Швейцария подкрепя България за Шенген

Усещаме солидната подкрепа на Швейцария за влизането на България в Шенген, отбеляза президентът Румен Радев на среща с президента на Дорис Лойтхард.

Обратно в новината

Коментари - Швейцария подкрепя България за Шенген | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знаех, че Швейцария има жена за президент. Иначе президентшата е хубавка. И си приличат с Радев в лице. Със сигурност са се харесали. И ако Радев не беше женен, сигурно щяха да се вземат....

Luna0102

Шенген менген не знам, но миналата седмица бях в Швейцария и ни на влизане, ни на излизане ми искаха паспорт, а ако от България вляза в Румъния уж и двете държави са ЕС винаги искат паспорти.

Паспорт не може да ти искат като влизаш в Румъния или в която и да е държава от ЕС. Само с лична карта е достатъчно и никой няма да ти направи проблем. Някои да представиш или паспорт или лична карта по твой избор. Аз лично нямам още паспорт и си щъкам и работя по цяла Европа само с лична карта.

Шенгеня вече е готов, турчаляка си влиза и си излиза когат си иска , че сритва и по някои нашенец тука. Турски граничари навлязоха у нас и биха българин. 15:07 2 ноември 2017 Общество / Автор Калина Петрова / обновено преди 5 минути Виж 1 снимка Не са я ясни все още причините за нанесения побой

Драги руофилии, МОЗЪКЪТ са дъни като "плевнята" и със забързани крачки го догонва! До месец ще го е изпреварил и това ни мож' го скрихти! Още по- забавно! Президентката на Швейцария е по- готина от наша Деса и се вижда много доволна от това. На нашия мозък, обаче му плъзва коремчето- туй от софри, ама го дръжте да не се превърне в Джаба, че съвсем ще идете от майтап на балон.

То няма вече Шенген. Проверки, паспорти, спиране на коли. Франция 2 години беше в извънредно положение, вчера го отмениха. Но продължават да ни пробутват някакъв шенген за национален идеал ... Смешно !

Шенген няма да видите, никога. Нелегалните канали за наркотици, мигранти, контрабанда, хранят ония в парламента. Те нямат интерес да ги пресекат. Никога няма да видите шенген.

Румка, каза ли му, че ний сме Швейцариата на Балканите....да се посмеете от сърце ХАХАХАХА

не стърчи като върлина да Нашия , а е и по-стилна !

НЕ НА ШЕНГЕН! Само това ни липсва, за да ни затриете напълно!

Швейцария не е в Шенген и няма как да ни подкрепя. Президентът вече гони "плевнята" със забързани крачки! Колко са идиотите в тази държава? Малий , малий, ужасен срам!

що бе гума- нарича се морална подкрепа като не можеш нищо да направиш, но искрено го пожелаеш на някого. Все едно аз като съм хетеро не пречи искрено да ти желая щастлив семеен живот с твоя гей другар....

И аз подкрепя България за Шенген и какво от това :)) Баба Меркел не подкрепя и край.

от това като ни подкрепя за Шенген, Конфедерацията дори не е държава-членка на ЕС!

е членка но гласът и се чува, също така ти влизаш там без виза, бай Мангал също:)

Как какво! Това е подигравка с нас и ние се хвалим! Вижте ни нивото неадекватно! Вие отбелязахте, че не са член на ЕС, а държавния глава- МОЗЪКЪТ не вдява и се хвали.... Леле леле леле!