Шефката на Софийска районна прокуратура: Няма да подам оставка

Невена Зартова беше обвинена в немарливо разследване за убийство в Лозен

Обратно в новината

Коментари - Шефката на Софийска районна прокуратура: Няма да подам оставка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това дори няма човешка визия ,както и стаж,но е ясно как се озовала за шефка.Гледа като бик в аптека ,и нагла та нагла време е такива да се озоват на село.

СЪДЕБНАТА СИСТЕМА Е ПЪЛНА С ТАКИВА БОКЛУЦИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

НЯМА ЛИ КОЙ ДА Я УВОЛНИ?????

Куче кокал не пуска!!!

Най - верните и заслужили партийци са в прокуратурата. Зли хора.

Ето това е шаблона. Няма да подам оставка. Ми подай пък ако си отсъждала правилно ще те възстановят пак на службата. Един човек вчера за думи казани в почивката при неофициален разговор подаде светкавично две оставки и се извини.

По мое време такива ги оправях много бързо.

Никога не е имало "твое"време и никого не си "оправял".Пий си редвно хапчетата!

Ама наистина, за какво ли да си подава оставката? Жената си е свършила работата отлично, провела е процесуалните действия и е пуснала на свобода убиец, който затри още двама души. За какво ли да си подава оставката? И аз се чудя.

Още когато "изтече" записът публикуван от Радостин Василев, стана ясно, че режимът на денковци, кокорчовци, простокировци планира за местните избори да си има свое МВР и своя прокуратура, която да прикрива планираната от ПП/ДБ ала бала на предстоящите местни избори.

НАГЛА . Знае че ще пресъхне кранчето от рушвета.

Изрично декларирам, че не познавам закона достатъчно добре, казуса дори и в груби детайли, а за десерт съм силно предубедена/бясна на Юда, но моето мнение е, че мацката, която я чувам за първи път (е, поне не съм предубедена към нея :) ) не трябва да подава оставка. Или освен нея трябва и много други да подадат оставка, включително и самият Юда, нали тогава е бил зам-главен прокурор? На Юда съм му обещала, че колкото и да съм му бясна, няма да се включвам в хора на помиярите, които го лаят само от любов към спорта и че евентуално, ако успее да ме убеди, че наистина действа за доброто на България, а не е лов на вещици, това ще му го призная и ще го поздравя.

А кой е Христос?

Кой я иска оставката този който също каза че няма да подаде оставка Пази боже сляпо да прогледа

Челце 2 пръста... достатъчно е да видите физиономията, за да си направите доста изводи ... А за останалото, нищо ново под слънцето. Кога ли някой от тези е имал достойнство и чест, за да си подаде сам оставка. Хора ззбравили значението на думата морал ... Какво можете да очаквате от подобни същества?

Вие като административен ръководител упражнявате административен контрол за недопускане извършване на престъпление от подчинените ви прокурори,а бездействието от ваша страна е престъпление по чл.285 от НК.Г-жо Зартова допуснали сте ваш подчинен да извърши престъпление, Сарафов следва дя изпрати сигнал и до СГП,не само до ВСС.Незяконното влияние по дела е налице,когато следва да се извърши незаконосъобрязно действие за да си ряши делото по същество по определен начин за удовлетворяване на нечий интерес.

Тази ми прилича на Професионалистка.

Виж другите й снимки в нета

Така ли е приемливо да се наричат вече ,как казваха поляците ааа да к..ва

Какъв е този главен прокурор, който не може да уволни една своя служителка. Леле мале ами тогава за какво "правосъдие" говорим??!!!. Всеки може да си прави каквото си иска, ЕГА ТИ ДЪРЖАВАТА И ТОЯ ШИБАН РОБСКИ НАРОД ПРОДЪЛЖАВА ДА ПЛАЩА ДАНЪЦИ И ТАКСИ, ЗА ДА МОГАТ ТАКИВА КАТО ТАЯ УБАВИЦА ДА СЕ ГАВРЯТ С НЕГО!!!. Е, КАК ТОГАВА ВСИЧКО ГОРЕ ДОЛУ НОРМАЛНО ДА СТОИ ТУК И ДА ГО ЕБАВАТ ПО ВСИЧКИ ПАРАГРАФИ, МУТРИ И НЕКАДЪРНИ УПРАВНИЦИ.

Четете малка повече!

Ебати съда, ебати прокоратурата, ебати полицията. Да не могат да разграничат умишлено удушаване с ръце от задушаване с кучешки нашийник.

Ама той с колана я бил възбуждал, не с нашийник или ръце...

Мноо яка шефка. Има ли навършени 30?

И да няма този, който я е поставил на този пост, има навършени 60.

Петер мунк! такива са във властта! имат по един камък!

Хахаха сама да напусне имате ли си представи колко струва поста който заема ПРЕДСТАВА си нямате

То и ти нямаш, ама не ти пречи да щракаш с човка.

Стига сте писали ,а четете чат -пат .Още преди 2 год. Асен Василев ви каза няма шанс държавен чиновник да е под 15 хил заплата и да го карате да работи съвестно .

И какво като го е казал хасан. Той може и 1000 000 да поиска и всеки тебеподобен идиот ще онанира от възторг

Тоест Сарафов няма право да уволни никой, а само ги заплашва, че ще ги предложи за наказание в прокурарската колегия към ВСС.

Като ръководител на районна прокуратура какво мисли, че трябва да прави?! Да пие кафе в кабинета и да я поздравяват по коридорите?! Кой трябва да дава насоки и да поставя цели в Софийска районна?! Може би президента или началника на КАТ София?!

П омс толкова позмаъи близки заслужили , платили си да урежда. И толкова далавери да пробутва

Наглите 3

Тази е дъщеря на комуниста Явор Зартов, кандидат за депутат във Великото народно събрание. Слава Богу, не беше избран, защото в София комунистите загубиха. После стана съдия, а през 1992 г. го уволниха поради непригодност. Това е положението.

МОЙ САМО ЕДИН ИЗПИТ Е ИЗКАРАЛА !!ЛЕПА ЖЕНИЦА СИ Е !!

Къв конкурс бе братче, яко кеш за такива постове, които се делкат нагоре в пирамидата. Тези са недосегаеми, те самите не искат реформи защото иначе няма да са милионери. Всичко е пунта мара за пред масите и до следващите избори. След това само имитации на реформи, както става и в случая. Важно е да има едни 20-30% балами да гласуват, всичко останало е наредено и няма шанс да се промени, освен ако не минем под чужда юрисдикция......

ТоваТова биче с това ниско челце...освен да е лакомо и нагло друго какво да е

Заради тая двама души бяха убити. Че и нагла, нагла... Думи нямам какви животни са останали да живеят в тази държава.

При тези заплати и бонуси които получават да не е луда да си подаде оставката. Отделно пък коледни бонуси. Държавната служба е сладка и всеки успял да влезе в системата не е готов да се раздели с хубавото си местенце. Иначе трябва да отиде в частния бизнес да пише договори, като повечето адвокати.

За трите убийства най голяма вина има съдията по делото за първото убийство. Трябва да бъде уволнен и да му се потърси наказателна отговорност.Прокурора също трябва да бъде уволнен защото не е протестирал решението на съда.За трите жертви трябва да има възмездие !!!

Как да го протестирам решението? Знаете ли какъв "коледен" бонус получих? Да не съм луд да го връщам?

Каква оставка от хора които нямат дори малко лично достойнство за да я дадат

"шефката" ще става "бушон"... те политиците така "решават" проблеми.... замитат

Абе тази гледа като съсел ,затворете я в една килия с тройния убиец за денонощие !

Още по лошо за нея. Дисциплинарно уволнение

Вие луди ли сте да се оттегли доброволно. За прокурорските постове се плащат от 100 бона нагоре. За това разбира се няма кой да се самосезира и разследва, така че си остават само слухове, на които всеки си преценява да вярва или не

Каква оставка бре? Кой се отказва от 8000лв заплата, отделно бонусите!?

И основно подкупите...хич не са за подценяване на фона на осемте бона заплата.

Въпросът не е кой да бъде наказан - прокурорът по делото или неговата шефка. Защото трябва да бъдат отстранени и двамата!!!! И защо само двамата? Къде е шефът на шефката? Във всяка нормална държава главният прокурор щеше да подаде оставка още вчера.

С убийство и с условна вън...нормално ли е??? Затвор за този прокурор и съдия.

Ще подаде оставка,държавна работа без нищо да правиш и да вадиш пари,сладка работа...

Оставам с чувството, че тези хора масово и постоянно не си вършат работата по една или друга причина! А вземат заплати за това!

Хубуу де. Ако не е да си следи служителите, кой как си върши работата, каква и е работата тогава? Ако всички фирми работеха на нейния принцип, мама мия! Шефът да не ме гледа какво работя, ако обича, че това е престъпление!

Сарафов би трябвало първо да потърси отговорност от прокурора по делото, но за него не казва нито дума. И се получава обикновено кадруване. Права е да не подава оставка заради дело, към което няма пряко отношение.

Щеше да е права, ако е подала сигнал за прокурора по делото. Ако не е, значи тя поема неговата отговорност. И се почва отгоре-надолу.

Много лошо гледа .

По погледа и личи, че кръв повръща, но кокъла не връща!

Тази е човек на ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ

Тая изглежда много нагла. Щом не ще да подаде оставка, Сатафов да я уволни, тогава се води по друга точка на закона, като изхвърлена от работа, вместо доброволно напуснала, и никой няма да я взема повече, даже и за чистачка.

Чел си и ти някакви закони ама не е добре човек да се изказва крайно неподготвен по този казус. Сароф не и никакъв първо и второ тая не е назначена по КТ а по ЗСв, а работодател един ВСС пълен с Калинки от парламента. Та толкова по темата. Тази дори не е шефка на другия прокурор, а само административен ръководител, който по закон не може да се бърка в работата на колегите й които по пронцип нищо не правят.

Пак се оправдават със закона Ами контрола ма кифла къде е?

Ха ха ха има да вземате,луди ли сте бе??? Как ще си подаде оставката??? В кочината може да мирише ама такова плюскане и лежане къде ще намери??? Те със зъби и нокти драпали и с някои други работи за това място,вие сега оставка.

Тая работа с искане на оставка ми е солташак.Прилича ми на ще дадете ли тест за алкохол при управление на автомобил.Някои неща се наричат с истинските им названия.Назначен. Уволнен.Подканвасе само когато става въпрос за подмиване да не мирише.

Долни долни и нагли са всичките в съд , полиция , прокуратурата всички сте г...а Само затвор иначе няма как да се оправи всичко това прогнило и коромпирано място.