Шефовете на ДАНС и ДАР си спряха отпуските, премиерът отказал да ги приеме

Очаква се официалната позиция на Министерски съвет за двамата директори на спецслужби

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз се питам с какви очи тия дето са се кълняли в името на България ще застанат срещу професионално получил званието си генерал да се обясняват какви мижитурки бокови са заради власт и пари . Как да имаме реално работещи такива служби където е бъкано с подлоги ...доказващи поговорката че рибата се вмирисва от към главата.

Когото някой е в отпуска, го замества друг. Така, че няма как която и да е институция да остане без ръководство. Тука всеки си говори, каквото му падне.

Ебаси и герберските мекерета щом чак в неплатен отпуск са излезли до избиране на ново правителство. Алоу айде аут. Вие трябва да сте лоялни на държавата а не на тъпата мутра Борисов на един отявлен и доказан престъпник. Как не ви е срам бе

petrovito

на всеки според нощното шкафче

Нов изтекъл запис -Шефе, пристигна ли вече? -Да, настаних се Севде даже седнахме на карти -Посрещна ли те някой? - Абе добре съм. Седнали сме на карти с братя Галеви, чакаме и васко да оформим карето, пристига с вечерния полет от Дубай. -Той нали ти е сърдит? Ааа приготвил съм му каквото му дължа, ние сме стари приятели- ще се разберем. Пресстани да ме разпитваш ами кажи изпрати ли ми вече шкафчето по DHL! Още не!!?? Веднага да го направиш и да го декларираш като ценна пратка, че ще падат глави! И кажи на онзи смотаняк Биков да не разлайва много кучетата ами да си вземе отпуск до септември, онази дебелана също. Ясно ли е? -

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Бързат служебните разведчици, бързааат! Сега му е времето! За тия два-три месеца, каквото докопат и предадат в руската амбасада, това ще е. Забележете само в кои институции нахлуха най-първо - МВР, ДАНС, Военно разузнаване... Целта е да се докопат до заключените документи и да изчистят всичко, което компрометира шайките на ГРУ или как там сега се наричат. За това беше борбата да има служебно правителство. За това беше организиран отказът за съставяне на нормално правителство от НС. Нямаше никакви непреодолими пречки за това. Но... нямаше как да се почистят компрометиращети документи, доказващи слугинаж и предателство! Възлови свидетели бяха елиминирани.

И цялата патардия е за двама (ДВАМА) служители в отпуск!!! На който по закон имат право!!! А цяла седмица се говори така, все едно полувината МВР са в отпуск! И най-смешното е, че овцете се хващат на поредната тъмночервена постановка!!!

ШЕФОВЕТЕ НА ДАНС И ДАР СА МАНДАТНИ И НЕ СЕ НАЗНАЧАВАТ ИЛИ УВОЛНЯВАТ ОТ МИНИСТЪР- ПРЕДСЕДАТЕЛЯ. ЯВНО ЗА РАДЕВОТО ТИЯ ЗАКОНИ НЕ ВАЖАТ. БРАВОС! ХА ЧЕСТИТО !!!

Борбата е на живот и смърт(затвор)! Кой ти гледа дали е законно? Важното е бързо да се прочистят уликите, доказващи шпионаж в полза на тяхната любима, родна Рассея!

Като истински гербераст макар да сте се напънали да прочетете законите макар че се съмнявам пак не сте разбрали същността им.. Ама здраве да е щом ви плащат за глупостите че все нещо на масата трябва да сложите.

Съветския преврат бавно върви !

Колко трябва да си тъп и безочлив,за да не идеш на среща с премиера,когато те вика.Ако ги повика Тиквата ,ще си строшат краката и ще козируват.Сега не били приети и се сърдят.А бе,тия на колко години са.Имат ли 7 годинки,или само мозъчетата са им на толкова.Или са прекалено нагли,като бившия си бос.

И да триете и не, все тая, ей сега ще разберете що е то ХУНТА, ще научите набързо смисъла на думите, мили ми тъпи избиратели! Всичко в името на " честните избори", "в името на народа", под същият претекст избиха цялата интелигенция за една нощ! Честита ви промяна!

Това да знаеш.

Какви са тези"военни " ?? Смях ?? Не знаят ли, че заповед на по-висшия не се коментира или обсъжда ?да се оплачат на Десито ??

Чисти Янев,чисти до крак тинята на мутрата

Премиера трябва да им влезе в положението и да им удължи неплатените отпуски доживотно.

Да видим до какво всъщност ще доведе това ТОТАЛНО сриване на доверието в институциите??????? Сриването на реномето на 45 НС е налице! Сриването на доверието в полицията е в ход! Сриването на вярата в ДАНС, разузнаване и държавна сигурност предстои! Да поканят в съответните структури освен хора на Черепа и "изявени" специалисти от руското посолство!!

защото не може да ги изгони!

И тия ще пазят държавата!!?? Пазили са дебелия дирник на мутрата! Късай им пагоните, генерале, правилно не си ги приел. Те са позор за българското офицерство! Страхливи мижитурки, но съсипали кой знае колко свестни хора в ролята на гербаджийски бухалки. Марш!!

Аре чупката!

Браво, Стефчо! Давай напред! Народът е след теб.

има човек - има проблем

хем ги викат, хем не ги приемат ... смях

То, като ги викат - не идват. Е как да ги приемеш, когато те решат да дойдат. Кой на кого е шеф, майна?

Една проверчица на БТВ ще и дойде добре. Приходи, разходи, данъци, собственици, рекламодатели, девиденти

В фейса излезе информация че се готви съкращения в полицията до 20%

...и 80 % - 90% администрациия трябва да се изчегърта след въвежднето на ел. правителство!

Вместо да си подават оставките те взели че много ''належащите си'' неплатени отпуски да прекъсват???? Наглост и безочие ...

Всички калинки на обществено полезен труд да си върнат дълговете към обществото :)

Времето е много подходящо за един тиквен фатален инфаркт.

Боко, къде се скри, да не броийш парици на тавана?

Готви брифинг от Правителствена, викнал е патриарха :)) Свършил е менискусите, сега хемороиди ще оперира.

Тиквун с хунтата си заложили навсякъде капани и хитреците на главни позиции се скрили с 5 месечни отпуски. По примера на Бибитко. Че страхът е огромен след като знаят какви са ги вършели. Ама сега сами паднаха в собствения си капан и се върнаха да се молят за службичкиге си. Никакво снизхождение към мутренските мишки.Да им се потърси отговорност. И главния мишок да се изкара от зайчарника си и право в ЦСЗ за цялостната си продажна политика,кражбите,корупцията и геноцида над народа.

Пълзящият преврaт тече с пълна газ. След още няколко месеца демокрацията в България ще е история, Радев ще е президент пожизнено както Путин, а излизането ни от НАТО и ЕС ще само въпрос на време. Слави/Радев/Божков Вие си ги избрахте, сега им сърбайте червената попара.

И ПАК ЩЕ ГИ ИЗБЕРЕМ

Ако някой прочете само заглавието и не отвори темата ще реши, че служебният премиер е отказал да приеме спирането на многомесечните наплатени отпуски на две ключови фигури .... поправете го :-)

Е, да го променя (заглавието), ама като не знам как...

Евала, това правителство ми харесва!

Правилно, на народа Боко му даде хляб, сега има нужда от зрелища. Предлагам да се разстрелят. Много ще се кефите.

Ще се сетят. Хванали са за ръчивка и решили да отидат да попитат защо ги викат. Ще почакат на диванчето и ще отидат пак като ги повикат. А не да се правят на интересни и да изпращат заместниците си.

Изчегъртването да продължи. Изисква го Националната ни сигурност и защитата на гражданските права.

И аз искам няколко месеца неплатен отпуск.Важното е че дори са се обезпечили финансово и себе си а и хората около тях.

Що са в отпуск? Сега пък що се връщат? Ай и вие да ходите там. От делата ви за момента верно само изчегъртване. Аз очаквам градивност и надграждане! Не виждам такова за жалост. Досега с големи издънки на Рашков се почна, всеки ден, ха-ха.

Боли ги герберастчетата. Знаем всички, те са мъжкари само на празни приказки и сменени мнения. За един с менискуси става дума ;)

Скоро КАСКЕТА ще излезе в майчинство

Щом новината от в.24 часа,значи е фалшива. Те изпратили техните заместници при премиера.

Ало,Ало ...в Зайчарника съм,в Зайчарника съм ...

Ама това на нищо не прилича. Нали отпуските им са били нужни? А сега , като видяха , че ще останат без работа , се върнаха . Как да им вярваме?

отпуски по 5 месеца ?!!! Бах маа му ! "На зла кучка - зъл прът!"

Споко, т'ва са неплатени. Просто се ослушват като гърмяни зайци в люцерна. Не знаят на кой да са лоялни и чакат да фанат вятъра......

Трябва да се освободят места за кадрите на Черепа по нареждане на Фигуранта.

Тия само щяха да подготвят и гарантират честни и прозрачни избори. Защо разбутват цялата държава, като след два месеца ще бъдат изритани на кълбета. И отново Герб ще трябва да си ги преназначава.

Защото цялата държава е превзета от герберите, прогнила като цинкова кофа. С малко няма да стане.

Значи са си кучки на гроб. Поне това стана ясно от изказването ти. И още - че няма нищо лошо грпобаджиите като дойдат на власт навсякъде да назначат свои верни кучки... М-м-ммммм такова сочно признание отдавна не е имало в ефир. беновска, ти ли си ма?

Просто... по-просто... трол.

Вадят на ОПГ ГЕРБ отровните зъби ! ГЕРБерастите пищят,но спасение няма отникъде! Браво на правителството,но е нужно много по-мащабно и безкомпромисно да се почисти от ГЕРБ! И съда да започва да работи на конвейер че ще има десетки хиляди затворници да произвежда.

Май ти ще пищиш когато новите мутри обезкостят държавата и еврото стане 7 лв.

на масаж на простатата при бай Ставри

Поканил ги на среща пък после като си спрели отпуските отказал да ги приеме. ОК. Следващия път да знаят.

Няма да има следващ път. Отиват си!

кат' ги приеме, а не знае ко да прави, и чака фигуранта да каже, а на него още олигарсите не са му казали план-графика

КАК МОЖЕ ТЕЗИ ДА ТРИЯТ КОМЕНТАРИ?!? Нали това е форум, в който всеки може да напише мнението си!!! Като какви се изживяват дираджии? Специалисти по цензурата? Да не би да сме във времената на Ленин и Сталин?

Рашков им е наредил без критики към правителството иначе съд и Белене.

Мдаа... на червенат куха лейка са оставили коментара, но * всички преди него са изтрити! Правете си сметката КОЙ точно контролира този сайт!

Е те точно този "регистриран" потребител е гноен гейбераст! ха.ха.ха.... Какво да смятаме?!

Отчети, поакзания, оставки! Нова смяна. Нов морал. Т.е. поне някакъв морал.

по време на жътва комбаинерите в отпуск ми ако не им се работи навънка кандидати колко щеш за тези държавни служби има мноо мераклииии