Коментари - Шефът на ЦРУ тайно в Киев, разказал за плановете на Москва. Руски кораб дебне край Хаваите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"САЩ обявиха нов пакет военна помощ за Украйна на стойност от близо 2,5 милиарда долара" - в САЩ спряха пенсиионните вноски на хората за 6 месеца заради дългове, техкомпаниите уволняват десетки хиляди заради рецесия, обаче има нови помощи за Укра. Това управление определено не е" от народа за народа". Същото като унас.

"Служителят отбеляза, че оръжия за контранастъпление се изливат в Украйна, включително няколкостотин бронирани превозни средства само тази седмица - вид оборудване, което ще е необходимо за мобилна офанзивна сила. Но е необходимо време за обучение, така че украинците трябва да обмислят компромиса между задържането на Бахмут и подготовката на това по-широко стратегическо усилие, каза служителят, добавяйки, че украинците може да нямат ресурсите да посрещнат и двете предизвикателства." © 2023 AFP

Лошото е, че нашите медии не предават точните думи на пентагона и белия дом. Постоянно ги хващам, че изпускат по нещо да добавят. Например , всяка седмица се изсипват стотици бронирана техника в Украйна и тонове снаряди по признанията на Белия дом от вчера, който съветва Киев да се оттегли от Бахмут. Въпроса е следния, какво се случва с тази техника и, при такова количество как успяват руснаците да напредват ? Украйна накрая ще се окаже егати корупционата схема в тази война ? Защото другия вариант е по -лошия...да заблуждават руснаците, а техниката да се предава на натовските държави демек подготовка за широкомащабна война с Русия ли? Щото няма логика ...руснаците би трябвало да унищожават по елементарни сметки месечно по 1000 броя бронирана техника, което за 1 година прави над 10 000 броя унищожена само западна техника, а основно от кадрите виждаме соц техника унищожена на хохолите

По скоро е отишъл да ги натисне да се предават докато не са загубили всичко.... И ги е светнал , че старите оръжия на запада са на привършване, а за нови никой пари не му се дават и не щат да ги компрометират като калпави...

Ти сега... заяждаш се. Новите са всички на чертежи и ахаааа да слязат от конвейера в завода..или беше заводът ахааа да стартира...не знам вече

А Тоя пък на къв се прави,има тука една в махалата и она знае също за плановете на Русия,само,че ги вибда на кафе.

Корабите на янките са из целия свят, а пък руснаците не могат. Интересен стандарт и равнопоставеност между народите по света.

Стига с тези милиарди за Украйна!!!!

Ама ЦРУ знае какви са плановете на Москва?! Не може да бъде. Те , САЩ изобщо нямат намеса в тази странна война. Верваме им.

Русия си ги дъвче тия бавно и методично, ще ги смели и помен няма да остане. Жалко за хорицата, и от двете страни. В крайна сметка това е един народ.

хич и не си мислете, че на Путин ако му се наложи, че няма да използва ядрено оръжие...не че ще го използва, но ще ви изтрие от земната повърхност като лекета!

джибрето, че от Америка няма да остане и следа в космоса!

могат да се окажат последна помощ за нацисткото правителство на Украйна и да последват ядрени ракети към Украйна в последствие и към Америка!

Тайно, тайно - колко да е тайно, щом е на първа страница в дир-а. Да не говорим, че такива неща се координират дори и с Русия. Представете си, че ги закарат заедно с някой високопоставен украински служител, който е в черния списък на Москва и го тряснат с една ракета по главата. Ще стане много голямо мазало! САЩ няма да рискуват.

Къде са Хаваите, къде е САЩ ? US кораби в Черно море, кой е по -нагъл ?

“ Русия е била и продължава да бъде главен враг на България ! С политиката си на интриги, явно вмешателство, агресия, икономически натиск, хибридна война, масирано действие на агентура на всички нива, русия е заплаха за нашата Родина ! Групата работи за сплотяване на всички патриотични сили в борбата за разкъсване омразните вериги на руска зависимост ! Групата работи и за активна подкрепа на Украинския Народ в справедливата му борба срещу руската агресия ! За обединение на народите, пострадали от рашизма, в усилията им за независимо свободно развитие !”

Най-големия враг на България са българите

Какво му е тайното? Те говедарите си ходят по колониите си постоянно, явно и открито. Навсякъде са си у дома

Плановете на Руслямистан,зависят от това дали психясалото джудже си пие лития редовно. С планове или без Русия вече е Руслямистан със севернокорейски пиниз.Да им честито на нормалните руснаци!

и тогава ко, праим с чинийте в Америка....ще останат неизмити и чинии и кенефи от такива лапачи на негърски пишки като тебе!

Тоя трябва да е ял от "кифтета" на Путин за да знае тайните му планове. От ония "кифтета" дето като отиде дори в странство му ги събират и ги носят обратно в Москва. ха-ха...

"Според сведенията Уилям Бърнс е информирал Зеленски за предполагаемите военни планове на Русия в Украйна. Чакайте малко, и други хора са чели статията. Според нея отначало Зеленски не възприел информацията като съвсем достоверна. И тогава Бърнс извадил "козовете". Казал му, че знае за плановете на Русия да убият безценния Зеленски. Оттук нататък според статията Зеленски вече повярвал на всичко.

Било е много тайно, само той, Зеленски и тоя дето е писал статията в Дира са знаели.

абе какво стана с "Киев ще падне за три дни". Ако не беше ядреното оръжие, войната щеше да е приключила Март миналата година.

Руснаците се оказаха по-хитри... наместо 1 000 000 украински партизани, обечини от НАТО, в тила на руската армия, сега руснаците има да се оправят само с 3 00 000 от остатъците на украинската армия, която се налага спешно да премине преподготовка за новите условия.

ТОВА МОЖЕ БИ ЩЕ МУ БЪДЕ ПОСЛЕДНОТО ТАЙНО ИЛИ НЕ ТАЙНО ПОСЕЩЕНИЕ!!!

Докъде падна ЦРУ... как може да сбъркат кораб за управление на полетите, ония дето руснаците са събрали в "Морски космически флот", с разузнавателен кораб?!

тази война ще е супер бизнес, с огромни печалби

Късно е за вътрешен преврат в Русия , недосегаема е с преки военни действия ! Изглежда " западът " все пак загуби ! Цирка е за вътрешна употреба и стригане на слабоумните :)

Ще кара-вара кара-вара и някоя пиянка ще палне една цигарка .....

И някой Посейдон ще направи луд купон...

Ядрената война засяга целия Свят, включително Китай на когото Раша вече изцяло дължи икономическото си съществуване. Няма да стане, миличък.

Не дай боже, че както пушат цигари където им падне, да не стане луд купон за всички наистина... Аз не държа да присъствам на купона...

И колко да е тайно като го пише и в дир- а , а и какво точно може да разкаже този жалък смешник...Сащ-инаците и жалко бритите усещат неизбежния си край и се пробват да спасяват кожи...

ще дойде тоз фатален край за омразните англосакси? Само за ядрени оръжия недей да дрънчиш - няма да стане. Другаря Си вече дърпа ушите на вашия кремльвски недорасляк.

Бункерното Жуже вече изцяло разчита на другаря Си да му купува петрола и въглищата и ще не ще ще слушка, че иначе няма кинти за специалната военна осирация...

сама си пише, сама си отговаря :)))). Явно сте го закъсали от към фенове. Ще хванеш май шизофрения като трудова злополука :)))). Изисква се наистина тъпота в големи обеми и безпомощност, за да се почне с такива плоски номера :))))

саМ си пиша, но друг отговари, ватя. 'Бункерно жуже' не мое определение (прекалено ласкателно). Аз предпочитам да съм по-красноречив - 'комплексиран недорасляк', запъртък, 'ботоксна пихтия' и пр :) Ти май си тоя де е оставен сам в 'окопа' - пусни се Гребенщиков "Жаль подмога не пришла"

Дошло е време, както всяко американско прокси по света, и това да се обърне срещу тях ... Последното в Афганистан беше голямо фиаско, предишното в Сирия също, това ще бъде направо грандиозно!

Украйна не е Афганистан, ватя. Виж Раша с Афганистан действително има много общо - и там предпочитат да живеят в Тъмните векове.

Да, същите изостанали нецивилизовани диваци. Вярно, мъжете и жените са на ясно какъв пол са. Не признават изостаналите педалчета и лизбичета. Изостанала работа. Не праскат животни, тотално са изостанали. Не щат да узаконят педофилията задръстениците. Забраняват им дрогата и талибаните унищожават маковите полета, варвари, колко материял похабяват. Пълна липса на цивилизация.

Целия ти мироглед май се върти около полово-сексуалните теми. Направо не смея да попитам какъв си по образование и професия..

що да е моя мироглед, това са извадки от западните морални ценности. Да не би аз да ги измислям, аз съм едно просто огледало.

творчески преразказани от Савушкинските ти еленовъди. И все пак - полово-сексуалните ти страстни възгледи настрана, има ли въобще нещо което да представлява интерес за интелектуалната ти натура?

Ало, журналята, ставате супердосадни с термина "инвазия" . Само преди 30 години такава дума не съществуваше в българския език. Днес вече не се използва друга дума освен инвазия.

'Орки' също не беше популярен разговорен термин, но вече е нарицателно за путювите пишман-нашественици.

малко си в заблуда. Орките това са укрите на Зеленски, командвани от Мордор-САЩ. А орките нахлуха в Украйна 2014г. И сега са там с прокси войски. които се увеличават, щото орки-сектата на укрите силно намаля. Сектата наукрите -орки по същество е сатанистка по произход и философия. Управлява се от централните сатанисти в САЩ. Централните сатанисти дори успяха да наложат контрол върху католицизма чрез папата. А в Русия е Православието, Бог и Светлината. Потенциално в това число е и Китай, Индия. Мракът е на запад, там са Тъмните сили. Само че това отдавна е известно.

'православната' Индия която цоца руски нефт на половин цена, и атеистичния (!) Китай който освен че спазва санкциите вече драстично смени политиката (не си слушал новогодишното послание на другарая Си предполагам?) Главата на Православната църква не е в Русия, дорогой - той осъди войната и се разграничи от корумпирания шоубизнес на Гундяев.

Сатанистката, извинявате че живееш в Света на Сатаната. И съвсем не ти е ясно какво е това Православие. Каква е филосовфията на тази религия. В Кабала може да си веща, но с нашата религия очевидно си тотално незапозната. Светлината включва различи религии и народности. На чедо на Сатаната, потънало в мрак душевен духовен и чисто мозъчен, няма как да се обясни това. То просто няма да разбере.няма да разбере. А що се отнася до Китай, в рамките на година Путин и Си имаха около 40 срещи. Едно е да говориш, друго е да се върши. А Китай знаят, че ако Русия падне, те са наред. И се държат здраво за тях. Другото са розовите мечти на Бжежински за руско-китайските отношения. Ма ме съмнява да ги знаеш. Тъпа си, проста си, неадекватна драскачка, Напомпана с въздух и наглост.

'Путин и Си имаха около 40 срещи' А какво ПОДПИСАХА хм? Нещо конкретно? Китай продължава да цоца руски ресурси, само че вече на още по-ниски цени, докато на руснаците се предлагат китайски автомобили на тройни цени. Китай много добре си знае интереса, и няма никакво намерение да се обвързва руски режим на който остават броени месеци. А стимул за силно забавения китайски растеж ще са пак западните пазари.

"Главата на Православната църква не е в Русия, дорогой - той осъди войната и се разграничи от корумпирания шоубизнес на Гундяев." Отворкото/отворковицата, Всички православни църкви са самостойни и самостоятелни, т.е. автокефални. В Православната църква няма върховен водач, папа, както е в католицизма. Та такова животно като Вселенски патриарх няма, няма и да има. Не си наясно с нещата, много си далеч от православието, но пишеш тук глупости.

'такова животно като Вселенски патриарх няма' Тия дето до скоро бяха атеисти, а днес само казионен и корумпиран 'шоубизнес' отдел към кремълските служби ще раздават сега меродавни квалификации кой бил православен и кой не. Айде нема нужда!

ЦРУ имат повече информация за руските намерения и възможности от самия Путин, който явно папка напудрени 'сводки' като Конашенковите.

Така си мислят и тези ''знаещите'' всичко за Русия гледайки колко време лъжат и мажат и още има такива дето да им се връзват.

Трили коментари. Това, че не публикувате решения на Европейската комисия, не значи, че трябва да триете инфото за нея, а именно увеличаване на годишната такса за членство в Ес, за покриване разходите по Украйна. Трябва хората да знаят къде отиват парите от бюджета на странатал Излиза, че повече от 1 милиард лева ни струва до сега Украйна и нейните граждани. Това е всичко за наша сметка

Ако не ти харесва в ЕС и НАТО - дАрогата ти навън свАбодна!

Мари патицо, ние сме си у дома и нямаме нищо общо с Украйна, нито имаме някакви задължения спрямо Украйна. А въобще това са си отношения между руснаци с руснаци. Или по-точно, руснаци срещу руски еничари, платени от САЩ. САЩ е окупирала Украйна и се опитва да я направи постоянна колония. Ние, българите нямаме общо с това. А това, че си си продала г.за на ингилизите да пишеш коментари срещу пари, наела си се да ни лъжеш и мамиш за пари, това нас не ни интересува. Моралната и етична проституция също има своя цена, която няма да ти се размине. Ти си безродница и нямаш вече нищо общо нито с нас, нито с Българския Дух. Просто си безполезна и паразитираща пача. Нищо обидно, да не се приема като обиди, не ми е това целта. Просто констатация на факти.

'руснаци срещу руснаци' Той и Хитлер така тръгна със защита на 'онеправданите немци' тук и там. Пък после и твоите се опита да 'освободи' (демилитаризира и деболшевизира) ма не знам що толкоз са се дърпали.. А ти като препочитачаш в България, под гнета на 'ФАЩ и Гейропа' ще седиш и ще си траеш! вГъзраждане останалата ватна измет няма как да дойде на власт без бленуваните руски танкове, които обаче първо не са вече много, второ - няма откъде да минат ;)

че Украйна за Русия е това, което е за нас Македония. Измислена нация и страна като Македония. Чети историята на Украйна, че един от създателите й е Кръстьо Раковски, племенник на Г.С.Раковски

Не се прибереш в матушката си? Там няма НАТО. Засега.

Кораба май е кандидат за съдбата на кораба Москва, преди няколко месеца...

Кирчо Про100то е дал 30-40%, които САЩ постоянно се опитват да наваксат с десетки милиарди. Богата страна сме!

Хеле пък безработните/полуработните/ненаемаеми вГъзрожденци които чакат държавата да ги нахрани, ни пищят че 'парите им' (хаха) отивали в НАТО. Проста дападладеиш.

Боже, Боже ... Чета заглавието, и си мисля - абе, да не би случайно да съм отворил по погрешка вестник ШОК?!? Първа точка от заглавието - за това си има Zoom или Teams, няма нужда да ходиш на крака при някого да му казваш нещо. Целта на подобна визита е да се покаже политическа подкрепа, нищо друго. Какво ще се даде/направи се решава другаде и се спуска на изпълнителите да действат. 2. Кораб дебне ... и какво дебне тоя кораб? Ами имат кораби хората - плават. САЩ щото нямат и не са плъзнали на всякъде. Зад всяко дислоциране на военна техника се крие някакъв скрит замисъл. Какво ще "дебне" един кораб? Ще им разбомби военната база ли? А посланията са ясни - военна мощ. Това е и винаги е било така. Когато ЕС започнат да се опъват на САЩ, обикновено 1-2 самолетоносача се насочват към Европата ей така, но за това не се говори. Тоя цирк се игра със СП2, гавриха се с Русия и резултатът е на лице. И те така ... А заглавието ... заглавието - пошъл напън да се постигне някакво напрежение за читателя!

... ходи в централата на ЦРУ и ги питай що не са му се обадили по Zoom на Зеленски да му кажат каквото имат да му казват за разузнаването. Първо 5-6 ще погинат от смях, а след това ще те арестуват за тая работа.

Краварите окупират Хавайските острови, веднага след предложението на Хавайската кралица да присъедини островите към Руската империя. Братушките идват да вземат своето. Също и Аляска.

Офф, може и такива глупости да се пишат?

притесняваш се за монопола си

браточките даже не са чували за този остров, нито пък те - за тях.

Глеания фъшкист на територията усрайна

Че САЩ дават оръжия срещу кредите, които трябва да й се връщат, т.е. ще има война до последния украйнец да връща тези заеми! Войната няма да свърши скоро. Лошото е, че в Полша увеличават военните гробища в стил Америка. САЩ принуждават ЕС да помага безвъзмездно на Украйна, за да може да си получи заемите. Тези от Европейската комисия са взели решения да се увеличи вноската за членство в ЕС, с цел подпомагане на Украйна. В тази война най-губещите са страните от ЕС. В Давос големите са се черпили, че зимата е лека, но не се знае какво ни чака! Масово се изнасят капитали и производства от Германия. За поред път сме от грешната страна. Продължаваме да правим същите грешки. 1916-1918 ни костват територии. 1945 по чудо не са отрязали Добруджа, Тракия и Благоевград. Сега ще видим!

Русия плаща.

Вярно ли е, че руските вдовици минават на изкуствено осеменяване дирекно от Императора им?

Екстравагантната идея включва спермата на Путин да бъде изпращана на рускините по пощата. Това щяло да е силен инструмент за борба с демографската криза „Всеки гражданин на Русия от женски пол ще може да получава по пощата генетичен материал от президента Путин, да забременее от него и да има дете. Тези майки ще получават специални придобивки от държавата“. Това е записано в нов законопроект, внесен в руската Дума, съобщава trust.ua. Авторът на екзоточното предложение е председателката на Парламентарната комисия по въпросите на жените, децата и семейството е Елена Мизулина Мизулина, която има докторска степен по право, направила предложението по време дискусия за пловодитостта в Русия. Тя обяснила и какво ще стане, след като децата на президента Путин се родят, с основната презумпция, че те ще бъдат основно от мъжки пол. „След раждането на детето, то ще бъде давано за отглеждане в специална институция по подобие на училищата на Суворов с целта да възпитаме граждани, верни на отечеството и лично на президента Путин.“ Така в бъдещето тези деца ще формират военния и политически елит на страната, защитава предложението си депутатката. По този начин щяло да се въздейства и върху демографската ситуация в страната.

да, освен това, са решили да си правят от умрелите войници кайма, защо да от отивали напразно. А и няма да оставят на укрите трупове, за да крадат човешки органи. Боже, ингизката пача направо чупи тъпомера. Ако ингилизите се връзват на такива простотии, значи вече са поели курс на долу в посока маймуните.

Не, украинските, вече са близо 8 милиона из Европата и ги инструктира на зеленски принцесата !

Тук овчарите и свинарите на България се подиграват на краварите в Америка

100% си Руски Пидор ...Сукин син!;) пишеш тук повърни,... Е б ан в устата руски трол! С това руско име Павел да ти го набия с 200...Понял .. Вата !;)

Новата 500 000 мобилизация в Могучая вече е закон. Мужиците да тичат да си купуват спални човали докато не са свършили. Или вече свършиха?

ами ракетите СССР в Куба от едно време

Защо сега Путлер не изпрати ракети в Куба? Може би защото и кубинците като китайците му показаха среден пръст.

има ли значение, нали Мадуро ги беше поканил

В голяма грешка си за “славяните”, нито руснаците са славяни, нито ние. Славянството е измислено от тях за консолидация около тях

ами кви са

орки

демек цирка продължава и няма скоро да свърши, нещата не приключват с Украйна!

Русия е депозирала около 400 милиарда долара в чужбина за репарации след войната. Значи има достатъчно. Много руски народ още ще измре.

не ти е на акъла за български и евфопейски народ, тъпо е да не осмисляш добре къде се намираш

Украйнците се минаха жестоко като сключиха с русия Договор в Бъудапеща през 90те години на миналия век, според който те предадоха ядрените си оръжия на русия срещу нейните гаранции за териториална цялост на Украйна. Руските диваци обаче излъгаха и превзеха Крим и Донбас. Патологични лъжци.

срещу Крим

Шефът на ЦРУ видите ли взел че ''разказал'' за плановете на Москва :)))))))) ама за американските планове не смее да каже нищо, че и на него му е ясно как всеки нормален отдавна ги знае , но не се знае до кога ще търпи да е жертва на американската агресия..

Кажете кво ще правим с руските вдовички.

Те неовдовяли вземат по 2 точки ако ги онодиш. Всеизвестно е че са нечисто плътни не се поддържат добре а и са много лесни. И много бързо се превръщат в тьотки. Не ти трябва рускиня дори за 1 път!!!!!!! Много вече плакаха

Ами нали се учите от бая време евроатлантиците с украинските ама нещо и руски сънувате, че май и вие проумяхте какви са украинските...

Хубава или лоша, Русия е единствената Славянска държава, с която великите сили трябва да се съобразяват които естествено им е трън в очите... За да не гледат на нас като на презрените славяни и белите роби, затова Русия трябва да пребъде, да е могъща за за има баланс в този геополитически свят. Хубава или лоша, такова е. Друга нямаме (ние славяните) способна да се опълчи на големите и богатите ( забогатели от поробването на други).. Затова - Слава на Русия и срам за тези от нас тръгнали срещу нея и лъгани от чужди..

Славянската държава изпраща мюсолмански орди да колят братя славяни. Направа да паладейш. А иначе под 47% от руснаците са християни. А най-голямата джамия в света е в .... Москва.

Лошо няма. И ние сме го правили същото

А защо трябва да се опълчваме на богатите?Просто трябва да се стремим да станем като тях.А затова се иска много ТРУД...много.

Ти не ми обеснявай!

Труда е до време, защото за да станеш богат са ти необходими и много бедни от които да крадеш..... Ама работи де, той труда краси човека, нали така беше ?

Путларах акбар.

Фантазиите на Денис Коробко - надрусан зелен евреин!!!

и капут за талибанският запад-неизбежно е вече.

Нещо около тебе вони. Да не си се насрал? Неизбежно е.