Коментари - Шест куци патици и Джорджа Мелони - запознайте се с класа на Г-7 през 2024 г. | Днес.dir.bg

Шест куци патици и Джорджа Мелони - запознайте се с класа на Г-7 през 2024 г.

Срещата в Италия тази седмица прилича повече на последна вечеря, отколкото на демонстрация на западната мощ

Обратно в новината

Коментари - Шест куци патици и Джорджа Мелони - запознайте се с класа на Г-7 през 2024 г. | Днес.dir.bg

Коментари

Тук всички сте разбирачи и герои. Ама домашни герои скрити зад клавиатурата! Критикувате ЕС< САЩ и всичко и всички защото осъзвате подсъзнателно собствената си несъстоятелност. Ако сте наистина убедени в това което пишете - излезте на площадите, улиците, пътищата! Блокирайте държата както беше при любимото ви управление на Жан Виденов! Направете референдуми за излизане от ЕС и НАТО! Стиска ли ви? Явно - НЕ! Само лаете! Но, керванът си върви!

Среща на ЛГБТ феновете :)))) , само как им го начукаха янките . ЛГБТ (Г7) краде парите на Русия и ги дава на янките за оръжия , а след това Русия ще си търси парите от ЛГБТ (Г7) обществата :)))) , а янките целите в бяло , хахахахаха вярно най-слабите и зависими назначени лидери на европа . Те затова и загубиха на изборите , но разбира се Путин им е виновен :)))) . Да видим докога ще продължи тази черна комедия в европа . СЛАВА НА РУСИЯ

По всичко което наблюдаваме европейските лидери демонстрират поведение на хора заблудени или пияни от властта и богатстово!!! Не е изключено и да е точно така! Те изглежда отново се носят на вълните на своя жизнен стандарт, които тотално са ги отделили от земната повърхност! Явно така заблудени те смятат, че преговорите за мир са нещо елементарни и не изискващо особена подготовка или отдаденост. Те явно вече смятат, че мирът ще бъде постигнат мимоходом, докато се решават други "по-важни" проблеми. Иска ми се да можех да им кажа: ГОСПОДА И ГОСПОЖИ, ВРЕМЕТО ИЗТИЧА А ТРЕТАТА СВЕТОВНА ВОЙНА ХЛОПА СИЛНО НА ВРАТАТА НИ!!!! ВЗЕМЕТЕ СЕ В РЪЦЕ, ОПОМНЕТЕ СЕ И СЪЗДАЙТЕ НУЖНАТА СТРАТЕГИЯ ИЛИ ПЛАН ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ ВОЙНАТА! ДРУГИТЕ ВИ ПРОБЛЕМИ СА "БЯЛ КАХЪР" В СРАВНЕНИЕ С ТОВА КОЕТО Е НА ПЪТ ДА СЕ РАЗРАЗИ! РУСНАЦИТЕ СА ЛУДИ И ЗЛИ (ЗА ГОЛЯМО СЪЖАЛЕНИЕ), ТОВА НЕ ГО ПОДЦЕНЯВАЙТЕ, А СЕ ЗАХВАЩАЙТЕ ЗА РАБОТА!!!

Те първа ние от бившият соц.лагер ще се забавляваме с истинските европейци и изповядващи евроатлантически ценности!Това свобода на словото,това шуро-баджанащина било присъщо на тоталитарните режими!:)))Като изключим КНДР в коя социалистическа страна сина е наследил баща си или е бил някъде в ръководството на партията???А в демократичният запад как е?Има президент БУШ -баща и син.Има президент Клинтън и жена вице президент,даже и кандидат.В Канада -семейство Трюдо- баща и син министър председатели.Дали съвпаденията не са случайни????

Що сега така с лошо. Крайно-десните били щурмували. Те спечелиха избори не са използвали сила. Трябвало силно управление. То като беше силно хората защо гласуваха против него? Имало война в Украйна и трябвало нещо да се направи. А защо силните западни лидери я допуснаха тази война? Сега били слаби а когато бяха на власт със своите си, силни ли бяха?

Ще ви се. Да бяхте написали какво се случва с курса на рублите на мАсковската бирджа. И как обикновенните руснаци губят достъп до валутните си сметки. Войната, която путьо започна естествено тежи на Европа, но Европа има работеща икономика, а рашисткия газ не го искат и Китайците.

Ъпдейтна форкаста си за растежа на Руската икономика. ОТ 1.9 на 2.3. Оправайте се там в соросокопите. Скоро пара няма да има за тролене.

Мелони ако беше американка и шефка на Щатите, досега да са изпепелили повечето големи градове на Русия

Ти виждаме, че си изпепелил и малкото мозък който са ти инсталирали родителите.

НЕКОИ ДРУГАРИ ТРОЛЯТ Г-7 ..А ЩО НЕ НИ ОБЯСНЯТ КВО СТАВА СЪС СЕЛФИ КЛУБА БРИКС-МИКС ..ПУРКИН ВЧЕРА ОТКРИ СПОРТНИ ИГРИ НА БРИКС ..САМО СИ ПРЕДСТАВЕТЕ МЕЛОНИ ИЛИ МАКРОН ИЛИ КОЙТО И ДА Е ОТ Г-7 ДА ОТКРИЕ СПОРТНИ ИГРИ НА Г-7 ...БРИКС РЕШИХА ВСИЧКО И СЕ ФАНАХА СЪС СПОРТА :))))

Това ли измисли бе дебил??? Де ви копат бе????

Довера едни Бриксаджиите+15 мераклииза БРИКС бяха в Русия, другат седмица и по другата пак ще бъдат в Русия, така че това в Пекин явно е почивка между работните срещи-)

Последните мюсюлмани Путин се опита да ги вкара директно през Беларус! Или и това се опитвате да не видите?!?!

защо при този опит загина не граничар а военнослужещ от полска танкова бригада, чиято щатна дислокация е много далеч от границата с Белорусия-)

Европа трябва да е обединена и силна, защото трябва да се противопоставя на огромни по територия и ресурси империи. Само слепец или идиот не би видял това! Раздвоените отровни езици на тези подмолни империи от години разделят европейците един срещу друг, използвайки лъжи и манипулации. И очевидно имат успех при по-слабите и глупавите. Гласовете, които призовават за разделянето на Европа са гласове на късогледи глупаци. Ислямисти и всякакви други диктатори искат Европа на парчета, за да я завлядяват парче по парче, както са го правили през вековете. Това знаят как се прави! Време е и най-глупавите и слепите да се събудят за реалността! Тези империи са като хищници, които се целят в слабите жертви. Не бъдете слаби и жертви. Знайте, къде сте и кои сте. България е получила и религията си, и писмеността си от Европа. Били сме се с европейските държави, но и те са се сражавали помежду си. Такова е било времето. Но сега трябва да сме единни, защото се борим с огромни империи, които са се размечтали. Някаква лудост ги е подгонила.

Европа е отдавна покорена от най-големите диктатори: БАНКЕРИТЕ. Давос/Билдербърг и Глобализма са ОКОТО НА ЗЛОТО. Промитите ви тикви отказват да приемат фактите.

На тоя не му плащат да мисли. А ДА ЛЪЖЕ ЗА ПАРИ.

Много добре знаете, кое е злото, защото вие сте неговите слуги!

Джорда е яка мадама обач, не кат нашата Гаргамел , която така и не стана прайм министър... Ей такава топ мадама ни трябва и на нас и няма да имаизбори всеки 3 месца.

Ще й намачкам мелоните.

не сме видели новия фашизъм в пълноразвитата му форма, но остава съвсем малко. Прекрасно е, че европейското общество се надига за отпор. Честно, не го вярвах и вече имах добър план да придобия Турски паспорт. В идните 20 години се очертава да е най-безопасно при комшиите. Тази седмица вече не съм толкова песимистичен като преди и имам надежда, че до горещ сблъсък НАТО-Русия може и да не се стигне. По-добре лош мир, отколкото добра война. А че дайвърсити-икуолити-инклужън (новия фашизъм) активистите ще бъдат зверски бити в скоро време, това е сигурно.

Защо ми триете поста? Да има нещо невярно в него? До кога ще криете истината от дебилите в България и ще им пълнете главите с фалшива соросоидна информация? Една важна забележка към тази информация, която както винаги се пропуска от ДИРниците. аа ви пробутва хиляди лакърдии: САУДИТСКА АРАБИЯ ОТКАЗА ДА УЧАСТВА В СРЕЩАТА НА Г-7, БЕЗПРЕЦЕДЕНТНО ПОКАНЕНА КАТО НЕЧЛЕН ОТ ДЖОРДЖА МЕЛОНИ. Малко допълнителна информация: Саудитска Арабия няма да поднови изтеклият 50 годишен договор със САЩ за обвързването на добива на нефт с продажбата му с долари, измислен и уреден от Хенри Кисинджър. Всички неща рано или късно свършват! Добре е това да не се забравя. Особено в България да разберат, оттук насетне САУДИТСКА АРАБИЯ може да търгува нефта си с каквато валута си поиска, те са в групата на БРИКС.

Европа е най-доброто място за живеене в света и трябва да го запазим от всички лукави пропаднали източни кандидат империи - ислямисти, рашисти, китайци. И от техните волни и неволни агенти разбира се.

Трябва да я опазим от слаби лидери, като сегашните. Пак Путин ви е виновен

Нима останаха идиоти, които още не са видели, че Путин иска да разруши Европа?! Срещу кого са слаби тези лидери?!

Пиши по-адекватно. Путин ли вкара милионите "бежанци" в Европа? Скоро ходил ли си в Европа, по гарите на големите европейски градове знаеш ли какво се случва? Прескочи до Франция и Италия. Ех, че лош Путин, как ни изпраща негри и ислямисти, а пък загрижената Америка гледа как да ни помогне и диверсифицира също : Путин ли накара хората в Европа да излязат и да гласуват за крайно десни, от отчаяние, че в градовете им не остана бял човек ?

Истината е в действителност, че Европа сама се наигра, не може винаги да се обвинява друг. Но е и факт, че путин видя това и се опита да довърши Европа и ЕС, т.е. възползва се максимално. Така че не е като да е чист като сълза. Да не говорим, че зад гърба му висят убийствата на над 1 млн. човека в тази безсмислена война!

са се превърнали в пълна пародия. Самите лица които я представляват са пълни КЛОУНИ а за икономиките им да не говорим. Освен тази на Япония, всичко останало е леж.

ПИПО

По паритет на покупателната способност Русия задмина и Япония тази година. Миналата мина Германия. Това само за инфо

ПИПО

Мелони, от доста време обърна палачинката и е доста удобна за САЩ, явно и нея са я хванали здраво за топките (знам че няма). Преди изборите говореше все хубави неща, беше против американската окупация, против войната, против френската колонизация в Африка, та дори и против еврото, сега друга песен пее. Просто и италианците нямат алтернатива и за да бъдем честни две години там си е абсолютен рекорд. За другите няма какво да се каже там работата е ясна.

ъхъм, политико. "големите" специалисти по България, пишещи вмирисаните си статийки само по КУЦИ доноси оттук. сега хукнали да пишат и за г-7, специалистите му.... политико е точно обратното на дойче зеле. соросоидни простотии срещу путиноидни простотии. нещо като рада дълбоката и елена рускинята милиончева пишат антибългарски пасквил заедно-помните го тоя гнусен случай. сега ще имат възможност пак да цвъкат заедно... хора, не четете простотиите на политико и дойче зеле! нищо, че щедро ги препостват нашенските мисирки.

не стига че патици, ами и куци

Кога ли ще се случи, Дир да пусне статия, където Путин е наречен "куца патица"?? :) :) :) То и страхът е важен мотиватор де, но може да има и друга причина.

Досега само за сатаната не са го обявили. За пари прават всичко. Като тебе.

Ех защо така тоя путин го набеждават за всичко? Да не би да е започнал една безсмислена война? Няма си територии ли, какво? Погуби сигурно над милион човешки живота в тази безсмислена война, за да си начеше егото. После се реве защо го обявявали за сатана...

Да, има и друга причина, дира не иска да лъже

До кога медиите ще продължават да наричат обикновените десни партии "крайно десни"??? Какво крайно дясно има в партията на Мелони, може ли някой от т.н. "журналисти" да обясни? Това, че не искаш държавата да се пълни с мигранти ли те прави крайно десен?

Тия дето плащат - Давос/Брюксел/Билдербърг/Дийп Стейта направиха традиционните модели да звучат крайно десни, като наложиха с пропаганда крайно-леви, трансхуманистични, антиприродни идеи. Нормализирайки ненормалното демонизираш нормалното. Ма не е виновен този, който яде баницата.

Коментари - Шест куци патици и Джорджа Мелони - запознайте се с класа на Г-7 през 2024 г. | Днес.dir.bg

Шест куци патици и Джорджа Мелони - запознайте се с класа на Г-7 през 2024 г.

Срещата в Италия тази седмица прилича повече на последна вечеря, отколкото на демонстрация на западната мощ

Обратно в новината

Коментари - Шест куци патици и Джорджа Мелони - запознайте се с класа на Г-7 през 2024 г. | Днес.dir.bg

Коментари

Тук всички сте разбирачи и герои. Ама домашни герои скрити зад клавиатурата! Критикувате ЕС< САЩ и всичко и всички защото осъзвате подсъзнателно собствената си несъстоятелност. Ако сте наистина убедени в това което пишете - излезте на площадите, улиците, пътищата! Блокирайте държата както беше при любимото ви управление на Жан Виденов! Направете референдуми за излизане от ЕС и НАТО! Стиска ли ви? Явно - НЕ! Само лаете! Но, керванът си върви!

Среща на ЛГБТ феновете :)))) , само как им го начукаха янките . ЛГБТ (Г7) краде парите на Русия и ги дава на янките за оръжия , а след това Русия ще си търси парите от ЛГБТ (Г7) обществата :)))) , а янките целите в бяло , хахахахаха вярно най-слабите и зависими назначени лидери на европа . Те затова и загубиха на изборите , но разбира се Путин им е виновен :)))) . Да видим докога ще продължи тази черна комедия в европа . СЛАВА НА РУСИЯ

По всичко което наблюдаваме европейските лидери демонстрират поведение на хора заблудени или пияни от властта и богатстово!!! Не е изключено и да е точно така! Те изглежда отново се носят на вълните на своя жизнен стандарт, които тотално са ги отделили от земната повърхност! Явно така заблудени те смятат, че преговорите за мир са нещо елементарни и не изискващо особена подготовка или отдаденост. Те явно вече смятат, че мирът ще бъде постигнат мимоходом, докато се решават други "по-важни" проблеми. Иска ми се да можех да им кажа: ГОСПОДА И ГОСПОЖИ, ВРЕМЕТО ИЗТИЧА А ТРЕТАТА СВЕТОВНА ВОЙНА ХЛОПА СИЛНО НА ВРАТАТА НИ!!!! ВЗЕМЕТЕ СЕ В РЪЦЕ, ОПОМНЕТЕ СЕ И СЪЗДАЙТЕ НУЖНАТА СТРАТЕГИЯ ИЛИ ПЛАН ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ ВОЙНАТА! ДРУГИТЕ ВИ ПРОБЛЕМИ СА "БЯЛ КАХЪР" В СРАВНЕНИЕ С ТОВА КОЕТО Е НА ПЪТ ДА СЕ РАЗРАЗИ! РУСНАЦИТЕ СА ЛУДИ И ЗЛИ (ЗА ГОЛЯМО СЪЖАЛЕНИЕ), ТОВА НЕ ГО ПОДЦЕНЯВАЙТЕ, А СЕ ЗАХВАЩАЙТЕ ЗА РАБОТА!!!

Те първа ние от бившият соц.лагер ще се забавляваме с истинските европейци и изповядващи евроатлантически ценности!Това свобода на словото,това шуро-баджанащина било присъщо на тоталитарните режими!:)))Като изключим КНДР в коя социалистическа страна сина е наследил баща си или е бил някъде в ръководството на партията???А в демократичният запад как е?Има президент БУШ -баща и син.Има президент Клинтън и жена вице президент,даже и кандидат.В Канада -семейство Трюдо- баща и син министър председатели.Дали съвпаденията не са случайни????

Що сега така с лошо. Крайно-десните били щурмували. Те спечелиха избори не са използвали сила. Трябвало силно управление. То като беше силно хората защо гласуваха против него? Имало война в Украйна и трябвало нещо да се направи. А защо силните западни лидери я допуснаха тази война? Сега били слаби а когато бяха на власт със своите си, силни ли бяха?

Ще ви се. Да бяхте написали какво се случва с курса на рублите на мАсковската бирджа. И как обикновенните руснаци губят достъп до валутните си сметки. Войната, която путьо започна естествено тежи на Европа, но Европа има работеща икономика, а рашисткия газ не го искат и Китайците.

Ъпдейтна форкаста си за растежа на Руската икономика. ОТ 1.9 на 2.3. Оправайте се там в соросокопите. Скоро пара няма да има за тролене.

Мелони ако беше американка и шефка на Щатите, досега да са изпепелили повечето големи градове на Русия

Ти виждаме, че си изпепелил и малкото мозък който са ти инсталирали родителите.

НЕКОИ ДРУГАРИ ТРОЛЯТ Г-7 ..А ЩО НЕ НИ ОБЯСНЯТ КВО СТАВА СЪС СЕЛФИ КЛУБА БРИКС-МИКС ..ПУРКИН ВЧЕРА ОТКРИ СПОРТНИ ИГРИ НА БРИКС ..САМО СИ ПРЕДСТАВЕТЕ МЕЛОНИ ИЛИ МАКРОН ИЛИ КОЙТО И ДА Е ОТ Г-7 ДА ОТКРИЕ СПОРТНИ ИГРИ НА Г-7 ...БРИКС РЕШИХА ВСИЧКО И СЕ ФАНАХА СЪС СПОРТА :))))

Това ли измисли бе дебил??? Де ви копат бе????

Довера едни Бриксаджиите+15 мераклииза БРИКС бяха в Русия, другат седмица и по другата пак ще бъдат в Русия, така че това в Пекин явно е почивка между работните срещи-)

Последните мюсюлмани Путин се опита да ги вкара директно през Беларус! Или и това се опитвате да не видите?!?!

защо при този опит загина не граничар а военнослужещ от полска танкова бригада, чиято щатна дислокация е много далеч от границата с Белорусия-)

Европа трябва да е обединена и силна, защото трябва да се противопоставя на огромни по територия и ресурси империи. Само слепец или идиот не би видял това! Раздвоените отровни езици на тези подмолни империи от години разделят европейците един срещу друг, използвайки лъжи и манипулации. И очевидно имат успех при по-слабите и глупавите. Гласовете, които призовават за разделянето на Европа са гласове на късогледи глупаци. Ислямисти и всякакви други диктатори искат Европа на парчета, за да я завлядяват парче по парче, както са го правили през вековете. Това знаят как се прави! Време е и най-глупавите и слепите да се събудят за реалността! Тези империи са като хищници, които се целят в слабите жертви. Не бъдете слаби и жертви. Знайте, къде сте и кои сте. България е получила и религията си, и писмеността си от Европа. Били сме се с европейските държави, но и те са се сражавали помежду си. Такова е било времето. Но сега трябва да сме единни, защото се борим с огромни империи, които са се размечтали. Някаква лудост ги е подгонила.

Европа е отдавна покорена от най-големите диктатори: БАНКЕРИТЕ. Давос/Билдербърг и Глобализма са ОКОТО НА ЗЛОТО. Промитите ви тикви отказват да приемат фактите.

На тоя не му плащат да мисли. А ДА ЛЪЖЕ ЗА ПАРИ.

Много добре знаете, кое е злото, защото вие сте неговите слуги!

Джорда е яка мадама обач, не кат нашата Гаргамел , която така и не стана прайм министър... Ей такава топ мадама ни трябва и на нас и няма да имаизбори всеки 3 месца.

Ще й намачкам мелоните.

не сме видели новия фашизъм в пълноразвитата му форма, но остава съвсем малко. Прекрасно е, че европейското общество се надига за отпор. Честно, не го вярвах и вече имах добър план да придобия Турски паспорт. В идните 20 години се очертава да е най-безопасно при комшиите. Тази седмица вече не съм толкова песимистичен като преди и имам надежда, че до горещ сблъсък НАТО-Русия може и да не се стигне. По-добре лош мир, отколкото добра война. А че дайвърсити-икуолити-инклужън (новия фашизъм) активистите ще бъдат зверски бити в скоро време, това е сигурно.

Защо ми триете поста? Да има нещо невярно в него? До кога ще криете истината от дебилите в България и ще им пълнете главите с фалшива соросоидна информация? Една важна забележка към тази информация, която както винаги се пропуска от ДИРниците. аа ви пробутва хиляди лакърдии: САУДИТСКА АРАБИЯ ОТКАЗА ДА УЧАСТВА В СРЕЩАТА НА Г-7, БЕЗПРЕЦЕДЕНТНО ПОКАНЕНА КАТО НЕЧЛЕН ОТ ДЖОРДЖА МЕЛОНИ. Малко допълнителна информация: Саудитска Арабия няма да поднови изтеклият 50 годишен договор със САЩ за обвързването на добива на нефт с продажбата му с долари, измислен и уреден от Хенри Кисинджър. Всички неща рано или късно свършват! Добре е това да не се забравя. Особено в България да разберат, оттук насетне САУДИТСКА АРАБИЯ може да търгува нефта си с каквато валута си поиска, те са в групата на БРИКС.

Европа е най-доброто място за живеене в света и трябва да го запазим от всички лукави пропаднали източни кандидат империи - ислямисти, рашисти, китайци. И от техните волни и неволни агенти разбира се.

Трябва да я опазим от слаби лидери, като сегашните. Пак Путин ви е виновен

Нима останаха идиоти, които още не са видели, че Путин иска да разруши Европа?! Срещу кого са слаби тези лидери?!

Пиши по-адекватно. Путин ли вкара милионите "бежанци" в Европа? Скоро ходил ли си в Европа, по гарите на големите европейски градове знаеш ли какво се случва? Прескочи до Франция и Италия. Ех, че лош Путин, как ни изпраща негри и ислямисти, а пък загрижената Америка гледа как да ни помогне и диверсифицира също : Путин ли накара хората в Европа да излязат и да гласуват за крайно десни, от отчаяние, че в градовете им не остана бял човек ?

Истината е в действителност, че Европа сама се наигра, не може винаги да се обвинява друг. Но е и факт, че путин видя това и се опита да довърши Европа и ЕС, т.е. възползва се максимално. Така че не е като да е чист като сълза. Да не говорим, че зад гърба му висят убийствата на над 1 млн. човека в тази безсмислена война!

са се превърнали в пълна пародия. Самите лица които я представляват са пълни КЛОУНИ а за икономиките им да не говорим. Освен тази на Япония, всичко останало е леж.

ПИПО

По паритет на покупателната способност Русия задмина и Япония тази година. Миналата мина Германия. Това само за инфо

ПИПО

Мелони, от доста време обърна палачинката и е доста удобна за САЩ, явно и нея са я хванали здраво за топките (знам че няма). Преди изборите говореше все хубави неща, беше против американската окупация, против войната, против френската колонизация в Африка, та дори и против еврото, сега друга песен пее. Просто и италианците нямат алтернатива и за да бъдем честни две години там си е абсолютен рекорд. За другите няма какво да се каже там работата е ясна.

ъхъм, политико. "големите" специалисти по България, пишещи вмирисаните си статийки само по КУЦИ доноси оттук. сега хукнали да пишат и за г-7, специалистите му.... политико е точно обратното на дойче зеле. соросоидни простотии срещу путиноидни простотии. нещо като рада дълбоката и елена рускинята милиончева пишат антибългарски пасквил заедно-помните го тоя гнусен случай. сега ще имат възможност пак да цвъкат заедно... хора, не четете простотиите на политико и дойче зеле! нищо, че щедро ги препостват нашенските мисирки.

не стига че патици, ами и куци

Кога ли ще се случи, Дир да пусне статия, където Путин е наречен "куца патица"?? :) :) :) То и страхът е важен мотиватор де, но може да има и друга причина.

Досега само за сатаната не са го обявили. За пари прават всичко. Като тебе.

Ех защо така тоя путин го набеждават за всичко? Да не би да е започнал една безсмислена война? Няма си територии ли, какво? Погуби сигурно над милион човешки живота в тази безсмислена война, за да си начеше егото. После се реве защо го обявявали за сатана...

Да, има и друга причина, дира не иска да лъже

До кога медиите ще продължават да наричат обикновените десни партии "крайно десни"??? Какво крайно дясно има в партията на Мелони, може ли някой от т.н. "журналисти" да обясни? Това, че не искаш държавата да се пълни с мигранти ли те прави крайно десен?

Тия дето плащат - Давос/Брюксел/Билдербърг/Дийп Стейта направиха традиционните модели да звучат крайно десни, като наложиха с пропаганда крайно-леви, трансхуманистични, антиприродни идеи. Нормализирайки ненормалното демонизираш нормалното. Ма не е виновен този, който яде баницата.