Коментари - Шест години затвор за 19-годишния Адриан, прегазил Ани и Явор на столичния бул. "Сливница" | Днес.dir.bg

Коментари - Шест години затвор за 19-годишния Адриан, прегазил Ани и Явор на столичния бул. "Сливница" | Днес.dir.bg

Коментари

Зная, че ще ме оплюете за написаното, но все пак, цялата ситуация е странна. Вината на цигането е безспорна. И, въпреки това, няколко фактора не мога да си обясня. Значи, 0,30 ч.през нощта , булевард с четири ленти, един единствен автомобил, предполагам с включени фарове и видимост по 500 метра в двете посоки! Явно младежите или не са се огледали или са разчитали, че въпреки физиката, цигането ще спре, понеже са с предимство. Имам и още едно предположение, но за мъртвите или добро или нищо. Подобна е ситуацията с полицаите в Бургас, дето ги размаза автобуса с мигранти. Не ми пука колко ще го осъдят арабелата, но всеки който е гледал клипа, ще види, че полицая излиза с колата буквално пред автобуса. Явно, в полицейското училище не учат физика.

... да му вземат щом му е толкова кратка присъдата. Адриана е хубаво име, и предполагам, ще му хареса

Трябва да се прекрати истерията с тормоз над шофьорите с повишени наказания. и прочее. Ето, вижда се, че катастрофите нарастват. Няма превенция. Категорично трябва да се намалят максималвните наказания, да се отнемат правата на сельни от КАТ да решават вместо съда и да наказват на място, а по-точно да взимат подкупи и тормозят водачите на МПС просто с цел да ги държат в подчинение. Истерията за увеличаване на наказанията служи именно и единствено на користните интереси на КАТ и групичката политици, окупирала НС и МС и вече 30. г присвояваща безнаказано и безотговорно бюджетни пари във вид на заплати и привилегии. И естествено, да се тиражира, че промените в законите нямат обратна сила, че повечето от участниците в "войната по пътищата" измислена от школниците в Симеоново с пяна на уста блеят и си мислят, че нещо ще постигнат, а то се оказва "след дъжд качулка". С цялата тази енергия, ако започнат да се борят срещу чиновниците от общините, които не поставят подлези и надлези ще има поне ефект върху безопасността.

Ходи се плякай ,бе селски !

Щом няма справедлива присъда ще има справедлива разплата. Който разбрал, разбрал.

Майката. Вашата. Няколко пъти. Пиша на български, бе леко умни. Ама много леко. И пак майката. Още повече. Яко сте прости.

Пълен абсурд е съдебната ни система ! Този плондир-адвокатът даже искаше условна присъда ! Но ,той не е виновен-пълен отпадък е съдебната ни система !

1. След като родителите на убитите смятат че това не е политически проблем, значи си заслужават това което са получили. Не става тъпи продажни мутри да пишат законите и да има справедливост. Не разбирам какво не им харесва при това положение. Хора с толкова елементарно и повърхностно мислене си заслужават това което са получили. 2. Намаляване на присъдата с 1/3 за признаване на престъплението в случай като този в който не е имало никакво съмнение кой и в какво е виновен, а напълно неприемливо. Такова намаляване на присъдата е приемливо само за сложен случай, в който е много трудно да се докажат вината и извършителят и признанието би довело до справедливо наказание. Това са случаите в които освен че признава вината извършителят помага на следствието като указва местата където е скрил уликите и други неща, които следствието не би могло да извърши самостоятелно и признанието има реална стойност за правосъдието. Тази 1/3 намаляване на срока е много голяма разлика, която се използва само от доказани престъпници, какъвто е конкретният случай които няма как да се измъкнат и затова се съгласяват да признаят вината си за да си намалят срока 3. Разкаянието му не може да е смекчаващо вината обстоятелство както е решил корумпираният съд, защото това са просто думи. Всеки сериен убиец се разкайва след всяко престъпление, но това не му пречи да продължи да убива. Някои серийни убийци даже оставят следи по които да ги заловят по лесно, което е вид разкаяние. В случаят обаче разкаянието е единствено с цел намаляване на присъдата и намаляване на общественото недоволство, и е направено по съвет на адвоката, който е посъветвал и признаване на вината със същата цел. Ако се разкайваше искрено и се чувстваше виновен и се срамуваше от себе си, нямаше да иска бърза процедура с намаляване на срока. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа

Тоя тарикат трябва доживот да чука камъни само, за да изплати на родителите инвестираните пари и години... Отделно за моралните щети..

В пародия на държава какво друго да има освен пародия на правосъдие!?! В Щатите това самонадеяно лайно щеше да лежи минимум 36 години. Минимум!!!!

Трудно се коментира подобно нещо. Когато бях на шест годинки пребягах по пътя, защото мислех, че ще мина пред колата отсреща. Е да, ама шофьорът си помисли, че ще ме удари и без да набие спирачка влезе в насрещното за да ме избегне с което ме ... удари. Бях на пет минутки между живота и смъртта. Неправилно решение, хлапе, неопитен шофьор. Така е трябвало да стане. Тук какво имаме? Леке! Мислещо си, че правилата са писани за лузърите, а той, лекето тежки компшекси е над тия неща. Е, не е! И тук въпросът е философски - какво е по-добре - починалите нама как да ги върнем - ако можеше, например, ако тоя си замиме, другите младежи да ги възкресим - добре! Но вселената не е устроена така. Вселената казва - времето върви напред, а не назад. За това, какво е по-добре? Тоя келеш не е пил, не е бил дрогоран... просто самонадеян пикльо, на когото родителите са му дали в ръцете оръжие. Аз първо се ачих на учебната лада, после карах москвич(не, че с тях не можеш да направиш золуми). А тоя?!? Какво? Да го трепем ли? Не е ли по-добре да разбере, че в затвора не е хубаво и да остане четири годинки без чалга, вместо цял живот да папа на гърба на хората? Апропо - един граждански иск за дебела шестцифрена сума не е излишен!

ах колко нежно за убиеца-"прегазил".. диргофнарите известни с измекярщината по заглавията им личи поръчкова реклама/дописка...помним за моноф дъртото ченге каква нежност имаше че синчето му лумпен ама радостно че пукна...

И за мен 6 години от времето на един човек не могат да се сравнят с отнемането на два невинни живота. Не мога да преценя дали присъдата е реална според законодателството или са натежали задкулисни и незаконни фактори. Аз самият съм бил в ситуация, в която адвокатите, които съм наел, ме съветваха да не стигаме до съд, защото шансът ответната страна да плати каквото където трябва и да загубим делото, въпреки че "правдата" безспорно е на наша страна, е над 50%. Та това е правосъдието за мен в България. От цялата история дано поне разкаянието на извършителя е искрено. Всички правим грешки ежедневно и трябва да се надяваме да имаме късмет, за да са по-малки последствията от тях. В случая последствието е трагедия за 3 семейства и поука за всички останали - всеки трябва да преценява до какво могат да доведат действията му.

с Киро и шофьора му дето убиха преди месец един българин и вкараха жена му в болница доживот? За тях нещо няма ли да пишете? Някой от тях трябва да лежи от 5г-15г в затвора нали така! Или нещо бъркам?! Де*а миндилите гнусни.

Значи двама убити и цигането след 4 години ще е на свобода. Машала на българската правораздавателна система! Ами то тогава, пред съдебната палата трябва да разкарат лъвовете и да курдисат от едната страна статуя на тейко Марковски в цялата му корпулентност и да оставят място от другата страна за такава на синковеца, като се гътне. И все пак макар и за 4 години този ром ще отнесе някоя друга патка от съкилийниците си, но виж така както се влачи делото с онзи татуиран наркоман Семерджиев, той и до зандана няма да стигне.

Как да си отглеждате децата в страната ли? Ами нека още велики балкански "умове" да не ходят на избори! Нека политиците се занимават с това цепи ли се ДПС и как ТОЙ ще се кокалира с КОЙ, вместо да поправят ЗДвП и НК, за да станат карането след алкогол, наркотици или с превишена УМИШЛЕНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, а не непредпазливи нарушения, за които да не може да се иска съкратено производство. Ама за целта, трябва да пратиш в НС някой, който мисли с главата си, а не с джоба или дирника. И да го пратиш именно ТИ, а не да разчиташ, че бай-си-маалата ще направи това, вместо тебе за 50лв.

Хахаха, ти пък, като ходим на избори, да не зависи нещо от нас .... наивници.

Ти за 35г. не можа ли да научиш поне, че не е важно кой как гласува, а кой как брои гласовете. Въеба у ненормалниците, които заедно с циганите рецидивист и неграмотните турци легитимирате изродите на власт.

Което значи, че тихичко след три годинки ще е на свобода за добро поведение и ще си кара отново с някакви смешни ограничения. Българска правораздавателна система, сър!

Посланието за мен е, ако искате да пречукате някого умишлено, или да извършите някаква вендета ,не го стреляйте, не го пребивайте, не го кълцайте , ами го прегазете неумишлено и ще полежите няколко години максимум и ще ви пуснат. Да си имат едно на ум роднините на жертви , пострадали от нашето правосъдие...

Решението в полза на обвнняумия е предоределено още при огледа на ПТП-ТО„на водача не му е направена проба за алкохол и наркотици веднага,въпрекки двете жертви.По-късно експертизата "скрива едни 40 км при определяне скоростта на удара/от 140 става на 102/.има и други детайли непознати за широката публика,като целта е да се изкара всичко една нелепа случайност.Иимето на виновния водач се крие умишлено повече от 12 часа,защото бащата е храненики служите на някакво НПО.Ч ерешката на тортаа е " прочут" адвокат .Съдът можеше да постанови присъдата да се излежи при първоначано строг режим,а книжката да бъде отнета за срок от15 г.Все пак има две невинни млади жертви.

в коя жълта медия го прочете...

Или нарочно дразниш, или имаш навика да караш като този убиец. Друго обяснение за това, че защитаваш тоя индивид нямам.

направо да се въвежда шариата и тълпата да го пребие на нациоаналния стадион с камъни. Присъдата е справедлива, няма държава в Западна Европа с по-строги наказания. Може би в Русия ще лежи по-дълго.

6 години че го чакам да ми излезе

на тебе отдавна не ти става израстъка...ще чакал той.

девет по деветнайсе колко е?

Момчето е виновно. Момчето си призна. Момчето ще живее с това до края на живота си. Белята е сторена. Белята наистина е голяма. Той ще лежи. Няма да му е леко. Нямя смисъл да се погубва и трети живот. Той ще го използва за да изкупва вината си всяка минута. Това е достатъчно.

След три години макс ще мачка отново!

Съдебната система се гаври и с правосъдието и с потърпевшите. И после защо младите я напускат тази наша България.

в Германия за подобен случай съгласно параграф 222 от Наказателния кодекс максималната присъда е 5 години, има опция и за условна присъда. Законодателството в другите държави в Западна Европа е сходно. И сега какво като младите напускат?

Какво е бъдещето на младите в България?! Да бъда мачкани и газени от изродите в България,които не им позволяват да се развиват човешки и европейски. КАТО ИСТИНСКИ ГРАЖДАНИ НА ОБЕДИНЕНА ЕВРОПА, И ЗАД УРАЛ!

Не се връзват нещата с правилника за движение и нарушаването му. ОСТАНАЛОТО СА ПРЕСТЪПНИЧЕСКИ ФАНТАСМАГОРИИ. В НАСЕЛЕНО МЯСТО ИМА ОГРАНИЧЕНИЕ НА СКОРОСТТА И КОЙТО НЕ Я СПАЗВА ТРЯБВА ДА БЪДЕ СЪДЕН И ОСЪДЕН! Особено ако с касае за двама души. ПРИСЪДАТА ТРЯБВА ДА Е ДВОЙНА! Вашият ИП адрес е блокиран и не можете да пишете коментари. УБИЕЦ НА БЪЛГАРИ. бъди проклет мизерен нещастник

Това наказание ще бъде намалено с една трета, защото Антонов се призна за виновен и се съгласи с цялото обвинение. Така той ще остане в затвора за 6 години. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! до Кога бе престъпника има бонус споразумения само щото признал при всякакви доказателства? сега ще платили тройна"кръвнина"? имат помилвания имат отпуски често са извън затвора има над 1400 осъдени на 5+ години извън затвора нямало места ама за бутици и голф игрища има не ли? като гледам толупа до него предал "дарение" на съдията няма осъдени справедливо а закони има...

Ми оня наркоман Семерджиев ,кога ???!!!

За 6 години съм готов да дебна когато пресичат определени политици :)))))

Реално няма да лежи и 6 години, защото на 50% от присъдата ще се окаже, че се е реформирал и ще го пуснат. После, ще се окаже, че е работил всеки ден двойни смени едва ли не, т.е. айде още на половина и след около година може и да е на свобода. Толкова струва човешкият живот у нас...

запознат с методологията , не приказвай празни приказки ........В най-добрия случай след 3 год.

По 3 години за убит, при добро поведение ще излезе след 3 и ще има 3 пробация а ако убиеш някой при самозащита минимум 5-8 .... пълен кенеф.

Убиваш двама невинни - 6 години на топло без да плащаш данъци, всичко ти безплатно, храна имаш, вашите ще идват да те виждат. Млад, ще ги излежи и живота му почва отначало. А за убитите ново начало няма да има никога повече. Поредната подигравка

кое утежнява разследването че се налага съкратена процедура? зашо изобщо се позволява такава гавра?!? ако знам че данъците ми отиват за това да има дълга процедура и справедливо наказание, а не някакви подигравки с близките за загиналите - съм ЗА!

Поредна подигравка и доказателство, че на територията няма справедливост и правосъдие, а има снисхождение към де.би.ли на пътя. Признал очевидното, ама къде ще иде, щом вината е доказана, бе. И това признание намалява присъдата, за 2 убити, и вместо превишената скорост да е утежняващо обстоятелство, тя все едно няма значение. Има значение че е неопитен и съжалява. Да ви ... на правосъдие. Кога ще махнете съкратена процедура и признаване на вина, бе. Как спите спокойно, не ми е ясно.

Коментари - Шест години затвор за 19-годишния Адриан, прегазил Ани и Явор на столичния бул. "Сливница" | Днес.dir.bg

Коментари - Шест години затвор за 19-годишния Адриан, прегазил Ани и Явор на столичния бул. "Сливница" | Днес.dir.bg

Коментари

Зная, че ще ме оплюете за написаното, но все пак, цялата ситуация е странна. Вината на цигането е безспорна. И, въпреки това, няколко фактора не мога да си обясня. Значи, 0,30 ч.през нощта , булевард с четири ленти, един единствен автомобил, предполагам с включени фарове и видимост по 500 метра в двете посоки! Явно младежите или не са се огледали или са разчитали, че въпреки физиката, цигането ще спре, понеже са с предимство. Имам и още едно предположение, но за мъртвите или добро или нищо. Подобна е ситуацията с полицаите в Бургас, дето ги размаза автобуса с мигранти. Не ми пука колко ще го осъдят арабелата, но всеки който е гледал клипа, ще види, че полицая излиза с колата буквално пред автобуса. Явно, в полицейското училище не учат физика.

... да му вземат щом му е толкова кратка присъдата. Адриана е хубаво име, и предполагам, ще му хареса

Трябва да се прекрати истерията с тормоз над шофьорите с повишени наказания. и прочее. Ето, вижда се, че катастрофите нарастват. Няма превенция. Категорично трябва да се намалят максималвните наказания, да се отнемат правата на сельни от КАТ да решават вместо съда и да наказват на място, а по-точно да взимат подкупи и тормозят водачите на МПС просто с цел да ги държат в подчинение. Истерията за увеличаване на наказанията служи именно и единствено на користните интереси на КАТ и групичката политици, окупирала НС и МС и вече 30. г присвояваща безнаказано и безотговорно бюджетни пари във вид на заплати и привилегии. И естествено, да се тиражира, че промените в законите нямат обратна сила, че повечето от участниците в "войната по пътищата" измислена от школниците в Симеоново с пяна на уста блеят и си мислят, че нещо ще постигнат, а то се оказва "след дъжд качулка". С цялата тази енергия, ако започнат да се борят срещу чиновниците от общините, които не поставят подлези и надлези ще има поне ефект върху безопасността.

Ходи се плякай ,бе селски !

Щом няма справедлива присъда ще има справедлива разплата. Който разбрал, разбрал.

Майката. Вашата. Няколко пъти. Пиша на български, бе леко умни. Ама много леко. И пак майката. Още повече. Яко сте прости.

Пълен абсурд е съдебната ни система ! Този плондир-адвокатът даже искаше условна присъда ! Но ,той не е виновен-пълен отпадък е съдебната ни система !

1. След като родителите на убитите смятат че това не е политически проблем, значи си заслужават това което са получили. Не става тъпи продажни мутри да пишат законите и да има справедливост. Не разбирам какво не им харесва при това положение. Хора с толкова елементарно и повърхностно мислене си заслужават това което са получили. 2. Намаляване на присъдата с 1/3 за признаване на престъплението в случай като този в който не е имало никакво съмнение кой и в какво е виновен, а напълно неприемливо. Такова намаляване на присъдата е приемливо само за сложен случай, в който е много трудно да се докажат вината и извършителят и признанието би довело до справедливо наказание. Това са случаите в които освен че признава вината извършителят помага на следствието като указва местата където е скрил уликите и други неща, които следствието не би могло да извърши самостоятелно и признанието има реална стойност за правосъдието. Тази 1/3 намаляване на срока е много голяма разлика, която се използва само от доказани престъпници, какъвто е конкретният случай които няма как да се измъкнат и затова се съгласяват да признаят вината си за да си намалят срока 3. Разкаянието му не може да е смекчаващо вината обстоятелство както е решил корумпираният съд, защото това са просто думи. Всеки сериен убиец се разкайва след всяко престъпление, но това не му пречи да продължи да убива. Някои серийни убийци даже оставят следи по които да ги заловят по лесно, което е вид разкаяние. В случаят обаче разкаянието е единствено с цел намаляване на присъдата и намаляване на общественото недоволство, и е направено по съвет на адвоката, който е посъветвал и признаване на вината със същата цел. Ако се разкайваше искрено и се чувстваше виновен и се срамуваше от себе си, нямаше да иска бърза процедура с намаляване на срока. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа

Тоя тарикат трябва доживот да чука камъни само, за да изплати на родителите инвестираните пари и години... Отделно за моралните щети..

В пародия на държава какво друго да има освен пародия на правосъдие!?! В Щатите това самонадеяно лайно щеше да лежи минимум 36 години. Минимум!!!!

Трудно се коментира подобно нещо. Когато бях на шест годинки пребягах по пътя, защото мислех, че ще мина пред колата отсреща. Е да, ама шофьорът си помисли, че ще ме удари и без да набие спирачка влезе в насрещното за да ме избегне с което ме ... удари. Бях на пет минутки между живота и смъртта. Неправилно решение, хлапе, неопитен шофьор. Така е трябвало да стане. Тук какво имаме? Леке! Мислещо си, че правилата са писани за лузърите, а той, лекето тежки компшекси е над тия неща. Е, не е! И тук въпросът е философски - какво е по-добре - починалите нама как да ги върнем - ако можеше, например, ако тоя си замиме, другите младежи да ги възкресим - добре! Но вселената не е устроена така. Вселената казва - времето върви напред, а не назад. За това, какво е по-добре? Тоя келеш не е пил, не е бил дрогоран... просто самонадеян пикльо, на когото родителите са му дали в ръцете оръжие. Аз първо се ачих на учебната лада, после карах москвич(не, че с тях не можеш да направиш золуми). А тоя?!? Какво? Да го трепем ли? Не е ли по-добре да разбере, че в затвора не е хубаво и да остане четири годинки без чалга, вместо цял живот да папа на гърба на хората? Апропо - един граждански иск за дебела шестцифрена сума не е излишен!

ах колко нежно за убиеца-"прегазил".. диргофнарите известни с измекярщината по заглавията им личи поръчкова реклама/дописка...помним за моноф дъртото ченге каква нежност имаше че синчето му лумпен ама радостно че пукна...

И за мен 6 години от времето на един човек не могат да се сравнят с отнемането на два невинни живота. Не мога да преценя дали присъдата е реална според законодателството или са натежали задкулисни и незаконни фактори. Аз самият съм бил в ситуация, в която адвокатите, които съм наел, ме съветваха да не стигаме до съд, защото шансът ответната страна да плати каквото където трябва и да загубим делото, въпреки че "правдата" безспорно е на наша страна, е над 50%. Та това е правосъдието за мен в България. От цялата история дано поне разкаянието на извършителя е искрено. Всички правим грешки ежедневно и трябва да се надяваме да имаме късмет, за да са по-малки последствията от тях. В случая последствието е трагедия за 3 семейства и поука за всички останали - всеки трябва да преценява до какво могат да доведат действията му.

с Киро и шофьора му дето убиха преди месец един българин и вкараха жена му в болница доживот? За тях нещо няма ли да пишете? Някой от тях трябва да лежи от 5г-15г в затвора нали така! Или нещо бъркам?! Де*а миндилите гнусни.

Значи двама убити и цигането след 4 години ще е на свобода. Машала на българската правораздавателна система! Ами то тогава, пред съдебната палата трябва да разкарат лъвовете и да курдисат от едната страна статуя на тейко Марковски в цялата му корпулентност и да оставят място от другата страна за такава на синковеца, като се гътне. И все пак макар и за 4 години този ром ще отнесе някоя друга патка от съкилийниците си, но виж така както се влачи делото с онзи татуиран наркоман Семерджиев, той и до зандана няма да стигне.

Как да си отглеждате децата в страната ли? Ами нека още велики балкански "умове" да не ходят на избори! Нека политиците се занимават с това цепи ли се ДПС и как ТОЙ ще се кокалира с КОЙ, вместо да поправят ЗДвП и НК, за да станат карането след алкогол, наркотици или с превишена УМИШЛЕНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, а не непредпазливи нарушения, за които да не може да се иска съкратено производство. Ама за целта, трябва да пратиш в НС някой, който мисли с главата си, а не с джоба или дирника. И да го пратиш именно ТИ, а не да разчиташ, че бай-си-маалата ще направи това, вместо тебе за 50лв.

Хахаха, ти пък, като ходим на избори, да не зависи нещо от нас .... наивници.

Ти за 35г. не можа ли да научиш поне, че не е важно кой как гласува, а кой как брои гласовете. Въеба у ненормалниците, които заедно с циганите рецидивист и неграмотните турци легитимирате изродите на власт.

Което значи, че тихичко след три годинки ще е на свобода за добро поведение и ще си кара отново с някакви смешни ограничения. Българска правораздавателна система, сър!

Посланието за мен е, ако искате да пречукате някого умишлено, или да извършите някаква вендета ,не го стреляйте, не го пребивайте, не го кълцайте , ами го прегазете неумишлено и ще полежите няколко години максимум и ще ви пуснат. Да си имат едно на ум роднините на жертви , пострадали от нашето правосъдие...

Решението в полза на обвнняумия е предоределено още при огледа на ПТП-ТО„на водача не му е направена проба за алкохол и наркотици веднага,въпрекки двете жертви.По-късно експертизата "скрива едни 40 км при определяне скоростта на удара/от 140 става на 102/.има и други детайли непознати за широката публика,като целта е да се изкара всичко една нелепа случайност.Иимето на виновния водач се крие умишлено повече от 12 часа,защото бащата е храненики служите на някакво НПО.Ч ерешката на тортаа е " прочут" адвокат .Съдът можеше да постанови присъдата да се излежи при първоначано строг режим,а книжката да бъде отнета за срок от15 г.Все пак има две невинни млади жертви.

в коя жълта медия го прочете...

Или нарочно дразниш, или имаш навика да караш като този убиец. Друго обяснение за това, че защитаваш тоя индивид нямам.

направо да се въвежда шариата и тълпата да го пребие на нациоаналния стадион с камъни. Присъдата е справедлива, няма държава в Западна Европа с по-строги наказания. Може би в Русия ще лежи по-дълго.

6 години че го чакам да ми излезе

на тебе отдавна не ти става израстъка...ще чакал той.

девет по деветнайсе колко е?

Момчето е виновно. Момчето си призна. Момчето ще живее с това до края на живота си. Белята е сторена. Белята наистина е голяма. Той ще лежи. Няма да му е леко. Нямя смисъл да се погубва и трети живот. Той ще го използва за да изкупва вината си всяка минута. Това е достатъчно.

След три години макс ще мачка отново!

Съдебната система се гаври и с правосъдието и с потърпевшите. И после защо младите я напускат тази наша България.

в Германия за подобен случай съгласно параграф 222 от Наказателния кодекс максималната присъда е 5 години, има опция и за условна присъда. Законодателството в другите държави в Западна Европа е сходно. И сега какво като младите напускат?

Какво е бъдещето на младите в България?! Да бъда мачкани и газени от изродите в България,които не им позволяват да се развиват човешки и европейски. КАТО ИСТИНСКИ ГРАЖДАНИ НА ОБЕДИНЕНА ЕВРОПА, И ЗАД УРАЛ!

Не се връзват нещата с правилника за движение и нарушаването му. ОСТАНАЛОТО СА ПРЕСТЪПНИЧЕСКИ ФАНТАСМАГОРИИ. В НАСЕЛЕНО МЯСТО ИМА ОГРАНИЧЕНИЕ НА СКОРОСТТА И КОЙТО НЕ Я СПАЗВА ТРЯБВА ДА БЪДЕ СЪДЕН И ОСЪДЕН! Особено ако с касае за двама души. ПРИСЪДАТА ТРЯБВА ДА Е ДВОЙНА! Вашият ИП адрес е блокиран и не можете да пишете коментари. УБИЕЦ НА БЪЛГАРИ. бъди проклет мизерен нещастник

Това наказание ще бъде намалено с една трета, защото Антонов се призна за виновен и се съгласи с цялото обвинение. Така той ще остане в затвора за 6 години. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! до Кога бе престъпника има бонус споразумения само щото признал при всякакви доказателства? сега ще платили тройна"кръвнина"? имат помилвания имат отпуски често са извън затвора има над 1400 осъдени на 5+ години извън затвора нямало места ама за бутици и голф игрища има не ли? като гледам толупа до него предал "дарение" на съдията няма осъдени справедливо а закони има...

Ми оня наркоман Семерджиев ,кога ???!!!

За 6 години съм готов да дебна когато пресичат определени политици :)))))

Реално няма да лежи и 6 години, защото на 50% от присъдата ще се окаже, че се е реформирал и ще го пуснат. После, ще се окаже, че е работил всеки ден двойни смени едва ли не, т.е. айде още на половина и след около година може и да е на свобода. Толкова струва човешкият живот у нас...

запознат с методологията , не приказвай празни приказки ........В най-добрия случай след 3 год.

По 3 години за убит, при добро поведение ще излезе след 3 и ще има 3 пробация а ако убиеш някой при самозащита минимум 5-8 .... пълен кенеф.

Убиваш двама невинни - 6 години на топло без да плащаш данъци, всичко ти безплатно, храна имаш, вашите ще идват да те виждат. Млад, ще ги излежи и живота му почва отначало. А за убитите ново начало няма да има никога повече. Поредната подигравка

кое утежнява разследването че се налага съкратена процедура? зашо изобщо се позволява такава гавра?!? ако знам че данъците ми отиват за това да има дълга процедура и справедливо наказание, а не някакви подигравки с близките за загиналите - съм ЗА!

Поредна подигравка и доказателство, че на територията няма справедливост и правосъдие, а има снисхождение към де.би.ли на пътя. Признал очевидното, ама къде ще иде, щом вината е доказана, бе. И това признание намалява присъдата, за 2 убити, и вместо превишената скорост да е утежняващо обстоятелство, тя все едно няма значение. Има значение че е неопитен и съжалява. Да ви ... на правосъдие. Кога ще махнете съкратена процедура и признаване на вина, бе. Как спите спокойно, не ми е ясно.