Коментари - 15-годишна германка се оплака, че е била системно изнасилвана от афганистанци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе ненормалници какво ''системно изнасилване'' има тук когато тая сама се е навряла при тях?? 15 годишна ама в главата и секс до дупка и понеже са ''свършили'' германците се захванала с тумба афганистанци..

Системно изнасилвана? Означава че и е харесвало, но после и са омръзнали и кво да каже ... Да пита баба си Меркел! Всичко се връща!! Говоря за издънките на германците ВСВ..

Скоро май ще спрат изобщо да приемат жалби за изнасилования от мигранти. Германия ще заприлича на Саудитска Арабия.

Вървят към жалби на изнасилени емигранти както се вижда поради заслугите на меркелката към Европа:(((

Към Дир : толкова елементарно и вулгарно представяне на толкова сериозно престъпление е чиста порнография. Момичето не е боло "гадже" на един от престъпниците. Това е схема по която стотици момичета падат в ръцете на сексуални експлоататори като този. Това се случва и в България. Атакуват се момичета от социални домове и/или разбити семейства. Афганистаница ий е завъртял главата с мазнини приказаки и мобилен телефон (за да я контролира), и е започнал да я пласира....

Тъпи германистанци,цяла Европа ви мрази заради тази луда баба,шайзета зомбирани- оня с мустачките поне ви даваше да си онождате фраутата,а бабата ви вкара черни ,обрязани да ви вършат работата и да онождат и вас...точно след 10-15 год. ще каните Путин да ви освобождава,но Москва на сълзи не вярва

Пак да си кажа. В държави които са приели ИК, като Германия това не може да се случи. Само в другите.

Предимствата на чаршафа-бурката-никаба или просто черджето с което се покриват арапкините: 1.Икономия на долни гащи,сутиени и т.н.- клякаш-сереш-пикаш после ставаш и продължаваш. 2.Икономия от фризорки,козметички и т.н. стига ти силен парфюм и можеш да не се миеш месеци. 3. Можеш спокойно да си крадеш в хипермаркетите на тъпите европейци -чаршафите отвътре имат пришити джобове ..наскоро показаха от скрита камера как една пъхна под чаршафа плазмен ТВ и си излезе от магазина((( .Докога ще продължава този ЦИРК "НПО-СОРОШ" ...Пратете два-три кораба с мигранти при акулите ,качете видео със спасяването на гладуващите акули от вида Мако и да видим ще има ли желаещи за соц.помощи от Европа??

Щом не пращат, значи не може и нещата са извън контрол. Кликата в сянка, която управлява тези процеси, ще реагира свръхскоростно и може би с непредсказуеми мерки. Абе нещата не са никак прости, то е лесно да се каже мигрантите при акулите и пак да цари мир и любов, но едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто да го направиш.

така смятат от полицията значи явно няма нищо!

Както върви, скоро ще има силна емиграционна вълна на бели ора от западна в посока источна европа.....

Немците поеха към Унгария.

Да кастрират аборигените ,влизащи в цивилизована държава,превантивно!!!

Ние живеем в Германия. Мога да кажа, че положението е отчайващо! При детския лекар миналата седмица чакаха 3 тъмни мъже с прошарени коси на видима възраст над 40 години. Поканиха ги да влязат един след друг при лекаря, което ме озадъчи- не съм си и помислила, че може да са пациенти, все пак на педиатър се ходи до 18. Питах лекаря, когато дойде нашия ред, и той ми каза, че в документите им пишело 15, 16 и 17 години или нещо такова, във всеки случай под 18! Такива и да извършат престъпление, закон не ги хваща. Полицията си затваря очите, след това другите органи нищо не могат да направят. Лекарят и той не е сляп, но каза, че е с вързани ръце- тестове и.т.н. не се правят. А ако някой направи атентат, го потулват- не било терористична атака, а действие на пиян, луд и тем подобни. Радикален ислямист с нож коли и крещи Алах акбар, друг напада аптека, пали момиче- били за лудницата, няма терор. В медиите има огромна цензура с цел да се избегне гражданска война. Меркел вече няма да е лидер на партията, но е твърде късно да се направи нещо- нещата излязоха извън контрол и това всеки тук го знае. Крадат, рушат, блудстват новите ни съграждани, полицията ги хваща и пак ги пуска, защото имали постоянен адрес в бежанския лагер, непънолетни били или не можели да ги изгонят от страната, защото било нечовешко да ги връщат. А тези не са човеци.

И си вярваш на приказките, тъй ли !

А ти вярваш на глупостите, за които ти плащат да тролиш, т.е. пробутваш лъжата за истина. Една моя близка след като се върна от Берлин, където беше ходила при сина си, студент там, ми каза, че си е тръгнала със свито сърце. Защо, питам я, Германия е уредена държава. Тя ми отговори, там е циганин до циганин.

В началото и е харесвало, после спрело да и харесва и решила че я насилват. Като се има в предвид че жените си сменят настроението и мнението по 10-на пъти на ден, всяка жена се води насилвна поне един път в живота. Ко да направим, да вкараме всички мъже в панделата превантивно ли? Да спрем да се е----м ли? Женорята, давайте предложния. Това е единия проблем, другият си е чисто емиграционен а третият расов и културен. Като пуснете животни сред хора, неминуемо се появат куп многопластови проблеми които нямат решение.....

Като се хващат с недочовеци за да не изглеждат расисти- така е!

Това не е никакава новина! Те германките вече системно си ги насилват...

Като им е писнала и са я разкарали, тогава се оплакала. Трябва да я жалим и в двата случая ли?

Имаше една статия за адвокатка дето се опитали да я изнасилят, съпротивлявала се и говорела ли говорела. 95% са си псевдоизнасилвания за жена която не желае да я изнасилят си личи

Системно?! Явно ѝ е харесало...

Малииииии, този журналист детайлно е проучил случая. Хем момата е изнасилвана, хем пък с месеци и в различни места и от гаджето и и неговите приятели .... Тя да не би да не е знаела какво ще се случи, като отиде в поредния апартамент ???? при същата компания ..... Журналистите сте ....егати племето, поне вземете малко да проверите за какво иде реч, че иначе една баба казала на друга баба а тя на трета...

"Жената" е на 15, на тази възраст може да я излъжеш всякак - в главата е още дете! Достатъчно е да са снимали първата гавра и да я заплашват, че ще я пуснат на фейса на приятелите/съучениците ѝ или да я заплашват, че ще изколят роднините ѝ. Дете е - лъже се!

Сбогом Германия, сбогом Франция. Дано другите да успеят да се спасят.

А в Русия днес някъв талибан се взривил в местната централа на КГБ. Збогом Рассия

Хубаво е,че германските тинейджъри водят редовен полов живот,това е много добър знак, за мен възрастта е 17-19, но това не е евроатлантическо някак си.Редно е да се узакони и педофилията, прекалено дълго го отлагате, хората вече са претръпнали, сега е момента.

Ти си малко изостанал. В България от 14 е разрешено за отстрел.

Е леко по си гански тертип, ако българите ще сме така, добре

данке мама Меркел! Явно в Германистанският халифат не достигат жените и ще бъдат разрешени мъжките хареми за радост на германистанките. Меркел подписа вече екстрен внос на вазелин и свинска маз.

Тиа ниама години да расаздава като палнолетсн човек ,Тиа не е на акала си ,Пандиза

Ама, разбира се , за българи и румънци - голям проблем да работят в Германия и Англия. Взимайте сега тия пакистанци и аборигени и да са ви на хаир . Груб секс по цялата поста да се научите малко, опорочихте християнските ценности - взимайте тези мюсюлмани сега и на добър час !

Системно ... значи са добри. И до сега не е е оплаквала, значи някой нов има дето не върши работа. Нали за това си ги взехте тия в Германия, или и за това не стават ?

Единия и бил гадже... как може да си гадже с миризлив афганистанец ??? Тва момиче не е наред с акъла.

По времето на чичо тези животни щяха да бъдат незабавно интегрирани...през комина.

по-скоро диференциирани, или дезинтегрирани...

Всяка бяла жена, която си ляга с цигани си заслужава съдбата ! Толква ли не ги разбрахте кви са бе ?

Не знам доколко е бяла. Може да е туркиня. Тук не се споменава.

Само дето това не ми звучи като изнасилване. По-скоро мама и тати са разбрали какво прави щерката и сега понеже и на 15 ще се води изнасилване!

Да те хванат и тебе така 6 черни манафи, после разкажи как е било.

Що, тебе като те хванат после пак ли ходиш като те викат?

Гледам, че са я хващали няколко пъти! Даже единия и бил гадже! Да е ведъж да кажеш, че я подвел и я замъкнал насила! Айде втория път я причакал и пак насила! Ма то било няколко месеца и много пъти! Тебе ако те набарат 6 черни манафи колко време ще чакаш преди да се оплачеш?

Едно 15 годишно момиче тежи 50 кг (една торба цимент). Най-вероятно е било с лабилна психика и с други проблеми в семейството. Не знам какво си мислите чеможе да направи като я дръпнат в една кола примерно. Както е била наплашена даже и да вика няма д асе сети. Както и да е, мръсните фантазии са поносими, осоено ак осте някои загорели тиийнейджъри, ама помислете ако това беше ваша приятелка или дъщеря ви (ако сте достатъчно големи, което е съмнително).

15 годишно момиче без никакъв опит, със слаба психика. маймуните са правили каквото искат с нея. Германскате полиция още малко и нея ще обвини. Жалки стват в опитите си да покрият извращениятана ислямистките изроди. И кой сличай във Фрайбург, те там вече наблизажват десетина различни случая. Намало признаци да е държана насила, нямало банда. То като те наобиколят 6 черни изрода, даже и голяма жена трудно ще се измъкне, камо ли слабо момиче, Д'ебилните полицаи явно трабва да я намерят с вериги вързана, че да решат че е насила.

Повтарям СИСТЕМНО.. значи повече от веднъж, значи ти харесва.

Насилниците имата начини да маннипулират жертвата. Аз лично само като чета описанието бих се обзаложил че момичето има проблемно семейство, бих заложил на липсващ баща или някакъв маргинал. Аз лично още в училище имаш една съученичка (точно 7-8 клас бяхме), дето "приятеля" й редовно я пребиваше и тя си седеше с него, ти кажи дали и е харесвало. Сега като се сетих, срам ме е че не го докладвах тоя боклук в милицията (преди доста време беше), ама 15-16 годишни деца .. и ние толкова опит имахме. Та да се подведе и използва едно дете тийнейджър не е особено сложно.

Ставри, нещо послъгваш май а? Преди доста години, когато имаше милиция, 15 -16 годишните в 7-8 клас нямаха приятели и гаджета камо ли да си седят при тях! А по онова време ако това за което ми говориш се случеше / някой системно да пребие така момиче/ моментално щеше да попадне в детска педагогическа стая, да го разнищят от бой и директно заминава в ТВУ!

80те години хората редовно се женеха по на 18-20 и си имаха приятели доста по-рано. Точно тогава се раждаха най-много деца в България, градинките бяха пълни с майки с колички. Как става тая работа, сещаш ли се? Ако си мислиш че ти си открил секса - мноог си далече от истината. А иначе си прав, ако го бяхме изпяли тоя не в ТВУ ами в затвора щеше да си отвиси, че беше пълнолетен. Ама гледаше да я удря на места които са скрити изрода. Затова сега като се сетих ме е яд. Но както писах и по-долу - 15 годишни деца без никакъв житейски опит. Лесно е като си на 25-30 и нагоре да си много ербап.

Сигурно и голяма жена няма да се измъкне! Прав си! Ама после ще отиде право в полицията или в месния бар и ще изреве на умряло! Ако е в полицията ще ги арестуват щото гледам, че тези не са се крили! Ако е в бара ще ги набарат и ще ги претрепят. Ма това девойче изчакало няколко месеца и много пъти да я наобикалят 6 черни изрода!

Е дива мамуна , каква паплач неземна пусна в Германия, но някак си не ми е много мъчно за тях. Хем са извратени, хем са надменни, а ми се струва , че тайничко им харесва секса с бежанци , заслужават си го. В Швеция даже ги посрещнаха с плакати Welcome ! Ами - Еnjoy :)

Щом е на 15 години, значи за педофилия ли ще лежат?

Тия неандерталци са на мама Меркел лекарите, архитектите и ядрените физици. Е, те също си имат човешки нужди и си ги задоволяват, без притеснение, че обекта на чукането не е особено съгласен да му цепят задника 6 получовека.

За обикновенните германци,а властимащите си имат охрана

Блазе й ...

Който разбрал

Европейският югоизток си е патил от муслимци и ги познаваме що за стока са ! Но тези от Западна Европа тепърва им предстои да се запознаят с муслимските ценности !!!

Този случй е сходен с подобни от Англия където групи от пакистанци и словенски цигани правеха нещо подобно с ученички. Терминът е grooming, нещо като склоняване със смесица от ухажване, а в последствие заплахи на младо и емоционално нестабилно момиче към секс, първо с "гаджето", а след това се прехвърля на негови приятели, като накрая се върти нещо като проституция. Момичета, които не са от тяхната религия/етнос се считат за нещо като робини и моралните норми на пакистанското/афганискатно общество не важат за тези жени. То не, че за техните жени важат много хубави норми: да си стоят удома, да излизат само с придружител/ка и на сватбата с избран от родителите съпруг да са девствени.

В продължение на много ГОДИНИ Защо ли нямаше МИ ТОО за тях

Сега ще ДОКАЖЪТ че тя се спънала и паднала случайно въху АФГАНИСТАНСКИТЕ краставици

няма и няма, да няма. Хора в тия държави вече няма - само жертви.

някой се върти на такива обороти в гроба, че генерира ток за няколко централи. Насаждания с години комплекс за вина сега избива в друга крайност. Как това не се случи с турците, те дори са горди с миналото си.