Шефът на СОС на Green Week: София спести 1200 км хартиени билети с електронното таксуване

Георрги Георгиев участва в дискусията "Умни зелени градове и зелени политики" в третия ден от най-мащабния регионален форум за Зелената трансформация, иновациите и индустриите на утрешния ден - Green Week 2023

Обратно в новината

Коментари - Шефът на СОС на Green Week: София спести 1200 км хартиени билети с електронното таксуване | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези разсъждения са достойни за детската градина. Тоя няма работа нито в СОС, нито в която и да било служба на общината!!!

Кандидатчето за кмет е гей и обича да прави свир свир

Забавни запознанства в близост до теб --> wifelive .site

То много зелено, бе!

пу '''''

Премълчава колко електроерергия е изгорена, колко ресурси са изхабени за производството на скъпите устройство с отраничен срок на експлоатация, колко са замълсяванията от всичко това... 1200 км хартиени билени са максимум 1 тон 100 % биоразградима, екологично чиста хартия, получена от бързо възобновяемия ресурс дървесина, тоест спасихме 5 дървета, (като лесно можеше да засадим нови 10)..., но изгорихме ... м3 газ, тона вътлища, уран за да произведем енергия за системата...., амортизирахме ВЕИ централи за ...., изхабихме нефт/ редки метали и т н.т за производство на системата и електронни карти, допълнително си амортизираме смартфоните и т.н. с допълнителни чеквания... и накрая като сметнеш сме се прецакали за да забогатеят шепа избрани...

шефът на сос веднага трябва да бъде уволнен! хартията се купува и продава на тон! а тия 1 200 000 000 милиметра билетчета едва ли тежат и тон!

Вярно бе, тоя само от скромност ги е обявил в километри, а не в метри, сантиметри или милиметри! а можеше и в микрони да ги превърне!

Момче,всеки път при зареждане на гениалните карти ми дават касова бележка дълга поне 1 метър-за всяко билетче по хартийка. Като ги навържеш става около метър. Къде и какво спести? Акъл море,глава шамандура.

Вече ще се появи нова мода - който държи кода на машинката, той печели изборите, няма да има нужда от мъртви души, подмяна на изборни чували и т.н. Голяма икономия за сметка на реално гласуване!

тъпо звучи това за спестените 1200 км за билети...

Дааа, ама гордоооо.

Веднъж те таксува 4лв, ако пътуваш повече от 3 пъти, друг път - не. Взеха си за 4 пътувания 6,40лв като “ стой, та гледай”. То само с това да ни лъжеха!!!

Стига хейтъри. Това с банковите карти е супер!

Посмали манго, кой си купува билетчета изобщо, че тръгна да избиваш пари от хартията, да не говорим, че въпросната система струва майка си и баща си и то не еднократно?

Младеж, тоалетната хартия се измерва в км, а хартията открай време се измерва в грамове на квадратен метър "Един от най-важните характеристики - теглото на хартията, която се измерва в грамове на квадратен метър.". Нещо си се объркал !?

Аз си купих хартиена карта за 0.80 лв. и пак ме няма в системата, хаха

Когато ми зареждат картата с електронни "билетчета", ми издават касова бележка, от която могат да се направят барем 4 пъти повече хартиени билетчета от закупените електронни.

Това е заради НАП

Колко ток / гориво са изхарчени за да има електронна система

Нещастник! А с ремонтите на ремонтите на ремонтите и потрошените и изкривени жълти павета, колко спестихте на София, или си напълнихте банковите сметки!!?? Поне да не ги разправя тези простотии пред софиянци, защото живеем в този град и виждаме в какво го превърнаха!

Ако имаш път през Княжево сег напълни резервоара до горе и се запаси с валидолчета

Направо се чудя на кой свят живеят и на кой баламурник ги разпрявят тия неща. Спестявали хартия от билети. Зареждаш си картата с 10 билета и ти отпечатват 1 метър касова бележка, която има хартия за 100 билетчета от старите. Голямо спестяване пада, основното спестено е средставата на хора - спестявам им проблемите да се чудят къде да похарчат 5-10 лева повече на месец. То вече един най-прост сандвич в София е 5лв. така, че и това е голяма "спестяване"

Моето пътуване от 1.20лв стана 1.60лв. Пожелавам им неща

След изборите очаквай 2,0 лв.

Което е хубаво трябва да се похвали! Градският транспорт в София, прилича на европейска услуга! Преди три дни пътувах 10 пъти в рамките на един ден. Не съм чакал повече от 3мин., не съм пътувал повече от 15мин с едно средство. От Младост до Красно Село стигнах за 35 мин. И всичко това струваше само 4лв.!

Това в графата " платена реклама" ли да го сложим!?

Само прилича, още е доста далеч (макар че има малко подобрение, ако трябва да сме честни) ! Пробвайте да стигнете през един квартал , когато не са свързани с метро ... примерно от Лозенец до Хиподрума - на един хвърлей разстояние, пеша ще го минете за 30мин , с градски транспорт - 40-45мин...

А ако не беше глупав и платен трол, можеше да стигнеш за 25мин с едно превозно средство (метро) за 1,60...

Факт е, че системата на таксуването в градския транспорт на София рязко се подобри!

Да ве, да, ама не.

Този горкия нещастник не го бяхме чували години наред и сега го активираха като Бойко каза, че иска да го прави кметица