Шест области без нито един заразен с COVID-19 и двама починали за денонощието

Направени са 4 506 теста, което означава, че делът на положителните резултати е 2,19 процента

Обратно в новината

Коментари - Шест области без нито един заразен с COVID-19 и двама починали за денонощието | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Невероятни боклуци. Добре че никой не ви обръща внимание вече ,парцали такива! Ще горите.

Не вярваме, искаме да видим и чуем какво ще напишат и кажат математиците! До тогава да се направи задължително ваксинирането срещу Ковид! Да изчегъртаме Ковид-а който наследихме от управлението на ГЕРБ! ДА ' продължим промяната' на структурата на вируса, за да се върнем към нормалността! Ако не стане нови избори наесен!

Още ли надувате балона ? Кому е нужна тази бесмислена статистика, или няма какво друго да пишете ? Надявате се някой като изчете глупостите на сульо пульо тука и да хукне да се ваксинита, че ще ги бракуват ? Как така япоците го обявиха за 5та категория незначително заболяване и не занимават хората с това? Никой от близките и познатите ми не ваксинирани както и ваксинирани са си живи и здрави. Някой от ваксинираните лежаха 3 пъти в болница с ковид. От не ваксинираните никой не влиза в болница, изкараха си го по домовете ,някой на крак без симптоми. По никакъв начин огромната реклама на ваксините не доведе до масовост - всеки си реши сам . И така трябва да е , свобода на избора , дадено от горе .

КОРЕКЦИЯ : Да се чете " .. Всички от близките и познатите ми са си ЖИВИ и ЗДРАВИ ! "

Г-н лични впечатления, Към настоящия момен нашите власти няма как да обявят заболяването като 5-а категория, защото схемата ни от категории е друга. Намира ли ти се лично впечатление, че японците обявиха за 5-а категория щама Омикрон, а предишните - не? Намира ли ти се впечатление, че въпреки петата категория, продължават да публикуват ежедневни резултати? Като оставим настрана конкретната система за категоризация на хартия, кое е на практика различното тук? КПП ли минаваш всеки ден, зелен сертификат ли ти трябва, планова операция ли са ти забранили... кое?

Зелените сертификати са подготвяни още от 2018 година. Нее, въобще пЛандемията не е умишлено създадена, ама хич!

3евзек

Ало, Тоя па, тролице проста, Защо пак не оптговори на въпроса бе? Толкова ли беше сложен?

Ало, тролската гилдия, Ако продължавате да ми докладвате постовете от различни адреси, може и аз да започна да правя същото с вашите, смао време трябва да намеря. За разлика от вас работя друго и няма да остана без поминък.

Баси наглеца, другите били тролове , а не той.

3евзек

Ало, Д-р Гълъбова, тролице проста, Ако бях трол, щях да се крия под различни имена, иначе си личи колко пиша. Точно като теб. Май спряхте да докладвате, че шубето ви за хляба е голямо.

Абе, тролската гилдия, колкото ида ми докладвате постовете, за да ги изтрият. Вече ви знам номерата - имам си ги запазени и мога да копирам лесно. Затова пак ще ви питам, а вие няма да отговорите: Какво стана с тролската партида, според която БЦЖ-то ни пазеше? Май нито един жив не е останал от нея, който да каже "аз казвах така". Сякаш вкупом ги е сполетяла евтаназията. Какво стана с тролската партида за 5G-то и наночиповете? Не трябваше ли вече всички ваксинирани да бъдат управлявани дистанционно? Май от нея също не е останал нито един жив. Какво стана с тролската партрида, според която всички ваксинирани щяхада измрат още през есента на 2021? Да позная ли, че нито един жив не е останал? Какво стана с тролската партида, която разправяше, че ваксинираните ще измрат в рамките на 2 години? Май и там е картинакта е подобна. Напоследък не се чува много и гласът на онези, които разправяха за безкрайните бустери. Уж държави като Израел вече трябваше да поставят 8-и, 12-и или може би 43-и бустер... Обаче изглежда ще приключат на около 3-4 и в резултат за тази тролска партида също се очертава евтаназиационната кампания. Дори е възможно да е започнала вече. Как мислите?

По думите на Меджидиев в началото на 2023 г. изтече срокът на годност на общо един милион и половина дози "ваксини" на "Пфайзер" и 8800 "ваксини" на "Модерна". Тези препарати трябваше да бъдат бракувани и унищожени. Той добави, че вече са бракувани над един милион дози на "Пфайзер" и 90 000 дози от "Астра Зенека". Ако получим нови дози, те отново ще бъдат с кратък срок на годност и отново ще трябва да ги бракуваме. Което означава, че веднъж плащаме, за да ги купим, и още веднъж ще плащаме за бракуването им, каза Асен Меджидиев. Меджидиев заяви още, че в момента данните за ковид ситуацията в България не са обезпокоителни. Инфекцията протича леко, въпреки че вариантите са по-заразни. По думите му това се дължи на факта, че у нас много голяма част от хората вече са преболедували и имат някакъв имунитет. Новият вариант е по-заразен, заразяват се и "ваксинирани", но много по-леко протича, дори грипът протича по-тежко, добави министърът. Въпросът ми е, кой ще понесе отговорност за разхищение на обществени средства, които се изхвълят и бракуват? Става въпрос за милиони, от всеки един от нас взимат по няколко лева, дават ги на производителите на "ваксини", държат ги няколко месесаца, като плащаме за това и после ги унищожават!

Отговорност ще понесат руските тролове, чиято пропаганда доведе до милион неизползвани ваксини и в резултат умряха десетки хиляди граждани на държава от НАТО.

Леле, още не си разбрал, че пЛандемията беше изкуствено създадена и Русия участваше заедно със Запада и Китай в играта....

3евзек

Ало, Колко си бавен, троле прост, След като Русия беше заедно със запада, тогава защо на запад, където руската пропаганда не работи така добре, няма 10 000 жертви на милион население, колкото има у нас? Да не би да е защото и ти си трол?

Абе дирници да ве светна малко- ковида вече не е на мода нито войната в укропитекия , че и темата с еврото отече в канала, напънете се да измислите нещо друго за разсмиване на публиката

Единият е умрял при катастрофа, но се открило , че има някакъв вирус нарече КОВИД.

Още ли продължават да ви плащат за това ? Този Ковид се оказа, като брашнен чувал.

Спрете облъчването! Сигурно има повече инфаркти, инсулти и загинали по пътищата за деня от колкото измислената ви статистика за КОВИД-а.

Няма такъв филм, диагнозата винаги е, починал от Ковид-19, с придружаващи 2 огнестрелни рани в глават.

Е, че то и под статиите за загинали на пътя, които на всичкото отгоре са по-малко, можеш да пишеш, че имало повече инфаркти и повече починали от ковид. Само че май те е срам или не се заплаща.

След 1април започва!

Ай стига с тоя корона вирус

Добро утро. Хора ,трябва ли да забравим Боклуците които ни тормозеха. Боклуците ,които се скриха и очакват да им се размине. Боклуците ,които си продадоха душиците за пари. Боклуците които продължават да побликуват тази фалшива статистика. Хора ,нима забравихте тормоза????????? Ние трябва да ги помним и сочим. Боклука , Доктор Смърт -Мазния , Кунчев , Кантарджиев , Балтов , Аргирова , Баба Радка , Гломб , Николова. Съд и Затвор за този Боклук. Боклука Витанов да се извини публично на Мангъров. БОКЛУЦИ

Предлагам да почнем от тел, а? Какво ще кажеш?

какво е тел? телефон, бодлива тел???

Явно иска, да започнем, да ги тричаме с тел.

Ало Ицо, троле нагъл, Можеш ли първо да обясниш с какъв мотив всяка сутрин в 8 без нещо публикуваш един и същ текст? Работният ден ли започва тогава? И понеже на мен също не ми се пише дълго, също ще копирам написаното вчера: Вашият Мангъров първо излъга хората да преболедуват по-опасните щамове Ухан, Алфа и Делта. После най-безсрамо каза, че Омикроне се бил боледувал по-леко. А след това отбеляза, че Омикрон бил създаден от ваксините. Но понеже е голям капацитет, пропусна да свърже двете неща и да отбележи, че това фактически означава, че вакисната е създала по-безопасен щам. А ти също не можеш да свържеш двете неща, но то е само защото си трол.