Шефът на украинското разузнаване с коментар до какво води включването на българи в „Миротворец“

Кирило Буданов не знае колко наши сънародници са загинали на фронта - щяло да стане ясно чак след края на войната

Обратно в новината

Коментари - Шефът на украинското разузнаване с коментар до какво води включването на българи в „Миротворец“ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Буданов и цялата украйнска измет ще бъдат заличени теса измет като вашингтонските наркомани паразитите ще бъдат унищожени голям кеф русия е велика свирате измет помяри

Буданов изгни вече, това е двойник, бавно се подменят в нета снимките на идтинския с тези на двойника, но все още може да намерите истинския Буданов, разликато е в носа и в длънатината на очите

Украйнски и полски помяри ще бъдат заличени теса мърша чисти паразити мрете долна твар

Будаланов,не ни прави на балъци.Списъкът на българи е поръчан от мафията която е сега на власт.

Украйнска и полска измет ще бъдат заличени русия си знае урока Украйнски помяри

500 000 блатни ватници дадоха фира в тая война, още толкова са ранени и осакатени за цял живот. Добре въври за Кочината иначе войната! А още не са почнали да воюват с НАТО, хахахахахаха!!! Абсолютна пародия е блатната кочина, честно!

нато и натовица палят свещи Русия да не ги запука...

Буданов,ти си нацист! Само трудов лагер в далечния Сибир за вас, фашисти!

Ами отивай да го хванеш и да го закараш в лагера ве олигофрен, кво ми дращиш само тука малоумия, тролската отпадъчна биомаса

Доста етнически българи са загинали в борбата с орките, но не съм чул колко от списъка са ликвидирани.

Всичко ще бъде Украйна Казах

украйна значи КРАЙНА, ДАЛЕЧНА, ПЕРИФЕРНА... И ние сме УКРАЙНА НА европата... Крайни и далечни....

Интересно, че кафявите езици мълчат когато един българин - Гебрев, беше отровен, но само да се включат други в някакъв списък и се започва врява. Нека да го свитнат Вагинин и тогава ще говорим.

Лъже. Мутри. Всичко се командва от укровърхушката за да сплашва критиците. Те и между тях решават споровете с куршум.

За българите мнението на шефа на чуждото разузнаване няма никакво значение! Какво казват обаче нашите уж власти? По думите на уж българският военен министър, нямало пряка заплаха за българите в тоя списък. А ресорния министър, който би следвало да е наясно как да се процедира в тази ситуация, както виждам си мълчи като риба. Говори единствено антибългарския ни военен министър Тагаренко. А защо се дава трибуна на чужд шеф на разузнаването е напълно неясно и даже ненужно!

руските пропагандони да се оправят сами. Със заработеното да си наемат охрана.

На тези глупаци кой им дава лични данни?! Такива като теб!

Най гнусното в тази история,че именатасдф на българите в този сайт ги дават други българи.И това е срам и позор за нас!!!

Той беше гръмнат от Руснаците пак ли са го съживили ! Ракета гръмна в кабинета му в Киев и два генерала от НАТО умряха , много полковници съветници , що не е бил и Магарев -Тагарев , че да ядем вчера жито на 40 ден ? Не вярвайте този сайт го командва еврея Зеленски и Държавата дава пари за убийства и следене и Терор ! Гонете укрите от България и това ще е отмъщението !

"Попадането в него на лице или група лица, както се случва, не води до никакви юридически последствия, а само до физически :)

Ние, българите подкрепяме сайта Миротворец. Защото ни писна от руски подлоги. Руснаците са агресивни диваци. Русия започна втората световна война, нападайки Полша, Финландия, нападна Чехия и Унгария, нападна Афганистан, превзе Чечня, превзе Абхазия, превзе Крим, нападна Украйна, участва в Сирия и т.н

Ще ти се да се пишеш за българин, мангал долен

Истинските българи се борим с тероризма и терористите - особено в България.

И го навряха н баща ти много пъти....

Ние, българите подкрепяме сайта Миротворец. Защото ни писна от руски подлоги. Руснаците са агресивни диваци. Русия започна втората световна война, нападайки Поща, Финландия, нападна Чехия и Унгария, нападна Афганистан, превзе Чечня, превзе Абхазия, превзе Крим, участва в Сирия и т.н.

"... Това е абсолютно частна инициатива ... " организирана от спец службите на Украйна и финансирана от правителството и / по-точно казано от парите на западните данъкоплатци. Да не си и помисляте за западните донори !/ . И те така !

За тези които не знаят това чист бандеровски МАЙТ ИЛИ ЧАСТНА ФИРМА ЗА УБИИСТВА НА НЕ ГАЛИЧАНИ КОИТО СА И ТЕЗИ ГЛАВОРЕЗИ МРА ЗЕЩИ ВСИЧКИ ДРУГИ НАЦИИ НЕ ГИ БЪРКАИТЕ С УКРАИНУТЕ КОИТО СА СИ РУСНАЦИ

Този е мъртъв от два месеца,интересно кой го замества и се правят че е жив.

Чист рекет в държава която способства тероризма или това не е фашизъм а шовинизъм КОЕТО ВИША ФОРМА НА ФАШИЗМА КОЙТО БУДАНОВ УДОБРЯВА А ЗНАЧИ ЩЕ СЕ СЪДИ ПО МЕЖДУН- ТЕ ЗАКОНИ КАТО СЪОЧАСВАЩ В ТОЗИ ШОВИНИЗЬМ

Тези предатели българоубийци от ДБ, ПП, ГЕРБ, ДПС и другите партии, поддържащи участието на България във войната, Господ да ги убие, щото ние като народ нищо няма да им направим. Позор за България. Не са ни виновни нито украинците, нито руснаците, нито пък американците, че сме си избрали изроди да ни управляват - да, ние сме си ги избрали и им позволяваме да предават националния ни интерес.

Това било частна инициатива!?!? А къде е държавата??? Къде е местното и международно право??? ЗАЩО ЕК мълчи и се прави на ущипана булка? Нали защитават правата и демокпацията. Нали са срещу агресията и езика на омразата. А тук публично в международен план се призовава за ликвидиране на реални хора в международен мащаб. Тази Украйна ли и скат да направят ЧЛЕН НА ЕС? С такива членове ЕС ще стане ТУРЛЮГЮВЕЧ. Да не говорим за GDPR= Лични данни хвърчат публично напред назад, но ЕК нищо не прави да защити правата на европейските граждани. Какво стана със санкциите по GDPR@@@????

Като някой каже нещо което не се харесва на платените украинци го слагат в този списък. Частна инициатива ама дръг път. Ако Украйна не го одобряваше щеше да махне сайта. Крият се зад така наречения частен характер. Видиш ли всеки можел да си направи терористичен списък, защото този списък е точно за това за сплашване, а терора означава всяване на страх.

Естествено че няма юридически последствия. Да те убие някой нацистки теросист, няма нищо общо с правото.

ТОЯ СЕ ПОДИГРАВА С БЪЛГАРИЯ. ИЗДЪРЖАМЕ И ТЪРПИМ В БГ. ДА ДИРИБЕЙСТВАТ БЕЖАНЦИ. ПОМАГАТ ИМ С ОРЪЖИЕ И ВСУЧКО КАКВОТО СЕ ЗАПОВЯДА ОТ КРАВАРИТЕ И ДА ТЪРПИМ ПОДИГРАВКИ. ЩОТО ТАКОВА НИ Е ПРАВИТЕЛСТВОТО, МАРИОНЕТНО, ТИКВЕНО, КОКОРЧОВО, ПРОДАЖНИ

дано Путин ви смачка изроди !!!

Не дано, а когато !

Накратко казано - идиот!

Буданов, мръсен нацист, не те ли е срам, че избиваш собствения си руски народ

ㅤ

"Това е абсолютно частна инициатива..." Откога ЦРУ провежда "частни инициативи"?!? (Тези с минусите да отворят страницата и да прочетат надписите в горния десен ъгъл!)

Какво казва и прави Буданов изобщо не ме интересува, той си гледа интересите на неговите си хора, която в момента е във война! Основният проблем е че нашите така наречени "управници" и "политици" ат ДБ, ПП, ГЕРБ и ДПС не се занимават със защитата на нашите хора от "група хора" както се изразява Буданов, прокламиращи, насърчаващи и спомагащи за убииства на Българи!!! Вместо да искат от специалните ни служби да издирят собствениците на сайта и "ПО ЕДИН ИЛИ ДРУГ НАЧИН", да ги принудят той да бъде затворен, нашите политици принуждават същите тези специални служби да правят политически изказвания, вместо да си свършат работата, за която са предназначени!!!

бла бла! Нещо сайтче кат списъци на Гестапо, ЦРУ, Мосад, КГБ, МИ6 на индивиди за отстраняване. Нищо ново под слънцето

От сайта Миротворец, като са толкова родолюбци, да се покажат кои са имена и снимки и всички да ги опознаят, а не да се крият като озъбени плъхове,. Лесно е така, подли мародери

Не са мародери, нацисти са

един сайт за убийство на хора казващи истината, на украинското правителство, спонсориран от САЩ и хостван в Брюксел - това драги зрители е великата демокрация

Този не почина ли наскоро?

ами убиха го около 5 пъти май.

Разследващата журналиска Диляна Гайнтанджиева да не се притеснява за живота си ако влезе в УКрайна? Или нещо пак ми убягва?

Генерал-майор от въоръжените сили на Украйна (ВСУ) в оставка Сергей Кривонос заяви в ефира на украинският телевизионния канал "Прямий", че руските войски са в състояние да стигнат до Киев за 12 часа. Записът е наличен на: https://www.youtube.com/watch?v=HDqIEeg1Dwc

Даже и някои западни разузнавания така казваха, но накрая Путин каза “пръц”. И за сръбско-българската война Русия е казвала, че Сърбите ще са в София за седмица, но пак “пръц”.

и. защо трябва да стигнат до киевчето ..като просто могат да го превърнат в Дрезден 1945

Това, което казва този нацист, всъщност е: Частна група хора прави списъци на чужденци, които после биват взривявани или убивани в чужбина и това не води до никакви юридически последствия ?! Това какво е всъщност ?

Tова е всеизвестен факт за всички, че в Украйна тероризма си е създал своя държава.

Боклук!!!!!

Много сте прав господим Буданов. Ние българите трябва да разследваме тези душмани на Украйна в България. Трябва да ги издирим и арестуваме, а после да получат заслуженото наказание, затворническа присъда. Враговете на Украйна са и наши врагове. Казах!

Болен мозък! Казал бил... Смешник.

ГЪЗ

Забрави да кажеш "Хау"....смешник:)

Ние българите трябва да издирим и осъдим тези убийци от Миротворец, защото са врагове и убийци на невинни български граждани.

Историята от Афганистан се повтаря! Американците се предадоха на талибаните, какъв е шансът им срещу Русия? Повече от 50 държави издържат терористите, неофашисти в Киев и пак тотално губят по всички параметри и на фронта и икономически. Всеки който се ебава с баба Меца, рано или късно си плаща за гяволъка.

Мечки има и в зоопарковете, имаше и водени от римляни....

А гризлито ако набара баба ти Меца... еца... еца... еца... ца... а... а....

Докторите и сестрите... що за контрол над болните????? Некъв психодесен цяла нощ еца ли еца, а на сутринта чаршафите в бяло сладко. Тоя верно си е не за психоболница, а за някоя трудова колония за полярния кръг, където набързо ще му излекуват ецането. А за гризлито не се притеснявай - руските трапери ще го изтребят в Аляска, че и по на юг, чак до Баха Калифорния!

Какво искате от пасивен гей?

А, тоя, защо е с костюм???

Буданов, руснак по произход служещ на укронацистите.

Добър вечер дами и господа, Пак забелязвам силен интерес към статията, затова пак ще се възползвам да пожелая на всички тролове да им изсъхнат тестикулите и по три ръце и три крака. В краен случай може някой тролозащитник от дир след информирано съгласие да поеме пожеланието върху себе си, като го изтрие. Изборът си е негов. А на всички останали пожелавам лека нощ.

https://www.facebook.com/1232327151/videos/651188896523332

ЛЪЖЕЕЕЕЕ: https://www.facebook.com/watch/?v=1407576296641173

Прокси войната на Америка срещу Русия превърна Украйна в гробище

Продължавал контранаступът! И колко точно настъпихте от юни насам!?