Коментари - Шефът на СОС обвини Йорданка Фандъкова за затварянето на Симеоновския лифт | Днес.dir.bg

Шефът на СОС обвини Йорданка Фандъкова за затварянето на Симеоновския лифт

Цветомир Петров обясни, че общината води сериозни разговори със собственика на лифта

Обратно в новината

Коментари - Шефът на СОС обвини Йорданка Фандъкова за затварянето на Симеоновския лифт | Днес.dir.bg

Коментари

с е кефят,че скелетите започват да излизат от гардероба. Но от кога управляват новите(не съм им фен) и колко дълго назад във времето Общината се владее от гроб=тикви.? Сега какво и да се барне смърди на отминали далавери и кражби. Вижте цяла София на какво е заприличала!Харесва ли ви? Новите ли я направиха такъв кенеф?

Интересното е, че всички обвиняват тази и онази партия, а никой не сочи истинския виновник за този застой. Който следи темата от 17г знае, че причината е Тома Белев да не могат да се сменят съораженията с нови. Той направи противоречието със законите, заради рекет..

Докато тези неможачи управляват София, виновни ще са Фандъкова, Борисов, Пеевски, ГЕРБ и ДПС!

Нежната власт с многопластовите решения... Ама вие си ги избрахте!

Фирмата Допелмаер съществува и до днес и има техническо решение как да продължи експлоатацията на лифта! Просто някой трябва да ги попита...не да се прават някакви безумни комисии от нищоправци седящи на кьорсофри делейки едни пари!

Цеко искаше да строи лифтове, да ги свърже, щеше да думне две-три скали и да разкара тия зайци, спасовци, лалета - дето освен да си съдереш дрехите за нищо не ставаха, ама му се опънаха разни Тома Белевци и Цеко си каза "що не ви ЕПМ !". А сега земи тва дърво !

Цеко за нищо не става

Ти ли си ?

Не , туроператор съм , който познава добре и Юлен и Блакнхолидейз и останлите му шитни

Определено имаше строителни намерения. Но не само на лифтове. Именно за да не се застроява националния парк беше спрян. Ако искаше само и единствено да инвестира в лифтове и влекове, едва ли щеше да има пречки (освен обичайните такси).

започнаха с оправдания и така и ще свършат тези некадърни дилетанта ,а хората очакват реални ,смислени и реализирани проекти. Тя половината година мина , тези само се офлянкват и търсят оправдания.

Да видим до кога Фандъкова ще е виновна и кой проблем ще решите вие на София. До сега само бели правите!

на София, Фандъкова кмет беше Бойко Борисов! Трябва да му се издигне паметник на Витоша: В едната си ръка държи ски на две строшени, а с другата ръка показва на софиянци съчетание от три пръста.

В момента тихомълком продължава приватизацията - заграбването на хижи и бивши почивни станции на Витоша (като някои от тях не работят за публиката а се ползват като частни вили) и не видях нито един зелен да се изтъпанчи там и да протестира. Примерно - хижа Преспа, Здравец Боерица, Рай ще има и още.

А бе - гласувах за вас - ама няма да се повтори. Все някой друг е виновен за вашата некадърност- особено на този - Бонев . А бе вземете и го разкарайте това недоразумение - следващия път и в парламента няма та влезем от такива.

Витоша ски е на Цеко. Цеко купи от Толупа лифта и всички договорки кое и как да работи са между Цеко и Толупа. Другите са фигуранти. Сега Толупа вече не носи отговорност в общината и Цеко си разигра коня пред тия новите смешници. Преди това го беше страх от Толупа и не смееше да шава много. А вие си говорете кой купил, кой продал.

Толкова са много пластовете на решенията ви, че едва ли някога ще видим и 1 грам свършена работа за този град....

Стига глупави изказвания! Всяко съоръжение има експлоатационен период на годност. Този лифт отдавна е трябвало да бъде бракуван. Цялата тази истерия е свързана за много пари. Собственика изнудва държавата да инвестира пари в нов лифт а приходите да остават за него. Просто и ясно - новите управляващи искат да бръкнат в кацата с мед

На крива ракета космосът ѝ пречи!

Нали знаехте, как да управлявате?! С "многопластови решения" ли? Пълни аматьори. Шарлатанчета!

Смятайте тази даскалица Фандъкова на какво са ги учили децата след като едни павета не могат да пренаредят, как да навият електромотор ? Сега обаче се гласи да влиза в Европарламента. Е няма как там да гледат сериозно на това.

дали знаеш колко си невнятен?

Предходните са виновни. Причините са комплексни. Търсим многопластови решения. И т.н.

Ако общината не го дотираше всяка година и можеше да го поддържа, защо да го продава?

Аматьори

А ти и дружките ти, какво правихте повече от половин година, а!? Вместо да се душите под опашките, да бяхте решили въпроса, защото лифтът така или иначе беше спрян. И сега, вместо да обикаляте "собственика", като лисица около зайчарник, да бяхте му дерогирали сделката? Това, че на герберите също постоянно някой им беше с#ал в гащите, по никакъв начин не прави вашето поведение приемливо!!! 80-те % гласуваха за вас, че да работите както трябва, а не да продължите НЕГОВАТА традиция!

Наистина ми е интересно колко вземате като професионален трол? Публикувате десетки коментари на ден в подкрепа на ГЕРБ и очевидно се занимавате професионално с това.

Защо все ГЕРБ е виновен.Договора е ясен.За 25 години до 2031 година и в този случай общината има право да глоби Витошки ски с 8.5 млн лева за неспазване на договора.Защо общината още не го е направила е големия въпрос.Тука ГЕРБ не са виновни,а кмета.С този договор от 2007 год общината спестява много пари за поддръжка като гарантира договора с неустойка от 8.5 нлн лева.Как точно ГЕРБ са ощетили София ми обяснете.В момента ПП-ДБ и Спаси София ощетяват София като не налагат глобата и имат и опция ако след глобата лифта не тръгне имат право да прекратят този договор.Пак питам-какво е лошото на договора и кой кого е ощетил.Стига с политически предразсъдъци и мислете преди да защитавате корумпирания кмет.Той е човека,който в момента ощетява София,защото нищо не прави по въпроса вече 6 месеца.

Бъркате ме с някого. За десетки коментари нямам нито време, нито желание. А когато пиша, го правя безплатно, защото професията ми осигирява достатъчен доход, че да не се бъхтя, като Вас, по цял ден за пица и кафе. ГЕРБ не си спомням да съм подкрепял, но не ги и критикувам, защото в момента не те управляват общината. Но е възможно да оставате с впечатление, че всички Ви мразят, защото нищо друго не заслужавате, след като дойдохте с призиви да смените НЕГОВАТА система и да чегъртате, но при първия удобн случай седнахте в скута на НЕГОВАТА сянка и засмукахте държавата. Подобни паразити са в пъти по-вредни дори от статуквото, защото не само че изяждат повече ресурс, но и убиват надеждата за промяна.

все другите са им виновни!

Естествено Фандъкова няма да бъде следствена нито за 1 престъпление. 3 години Шишман, 5 пъти жълтите павета, няма паркинги, градския го чакаш 10-15 минути в пиково време, но иначе голямата евроатлантичка. Я да ходят да видят Букурещ, Загреб и Любляна и пак да говорят, че сме били европейци.

Защо ГЕРБ са продали печеливш обществен ресурс в случая лифта в Симеоново на свой човек? И всичко останало в държавата разпродадено от ГЕРБ, ДПС а сега и новите Променчици от ПП ДБ? Защо Никой не търси отговорност на тези които са подписали ограбването! В момента и 60 милиарда за САЩ за ненужни недоказани Свръхскъпи ядрени реактори!? Защо Кой го реши,кой го подписа !

Сутринта гледах този по БТВ, ама той звучи по-нежно и от Борис Бонев !!! :) )))

Всички сте лицемерни мошеници, топите се един друг по медиите, но ако е да откраднете нещо, каквото и д е, за сметка на хората, се сбирате заедно и договаряте под масата. Мошеници мръсни, всичко опоскахте от татковината, нищо не остана...

Стига рИва - каквото си нагласувал, това!

Глупости ! Просто лицето Цеко Минев иска да затвори "екологичния достъп" до Витоша като ски център но да остави ски-училищата за деца, защото всяка година му носят по 2 милиона , давани от министерството на спорта за развитие на "детския спорт". А Фандъкова трябва да питат за Княжевския лифт защо не успя да го въстанови , даже мисля че фирмата производител беше навита да го пусне отново?!

На кривата ракета и космоса и пречи, зелените преди блокираха всякакви действия по лифта !

В момента тихомълком продължава приватизацията на хижи и бивши почивни станции на Витоша (като някои от тях не работят за публиката а се ползват като частни вили) и не видях нито един зелен да се изтъпанчи там и да протестира. Примерно - хижа Преспа, Здравец, Погледец, Боерица, Рай ще има и още.

Фанди няма какво да я коментираме тя е ясна, НО - тези хубавци се биеха в гърдите и се дуеха че всичко могат всичко знаят. Ясно че проблема не може да се реши бързо и го има много отдавна. Обаче аз сега чета "водели сериозни разговори"? Какъв е плана за действие какви са стъпките конкретно и кога ще бъдат направени? Или сега се чудим какво да прави точно както и Фанди се чуди 0т 10 години.

Търсят "многопластови решения и варианти", ма къде ги търсят не казват

"Демокряките - капиталисти" са "голяма работа" - каквото не им изнася и няма печалба в него го съсипват и затварят и после обвиняват другите. А те самите чисти и непокварени.

Кучето скача според тоягата.

Коментари - Шефът на СОС обвини Йорданка Фандъкова за затварянето на Симеоновския лифт | Днес.dir.bg

Шефът на СОС обвини Йорданка Фандъкова за затварянето на Симеоновския лифт

Цветомир Петров обясни, че общината води сериозни разговори със собственика на лифта

Обратно в новината

Коментари - Шефът на СОС обвини Йорданка Фандъкова за затварянето на Симеоновския лифт | Днес.dir.bg

Коментари

с е кефят,че скелетите започват да излизат от гардероба. Но от кога управляват новите(не съм им фен) и колко дълго назад във времето Общината се владее от гроб=тикви.? Сега какво и да се барне смърди на отминали далавери и кражби. Вижте цяла София на какво е заприличала!Харесва ли ви? Новите ли я направиха такъв кенеф?

Интересното е, че всички обвиняват тази и онази партия, а никой не сочи истинския виновник за този застой. Който следи темата от 17г знае, че причината е Тома Белев да не могат да се сменят съораженията с нови. Той направи противоречието със законите, заради рекет..

Докато тези неможачи управляват София, виновни ще са Фандъкова, Борисов, Пеевски, ГЕРБ и ДПС!

Нежната власт с многопластовите решения... Ама вие си ги избрахте!

Фирмата Допелмаер съществува и до днес и има техническо решение как да продължи експлоатацията на лифта! Просто някой трябва да ги попита...не да се прават някакви безумни комисии от нищоправци седящи на кьорсофри делейки едни пари!

Цеко искаше да строи лифтове, да ги свърже, щеше да думне две-три скали и да разкара тия зайци, спасовци, лалета - дето освен да си съдереш дрехите за нищо не ставаха, ама му се опънаха разни Тома Белевци и Цеко си каза "що не ви ЕПМ !". А сега земи тва дърво !

Цеко за нищо не става

Ти ли си ?

Не , туроператор съм , който познава добре и Юлен и Блакнхолидейз и останлите му шитни

Определено имаше строителни намерения. Но не само на лифтове. Именно за да не се застроява националния парк беше спрян. Ако искаше само и единствено да инвестира в лифтове и влекове, едва ли щеше да има пречки (освен обичайните такси).

започнаха с оправдания и така и ще свършат тези некадърни дилетанта ,а хората очакват реални ,смислени и реализирани проекти. Тя половината година мина , тези само се офлянкват и търсят оправдания.

Да видим до кога Фандъкова ще е виновна и кой проблем ще решите вие на София. До сега само бели правите!

на София, Фандъкова кмет беше Бойко Борисов! Трябва да му се издигне паметник на Витоша: В едната си ръка държи ски на две строшени, а с другата ръка показва на софиянци съчетание от три пръста.

В момента тихомълком продължава приватизацията - заграбването на хижи и бивши почивни станции на Витоша (като някои от тях не работят за публиката а се ползват като частни вили) и не видях нито един зелен да се изтъпанчи там и да протестира. Примерно - хижа Преспа, Здравец Боерица, Рай ще има и още.

А бе - гласувах за вас - ама няма да се повтори. Все някой друг е виновен за вашата некадърност- особено на този - Бонев . А бе вземете и го разкарайте това недоразумение - следващия път и в парламента няма та влезем от такива.

Витоша ски е на Цеко. Цеко купи от Толупа лифта и всички договорки кое и как да работи са между Цеко и Толупа. Другите са фигуранти. Сега Толупа вече не носи отговорност в общината и Цеко си разигра коня пред тия новите смешници. Преди това го беше страх от Толупа и не смееше да шава много. А вие си говорете кой купил, кой продал.

Толкова са много пластовете на решенията ви, че едва ли някога ще видим и 1 грам свършена работа за този град....

Стига глупави изказвания! Всяко съоръжение има експлоатационен период на годност. Този лифт отдавна е трябвало да бъде бракуван. Цялата тази истерия е свързана за много пари. Собственика изнудва държавата да инвестира пари в нов лифт а приходите да остават за него. Просто и ясно - новите управляващи искат да бръкнат в кацата с мед

На крива ракета космосът ѝ пречи!

Нали знаехте, как да управлявате?! С "многопластови решения" ли? Пълни аматьори. Шарлатанчета!

Смятайте тази даскалица Фандъкова на какво са ги учили децата след като едни павета не могат да пренаредят, как да навият електромотор ? Сега обаче се гласи да влиза в Европарламента. Е няма как там да гледат сериозно на това.

дали знаеш колко си невнятен?

Предходните са виновни. Причините са комплексни. Търсим многопластови решения. И т.н.

Ако общината не го дотираше всяка година и можеше да го поддържа, защо да го продава?

Аматьори

А ти и дружките ти, какво правихте повече от половин година, а!? Вместо да се душите под опашките, да бяхте решили въпроса, защото лифтът така или иначе беше спрян. И сега, вместо да обикаляте "собственика", като лисица около зайчарник, да бяхте му дерогирали сделката? Това, че на герберите също постоянно някой им беше с#ал в гащите, по никакъв начин не прави вашето поведение приемливо!!! 80-те % гласуваха за вас, че да работите както трябва, а не да продължите НЕГОВАТА традиция!

Наистина ми е интересно колко вземате като професионален трол? Публикувате десетки коментари на ден в подкрепа на ГЕРБ и очевидно се занимавате професионално с това.

Защо все ГЕРБ е виновен.Договора е ясен.За 25 години до 2031 година и в този случай общината има право да глоби Витошки ски с 8.5 млн лева за неспазване на договора.Защо общината още не го е направила е големия въпрос.Тука ГЕРБ не са виновни,а кмета.С този договор от 2007 год общината спестява много пари за поддръжка като гарантира договора с неустойка от 8.5 нлн лева.Как точно ГЕРБ са ощетили София ми обяснете.В момента ПП-ДБ и Спаси София ощетяват София като не налагат глобата и имат и опция ако след глобата лифта не тръгне имат право да прекратят този договор.Пак питам-какво е лошото на договора и кой кого е ощетил.Стига с политически предразсъдъци и мислете преди да защитавате корумпирания кмет.Той е човека,който в момента ощетява София,защото нищо не прави по въпроса вече 6 месеца.

Бъркате ме с някого. За десетки коментари нямам нито време, нито желание. А когато пиша, го правя безплатно, защото професията ми осигирява достатъчен доход, че да не се бъхтя, като Вас, по цял ден за пица и кафе. ГЕРБ не си спомням да съм подкрепял, но не ги и критикувам, защото в момента не те управляват общината. Но е възможно да оставате с впечатление, че всички Ви мразят, защото нищо друго не заслужавате, след като дойдохте с призиви да смените НЕГОВАТА система и да чегъртате, но при първия удобн случай седнахте в скута на НЕГОВАТА сянка и засмукахте държавата. Подобни паразити са в пъти по-вредни дори от статуквото, защото не само че изяждат повече ресурс, но и убиват надеждата за промяна.

все другите са им виновни!

Естествено Фандъкова няма да бъде следствена нито за 1 престъпление. 3 години Шишман, 5 пъти жълтите павета, няма паркинги, градския го чакаш 10-15 минути в пиково време, но иначе голямата евроатлантичка. Я да ходят да видят Букурещ, Загреб и Любляна и пак да говорят, че сме били европейци.

Защо ГЕРБ са продали печеливш обществен ресурс в случая лифта в Симеоново на свой човек? И всичко останало в държавата разпродадено от ГЕРБ, ДПС а сега и новите Променчици от ПП ДБ? Защо Никой не търси отговорност на тези които са подписали ограбването! В момента и 60 милиарда за САЩ за ненужни недоказани Свръхскъпи ядрени реактори!? Защо Кой го реши,кой го подписа !

Сутринта гледах този по БТВ, ама той звучи по-нежно и от Борис Бонев !!! :) )))

Всички сте лицемерни мошеници, топите се един друг по медиите, но ако е да откраднете нещо, каквото и д е, за сметка на хората, се сбирате заедно и договаряте под масата. Мошеници мръсни, всичко опоскахте от татковината, нищо не остана...

Стига рИва - каквото си нагласувал, това!

Глупости ! Просто лицето Цеко Минев иска да затвори "екологичния достъп" до Витоша като ски център но да остави ски-училищата за деца, защото всяка година му носят по 2 милиона , давани от министерството на спорта за развитие на "детския спорт". А Фандъкова трябва да питат за Княжевския лифт защо не успя да го въстанови , даже мисля че фирмата производител беше навита да го пусне отново?!

На кривата ракета и космоса и пречи, зелените преди блокираха всякакви действия по лифта !

В момента тихомълком продължава приватизацията на хижи и бивши почивни станции на Витоша (като някои от тях не работят за публиката а се ползват като частни вили) и не видях нито един зелен да се изтъпанчи там и да протестира. Примерно - хижа Преспа, Здравец, Погледец, Боерица, Рай ще има и още.

Фанди няма какво да я коментираме тя е ясна, НО - тези хубавци се биеха в гърдите и се дуеха че всичко могат всичко знаят. Ясно че проблема не може да се реши бързо и го има много отдавна. Обаче аз сега чета "водели сериозни разговори"? Какъв е плана за действие какви са стъпките конкретно и кога ще бъдат направени? Или сега се чудим какво да прави точно както и Фанди се чуди 0т 10 години.

Търсят "многопластови решения и варианти", ма къде ги търсят не казват

"Демокряките - капиталисти" са "голяма работа" - каквото не им изнася и няма печалба в него го съсипват и затварят и после обвиняват другите. А те самите чисти и непокварени.

Кучето скача според тоягата.