Шенген по море: Как ще работят границите ни от 31 март

Пасажерите ще могат да слязат на брега без гранични проверки, но само ако са били на шенгенско пристанище преди това

Обратно в новината

Коментари - Шенген по море: Как ще работят границите ни от 31 март | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кирчо , Кокорчо и молеца да си го ползват този Шенген , а м/у другото трябва да се регистрират на борсата за помощи !

Хайде стига с локумените вафли Шенген Разбрахме че сме трета ръка

Целият "творчески колектив" на ДИР.БГ, като започнеш от баш чорбаджиите на този т.нар. сайт, Мониката и нейната серГЕЙка, та стигнеш до последния пръдльо и пръдла "журналяйка" дръжка на микрофон, вече цяла една седмица се побъркаха и откачиха да ни убеждават в следното: 1). Че тайните служби на САЩ, Малобритания и Осрайна нямали нищо общо с варварския терористичен акт в Москва миналата седмица: 2). Че САЩ били много готини, добрички, милички и как мило предварително предупредили Русия; 3). Че руските служби били проспали терористичния атентат и действали неадекватно. Сякаш американските тайни служби не проспаха атентата от 11.019.2001г, нали?? Ама карай да върви и да се намираме там на приказка. Казано накратко: ДИР.БГ са се превърнали в мегафон на Държавния департамент на САЩ и на ЦРУ. 100% безплатно, разбира се. Мижитурките и изтривалките от ДИР. БГ чакат да бъдат забелязани от Вашингтон и евентуално тяхното старание и усърдие да бъдат зачетени и възнаградени. Да, ама не - никой не обича пачаврите и изтривалките - всеки изпитва отвращение и погнуса от такива долни безгръбначни нищожества. Използваната тоалетна хартия никой не си я прибира обратно. А ДИР.БГ са нищо друго освен употребена ЛАЙНЯНА ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ! Има обаче много лоши новини за ДИР.БГ - за вас мижитурки, няма предвидени места в бункера под американското посолство в София. Няма запазени места и по колесниците на американските транспортни самолети. В случай, че не го знаете това или си въобразявате някакви други неща и имате някакви фантазии! :-))))))))))))))

Тоест единствената страна, от която ако идва кораб или яхта няма да има гранична проверка е Румъния, защото те единствени ще са като нас, в Черноморския регион. Тъй че каква полза от това не знам.

Който иска Шенгени и Евро или Турски Лири да бяга към Африка !! Само разни мошеници около Боклук Борисв, Турци, Евреи и онези царедворци около испанеца- Сакскобургготски искат тия ВРЕДНИ за БЪлгария неща.. За да КРАДАТ от нас, българите, още ПОВЕЧЕ..

Колкото и да го въртите и да го сучете, шенгенското пространство си остава един мираж за българина.

Шенген по въздуха, озачава "Да го духате". Сега Шенген по вода ще бъде "Да го духате под вода, та да не дигате прах"

А ако преплувам в морето от България до Румъния или обратно, ще ме арестуват ли? 100/100. И какъв Шенген е това? Прах в очите!