Шефът на руското разузнаване предупреди САЩ, че Украйна ще стане втори Виетнам за тях

Украйна ще се превърне в черна дупка, която ще поглъща още и още ресурси и хора, заяви Сергей Наришкин

Обратно в новината

Коментари - Шефът на руското разузнаване предупреди САЩ, че Украйна ще стане втори Виетнам за тях | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Винаги може да изникне и нов конфликт в който е замесен и САЩ .И сега те нямат за даване оръжие към Украйна и затова васалите от БГ парламента специално за тях гласуваха нови далекобойни оръжия дарение за нагла Украйна.

Никой не може да се мери със САЩ. Освен по лъжи....

Не разбрахте ли че с голо дупе украйна няма как да бъде победена.

Ами всъщност ще се превърне за Виетнам за Русия, защото при достатъчно пари налети в бойната машина на Украйна, пак ще доведат Русия до фалит и демографска катастрофа.

Направи си собствена частна секта и си проповядвай религиозните съчинение в тесния и затворен кръг сектанти в нея.

.... Виждали ли сте когато една кокошка клъвне червей, колко бързо другите налитат и искат да го отнемат, когато човек захапе "кокалче", как другите искат да го отнемат.... когато двама се гризът и се ядът, как третите налитат да ръфат, ръфадддддд

За съжаление , Украйна е поредната държава разрушена от американската агресия по света.

Не знам какво е това шизофренно мнение. А пък други шизофреници поставят плюсове. А може би Путин сега разтървава Американци и украинци да не се избият.

За умния човек няма нужда от пояснение, но за теб една лека подсказка - въпросче, Къде беше американската армия през 1990г и къде е сега през 2023г?

Тези ако нямаха ядрено оръжие до сега нямаше да ги има и тях. Русия не е СССР

Е да , ама имат . Имат и то достатъчно.

Имат остаряла негодна техника която ще ги взриви тях.

Но има ха ха ха

Те и САЩ имат бе, охлюв!

Войната, в която са убити милиони хора, приключва през 1975 г. с победа за Северен Виетнам и поражение за САЩ, които губят повече от 58 000 войници, а в Америка набира популярност силно антивоенно движение. Фактически крайният победител е пак САЩ И ЗАПАДА, защото СССР се разпадна ,както и целият соцблок,а Виетнам в момента е една добре развиваща се капиталистическа страна.

Зависи кой край гледаш. Ако гледаш края на войната във Виетнам, САЩ губят. Сега в Украйна пак се очертава САЩ да загубят.

Което не дай си боже Русия може да изчезне , ако следваме същата логика на процесите.

Сащ никога не губи . Губят обикновените хора .

Хубавото е че по коментарите се вижда че в България преобладават нормалните хора които искат да живеят в нормално семейства от мъж и жена!

Ако в България преобладаваха нормални хора, както си написал, то в парламента на България нямаше да има толкова много ненормални, които да ни управляват !

Има 4 където не мислят така .

До умника,който е написал,че Русия е изгубила Северната война с Финландия.Направи си справка,и се поправи.Изглежда си напълно некомпетентен ,дори неграмотен.Северната война между СССР и Финландия е спечелена от СССР и резултата е връщане на Карелия в пределите на СССР, неграмотнико.Относно великите САЩ и Хитлер,27 милиона загинали руснаци,500 хиляди американци във Втората Световна война...за каква помощ става въпрос бе ,тъпанар?СССР е можел да се справи не само с Хитлер,а с цяла Европа,дори и САЩ ,ако се наложи.В момента към днешна дата дори не стои въпроса за Трета Световна война.Това ще е края на Запада.Русия има най-модерните оръжия в света плюс духа на Великия Руски народ.Няма кой да ги победи!

И като е дала 27 милиона убити само срещу Германия, колко още убити щеше да даде, ако беше против целия Запад и САЩ бе, олигофрен? Отделто от това си и функционално неграмотен, тъй като не може да четеш контекста на написаното. Човекът ти е казал, че Финландия морално печели войната и то с десетократна разлика в дадените жертви в ущърб на СССР. Чети има инфо по темата, но явно си комуноидно - русофилистично зомби.

Хахаха, какво е това морално спечелена война? Или печелиш или губиш, в случая СССР е спечелил а Финландия губи.

Наистина си тъп. Тъп че дрънкаш.

Тъпаци, ами то и Китай може да бие Андора бе. Баси русофилските олигофрени. Кажете що "Великия СССР" дава 300 хиляди жертви и повече, а малка Финландия 10 пъти по малко и то почти без танкове и самолети. Идиоти!

Виж какво приятелю понеже говориш за морална победа в една война съгласен ли си триста мангала да ти се изредят да ти пръснат халката ,а ти да си моралният победител в този спор . Хипотетично питам.

Всъщност САЩ и Западна Европа се мобилизират да участяват във Втората световна, едва когато виждат, че СССР тръгва наобратно към Европа. Иначе така щяха да си се гушкат с нацистите. Дори след нападението над СССР към 370 000 войници от западна Европа са отишли да се бият на източния фронт на страната на Хитлер! Европейците са нартоди с плитка история и нямат развита сетивност за тези неща - хукват по интриги, самоувреждат се. Техническата способност, която им дава и по-висок жизнен стандарт, е нещо, което ние на Изток можем да развиваме, ако се хванем. Но те не могат да възпроизведат устойчивостта на Изтока, което ги вбесява. Е, ако си имаме предатели като Кирил Петков, може и да успеят в някаква степен да инжектират деградация у нас. Надявам се, че скоро САЩ ще изберат нов президент, че той ще охлаби мъртвата хватка на САЩ около врата на ЕС и ще можем да се съвземем и да намерим идентичността си отново. Идентичността ни не я свързвам с бедност, а с качества, които можем сами да развием. Що се отанся до Виет Нам (което е истиското име на тази държава, то аналогията с Украйна е доста вярна. И наистина САЩ ще се откажат, защото: 1. Вече има голяма съпротива в САЩ 2. Военнопромишленият комплекс на САЩ, койт всъщност организира войните на САЩ (мир имаше само при Тръмп), вече се напълни с милиарди и скоро ще кажат стоп, понеже американците вече се надигат. Това е логиката на тази война, като паралелмна цел беше да се унищожи икономиката на ЕС, за да запазят САЩ доминантата си, докато самите те са в тотална разруха. Успяват! Урсула изпълнява стриктно, Кирчо у нас също. Ще си получат комисионите.

Без помощта на запада СССР нямаше да съществува след втората световна война това е факт, иначе всеки е свободен да вярва в каквото си иска

То атомната бомба спаси САЩ от колония на Япония .

Ех, промити мозъци. Гледах филм по Хистори за ВСВ. Нещата бяха така представени, че без американска и британска помощ, Русия е щяла да загуби войната. И хората вярват, без да им дойде на ум, да направят една кратка справка с хронологията, да видят кога точно започва помощта от Запада. По мое мнение, когато са осъзнали, че Сталин ще стигне до Испания. Подозирам, че в по-далечно бъдеще, историята ще бъде още по-изкривена. Ще се окаже, че Русия не е участвала въобще в ВСВ, а братята американци са направили десант там и са изгонили немците.

По-скоро ти си тъпанар. Защо не вземеш да се събудиш и да си завиеш краката?

Отстъпление няма до последния украинец,грешка ще остане един избягал наркоман!

Ще остане Тагаренко

Каква наглост! Агресорът Русия дразни и заплашва САЩ, по примера на терористите, че ще му се случи Еди какво си!!!!! Напаст божия!

Агресора е сащ....погледай има достатъчно инфо преди да коментираш кой е Агресор...!!!!

И по добре да не знаеш какво може да ти случи

Tи си пълен буклук

Глупак си ХА както си се писал.Не грешка не си глупак,ти си голям глупак

Глупак си ХА както си се писал.Не грешка не си глупак,ти си голям глупак

Не изказвай мнение , защото си едно нищо. Ти ще си ни слуга , ще изпълняваш желанията на великата раса , разбра ли ,,Гоя,,

Май си се объркал дебилчо. Първо не е Виетнам,а Афганистан и второ Русия няма спечелена война от повече от 100 години. Капитулира през първата световна, губи от Финландия, без помощта на Хитлер щеше да загуби и от Полша, а без американците и англичаните Хитлер щеше да ви побърка. За Афганистан и Чечения да не говорим - изнизахте се като посрани. Добре че баща му на Кадиров обърна курса за са може да финансирате това което разрушихте.

Явно вие сте учили НАЙ-НОВАТА ИСТОРИЯ, КОЯТО СЕГА ЩЕ Я ПИШАТ.....

Без американците и англичаните , войната щеше да завърши с половин година по късно , нямаше да има нито западен Берлин , нито западна Германия !

Ей ся!

Ти си пълен буклук и лъжец Усрайна си замина заради краварите

Да, добре ще бъде ЗЕЛЮ Кокаинов да се учи да лети на крилото на американски самолет. Както в Афганистан падаха поддръжниците на страхливите кравари. Там САЩ оставиха оръжия за милиони, които днес се използват срещу тях. ПП за ЕС въобще не говорим, те са много ниска топка, след като една акушерка ги води за носа. Впрочем скоро не е имало ваксини, мъжът и ще фалира.

Не бери грижа! Ти по - добре си наглеждай външния кенеф на село и ръси с нафталин потурите на дядо си против молци!

dyado Yotso gleda

Пишеш като наръсен !!

Що ни занимаваш с идиотиите си бе, дядо Йоцо?

БайДане,БайДанееее.....не се занимавай с Русия!!!Следи си нивата в памперса и се огледай за сина ти ,че 17 годинки му гласят

Може, но не е Виетнам а Афганистан и не е за Америка, а за Русия. Иначе всичко друго е вярно.

Да, ама накрая СССРе-то фалира, а не Америка ;)

Палачинката се обръща.

Това по БТВ ли го чу?

Важно за американците 1. е да смажат славяните, после от тази война те спечелиха милиарди от продажба на оръжие и от страха на европейците, а и от наркотици.

По скоро Украйна ще се превърне във втори Авганистан за северните варвари.

късно е либе за китка.Запада е слаб, немощен и изведен извън реалността. Няма излизане от капана в който падна сам.

Мммммммдааааааааааааа, пък Рашата една силна и мощнаааааааа! Май ти не си от тази планета, пич!

Какво печели Америка глупако.Само жертви и разруха. Целия свят го разбра само ти не.Дано проумее американския човек.но надали на тия години.Тотална малоумщина.Но пати целия свят

какво печели Америка ли? хахах ти тъп ли си или кво

Ако се беше писал Винету по щяхме да те разберем ама Разпутин а против Русия Май ти не си този който не знае какво приказва глупако

Забелязвам нещо много интересно. Правописните грешки са повече при поддръжниците на Путин, което води до едно единствено заключение: ниската интелигентност върви ръка за ръка с желанието за агресия и русофилията. Пичове, войната няма да свърши скоро, Америка печели от тази война, малките ви мозъци не могат да го схванат!

Но повечето от вашия лагер са дебили и неграмотни. Други пишат несвързано, трети само правят копи-пейст от табличка с опорки и тролене

русороб да приказва точно за несвързани писания и копи-пейст. Моля ти се , тайфа едносричковци , тук-там някой връзва изречение без почти задължителната обида. А има и откровенни тапири дето даже се гордеят че копи-пействат. Един stankow имате , другите сте почти всички пълна леш.

56% процента в Русия вярват че САЩ е нападнал Русия.

Американците са най великата нация а защо допуснаха такъв човек за президент който си подлага народа на нищета

Кое им е Велико? А нация ли са?

Наследници на бивши престъпници и леки жени.

Наука, архитектура, строителство, изкуство, богатства несметни и за по бедни и по богати, спорт, култура, стипендии, библиотеки, музеи, балет, опера, спонсори на ООН и целия свят….

Половинатай войници са американски и аглойски утрепки биещи се за заплата

ХАХАХА ..РУСИЯ НЕ ИСКА ВОЙНА С НАТО ,РУСИЯ ИСКА ДА НЯМА НА ГРАНИЦАТА СИ НАТОВСКИ ПЕРЕНКЕНДЕТА С РАКЕТИ СРЕЩУ МОСКВА ...САМО ГЛУПАЦИ МОГАТ ДА ВЯРВАТ НА СЕНИЛНИЯ СТАРЕЦ

руснаците не се спират с "психо"-атаките, че САЩ били воювали с русия в Украйна... Може би наистина искат американците да пратят войски. Или поне НАТО. Ама няма да се случи. Стига да има воля НАТО може да залее Украйна с оръжия, но страхът е от ядрена ескалация от руска страна. Затова всичко е на ден по лъжичка. В Кремъл продължават да бъркат хуманността на "запада" със слабост. Може би трябва да им се припомни, че същият тоя запад въобще не се е поколебал да води войни на изтребление и геноцид и самите руснаци постоянно им го навират в лицето. Редно е да се усетят, че при определено нареждане на звездите иначе демократичният ред в Европа ще бъде прибран в шкафа и ще се разоре всичко от Полша до Урал и ще направи десетки малки независими републики, с които да се договаря за петрол, газ или други ресурси. Това разни шефове на разузнаването трябва много ясно да го разбират.

запада и нато се доказа че са едно съвкупно военно политическо и вече икономическо джудже. Не могат да се противопоставян дори срещу 2 % от руската армия която участва на терен и размазва усрайна като през това време запада плаща непосилна икономическа цена на Русия . На последните им е все тая колко бавно и неумолимо ще продължат размазването на усрайна и безпомощния запад.

Де факто ти си много прост екземпляр!

Само лъчетерапия чрез ядрени удари е лечението на гнусната путинярска педерация !

Или втори Афганистан за руzия ;-)

Фашагите зарязаха здрав Леопард 2 и избягаха, ние ще им пратим нови оръжия. https://t.me/SolovievLive/226345?embed=1

Руснаците използва и трофейни БМП М2 Bradley ODS-SA любезно предоставени им укрофашистката армия с пълен боекомплект. https://t.me/milinfolive/112165?embed=1

""Ако Путин превземе Украйна, няма да спре там", каза Байдън". Май и ние ще трябва да се омитаме. До сега се зъбехме на Путин, ама май ще трябва да си подвирм опашката и да се изнасяме тихичко, докато има време

Ха дано....

Разходите за войната са 5% от ВОЕННИЯ бюджет на САЩ и 30% от общия бюджет на рашистите. Не ми е много ясно за каво точно предупреждава този. Само глупости бълват от кочината - както отбяза Путлер - дори бензиностанция не са вече.

Повече от година повтарям, че просташката кочина пРоссия ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да бъде ударена с ядрено оръжие!!!! ЗАДЪЛЖИТЕЛНО !!!! Няма друга алтернатива за да гарантираме бъдеще за човешката цивилизация !!! Знам че ще бъде трудно, но трябва да изтърпим това, защото сами сме виновни, че допуснахме да се съществува тази язва на днешното човешко общество, и това е пРоссия!!!

Няма нужда да цапаме, те сами ще се разпаднат.

Ще се разпаднат, но ще има още дълго да пръскат зараза и проблеми ... Днес кремълските престъпници подготвят война в Южна Америка, и това е след войната която провокираха в Газа. Фитилдосват Венецуела да нападне Гвиана, която е част от Британската общност.

А последствията от ядрен взрив....?!!! Или тъй си плямпаш...!!! Ама то се иска и мозък.... който при тебе явно липсва...както и при повечето недорасляци , плод на пиянска чикия...!

Ами по добре да изтърпим последствия от ядрен взрив, спрямо да търпим последствия от дръглива педерация, каквато е пРоссия. Защо ни е свят с пРоссия ??????

..вече стана .втори Авганистан за РъФъ...

се ограмоти и едва след това пиши аВганистанецо

Или втори Афганистан за вас.

Или за ФАЩ. Избягаха като посрани.

И га са били в Украйна?

Неграмотността е лтюичителнаьчерта на Путьо и путьовците около него. И да не знае съвсем близката история е нещо съвсем нормално за един колхозник. И абсолютно недооустимо за шефа на разузнаването. И досега в Русия битува мнението че са победил в Афганистан. Напуснали са с развети знамена . Но .... всъщност бафга скара авантюра е провал. Както се казва тръгнаха като аслани, върнаха се като насрани. Войната на Русия в Украина е много по близка до войната на СССР в Афганистан, отколкото войната на САЩ във Виетнам. Но всъщност инв двата случая и САЩ и СССР са губещите. Сега губещата ще бъде Русия. Както и да завърши тази война Русия ще бъде маргинална държава за десетки години. Ще бъде обект на санкции и остракизъм. А накрая Русия ще фалира по модела на СССР. После разпад ибразмирици. А Путьо и путьовците около него ще бъдат съдени като военнопрестъпници. Каквито всъщност са...Тежко й на Русия....

Ама ти изобщо не си в час. Мнението ти за войната на СССР във Афганистан явно се графи на фантастиката на бондарчукнчука за 9 рота. А за Виетнам пък изобщо ме си в час... Чети за позорното бягство от Сайгон.

По вероятно е да стане втори Афганистан за вас...

А обратното че Украйна ще стане за Русия втори Афганистан...

Затва е казал такава глупост... Поне пети Виетнам ще е!

Дай боже! То Виетнам в момента произвежда и изнася повече от руските банани.

Този на снимката ще виси на въжето отдясно на шефа си.

Снощи коственно потвърди думите на Наришкин,че много скоро ще се наложи американци да умират по полетата на бивша Украйна, засега само са наляли около 300 млрд. долара в подкрепа на нацисткият режим в Киев ! Очертава се катастрофа по-голяма от Виетнам дори!

И специално американците не са пратили един долар кеш в Украйна, всичките пари се харчат в Америка. ЕС и Канада пращат пари.

не харчат, а печатат долари, което повдига инфлацията в целия свят

Каква е ползата на Русия в развитието на света? Американците, китайците, повечето европейци (с изключение на нас) се развиват технологично и социално.. руснаците нито едното, нито другото..

Точно това е целта. Руснаците ще станат една евтина суровинна база за Запада и Китай. Ще изнасят на безценица природни ресурси, но самите те ще живеят доста назад от технологиите на развитите страни в света. Хитро е измислено, нали?

Затова във всяка американска и западно европейска фирма има руснаци; Затова западни фирми продават руски патенти.....Познанията ти за РФ са явно само от диp-а. Русия първо са много високотехнологично развити и предлага стоки на много по-ниско цени от тези на Запад. Но от монопола тук не могат да пробият. Бизнес правил ли си в Западна Европа? Пробвай и shtе поговорим после пак. Вторo, са гарант за световния мит. Трето ,са много хубава култура и хора, ако се интересуваш от култура.

Искам да ми дадеш пример за руска култура. След СССР. Даже и СССР ако щеш. Руските класици не ги закача че не знам лешникотрошачката да е написана за квинтет от бала лайки

Ти в русия бил ли си, руснаци познаваш ли.... Яко си прекалил с руска пропаганда. Това е най дивия и прост народ който живее по периферията на Европа, това е държава на разпаднала се икономика битови условия и инфраструктура държавата на външните тоалетни, държава дето се бие в гърдите че притежава всички запаси на газ в света а едва 30% от страната е газифицирана и се топли на дърва. Раzzия е една прогнила национал социалистическа клоака която няма място в Европа и колкото по рано изчезне от картата толкова по добре най вече за нас.

Чистка по сталински в Китай. Какво се случва? . Си Дзинпин Източник: EPA/БГНЕС Признак за нестабилност във висшите кръгове на Пекин - изчезват служители в областта на външната политика и отбраната, докато Си изкоренява предполагаеми врагове. Нещо е изгнило в императорския двор на президента Си Дзинпин. Докато светът е разсеян от войната в Близкия изток и Украйна, в свръхсекретната политическа система на Китай се извършва чистка, подобна на тази по времето на Сталин, с дълбоки последици за световната икономика и дори за перспективите за мир в региона, пише "Politico" в свой анализ. Сигналите, които идват от Пекин, са недвусмислени, въпреки че китайските служби за сигурност са увеличили репресиите до тоталитарно ниво, което прави почти невъзможно да се разбере какво наистина се случва в страната. Необяснимото изчезване и отстраняване на министрите на външните работи и на отбраната на Китай - и двамата верни на Си хора, които бяха избрани и издигнати само няколко месеца преди да изчезнат по-рано тази година - са само два примера. Други високопоставени жертви са генералите, отговарящи за китайската програма за ядрени оръжия, и някои от най-високопоставените служители, контролиращи китайския финансов сектор. Няколко от тези бивши съмишленици на Си очевидно са починали в ареста. Друг зловещ знак е преждевременната смърт на Ли Къцян, наскоро пенсионирания министър-председател на Китай - номер 2 в комунистическата йерархия - за когото се предполага, че е починал от сърдечен удар в плувен басейн в Шанхай в края на октомври, въпреки че се е радвал на едни от най-добрите медицински грижи в света. След смъртта му Си нареди публичният траур за бившия му съперник да бъде силно ограничен. В съзнанието на много хора в Китай "инфаркт в плувен басейн" има същата конотация като "падане от прозореца" за руските апаратчици, които ядосват или обиждат Владимир Путин. От началото на управлението си през 2012 г. безкрайните чистки на Си Дзинпин са отстранили милиони служители - от най-високопоставените "тигри" на Комунистическата партия до нисшите бюрократични "мухи", ако използваме изразителната терминология на Си. Различното днес е, че неутрализираните служители не са членове на враждебни политически фракции, а лоялни хора от вътрешния кръг на кликата на самия Си, което води до сериозни въпроси относно стабилността на режима. При такава трескава атмосфера в небесната столица Пекин съществуват опасения, че изолираният и параноичен председател Си може да направи грешен разчет, да провокира въоръжен конфликт с някой от по-слабите си съседи или дори да започне пълномащабно нахлуване в демократичен Тайван, за да отвлече вниманието от вътрешните си проблеми. Врагове навсякъде Политическите земетресения, които се разразяват в стария имперски ръководен комплекс Джуннанхай, влошават и без това тежкото състояние на китайската икономика. "Виждаме един Китай, който е изправен пред предизвикателства във вътрешен план: застаряващо общество, демография, тежка жилищна криза, забавяне на растежа, неочаквана безработица, защото младото поколение, което напуска университетите, вече не намира подходяща работа в частния сектор", заяви миналата седмица пред "Politico" председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен, която тази седмица заминава за Пекин заедно с колегата си от Европейския съвет Шарл Мишел за първата среща ЕС-Китай лице в лице от близо пет години. "Така че има доста предизвикателства във вътрешен план". Китайските финансисти и бизнесмени (тихо) се оплакват, че от тях се изисква да прекарват безброй часове в изучаване на "Мисълта на Си Дзинпин за социализма с китайски характеристики за нова ера" - болезнено тромава управленска мантра, която се свежда до тоталитарно управление без идеология и връщане на култа към личността в Китай. През последните седмици водещата инвестиционна банка в страната забрани негативните макроикономически или пазарни коментари, както и всяко поведение, което би могло да подскаже, че банкерите ѝ водят "хедонистичен начин на живот". Малко след като се издигна начело на Комунистическата партия през 2012 г., Си започна да прочиства своите реални и предполагаеми врагове в рамките на кампания за "борба с корупцията", която така и не приключи. Стотици висши офицери от Народната освободителна армия на Китай (People's Liberation Army), както и хиляди висши партийни служители, са арестувани, изчезнали или "самоубити" (принудени да се самоубият или убити при обстоятелства, които приличат на самоубийство). Печелившите от тази многогодишна чистка са провинциални бюрократи, които са работили със Си в началото на кариерата му и чиято основна квалификация е безпрекословната лоялност към "народния лидер". Момчета от малкия град Тези бивши чиновници от малките градове сега съставляват по-голямата част от Постоянния комитет на Политбюро, който упражнява върховната власт в Китай. Една от тези лоялни фигури е Цин Ган, бивш говорител на китайското външно министерство, чиято кариера се издига стремително, след като става главен протоколчик на Китай, контролирайки повечето от контактите на председателя Си с чуждестранни високопоставени лица между 2014 и 2018 г. След кратък престой като заместник-министър на външните работи, през юли 2021 г. Цин е назначен за посланик във Вашингтон, а едва 18 месеца по-късно - външен министър - уникално бърз възход, който китайската официална власт приписва на близостта и личната му благосклонност към "основния лидер". На 25 юни тази година, едва шест месеца след като стана министър, Цин проведе срещи в Пекин с външните министри на Шри Ланка и Виетнам, както и със заместник-министъра на външните работи на Русия Андрей Руденко. След това той изчезва. Според няколко души с достъп до високопоставени китайски служители истинската мисия на Руденко в Пекин е била да информира Си, че външният му министър и няколко висши офицери от Народната освободителна армия са били компрометирани от западни разузнавателни служби. След изчезването му се появиха зловещи разкази за аферата на Цин с репортерка на китайската телевизия "Феникс" на име Фу Сяотян, от която се твърди, че има син, който е гражданин на САЩ. Историите се разпространиха широко в интернет с очевидното съгласие на китайските киберцензори. Фу е учила в Кеймбриджкия университет - традиционно място за набиране на кадри за британските разузнавателни служби, и за първи път се среща с Цин преди повече от десет години, когато е командирован в китайското посолство в Лондон. През 2016 г. Чърчил Колидж, универистета на Фу в Кеймбридж, кръщава градина на нейно име в знак на благодарност за "много рядката ... поредица от щедри подаръци", за които се съобщава, че възлизат на поне 250 000 паунда - огромна сума за повечето журналисти. Преди външният министър да изчезне, в социалните медии Фу почти назова Цин като баща на детето си. След това, през април, тя отпътува обратно за Пекин с частен самолет, който изглежда е бил нает от правителството, и оттогава никой не я е чувал. Пропагандната система на Китай силно намеква, че аферата и незаконното американско дете са причините за прочистването на Цин. Мъже с ракети Според няколко души, имащи достъп до висши служители, истинската причина за внезапното му изчезване е участието на Цин в много по-сериозен скандал, в който са замесени министърът на отбраната и генералите, командващи китайските "ракетни сили", които контролират програмата за ядрени оръжия на страната. Почти по същото време, когато Цин изчезва, изчезват и висшият командващ на ракетните сили Ли Ючао, заедно със заместника му Лиу Гуанбин и бившия му заместник Джан Чжичжун. Няколко други високопоставени действащи и бивши офицери от силите също са задържани, а поне един бивш заместник-командир е починал от неуточнено заболяване, според доклади на държавните медии. В крайна сметка изчезналите командири бяха официално уволнени и заменени с офицери от военноморските и военновъздушните сили, което е много рядко явление, тъй като висшите командири на ракетните войски почти винаги са били повишавани от вътрешността на службата. Малко след като чистката в ракетните войски беше официално призната, Ли Шанфу, човекът, когото Си избра за министър на отбраната на Китай през март тази година, също изчезна. Официалното му уволнение беше обявено в края на октомври. Допълнително към интригата се прибави и лаконичен доклад на държавната медия в деня преди официалното отстраняване на Цин от поста външен министър през юли. В него се казваше, че Уан Шаодзюн, командир от 2015 г. на подразделението на Централната гвардия, което защитава висшите китайски лидери и контролира личната охрана на Си, е починал три месеца по-рано поради "неефективно лечение". През последните години китайската програма за ядрени оръжия се разшири значително и според хора с достъп до висши китайски служители посланието на руския заместник-министър Руденко до Си включва твърдения, че Цин и роднини на висши офицери от ракетните сили са помогнали за предаването на китайски ядрени тайни на западни разузнавателни агенции. Двама от тези хора твърдят, че Цин е починал, от самоубийство или от изтезания, в края на юли във военната болница в Пекин, в която се лекуват висшите китайски ръководители. Неприятелски сили Предвид непрозрачността на китайската система е невъзможно да се потвърдят окончателно тези разкази, а китайското правителство не коментира вътрешните работи на комунистическата партия. Висши служители на западното разузнаване отказаха да коментират или обсъждат въпроса, когато бяха запитани за чистките в Китай. Но сензационният характер на самите твърдения ясно показва трескавата параноя, обхванала Пекин. Дали случайно, или по замисъл, това настроение се изостри през лятото, когато директорът на Централното разузнавателно управление на САЩ Бил Бърнс заяви, че ЦРУ е "постигнало напредък" във възстановяването на мрежата си в Китай и разполага със "силен човешки разузнавателен потенциал" в страната. Тази параноя се разпростира във всички части на бюрокрацията и икономиката и изглежда е засегнала всеки, който е смятан за твърде западен или твърде близък до "враждебните западни сили". Един високопоставен китайски финансов служител, който говори свободно английски и редовно участва в международни конференции, съобщи на "Politico" по електронната поща, че вече не може да присъства на предстоящо събитие извън Китай и не може да говори по телефона. Той се присъединява към десетки висши финансови служители, които бяха отстранени през последните месеци, често след като бяха обвинени в корупция. Сътрудник на този служител заяви, че в момента той е разследван за това, че е "твърде близък до Америка" и "вероятно е шпионин". Изглежда това е неизбежната съдба на всеки, който се свързва твърде охотно с чужденци, и трябва да служи като предупреждение за онези, които все още вярват, че Китай е отворен за бизнес със Запада. Публикация на "Politico". Преводът и заглавието са на ФрогНюз.

кво му е, шие маратонки и дрехи за американски фирми, пълно с американски туристи, верно по-бедни от Тайланд, ама нали затова се сражаваха със зъби и нокти срещу краварските нашественици. Да не стане Украйна втори съвецки Афганистан, че ойде коньо в реката, ще има пак разпадане...

Почти позна...ма шивачките на ишлеме са в Балканска Сомалия... Виетнам прави телефони...втората родина на самсунг е..буквално... И е най развитата в Асеан...Таиланд го води само по малалетните проститутки

И по травестити води Тайланд:))

шефа на москалското раZуZнаване трябва да предупреди бункерния жужак Вовата ..че Украйна ще стане Втори Виетнам не Zа САЩ ..а Zа Московия ...елементарно Уотсън ...не Америка напада Украйна ..както беше нападнала Виетнам ..а Русия напада Украйна ...

Ми не позна - Америка нападна Украина...даже я окупира сега Русия ги гони...та даси одят в Кравария

Виетнам, Виетнам, но там мрът русснацисти, не американци, така че по ми мяза на втори Афганистан бе, олигофрен гопнишки!

Купувай билет за самолета..да не висиш после от колесниците както афганските ренегати... повярвали в американската защита

Анериканците не са във вийна, азиатецо, но вие сте и ще ви е втори афганистан

Дотук рашките са дали 150 хиляди убити (деля данните на укрите на две за да получа реалната цифра, която е преувеличана но не повече от двойно) и към 300 хиляди ранени, демек околко половин милион са извън строя. Путин може да събере още няколко милиона и за него нямат значение жертвите както и за останалите руснаци - всеки ден виждаме весели мамашки и жьонки гордеещи се с загиналите се герои и радващи се на два кубика дърва или кубик лед и билет за цирка подарени им в знак на признание от единна русия. Това никой не може да го победи.

Хе...Хайде да разгледаме фактите: >Украйна намаля с над 100 хиляди кв. километра >10 милиона украинеца избягаха в Европа и не мислят да се връщат >10 милиона украинеца избягаха в Русия или останаха в руската част на бивша Украйна >По изчисления на експерти жертвите на усрайна отиват към 500 хиляди след 6-7 вълни на мобилизации. >Хероите бандеровски попривършиха...та почнаха вече и инвалидите и побърканите да мобилизират... Диабет, туберкулоза, хепатит, хронично и психично болни, СПИН - всичко живо към кланицата и минните полета >Армията им е унищожена и разчита на подаяния >Икономиката им е разсипана тотално >Затънали са в дългове до ушите >Инфраструктурата е дробсърма >Плъховете на власт започнаха да се хапят А Русия още дори не е загряла...чака Абрамсите и ф16

Това, ако е вярно е защото руснаците са свесни (мъжете имам впредвид.) Те рускините затова пускат само мъже към РФ, но не и жени. Имам поне 30 човека познати и са все мъже (някой и женени за рускини), но жени не пускат.....Мен да ме пуснат и ще им забърша черешката на тортата....на картинка ще го гледат.

Гледахте ли онзи ден live интервюто с шизофреничното джудже когато една журналистка го попита кой му е най-скъпият спомен от детството и той каза ,че когато майка му го била наказала и го питала дали ще моли за прошка и как точно му простила било много интимен въпрос и щял да отговори на журналистката само ако са насаме...урод , маломерен плашипутарник отвсякъде, намерете го в тубата даже и руски тролчета педерастчета ще почнат да си задават въпроса дали го правят от педерастлък или заради пустите капейками...

Личността е неприкосновена по Закон. Лична информация от 2018 година е забранено да се изисква по новия Закон. Тоест, ако човек ти сподели и доколко той самият иска ти да знаеш се простираш до там.

Абе, ти си много тъп. Точно така ще отговори Путин, та говеда като тебе да пощръклеят от кеф! И точно такъв идиотски провокативен въппрос ще разрешат . Не мери хората с тебе и майната ти извратена