17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поздравления! Само математиката не се вързва с факта, че всички получили медали, а са на 18то място от 20 отбора

Великата Ирландия, където всички фирми аутсорсваха програмиране и бизнес- 90+. Люксембург - същото. А уж пари управляват.. Калинки дър, калинки, тъпи на точки

Браво на децата! Специално за Александър Иванов мога да кажа, че е невероятен преподавател и човек, като негова ученичка преди много години. Самият той имаше страхотен учител в лицето на Димитър Николов.

Е, и какво ? След като завършат средното си образование, ще се разпилеят към „мечтания, бял, англосаксонски Запад“.

А какво да правят? Да седят и да слушат глупостите на носталгичен, кисел, селяндур, като теб?

https://www.imo-official.org/results.aspx Това е най-доброто отборно представяне от 2009г насам. Поздравления на отбора.

18 място отборно не е толкова зле за небогата държава с 6 милиона население. Браво на участниците.

Даже е прекрасно, предвид несъществуващото образование у нас... Да са живи и здрави децата и да имат още успехи. За съжаление, резултатът не е представителен за ниското ниво на математически умения в страната.

Били сме и по- дбре, но имайки предвид изпростяването на този народ си е постижение, гледайки маймунарника наречен НС.

Бяхме в ТОП 5.

Браво на медалистите и ръководителите им!!! :))) ... Отборно на 1 място е Китай; След тях се нарежда Русия. 619 участници: 52 ЗЛАТНИ; 103 СРЕБЪРНИ; 148 БРОНЗОВИ; 98 грамоти за участие.

Струва ми се, че отборно винаги сме били по-напред.

Браво, деца! Вие сте нашата гордост! Бъдете здрави и успешни!!!

Браво, браво.

Браво на децата!

Колко са електоралните единици с "помощи" от Мая? Сигурен съм, че родителите на тези ученици няма да получат 4000 лв. Циганска помощ от Мая и Славчо?!

От Бойко Тиквата ще получат. Марш бе, трол, Тиквопитек недоклатен! Наспамихте и тази прекрасна новина. Тиквата е срамно петно и ще бъде скоро подсъдим!