справят от герберастките шматки.

По същото време В САЩ Тръмп строеше истинска ограда, може да погледнете как изглежда. :-) Направо си е смешно, това нещо даже да се нарича ограда. Наистина повече му приляга думата "съоръжение".

Ами защото и европейските ръководители са намазали не моалко както от всякакви европейски ''проекти'' И дете ще да ви каже че това е мрежа а не ограда, ама видите ли и ''проекти'' имало и всяка община около границата е отчитала как хубаво се ''увояват'' милионите за мрежат.

ние отдавна знаем, че не е ограда, без да сме гледали някакви документи, дори забраниха достъпа до границата, за да не ни покажат журналистите това накъсано, нарязано съборено нещо.

това "съоръжение" спираше хилядите емигранти от 2016-2021 г., беше одобрено от ЕС и затова отпуснаха пари за построяването му,и доста европейски лидери го намериха за добро, но промяната която се натресе след 2021 г. неможа дори да го поддържа и затова сега виждаме плачевните резултати по опазване на границата ни, съпроводено със смъртта на полицаи и граничари.

Не "съоръжението" или "оградата", както ти харесва, ни пазеше от мигрантите, а охраната на границата, която беше в пъти по многобройна. Оградата само можеше малко да ги позабави, докато дойдат охраняващите.

На ЕС.Не трябва ли съюза да плати за хубава ограда.Това е планински район все пак.

Ами направи нова, бе, пиянде! Само ляляте, за 1 лев работа не вършите реално!

""" Шишков: Оградата на границата с Турция не е ограда"""" Може да не е ограда ,може да е платена от българският народ ,но направи някои правилни хора ,от правилни политически партии ,за кратко време много и неприлично богати.Сега ще строим друга ,а после и трета и т.н..Само не разбрах ,защо кльона трябваше да се разрушава.Той беше здрав ,стабилен ,не падаше при лек повей ,имаше сигнализация и можеше да допълва тази смехотворна оградка , на която се извърви половината ръководство на ЕС да я гледа ,както и да се възхищава как от ГЕРБ ,майсторски и безконтролно крадат.

Като върнат милионите дадени за мрежата може и нещо качествено да се направи от другите, знаещи, че ако не го направят и те ще отговарят реално...

Какво е платил до сега ЕС реално като се видят сметките между това което унищожиха, за да се развива тяхното и това което подхвърлиха????

Пълни тъпотии, един лев не сме дали, парите са от ЕС. Да бехте направили по хубава, покажете как се прави.

ЩЕШЕ ДА СВЪРШИ ПО ВЕЧЕ РАБОТА АМА НЯМА НИКАКВА ДАЛАВЕРА!!!!!!!

.....50 години не бе ограда а бразда , полоса , а някъде обикновена мрежа с цена до 50-100 лв м.л. .....и пиле не можеше да прехвръкне......Сега 1 милион за километър, частична ограда за която половината пари са в джобовете на такива мастити дупедавци като "релсата" и поток от мигранти носещи пари и плащат за да влязат...... е всичко стана за пари.....а идеолози много, философи също....партийните лидери "гушат" и водят европейските лидери на местата за показ като на панаир.....айде стига...... има си затвор за такива......

Не бих се учудил,ако има и тунел под земята за доставки на дрога. Ама ако си доставят директно през оградата,що да копат???

като "Народното събрание не е Народно събрание". Доста вероятно да е така.

Хора, замислете се и нека се погледнем в огледалото? Казваме, че оградата по границата ни не е ограда? Нима инфраструктурата ни в държавата е инфраструктура? Ами правосъдието ни правосъдие ли е? Здравеопазването ни здравеопазване ли е? Спортът ни спорт ли е? Да си погледнем парламента, парламент ли е? Политическите лидери, лидери ли са? Изобщо държавата ни държава от ЕС ли е? Нищо не е истинско, всичко е уви, една чиста форма на имитация. Едно единствено нещичко съм сигурен, че сме. И това е , че сме българи, на които 80% ни се къса сърцето да гледаме накъде сме се запътили като нация.

Господина да каже, ако трябва да се прилагат всички процедури които той смята, за колко време ще се изгради оградата ? Защото е много лесно да критикуваш след 7 години, но тогава всички помним какъв беше мигрантският натиск и трябваха спешни решения. Мека да видим кога ще пусне за строеж нов лот от Хемус по правилата му, някъде към 2030

А дубрутру! Човек кокошките си като загражда, по-здраво набива колците и овръзва телта. А тук за гранична ограда говорим. Шкембе войвода, Далавери Симеонов и Бою добре захлебиха с тая гранична мрежица, дума да няма.

Не може държавата да иска от своите поданици да строят законно, а тя самата да не спазва закона, какъв пример дава и на какво ни учи. Управниците могат да строят незаконно и процедурите не са толкова дълги особено при добро желание. Хайде моля спазвайте си закона, и който е извършил нарушение да си понесе отговорността.

Много ти е камбест носа, Шишков. Намали пиенето, некадърнико!

Ти понеже влезе като гл архитект д едно палтенце в Банкя и излезе с джип, сегс реши да даваш акъл. И с подлизвсне стана "министър". Разпродаде де що има земя. Идиот некадърен

На книга може да я водят и Великата китайска стена, но де факто това е ограда,която бледнее с възможностите си да спира патки и гъски в сравнение с оградата ми на село, която спира дори и Киро Вампиро - известен колекционер на чужди неща.Книги се изписаха, някои станаха доценти на тема " съоръжения", Елена филм направи и се настани в Брюксел..... но, на най главните не им пука.Единият е ББ,който определено се прави на слънчасал,когато се отвори приказка за " възпиращото съоръжение" / майтап да става/, а вторият е Гешев, който вместо да врътка далавер импекси покрай Иванчева и сие трябваше да защити реномето на Прокуратурата и да направи това,което е във възможностите на всеки пъпчив от пуберитета десетокласник.Но, не би! Според мен обяснението е че са зели по некой лев от ошамандурените поне двеста и кусур милиона......Алчни лигльовци!

А Валери Симеонов къде е да отговаря за оградата? Покри се и той като мишка или по скоро плъх!

Шишков в зоопарка пред клетката на жирафа: Е те такова животно просто нема!

Шише, може би искаш да се изгради каменен дуваш дебел 5 метра и висок 10 метра? Ти чувал ли си, че дори и от затвора при всички мерки бягат хора? Дори и в банкси влизат без да питат и си вземат? Просто си заядливо и злобно човече.

Защо да се е покрил? Тази сутрин по телевизията им обясни на гламарите, че всйко нещо трябва да се подържа, дори и да става въпрос за кокошарник

Явно си я инспектирал тази ограда. И кога я инспектира? И като я инспектира, зако не си даде препоръките? Сега лаеш като кучка на месечина.

Прав си за кокошките, явно си специалист. Ама ако се промъкне някоя лисана, след това не поглеждаш ли да не би някой да е пробил оградата ти. И ако някой го е направил, няма ли да ремонтираш кокошартика си.Или твоите кокощарници са вечни?

Прав си, щом не си участвал в зделката с оградата, значи тази ограда е далавера. Ех само аки беше участвал ти, колко всичко щеше да е честно хубаво и ясно.

Абе, донякъде е прав човека ! На масата да се сложат 3 папки ! Едната с отпуснатите средства , втората с проектите, вкл количествено-стойностна сметка ! Третата - с всички Акт 19, с подробни ведомости , и изпълнители ! Тегли се есапа, и готово ! Ама, на някои не им отърва и ще разстягат лакардий , докато нещата се забравят !

Прав е ! Мрежата за комари не е ограда !

Стига упражнения по темата ограда!!! Беше време, когато нямаше дори и телена мрежа по държавната граница и нямахме никакви проблеми да я пазим. Нарушител на границата, и ако има късмет достойните граничари да не го гръмнат на място, в най-добрия случай този нарушител търкаше наровете в Софийския затвор доста годинки, нали така? А сега,какви ли не фортификации, какви ли не специални уреди, а резултатът е никакъв. Цели тълпи араби, негри, жълти и всякаква чужда паплач минава т.н. охраняема граница като на манифестация и дори тези нагли скакалци ги настаняваме за наша сметка в специални лагери, на топло и на храна 3 пъти дневно... Разберете, че не оградата е причина, а свалените мерки за истинска, надлежна, ефективна и охраняема с оръжие граница... Все пак, става дума за чужди навлеци, които нито сме ги канили, нито са ни скъпи гости, нито ще чакаме от тях са се интегрират и да работят за държавата. Как така, ще навлизат в чужда територия безнаказано и при най-незаконно преминаване на държавната граница!!! А иначе, прави са тези, които казват, че нито тази, нито друга подобна или още по-фортифицирана гранична ограда няма да ни спаси от навлеците. За тях само с оръжие и безпардонно отношение, без глезотии и без уговорки: нарушител ли е, няма милост!!!