Шишков: Държавата даде достатъчно пари за наводнените карловски села

Изпратени са екипи на Басейнова дирекция "Източен беломорски регион", които обикалят по притоците на реката в село Каравелово, заяви Росица Карамфилова

Обратно в новината

Коментари - Шишков: Държавата даде достатъчно пари за наводнените карловски села | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голямото харчене започва! Както си е у нас навсякъде! Шенген ли, Европа ли,цървули вмирисани ,злобни и крадливи! Булгаристан

Киро и Асен защо ги няма на обекта с лопати и ръчни колички !

Защо ли тези дето дариха милионите на дб и Простото, на се сетиха за сънародници в беда? А ЕС ? само милиарди и милиарди за войнат в Украйна. Ясен знак какво са българите за ЕС.

Какво значи "достатъчно"? Хората в какви условия живеят сега? Утре ако ливне няма ли пак да сеслучи същото? Закони приеха ли се? Почистването на горите и водните басейни е нещо, което се прави постоянно, не еднократно! Какво е направено по въпроса да стане задължително и как са обезпечени финансирането и контрола?

Русата мин-ка има ли си мъж?

Питам - защо до арх.Шишков не стои Председателя на Камарата на строителите???!!!

Триите ме, утре вие ще сте под вода и ще питате - защо на мен!Няма да получите отговор!

Стотици обикновени хора разчистваха доброволно,а строителните фирми,които стачкуваха за милиарди от държавата,не изпратиха даже един багер.

"Кметът е получил 8млн.от.МРРБ и още 12 млн.лв.от държавата,от които9млн.зс инфраструктура." Сега за кмета на Карлово Емил Кабаиванов. Кмет 4мсндата,първо от СДС,после от ГЕРБ.16 години кражби и безхаберие. Даже е осъждан за злоупотреба на общински пари,забележете с ПРОБАЦИЯ. Сега кой го контролира?

И затова , за да лапат и да ни дерат още, пак ще бъдат първа партия. А иначе ревем, цигани, сърби, македонци били такива онакива. Каквато вреда ГЕРБ и Простото причиниха, никой не може да ни го направи

Давай всичко за Украйна! За кво са им пари на тия селяни?! Зеленски си има нужди човека!

Те им дадоха пари,но кметът на Карлово от ГЕРБ ги открадна.Три милиона за разчистване,а работеха предимно доброволци.Пак герберджийските фирми се нагушиха.

С чували,както обикновено.

Защо няма контрол върху парите дадени на кмета за ремонт на инфраструктурата

Защо, хората загубили къщите си от наводненията не бяха настанени в хотели пет звезди, със спа процедури в курорта на плажа? Чужденците могже да бъдат настанени в хотела на морето, а българите са настанявани във фургона.

Ами, защото този кмет, който отговаря да са почистени коритата и не си върши работата, сами са си го избрали. А и често с изхвърляне на боклуците си в реката и незаконната сеч, в която често са съучастници, даже допринасят за подобни бедствия.

Киро го няма.От Мунчо толкова .

Защото не искат да си напускат къщите!Някой все пак трябва и да ги поправя!А това за петзвездните хотели си го наври отзад и се моли Путльо да не ти изшляка някоя бомба в колибата,че теб насрания българин няма кой да приюти!

Шишков е корумпиран, тъй като вместо да защити държавния интерес, който е виновния да си понесе отговорността, се чуди как да омаловажи проблема и да узакони незаконното с търпимост. Това е проблем.

Мдааа, за наводнени села се минава през ЗОП. За ядрено гориво и нови АЕЦ няма ЗОП. Те така чете дявола евангелието...

Шишко колко лопати купи?

" Шишков: Държавата даде достатъчно пари за наводнените карловски села" Добре де, казва достатъчно, но а кого ги даде?

На крадливия кмет от ГЕРБ.

И защото достатъчно пари бяха предоставени за това изцяло и само чрез доброволчески труд и техника беше почистено всичко Без грам стотинка на държавата и общината! То даже и когато приключиха наводненията се заяви как хората сами трябва да пазят домовете си от мародери, докато медиите не вдигнаха малко шум и държавата не се сети, че жандармерията може да свърши тази работа. 15 млн. на общината, еди колко си стотин хиляди чрез дарения и още еди колко си милиона ужким от държавата. И накрая все едно ги няма тези пари!? От общината казват, че нищо не получили, от държавата че ги изплатили. А сега да пари дадени ама се чака конкурс за фирми!?!? А до тогава .....

Достатъчно е, даже май беше твърде много. Все пак това са обикновени български досадници, които може би дори и не гласуват. Демек полза от тях няма никаква. Концентрираме всички усилия върху нуждите на Украйна и американската оръжейна индустрия! Да живей евроатлантизма и европейските ценности!

Никои не иска учебници писани от русофили ,пълни с руска пропаганда ,затова става безплатни да си бършеш задника с тях.

Не се разбра кой ще контролира КАК се харчат парите.. По какви цени ще се плаща, кой и как ще приема ремонтите? То и СО даде едни милиони за едни павета, ама... Да не идат парите за шест цифрена коледна украса или за нови возила за администрацията?

Не си прав Шишков, многоуважаемият д-р Кабаиванов, е свикнал да дои до последно. След като издои СДС и Община Карлово (в партньорство с ГЕРБ, разбира се) сега е ред и на държавата. Желая успех!

Дядо господ да си гледа работата.Меси каза нема вече! Кирчо не ще да рине с лопата.В склада няма! Изчерпаха се дървата!Магазина затвори. Последната бройка е продадена! Нема далавера изборите дойдоха! Не съм от тука и съм за малко! Парите отидоха за тунела под Шипка!

Кво си дал бе лешояд долен с тия пари хората нищо не могат да купят Въпроса е ти колко открадна шопар долен

Сигурно парите са повече, от колкото за Украйна! Безсрамници!!!

За избори също дадохте достатъчно пари. Време е да си омитате парцалите всички 240 малоумника

Дали сте дръжки! Няколко фургона на хората