Шести българин ще стане обвиняем в Лондон за шпионаж в полза на Русия

Британската прокуратура повдига обвинения за шпионаж с цел "да се навреди на сигурността и интересите на държавата"

Обратно в новината

Коментари - Шести българин ще стане обвиняем в Лондон за шпионаж в полза на Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

че ще им се размине. Да ама не са познали. Това е същата схема за ловене на терикати , като колцентровете. Сега ще полежат в панделата, да им дойде акъла. Жалко, че в Англия няма електрически стол.

Интересни термини на инкриминирани действия.... Потенциални отвличания, действия, застрашаващи сигурността и ИНТЕРЕСИТЕ на държавата. ИНТЕРЕСИТЕ. Значи те могат да си бранят интересите от външен враг като решават кое застрашава ИНТЕРЕСИТЕ им, а други не могат.

Ловци на вещици На страха очите са големи!

Освободете тези българи!

Не става ясно задържаните какво точно са направили и кой закон са нарушили. Освен миналогодишното обвинение за "фалшиви документи" на двама от тях, няма нищо повече. Друг е въпросът какво направи цяла година българското посолство за сънародниците ни. Забележете, че убийците и мафиотите в нашите новини ги пишат с инициали. Тук обаче са писали не само пълни имена и възраст, но и портрети, поименно. Дааа, пропаганда.

заради теб да публикуват секретна информация от делото? Тия отиват в панделата и няма кой да ги спаси!

Тия мътнималумници българите останали в Лондонското гето може да са убедени,че и на тях гледат точне така. Момента в който обслужат някой руснак и му сервират кафе,чай вод.Обвинението им в тероризъм е готово и ще изгният.Империяа жилае индо пакита и негруид

Съветските курви из форумите трябва да бъдат съдени за държавна измяна.

Аве , русофилистици Ей, забравих дали написах: "Вашият АйПи адрес е блокиран и не можете да пишете коментари." Вашите постове са изтрити, защото противоречат с червената русофилска доктрина на ДИРНИКА… ЕБА МОДЕРАТОРИ БЕЗПЛАТНО … И ЖЕНИТЕ ИМ . ДОКАТО ЧЕРВЕНИЯТ ПЕДЕРАС-МОДЕРАТОР ТЪРКА ТУКА . АЗ ЧУКАМ ЖЕНА МУ ВЪВ ВСИЧКИ ОТВОРИ… МАЗЕН, ДОЛЕН ПЕДАЛ , БЕЗМОЗЪЧНО МЕКОТЕЛО… ТИ НЕ РАЗБРА ЛИ ЧЕ НИКОГА НЕ МОЖЕШ ДА МЕ БЛОКИРАШ… НЕКАДЪРЕН ПЕДОФИЛ. /// Днеска русофилските курви и МОДЕРАТОРЧЕТО ОТ червения ДИР ще останат без копекките , които им плаща посолството.

Много ги обичам такива русофилчета - лижат Русия пък си веят задника по гадната Европа и се надуват в западни автомобили. Олигофрени Сър.

Комунистите имат един проблем, винаги им свършват парите, и това са парите на другите...." Маргарет Тачър Комунист и коза наядане нямат, няма икономика в света, която комунделите да не успеят да съсипят, комунистите=социалисти и Сахара да управляват, там ще има недостиг на пустинен пясък...

Ха, ха…. Мълчат бедните, тъпи , платени кремлеботски русофили. ЗАВРЕНИ В КУЧИ ГЪЗ ОТ СТРАХ, ДА НЕ ГИ ПОДПУКАТ И ТЯХ… Те нямат НИКАКВИ аргументи, защото всичко, което имат – това е клемълската лъжа. Остава само да повтарят като папагали една и съща лъжа по стици пъти… Остава само да поставите минусчета... смешни парцали - и това няма да ви помогне.

Русороби - изцеденото кисело мляко, което го це, курнина и другите мутанти червени фашисти от бкп са ви шприцовали в кухите кратуни! КУПУВАМ НА ВСИЧКИ РУСОФИЛИ БЕЗПЛАТНИ еднопосочни билети до педерашка. В Русия всяка обществена критика на властите е наказуема със затвор. Тук си плюят на воля некадърните копейки по ЕС, който ги храни. В Рузия щяха да мрат по колониите за мнение срещу "държавата".

Колкото повече тъпи русофили има в една страна, толкова стандарта и на живот е по - нисък. Хубаво е когато руските тролове разкривате безпределната си простотия.

"Вашият АйПи адрес е блокиран и не можете да пишете коментари." Вашите постове са изтрити, защото противоречат с червената русофилска доктрина на ДИРНИКА… ЕБА МОДЕРАТОРИ БЕЗПЛАТНО … И ЖЕНИТЕ ИМ .

-Всички поробени народи след неибежният фалит Червеният Четвъртия Райх – СССР, избраха да бъдат свободни. -Всички избраха да участват в НАТО , където е и Америка. -Всички избраха да бъдат в Европейският Съюз. -Всички избраха да скъсат с омразният поддискащ измислен и фалшив Социалиостически строй и „Светлото бъдеще“. -Всички бивши поробени държави по този начин преминаха в друго измерение на качеството на живот и с вярата че ще бъдат защитени. И не от Горна волта или Венецуела, а от агресивното диво, алкохолизирано руско племе. . Русоробската радост по форумите обикновено трае съвсем кратко, русоробските псета пускат ту някакви подмокрящи ги слухове, надъхват 6е взаимно като хиени от доволство седмица - две и после квичат на умряло като усетят пръта пак до сливиците

Надяваш се че твоите от САЩ няма да свършат? Лижи, лижи! Може и от Лондон да те оценят!

ЛОВЯТ ГИ ЧЕРВЕНИТЕ ХЛЕБАРКИ КАТО БЕЗПОЛЕЗНИ ВРЕДНИ СЪЗДАНИЯ. ЕДИНСТВЕНИЯ НАЧИН ДА СЕ ОТЪРВЕШ ОТ РУСОФИЛА Е ДА МУ РЕЗНЕШ ТИКВАТА

Най-големия кеф е да гледаш как русо-робите се гърчат в агония в опита си да защитят руската страна! Веднага отивам да опъна някоя руска кучка! Да отпразнуваме заедно, ще и оставя даже двайсетачка отгоре! Квичете лъжливи червени подлоги. Голям кеф е как пикаете газ, но не можете да направите нищо и сте безпомощни като хлебарки. Къш в сибирската пустош и блато. Колкото и да се напъвате платени ватни подлоги, дори да се осерете, никога няма да върнете нито една държава от Европа отново под руско робство. ВАШИТЕ ОПИТИ ДА ВНУШИТЕ ЛЪЖАТА НЕ РАБОТЯТ.

Увеличава се делът на българите, които предпочитат съюз с НАТО и ЕС пред съюз с Русия и Беларус Две години след началото на руската инвазия в Украйна приблизително два пъти повече българи биха предпочели страната да бъде в съюз с НАТО и ЕС, отколкото са тези, които биха избрали съюз с Русия.

мАнгалийцити избиха вече без полезните си агенти Георги Марков, Немцов, Березовски, Скрипал и затуй обвиняваха винаги нас.

Руслямабадски утайки, ама пак отишли в прогнилия запад

90% от русофило-робите имат 2 мечти... 1.Как да победят Америка 2.Как да спечелите Зелена карта --- Най-голямата мечта на руския патриот е да стане италиански , френски, английски, и най-вече американски патриот!

Лова на вещици продължава с пълна сила !

Да си русофил значи да подкрепяш КРАДЦИТЕ, УБИЙЦИТЕ, отровителите, Асад, терористите от хамас и хусистите , да мразиш САЩ и Европа, да славиш Ленин, Сталин, комунизма и православието, КГБ, ЧК, ГРУ и Рамзан Кадиров. Пълна шизофрения.

Половината българи са руски мекерета.

Около Уро да само смърт, кръв и отрова.

Шпионин или разузнавач, каква е разликата! Всеки гледа да изкара някой страничен лев! И във форума е същата далавера! Един работи за центове, друг за копейки

а аз пиша без пари... дайте някой линк бе... мога и за дветет страни да троля...

Христо Грозев ги обвини че са го следили от българската диаспора в Англия и са долагали на Руснаците.С един куршум се направи на велик и в същото време се подмаза на Англичаните.Даде им нещо да клепат по Русия.

няма отърване от гадното българско племе, из цял свят са плъзнали като хлебарки и серат на всичко хубаво

Точно така се постъпва с русофилските шпиони - арест, съд и затвор доживот. Не като при нас, да се назначават на ключови позиции в държавата.

Да, бързи са, няма какво да се обсъжда. Когато фактите говорят, и боговете мълчат. Но до живот няма да е. 7-8 години и доживотно наблюдение

Козяшкия дебилаж се състои основно от нискочели примати драскащи глупости и лъжи.... понякога преписват или постват линкове ..... Общо взето дебили....

А оня от студио КГБ проверили ли са го?!?!!

Смърт за шпионите от Възраждане!

Дебила майнааа

Абе Марсол, що се обаждаш като не знаеш какви са фактите, дали наистина е така , не е минало през съд, ама нали западняците са казали, значи е вярно! За медицинските ни сестри в Либия нашият циганин Костов по същия начин каза - Ами ако е вярно? Ами първо трябва да се докаже!

Взе 30 сребърника за 6 българина но дано му запушат ануса и умре с гръмнали черва.

За всеки българин първостепенен и най-свещен дълг е да служи на Русия. Така че, направои да съдят 8 милиона!

Путинизма, репресиите, корупцията и убийствата са изконно българска черта!

Чиба бе трол...и плюсове си слага

Смърт за шпиони като тебе!

От дебили като тебе бе

Срам ме е че съм българин. Когато ме попитат за акцента, казвам че съм хърватец.

Истината е най-добрата политика, затова казвай, че си циганин.

1000% съм сигурен, че цялата "държава" прави същи шпионаж ,...но "легетимно" и "отвътре в нато и в ес" ! . щом ни карат още да ходим на щипката ...нещата са пределно, пределно ясни !

На Христо Грозев.И вие българи да се гордеете че ви направи известни.Сега ингилизите ще честитят банята на косматите българи и ще си шушукат за чадъри.

Идиоте...скриии се бе

МНОГО КОПЕЙКИ ИМАМЕ И ВСИЧКИТЕ В ЛОНДОН, НИТО ЕДНА В МОСКОВКИЯ. СРАМ!

На вдовицата.Тава което ти направи българин сънародник никой чужденец неможе.

Нормалните държави като хванат шпиони, ги арестуват, съдят и вкарват в затвор. А в юнашка България ги предупреждават и екстрадират. Толкова русофилска държава няма в света.

Без доказателства?

Ми научи се да четеш първо. Заловени са в Лондон от Ми 6, а не в София от Данс-ърите

jingiby

Продажно племе. Лош човешки материал. Руски роби...

След като ги осъдят да ги поставят в затвор отговарящ на условията в руските наказателни колонии.

За да им е по-леко ли? Щото британските затвори са частни и са пълни предимно с пакита , негри, пеераси, джендъри и всякаква наркоманско-педофилска паплач..

И после да умрат естественно от тромб,

лова на риба в Баренцово море Хусите са и отпочнале телеграфните кабели (естествено с помоща на жужо) тия що не фанат да си зароват главата като щраус да се покажат задните и части

Христо Грозев продължава да топи който му падне.

Грозев е новият мръсен парцал вместо Сорос, ще го ползвате за всичко вие русофилите.

С това, че е мръсен парцалм, се съгласявам ведна

Тяхното ДАНС ми харесва повече от нашето. Това което ми е смешно защо са отищли на запад, а не отидоха да работят за Русия в Русия

Елате тука да видите в ДИР-чо колко лумпен е на заплата към руското посолство. Ама няма смелост за шпионаж само си плямпа. Вдига гюрултия.

Вас центаджиите безплатно ви мразим

намислил ли е как да се самономинира отново за службица при летеца Усраинец дезертьор в Испания

Британците се занимават с глупости и пропускат факта, че ще ги закриват поради несъстоятелност.