Полицаи дариха постна пица и служебно погребение на Дянков

Ескортирани от три патрулни автомобила и двама моторизирани полицаи, протестиращи служители на МВР, подкрепени от свои колеги от затворите и митниците, участваха в шествие до Министерството на финансите в неделя. Протестираха за по-добри условия на труд и по-високи заплати.

Обратно в новината

Коментари - Полицаи дариха постна пица и служебно погребение на Дянков | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цецо, МВР остана нереформирано и един ден това ще ти изяде главата. Не може една система да си работи по комунистически и нищо да не се променя...съкращения и подмяна на персонала. "Ко прайме ся" - вън от системата. Просто времето им изтече, но ти нямаш смелост да режеш...явно следващия министър ще е реформатора

А какво дарихте на Ивелина Славчева? Четири куршума от упор в главата! Убийци такива...

Човек идва на този свят със собственото си име . После сам разбира за фамилното такова . Е кажете ми след като се казваш Мазнев как да искаш да ядеш постна пица . Ако беше тройната коалиция на власт сигурно щеше да е някой Тихчев , Глухчев или по -лошо ... Само болен мозък може да поръчва погребения и други такива публични тъпизми . Но като го бутат човека какво да прави , всякакви клоунади ще прави може и да го включат в някоя листа на избираемо място .

Циничното поведение на Мазнев е прекалено ясно, че иска да "блесне" пред другите служители от МВР.

Едно страхливо племе, което не може да каже на колегите си 'спрете да крадете, лъжете и осрамвате професията!', няма право да роптае. В системата не допсукат даже доклад за нарушение на община, рапорт за дупки по пътищя, които са опасни и т.н. Това е среда, която мирише отвсякъде. Ако има някой свестен, го уволяват. Едва напоследък има някаква промяна по политическа воля и започнаха да обслужват гражданите, вместо да ги малтретират, но без да е доказано, че манталитетът е изправен, а просто са назначени от ГЕБР хора, работещи за гражданите, а не за партията. Има време да поискат повече, но това време не е дошло. Хората в системата, кото са го заслужили, са още малко.

Всички в държавата трябва да последваме примера на полицаите

Прав си! Вади пистолета е стреляй в нечия глава...това е примера им

Ето още една причина, поради която е невъзможно Борисов да спечели следващите избори с КОНСТИТУЦИОННО МНОЗИНСТВО, а само с абсолютно-уклончивото и непоследователно отношение към тунеядците в МВР... 200-300млн. на година изчезват в тази нереформирана система залудо... И народът недоумява защо се толерира НАГЛОСТТА на тия профсъюзи...

Преживяхме 3 "бойкови" зими, ще преживеем и четвъртата... Тоя, КОМУНОИДНИЯ проф-деятел, какви лакърдии разтяга? Станишев ли му ги пише? Ами ако не се наложи "да ги спасявате от народната любов", ще напуснеш ли системата бе, КОМУНОИДЕ? България ще бъде европейска държава СЛЕД реформа в МВР. 50% съкращение на чантаджиите и премахване на всякакви привилегии. Като начало-бюджета на МВР-с 20% надолу! Такъв Министър трябва на вътрешните работи! Ако за нещо Цветанов е укорим, това е че не направи реформи в МВР... И това може да му изяде главата. Аз бих оставил тази паплач в нежните ръце на Дянков, но де толкова акъл в Боко, нали мечтата му бе да е полицай...:О)!

Настроени сте срещу полицаите.Вероятно имате причини за това.Някои от тези причини определено не са законосъобразни! И, като искате да станете полицаи най напред си представете как се задържа въоръжен айдук ползващ се освен от адвокатска защита , така и от държавна, тогава ще ви се избистри акъла!

За да сме настроени с/у полицаите не означава, че сме санкционирани. Можеш и ти да си избистриш акъла като погледнеш обективно от какви колеги си обграден и как си изпълняват задълженията.

Хайде всеки да си разбира от работата! Аз да съм викнал полицаи да ми правят ел инсталациите? Не съм! Обаче: 1. Ще си много нервен, ако ти оплескам ел инсталацията и като си палиш лампата в хола ти изгасне телевизора, нали? 2. Не те карам ти да си правиш инсталацията сам и после да ми платиш на мен. 3. Не ти искам 10 бона, щото видиш ли, може да ме убие тока и е МНООГО опасно да си електричар!

"И тогава между "народната" любов и парламента ще застанат служителите на МВР, които с щит и телата си трябва да пазят народните представители от народа, за 300 евро няма как да стане това. Българският полицай, пожарникар, спасител хората от народа ние сме част от народа и ще застанем на страната на народа, каза още Мазнев." Ама ако дадете над 300 Евро, вече няма да сме част от народа и ще ви пазим.

Добре искате увеличение на заплащането, а защо не искате да се изчисти МВР от безотговорни полицаи, които само си разкарват униформата и не вземат отношение към проблемите на гражданите? Защо не вземете отношение към колегите си, които са вдигнали краката по столовете в заведенията и чоплят слънчоглед или пият кафе, за това ли са първа категория труд? Защо не вземате отношение към колегите си каращи автомобилите си без минат технически преглед, винетка, гражданска отговорнос, без колан, несъобразена скорост и употребили алкохол? Много още мога да напиша, но наистина трябва да имате голямо дебелоочие, за да искате да работите и втора работа, когато има ръст на безработицата в страната. Г-да полицаи вижте какво преставляват вашите колеги и как си изпълняват своите задължения и тогава ако не ви е срам излезте и протестирайте отново.

Подлогите на властта предусещат какво ще се случи тази зима и като едни добри икономисти искат да си предоговорят условията за защита от народната обич. Всичките са за съкращение.

Доста нагло изказване от страна на Мазнев.Значи,г-да управляващи достатъчно крадете и сте си заслужили "народната любов",сега смъкнете от данъкоплатците още една кожа за да ни вдигнете заплатите,че няма да ви пазим зимата за 300 евро от тях, а дори може да минем на тяхна страна.Изнудване по мутренски ,от което става ясно ,че те не са част от народа ,както се опитва да ни убеди в изказването си след това,а наемници без морал готови да изпълняват всякакви поръчки стига да е добро заплащането.

РОКИ ЗА ТОВА СМЕ НА ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ,ЧЕ СЕ ЗАДОВОЛЯВАМЕ С ТРОХИТЕ.НЕ МОЖЕ да искаш да станеш полицай защото той получава 1000 лв.,а ти взимаш 800. бори се и ти за 1200.не се ли борим на никого няма да вдигнат заплатите никога

Ако все още има млади учени в България (университетите и БАН), лекари или умни деца спечелили олимпиади и т.н., напуснете държавата незабавно. Тук в която и да е западна държава или в САЩ ще бъдете най-уважаваните хора. Това в което се инвестира най-много е науката и умните хора. Търсят се лекари, биолози, химици, физици и особено в областа на приложните науки и нанотехнологиите. Тук във всяка акдемия, институт или университет, най-ниската заплата с която ще започнете първия месец ако имате докторска степен е 2500-3000 до 7000 евро (да не говорим ако участвате в проекти). За професори заплатите започват от 7000 до около 15 000 (за ръководители на големи проекти). ТОВА Е НАЙ-ДОБРИЯТ НАЧИН ДА СЕ ИЗГАВРИТЕ С ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО. Дори да имате семейства, тръгвайте с тях!

Ако не ви харесват заплати от 1000лв.,то отстъпете мястото си на на други,и отидете на по доходна работа./ако намерите въобще/.С радост бих дошъл на вашето място!

като чета повечето изказвания, българия си заслужава да седи в калта.заслужава си политиците.ЗАВИСТА ЩЕ НИ ЗАТРИЕ...

Не мога да разбера за каква завист говориш, след като заплатата им се плаща от моите данъци и насреща, за сега, не получавам нищо. Все едно да ида в магазина, да поръчам и платя Мерцедес, дават ми Трабант и ми казват: "Я не ни завиждай, бе кретен!"

И ако не им вдигнат заплатите ти ще получиш ли нещо? Кой трябва да въведе ред ? Редовите полицаи или тези които ръководят МВР?

Другари пазители на реда ще ви цитирам едно изречение отнякъде си ,а вие ако желаете го тълкувайте. "Старите общества ще се залеят с кръв за да се създаде юдейското царство". Другари мисля че вече е много късно да заставате зад народа, който оголя, обося и му асфалтират и лунната пътека.

абсурдна даржава. полицаите, на които народа плаща за да следят да се спазват законите, сами ги нарушават. имат привилегии и бонуси, които никои друг няма и искат още. подиграват се и обиждат балгарски министри, саздават безредици, като исползуват служебни автомобили за това. политиците малчат. в нормална даржава подбудителите на такав протест ще бадат незабавно уволнени и подведени под отговорност. народното сабрание спешно да гласува закон, забраняващ полицеиски демонстрации и стачки. като не са доволни от заплащането да напускат. и без това на глава от населението балгаря има наи много полицаи в европа. сега е момента да се уволнят всички протестиращи.

Не заслужават увеличение! Но за да имат такова-трябва да правят стачка.Интересно защо във време,когато Дянков е в отпуск? Малки заплати? Нглост!

От 12 години полицията се управлява от ББ - човек от противниковия лагер - бандит и крупен нарко-пласьор, който унищожава всичко работещо в нея. Вижте бутафорното моченце Калинчо, което прилича по всичко на гротесков латино-американски генерал. Не говорете, че има много мераклии за полицаии - назначаването на хора от кол и въже води до случки като убийството в Ловеч. При първият признак, че полицията се разпада ще трябва самички да се справяте дори в големите градове с въоръжени цингански банди крадци, убийци и изнасилвачи и то в големите градове. За да се докараме до там хиляди полицаии да излезнат на улицата - зимата могат да влачат Боце и Цецко (Седянков ще избяга в Америка) по жълтите павета.

Излезли сте защото няма кой да ви набие. Когато ние протестирахме, вие ни БИЕХТЕ! Или мислите че сме забравили?

Споко, ушев! Циганите ви гърбят вас....южуъли. Ако ма разбираш? :))

Днес сутринта в една от правителствените телевизии Цвъки каза,че полицаите работят в прекрасни условия,предстои отваряне на ново Рпу.Е искам и аз да работя в прекрасни условия и да получавам 1000лв.заплата.

не е вярно, че заплатите им са 600 лв.Господин Мазнев има заплата над 1200 лв.

като чета гледам колко завистлив народ сме.затова в ада няма пазач българския казан. един да тръгне нагоре другите го дърпат.хора само една институция да пробие за увеличение на зап.ще повлечат и др. и лекари и учители .а истината е,че само полицията може да направи това и това политиците го знаят много добре.

Не е вярно! Полицията винаги е била силно привилигирована. И сега когато е криза и на всички им паднаха заплатите, когато мнозина останаха без работа, полицията иска да й се компенсира инфлацията на 100%. Това сигурно ще е единствената сфера която не е усетила криза. Или може би кризата при тях се изразява в отпадането на радарите и монтирането на камери? Съгласен съм че всеки трябва да си отстоява правата, но точно тези които биеха хората по площадите не са за дума. Заплатите и така са им достатъчно големи!

Като изключим платените герберски драскачи, на другите да кажа, че всички "привилегии" на полицаите са давани тогава, когато рязко съм им били намалявани заплатите (чрез инфлация и др.) като компенсация. След избухването на демокрацията и култа към "демона дойлер" всяка професия и дейност която успя да изнуди обществото за някакво възможно заплащане съществува - лекари, учители, адвокати. Има такива, които вече не съществуват в БГ - инженерството например. Намираме се в "напреднала" фаза на демокрацията, в която НАРКО ТАРФИКАНТ, БИВШ ШОФЬОР ОТ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ и КОМПРАДОРСКИ ПОЛУ-ИДИОТ ИЗВЪРШВАТ ЦЕЛЕНАСОЧЕНИ ДЕЙСТВИЯ ПО РАЗРУШАВАНЕТО НА МАЛКОТО ОСТАНАЛА ДЪРЖАВНОСТ.

А за квалификация нищо не се споменава???То, ако една трета е годна за полицай дубъл да им ги направят!

Тия се пънат кат балканче на баир и...накрая едно голямо нищо.Много пъти сме виждали страхливци и предатели да протестират и накрая всичко приключва със споразумение което е нещо по-средата на исканията им,но изпълнението им трябва да започне след година или повече.След това време исканията са наполовина изпълнени от правителството,но протеста сега е прекратен.С две думи ще се изпълни само това което правителството обещава 5% и нищо отгоре.

Тези протести са естественото продължение на онези протести от 2009 год.когато ГРОБ още не бяха на власт но с чието активно съдействие се осъществиха и на които сегашният министър обещаваше,че като дойдат те на власт всичко което пожелаят полицаите ще го имат.Ето-и те сега си го искат

Колко полицейски заплати струват кортежите на министрите Дянков и Цветанов. А консултативните им съвети? А костюмчетата и бензина? Колите?

Знам ,че полицай се става с връзки,като не ви отърва напущайте на ваше място ще дойдат други ,естествено пак с връзки при тази безработица.Не заслужавате нищо ,освен отнемане на незаслужините привилегии.Има една поговорка "вола като рие на гърба си го качва"

Полицаите са алчни, протестът им е политически и в услуга на мафията, а тигрите се возят на правителствен самолет и с парите на полицаите се издържат футболни и баскетболни отбори. Интересно, защо малка група "политици" са си внушили, че всички българи са дебили и и не виждат грабежа и некадърността. защо хора, които са на високи нева на некомпетентност, поради липса на подходящ ценз, се мъчат да манипулират така елементарно обществото?

Другари и другарки, едно и също клише, една и съща примитивна реакция на управляващите във всички сходни ситуации. Профсъюзите и железничарите бяха лоши и сега нямате железници. земеделците бяха богата и сега имате по-скъпа храна, медиците бяха престъпници и сега имате по-лошо здравеопазване. Вие които сте писали преди мен, сте против интересите на обществото, защото трябва да се подкрепи този протест, така както и предишните и следващите. Единствено победа в такива протести може да доведе до промяна на доходите. Победа и солидарност.

А вашата солидарност с палките помните ли я !!!

С лозята съм добре запознат. С Управлението на Обществени Финанси -- повечко. С Измерването на Реално-Свършено Работа -- хептен ! ... При тарашене в джоба-ми Данъкоплатски съм Светкавичен. Ако-ли е систематично и то за нищо -- оставям на Вас/вас да прецените.

тъпи ченгета като не ви харесва отивайте да сеете картофи[ХРАНТУТНИЦИ]

Епа Бойко да си плаща ли? Що го дискриминирате сиромаха? Нека и той мине гратис, че да се отървем и ние!!!!

Пак ще им е малко колега.Тези хрантутници нямат наяждане.Нагли,тъпи и безотговорни (полицай). За съжаление имам усещането,че ще им мине номера и ще си вдигнат заплатките.На с кучета ни яли

а когато се оплаквам от разбойници който искат да ме убият ще реагирате ли или ще ми кажете глоба 1600 лева

Виждам сини. Каски. Друго -- не. ( Съжалявам ! )

Полицай мазнев :) обяснява всичко

Защо ли народа не е съгласен с вас?

Всичките недоволни от финансовото си положение да си подадат молбата и да се преместят в служба КАТ. От там поне си ги познаваме.

Lyulin

Да намалят престъпността с 25 процента, наистина да регулират движението и да спрат да рекетират гражданите, да научат поне един чужд език, да оправят външния си вид, а не да изглеждат на полумутри - полушопари, да заслужат уважението на хората и тогава могат да имат основания за увеличение на заплатата им.

Абсолютно съм съгласна с Вас. Това е най-разумното мнение, което прочетох.

EЙЧ

60000 полицаи, това е най-високата цифра в ЕС на глава от населението. 60 дни платен отпуск, никъде го нема по света. 20заплати при пенсиониране, също феномен. като не ви харесва напускайте, знаете ли колко ще дойдат на вашите места при сегашните условия.

Че защо ще ги придружават и патрулки,ааа сигурно да не ги бият циганите. А когато ние протестираме ,ченгетата ни бият. .........

elena_ole

Да напуснат тази неблагодарна работа и да си постърсят друга :) Я да видим колко свободни места има за охрана в затворите и как се постъпва там, а... Стига бе, ...

rado_7_6@

Аххаа, сега чак хванах връзката с отметнатото одеалце на друарката Yessir - улицата ще измете с камъни лошите управляващи и полицията ще е на страната на 'народа' и ще си ги правиме после нещата както си знаеме - Кради Крадев и после Делчо Чапразов, ама Трайчо Костов да нема Бойчо Огнянов. Тънко Друари. Браво!

Ей, ченгета спрете се малко, какво искате още? Не виждате ли че едва вързваме двата края а вие сте ревнали за още,откъде да ви ги дадем, че и защо? На стачки ни биете, вас и нас циганите ни бият, ЗАЩО сте ни. За вас не трябва да има повече пари,достатъчно ви са. Погледнете се , наклали сте се като шопари,Външен вид,никакъв Език не знаете,Циганите ви бият,На пътя сте като хайдути,КАКВО ИСКАТЕ ОЩЕ БЕ....

Ал

Принципно смятам, че всеки трябва да получава достойно заплащане за труда си. Но ... родната полицейска Система е нещо като затворен мафиотски кръг. А полицаите направо се преработват, горките. Пенсионират се на няма и 50 години, взимат 2 пъти по-висока пенсия и 5 пъти по-дълго от обикновените хора, пък и 20 заплати накуп... А докато работят - направо да ги ожалиш. Но както казва Мазнев, някой трябва да пази дупетатите от народната любов... Та при прогресивно намаляващи доходи на обикновените хора, да ги попитам аз тези господа протестиращи полицаи: Откъде да се взимат средствата за увеличение на техните заплати? От майчинските, от детските, от безработните? Не са ли им и сега твърде много привилегиите?

Ал, ти наистина ли мислиш, че няма пари в държавата? Изглеждаш ми умен мъж, но...нещо се поизложи. Само си помисли колко пари прибират с акцизите и данъците от горивата например.Или си спомни за безумните концесии за златото и т.н.Ами ако намалят кражбите поне с 50%? Мога много още да ти изреждам, но няма място и не е необходимо.И накрая си отговори на въпроса-а защо всеки се натиска да става политик или общински съветник

rado_7_6@

Ааа, това е тънък коментар! Респект! Демек един вид - кво като са полицаи - метай камънякааа :) Изключително. Из-клю-чи-тел-но!

Е това сме българите - вместо да се подкрепяме и да застанем един до друг - ние се плюем един другиго и "завиждаме" - а кого заплатата е по-висока, по-ниска и т.н. и т.н. Докато такова ни е тъпото мислене няма да има напредък изобщо...

Нещо не схващам! Полицаите са на държавна издръжка. Т.е хранят се от моите данъци. Ако си бачкат в частна фирма и си вземат 10 бона на месец ми е все тая, но учителката на детето ми да взема 400 лв, а мазното ченге 1400 лв е несправедливо. Те вземат от едно и също място все пак. С твоето 'велико' мислене си направи една фирма и сложи заплати - пазач 1400 лв, ръководител производство - 400 лв, директор - 200 лв и после се чуди, защо всеки ще се натиска за пазач!

Не, от болните и от учителите, и от БАН...

* бе господин мазнев защо толкова арогантност и простеене излиза от устата ти ? забравяш кои и как те избра за да си сега там на митинга оратор , ама много злоба бе човече недеите така ялки лизачи и мазачи-yбиици на мирни граждани

как не ви е срам бе гадни мътри,да се отказвате от парите за погребение та нали точно по този член 205 от змвр се плащат междъ 2000-з000 лева на всеки от вас и вашите началници които мрат от препиване и инваргди за повече пари , а гражданите се чудат как да намерат 500 лева да зароват убитото си дете от вас мазни гадове

Kalin

А защо е нужно полицаите с щит и.....да пазят народните любимци в парламента от разгневения народ?!

Значи заставате на страната на народа , защото взимата по 300 евро ? ( това е лъжа и е основната заплата над която има поне още 200) Ако ви дадат още 300 ще сте на страната на власта ??? Що не почетохте и паметта на момичето в Ловеч и другото в Слънчев бряг ?

mmm

И тогава между "народната" любов и парламента ще застанат служителите на МВР, които с щит и телата си трябва да пазят народните представители от народа, за 300 евро няма как да стане това. Това как да го разбираме, платете ни исканото увеличение и ще правим каквото ни заповядате, вкл. и ще бием народа. Браво много хубаво казано, явно основната функция на бг полицая е не да защитава редовия данаколатец, а да е слуга на управляващите !!!