Бъчварова: Влизането ни в Шенген е въпрос на сигурност за ЕС

Присъединяването ни към Шенген вече е въпрос на сигурността на целия Европейски съюз, заяви Румяна Бъчварова по време на Съвета на вътрешните министри на ЕС.

Обратно в новината

Коментари - Бъчварова: Влизането ни в Шенген е въпрос на сигурност за ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лошото е че държави извън "външните граници" на ЕС, като Сърбия, Македония и Турция се ползват в ЕС с по-голямо доверие от България. Трябва нашите управници да мислят по този въпрос много-о-о! Изоставаме от съседите господа управници "европейци". Нямат ни доверие вече.

Българските политици много избързват за икономическата зона и забравят, че народът е финансово необезпечен за такъв ход. Никога няма да е късно да влезем, лошо е да влезем финансово неподготвени. Всички цени са в евро , а това означава двойно поскъпване на всички български цени и двойно обедняване + между един до десет процента за обмяна на всеки български лев на всеки един българин. Ние трябва да започнем една сериозна подготовка с вдигане на заплати и осигуровки, да задържим стандарт и след това да продължим. Бързият преход е като предлаганата шокова терапия, която нито беше терапия, нито шокова, а стана продължителна и мъчителна с трагични последствия.

именно затва тая нещастна шипченска пръчка знае че нема да влеземм само тя си вярва ...а да и кривоустата също....

bira_more

Може да е от полза за сигурността на Шенген, а дали ние ще имаме някаква полза? Аз лично не виждам никаква полза. И така - можем да пътуваме из целия ЕС само с лични карти. Мен, не ме притеснява ич, това че ще си покажа личната карта на границата!

Ако ли не е, защо тогава е с това коремче, такова? Бойко, фнимавай зорко, ти си Пича, пича с два манда!

Закъсняхте и вие подлогите и ес подлогите на САщ.Ако се влезе сега в Шенген,това означава смърт за Българи и българите. Трябва по спешност да се излезе от ЕС,а не да се набиваме между шамарите. Българи, не гласувайте за тези предатели

СТИГА СТЕ ЛЪГАЛИ НАРОДА БЕ ПОБЪРКАХТЕ НИ ВЕЧЕ !!!ВЗИМАЙТЕ СИ ЗАПЛАТИТЕ ОТ ЕС И МЪЛЧЕТЕ ЧЕ НАРОДА ВЕЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ВИ ПОНАСЯ ГНУСНИТЕ ЛЪЖИ!!!!!

тъпа дърта гъска!

Кой те бръсне за слива ма оуууу!!!!! Взели са ви ташак! А вие незнаете на кой хора сте! Продажници долни!!!

Бъчварова или си с психични отклонения или си куха като тръба. Не накърнявам "доброто" име, не е спам, само не зная кое е от двете ми предположения.

в адски мъки

Влизаме бодро в Шенген, с две евро на ден !

С бат Сали, пиже, ментата и тем подобни юнаци Шенген ще е само в сънищата ти министре.

Да се влиза в Шенген и да се разгражда още повече границата в този момент е лудост. Тази да я приберат заедно с Меркел където трябва.

тая не ме кефи, има 195 санта обиколка на главата, това не може да е българин

макарона ще е все крив...към Шенген.

Др.бъчварова,ТИ,просто си - ПАЧАВРА !!!

A Ти просто си ИДИОТ.

Бъчварова е повече екскурзиант,отколкото министър.Какво търсеше в Париж с ,,Панагюрското съкровище" или в САЩ с фалшивият президент Плевньо? Дали не е била н-к на охраната? Жалки подобия на политици се подиграват с нас ,но вината си е в народонаселението.

Плевнелиев е най успешния президент. Пак ще го изберем.Какво свърши Гоцето? Никой не се срещна с него. Само на екскурзии и лов ходеше. Гоцето забогатя от президентстването си. Другите успешни са Ж. Желев и П. Стоянов

Кой пък ви иска вас в Шенгена на новите ни Арийци?

ЕС - Шенгенско изнасилване на българския народ .

А бе казвал ли ти е някой колко си глупав?

Да един толкова глупав , че се смяташе за най-умният на този свят.

Ако е възможно без стари снимки в сайта на дир.бг. Не сме деца!!!

Бъчварова мънка и бръщолеви нелепици това да не е социология,поне да каже колко кмета ще има герб наесен по-може. Заедно с Кунева-другото вице! и Кристалинка са чудесна тройка,като амазонки или да отидат да пеят с някоя група баби на село.

Какъв шанген ма патко то се разпада целия ви обег ес.А е и по добре да не говориш от името на целия български народ.

Няма не искам , няма недей , марш у Шенген.

Защо Бъчварова прави изказвания ,без разрешение от САЩ? После ,излиза все ---обратното ,на това което казва. ТОВА ВАЖИ И ЗА ОСТАНАЛИТЕ МИНИСТРИ ОТ КАминета.

Освен за СЛУГИ в ЕС ,България не се котира за друго....

"Благодаря на България за усилията, които полагате за защита на външната граница на съюза, независимо, че не сте член на Шенген", заяви председателят на Съвета на вътрешните министри на Европейския съюз Жан Аселборн (Люксембург и>>>>>> и точка по въпроса . за едното голо мерси

Интересно четиво.Препоръчва се на толерантни хуманисти.

"Представяме ви този разказ защото е много показателен, колко ужасяващи може да са последтвията от овчедушието и апатията, обхванали един народ. Илюстрира с невероятна точност, как мисленето "всеки за себе си" може да доведе до почти пълно изтребение на цяла общност. Добре е да се помнят такива истории и от тях да се вади поука, защото в противен случай, някой уроци на историята се учат по трудния начин."

за допълнението,което ми направихте. Коѝто е вярващ,а и коѝто не е,да запалим по една свещ,че живеем в мирно време-поне засега.Предполагам,че болшинството не сме воювали и не знаем колко е страшно и зверско това нещо!Бъдете благодарни за това!ДА ПРИЕМЕМ В ЕВРОПА САМО НАШИТЕ БРАТЯ ХРИСТИЯНИ,КОИТО ГИ КОЛЯТ И ИЗМЪЧВАТ КАТО ЖИВОТНИ!СПАСЕТЕ ХРИСТИЯНИТЕ В СВЕТА!НЯМАМЕ НИЩО ОБЩО С ТОЗИ ЗВЕРСКИ ИСЛЯМ!ЧУВА ЛИ НЯКОЙ?!

Ама защо трябва България да влиза в Шенген? Според мен никой нормално, трезвомислещ, средноинтелигентен човек не иска да влизаме в Шенген. Това само ще увеличи емигрантския поток у нас. Нищо повече. Нямам нищо против да си давам паспорта на границата, ако това ще ни предпази от емигрантската вълна.

Тази женица май наистина не може да разбере , че ни взеха в ЕС да изпълняваме нещо средно между ограда и сива зона за задържане на нежеланите мигранти.С втора функция изграждане на транспортни коридори Само да не ни отглеждат за донори на органи

До кога ще търпим американците да ни смята за втора ръка хора? До кога други европейци ще пътуват без визи до Америка, а нас ни цедят в посолството, като талибани? Какво още, по дяволите, трябва да направим, за да заслужим този дребен жест на доверие и уважение? Ама от друга страна, как хората да ни дадат нещо, което не знаем как да си го поискаме? Чувствам се унизен от лакейското поведение на нашите политици. И от неспособноста да защитават интересите на народа си.

Избери по-достойни и неокаляни и кажи "майната ви" на щатите ,майка си ли търсиш там !?

С виза в САЩ имаш повече права отколкото без виза. По-добре е да се запазят визите.

Искаме си халифат ,вас не ви искаме ...!

Тези направо ще ме спукат от смях. В момента границите на Европа ги минава всеки кой, както си иска. От Ислямска държава, ако си захвърлят паспортите и дойдат насам, ще се внедрят без проблеми тук. И после сигурност на границите?!

Три пуяка, две кокошки гледат ! Чини ми се слатко-слатко бих ги сготвила със зеле! Само Бойко, да се сети 30 лева да отпусне? бабичка във гладна кома

Чак Кукуневата вече си седна на шенгенския задник, обаче "Шматката" още се фъчка.

Никой не ни е канил, няма да ни покани, а и изобщо не трябва България да влиза в Шенген! Инак ша стане като в Гърция!

Правилно! Ако искат Шенген да продължи да съществува ОЩЕ МАЛКО, да ни държат в коневръза здраво, че иначе, жална им майка...

"Шматката" се напъва предизборно, ама номерт ѝ не минава. А кой знае, може пък това де ни е късметът...

Какви външни граници, какъв шенген, каква сигурност и за какви колективни действия става дума изобщо !? Освен тази шайка напудрени идиоти, всички видяха и разбраха колко струват всички тези глупости.

Бъчва празна!

Ааа, не е празна! Пълна е с фекалии!

Демек АДИОС АМИГОС. Аре бегайте да пасете

"Благодаря на България за усилията, които полагате за защита на външната граница на съюза, независимо, че не сте член на Шенген", заяви председателят на Съвета на вътрешните министри на Европейския съюз Жан Аселборн (Люксембург). Преведено, означава , че е казал на Бъчварова- майната ви.

Румянчето не разбра ли, че Шенген НЕМА за нас? Казаха ти го в прав текст. Шизофрения ли е туй, що ли?