17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДЕМОКРАТИЧНИТЕ ЕВРО-АТЛАНТИЧЕСКИ ЦЕННОСТИ СА НА МНОГО ВИСОКО НИВО В АМЕРИКА! ВЪЗПИТАТЕЛНИЯ ПРОЦЕС В САЩ И ЕВРОПА ДАВА МНОГО СЕРОИЗНИ ЗА РАЗМИСЪЛ ПЛОДОВЕ!

Стига ни занимавайте със спецификите на "Атлантическите ценности". Това там си е нещо нормално.Демокрация , какво да ги правиш ......

Русия - 11 964 убийства Сащ - 16 214 убийства Коментирайте!

Сащ ~350 милиона Русия ~ 150 милиона население. Статистик, какво ти говори тази статистика?

САЩ 333 милиона,дедовото!

Все пак в САЩ има стотици хиляди изчезнали безследно, а това което си цитирал е бройката само на откритите трупове;)

Дай източник. Няма да коментираме ей така хвърлени цифри. Макар че... Русия я спасява само това, че пияндетата и наркоманите от всички възрасти, нямат свободен достъп до отнестрелно оръжие. Но и така се справят дори и с кухненски нож или счупена бутилка от водка.

Стрелят привържениците на Тръмп, "реднеците", простолюдието. Същата прослойка у нас я наричаме "комунисти".

Физическото наказание се използва в 19 щати–включително Айдахо. Това се прилага по избор на учениците: или ще те напердашат с една пръчка през панталоните, или напускаш училището и повече не се връщаш. Явно момичето е избрало пръчката и после е тръгнало да си отмъщава. За уточнение ще кажа, че в армията и затвора тези методи са забранени, въпреки че не е толкова болезнено. Гледала съм документален филм по този въпрос и ми стана много смешно–всичко приличаше на циркова атмосфера.

Не е била шестокласничка, а 40 годишен руски агент, дето е тровил Гебрев, Скрипалови и е взривявал складове с оръжие в България и Чехия.

Те това е ежедневието в краварника.... всеки ден стрелба И сега за да не ме погнат, че съм руски трол - В рашата пък само нафта дето не са пробвали да пият Е тва е световния елит - психопати и пияндета! Осъзнайте се и спрете да ближете скротума на която и да е от двете страни!

Пишете ги "курона" и ги лекувайте от нея, и не ни занимавайте повече с говедари, говедоядци и говедовъди!

От малки се учат на американлък! Кък пък, досеа един път не чухме "Жабарин/зимбабвиец/руснак влезе в университета и изби 20 човека".

Добре, защо ни занимават. То това там си е част от националната култура и стана безинтересно. Най-интересното от цялата работа е статистиката. Дори и прогнозата им за времето е по-интересна. Знам, звучи цинично, но е още по-цинично държава с такива фундаментални проблеми да учи другите на начин на живот и да налага своите интереси. Но в историята е така, и така ще бъде. И те ще залязат, въпросът е, дали ще издържат теста на времето.

Щото и Грипа "умре", и Боко, и нема с кво да ни заглавичкват. Всички теми буксуват на тоя етап и няма интрижка в тях.

Прави впечатление, че откакто Бай-Гън дойде на власт, стрелбите зачестиха .Не, че до сега не е имало, но от известно време насам стана ежедневие, та дори и малолетни взеха да се гърмят.

В Русия на 150 млн жители са 11 964 убийства за 2018 година, a в САЩ на 350 млн жители са 16 214 убийства за 2018 година! Извода си го правете сами!

Ами,ако има за пример байдън, който заплашва всички с ,,демокрацията си" и обвинява другите в убийства то нещата си идват на място. Рибата започва да мирише от главата.

"Ученичка в шести клас е открила огън в училището си в щата Айдахо, в северозападната част на САЩ и е ранила трима души. Тя е била обезоръжена от преподавателка" ! Нормално! Открит урок, прилагане на придобити знания в практиката - полезно е, както и да го наречеш.

Demokracija maina ........severno-atlanticna .

абе що нямаше масови стрелби до края на 60те, пушки ли нямаха, филми с насилие ли нямаха?

Ми, учат се дечицата, и то добре.

Ако беше Евроамериканка щяха да я снимат, да кажат кои са майка и, баща и, кога за първи път са я барали по сисите и т.н. А сега нищо. Също, като нашите - щом е от зелените, независимо от престъплението - НИЩО НЕ КАЗВАТ, но ако е българин - ЛЕЛЕ, МАЛЕ!!!!! Майчиното му мляко изравят. Та мисълта ми е, че най-вероятно е афро кво беше там....

Руски шпионин е набутал пистолета в ръцете на детенцето докато то невинно си е играело на апаши и стражари! Незабавни санкции!

Путин да обяви санкции на САЩ за случайте с убити и ранени мирни хора.

след 6 клас, ако се вярва на снимката, направо с АК-47 или РПК, може и РПГ за по голяма ефективност / за по-прости индивиди като гея Щерев - АК значи автомат Калашников а РПК - ръчна картечница, РПГ - с неговия нисък интелект няма да разбере нищо от името /. Веднага санкции на Русия откъде се е появил точно пищов Макарав в ръчичките на детенцето. С такива темпове и Гаубици и Зенитки ще вземат да си носят децата на уроците.

Снимката няма нищо общо, това е снимка изтеглена от Гугъл...

шпионите са навсякъде. Ако не беше грешка снимката щеше да е на някой Глок или Колт. Въобще не е грешка - нищо случайно няма. Дедо Байдън да излезе с официален протест към Русия и Бибитко задължително първи да го подкрепи. Докато може - скоро ще е в затвора за плеймертки и кюлчета. Досега не е дал никакво опровержение - крие се като уплашен заек в дупката си в Банкя. Следователно всичко за далаверите му е вярно.

го е доставил.

Америка е голяма страна и стрелят! Китай е голяма страна и се бият ръкопашно защото няма толкова патрони и държавата им застрелва гражданите публично за да видят как става! Но Господ ще съди всички убийци защото е писал Не убивай!

1во на колко години си???? 2ро... В Китай дори триадите нямат огнестрелни оръжия заради изключително строгите им закони. Дори има полицаи които до определен момент не носят огнестрелно оръжие

"Миналата година над 43 000 души в страната бяха убити с огнестрелно оръжие." Малиииии, мали мали, 43000 утепани !!

когато ги подстрекаваш със статии от сорта на "Ръце, които не са годни да носят оръжие, са годни само за вериги" Нали така, ДИР?

Не е причината в ръцете ,а в управлението /мозъка/, което при някои е в рудиментарно състояние.

А с каква ли заря завършват 8- ми клас?

поредния случай на луд, който стреля напосоки в САЩ! докаго Русия и Китай ще подволяват на тези луди хора американците да притежават ядрено оръжие? защо не им поставят ултиматум да го унищожат, защото току виж утре някой полудял военен от техните натисне копчето и стане непоправимото?! 90% от американците са с психични отклонения!

Ясно, зачисляват им оръжие още в родилния дом. Генетично са призвани да защитават американските интереси и деморацията, какато и където им хареса.

Същото ще стане и тук, ако дадем оръжие на комунистите. Либералите и демократите не стрелят по хора.

Е точно през соца за 45 години да е имало 1-2 случая на стрелба в училищата. Виж в най демократичната и либерална страна по четни дати се стрелят по молове и църкви по нечетно в училища и по стадиони.

То такива няма в България...всичко тука е комунист....КАТО ШЕФА ТИ БОРИСОВ

Какво мислиш за 9.9.1944, ако не си комунист? Борисов е от вашите.

Амерканчетата са по- напред от нас. Провеждат военното обучение още в основното образование.

Те американците сигурно вярват че ако получиш няколко ранения с дребен калибър ще получиш имунитет срещу куршуми с голям калибър.

браво,браво,браво

е тва е си роден от олигофрени.... говоря за тебе скоти

На тебе ко ти пука?

КАКВО Е НЕОБХОДИМО ЗА ДА ИМА ЦИВИЛИЗАЦИЯ "За нещастие, потиснатите емоции не умират. Те са заставени да замълчат. Но вътрешно продължават да влияят на човек." Зигмунд Фройд Обучението ПОРАЖДА цивилизацията. Това не е цивилизация, а това е МНОГО грозно явление. Основното значение на думата: "обучение", е като ИЗВАЖДАНЕ на вода от кладенец, обучението означава да ИЗВАЖДАШ. Какво е правило ОБУЧЕНИЕТО в тази уж и твоя цивилизация досега с теб. Обучението на тази "цивилизация" никога НИЩО не е изваждало от теб, но то винаги НАСИЛА е ВКАРВАЛО в теб. Тази "цивилизация" продължава да НАБИВА разни неща в главите на децата, изобщо не я е грижа за детето, не мисли за детето. Детето се ИЗПОЛЗВА като механизъм - БИОРОБОТ, в който ТРЯБВА да се налее все ПОВЕЧЕ информация. Това не е обучение, това не е цивилизация. Душата на детето ТРЯБВА да се изведе навън. Това, което е СКРИТО в детето, ТРЯБВА да се покаже навън. Детето НЕ трябва да бъде омотавано в различни модели и шаблони, свободата му ТРЯБВА да остане непокътната, а да се ПОМОГНЕ на съзнанието му да израсте. По-голямото количество информация НЕ означава ПОВЕЧЕ обучение. ПОВЕЧЕ осъзнаване е обучението, ПОВЕЧЕ любов е обучението. Тази цивилизация е ФАЛШИВА, нейното обучение е ФАЛШИВО. Затова почти ВСЕКИ човек подсъзнателно е против нея. Против нея сме, защото в ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ НЕ е цивилизация.

Ако се вярва на снимката родителите и са руски шпиони. Откъде иначе ще имат Макаров. Идеален повод за нови санкции. ДИР.БГ да даде идеята на американското посолство - може да ви връчат тиквен медал.

ОООО КОЛКО СИ ПРОООООООСТ тази снимка е намерена в гугъл и няма нищо общо със статията...АМА НАЛИ СИ РОДЕН ПРОСТ

А защо още няма отговор и извинение за грешната снимка от dir.bg наистина. Те и за пистолет ГлоГ писаха миналата година и не се извиниха. Сигурно с Трънки е стрелял.

А нашите българи възхваляват Тръмп...човека които даде оръжия на всеки

А за фамилия Клинтънтънови, нещо да кажеш?

Мога да кажа само че по времето на Тръмп продажбата на оръжия са се вдигнали изключително много и това са факти с които Тръмп се гордееше

Нека да се учат, да свикват, да бъдат ранявани. В седми клас, може в безразборна стрелба или престрелка с полицията да попаднат. Това е континент населен с престъпници, трябва хората да знат как да оцеляват.

Като питаш някой защо оръжието е толкова достъпно в САЩ и ти казва втората поправка на конституцията ми го позволява ...дали му трябва и дали е за самозащита е съвсем друг въпрос. Сбъркана идеология - все едно да кажа закона за пътищата ми позволява до 0.5 промила и затова съм на по една бира постоянно и си карам като пич.

Ами на практика никой не ти забранява да си а 0.4 промила постоянно в колата. Закона наистина ти го позволява. Ама гледай да не ти хареса и да почнеш да се возиш постоянно на 4ри промила. Щото е горе долу същото като да започнеш да ползваш оръжието :)

Въобще не пия когато ще карам, исках само да дам примет колко е идиотско обяснението :)

То шести клас е сериозна работа. А там повтарят ли класа??

Досадници винаги се намират.

Любовта към негрите до това води (и не само)

Ранени са бели глупако...и 6то класничката и тя е бяла...ТАКА ЧЕ....расистките си разсъждения някъде другаде...ПОМИЯР

Ти като си нерасист трябва да си подариш къщата,колата ,апартамента и цялото имущество на негрите.... защото е расистко ти да имаш ,а пък те да нямат....ще те намеря и ще подпишеш подаръка за негрите....трол гаден и безмозъчен

Ние от БЛМ ти заповядваме веднага да коленичиш и изуиш гащите, за да се задоволим, иначе си расист!

Я контингентът им да си остане в Афганистан. По- безопасно и ...могат да я докарат и до пенсия.

Е, стига майтап на голо,де!

Е, какво - момичето е в зряла възраст. Виж ако беше в първи клас...