Ангелкова уважава чувството за хумор, но туризмът не е шега

Проверяваме всички сигнали, подадени до Министерство на туризма, и ще продължим да го правим, защото това е наше задължение по закон.

Обратно в новината

Коментари - Ангелкова уважава чувството за хумор, но туризмът не е шега | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вестникът за българите във Великобритания търси сензации в СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ и ги праща на министерството. В социалните мрежи всички новини са ФАЛШИВИ, майтапи, сензации, небивалици, простотии, глупости и т. н. т. само не и истина. Министерството да не обръща внимание на тоя источник, защото се ИЗЛАГА.

Е щом ще се шегуваме то министерството да им прати НАП, ХЕИ, пожарната, областната администрация за проверки по ЗУТ, КАТ за неправилно паркирали, и тайни клиенти да се шегуват с тях

тъпата патка да обясни как при 3 милиона пътници на айрогари варна и бургас -има 7п милиона туристи???

намира тез грозни кобили?

то едни резултати да ти падне шапката,аз лично отдавна съм отказал да ходя при простите алчни мутри на мутроморието,идват само заблудени чужденци които не знаят каква кочина ги чака тук.

Тая ги защитава,символично намаление на шезлонгите,а беше обещала драстично намаление.А справи ли се с кражбите на плажа и по хотелите.

Самото назначаване на това нещо Ангелкова за министър е проява на чувство за хумор. Черен. Но туризмът не е шега. Както се вижда от резултатите.

Министерството на Натуризма с гордост може да претендира за "лека" корекция в наименованието произтичащата от факта, че отговаря напълно на народното пословично "На гол тумбак чифте пищови". Ангелкова има чувство за хумур и ще разбере.

вие се гаврите с Конституцията на Република Бъгария съгласно Чл. 19. (1) Икономиката на Република България се основава на свободната стопанска инициатива. Вие съсипвате всичко до което се докоснете, съсипвате правовия ред, налагате тотален контрол над всичко. забравяте и ЗАКОН за ограничаване на административното регулиране и административния контрол върху стопанската дейност, в който закон изрично е записано, че трябва да се сведе до минимум административното регулиране, а вие в момента действате като наказателен отряд, разпусната бригада, правите си каквото си искате. Направо сте бедствие за държавата ни.... толкова разпасана изпълнителна власт никога не сме имали....

"Министерството на туризма може да се самосезира", че министърката може да уплаши с кукерската си физиономия всеки трезвен турист, бил той зъл или добър.

реших, че има чувство за хумор, като каза че иска да ставаме място за безкраен празник - ама как - безкрайно пиене, дрогиране, викане, виене, танци, менте напитки, но пък носило големи пари на собствениците - нали собствеността е свещена. А че ще загубим милиони и престиж - много важно.

Да дойдем г- жо Ангелкова във вашия хол да поседнем ( без консумация) няма да ни издавате касов бон само ей така ще разговаряме ,бъзикаме и смеем и крещим Ако посмеете да ни изгоните ще ви спукаме от проверки и жалби ,даже до Стразбург ще стигнем за вашето неучтиво отношение и неуважение ,,защита на потребителя,,ще трябва да се самосезира,че нямаме права във хола ви !!!

психичен проблем - какъв е тоя напън да ходи на гости у хората непоканен?

То и ти, жено, не си министър, а шега, то и цялото министерство е една шега. А, ама то и другите са такива, че и цялата държава - клоун до клоуна. Само дето шегата е тъпа и хич не е смешно.

Ти ако дойдеш в моето заведение без да консумираш и се натресеш като гладна ,гурлива и безпарична мутра какви са ти напаните да седиш там ( това е същото като да се натреса у вас в хола ) и да имам притенции за отношение и уважение и права

Всеки собственик на бар, ресторант, може да изисква някаква консумация. Който не му харесва, има паркове, градинки, може да си седи на воля без да плаща нищо!

ама не фактурирай "нищо".

С тва НИЩО какви парички може да се перат....

Муахахах - щели да надграждат. Всичкото цъфнало та вързало, сал една механа у Кранево е проблематична. Въшки безполезни !

Не само "безполезни" - вредни са. Много. Оср.ха туризма за 50г. напред, ако от днеска почне да се възстановява.